Amin teşekkür ederim...a.s.yüce Rabbim yolunuzu açık etsin.sabırlar versin.
canim bilmiyorum bunu yazmak icin dogru zaman mi yada yalnis birsey mi yaziyorum ama her zaman hayirlisini istemek lazim
benim bebegimde erken dogdu diye yazmistim kurtuldu yanimda cok sukur ama bebegim ozurlu ve hala neden oldugu tespit edilemedi suanda yurt disindayim ama turkiyedede kontrol altindaydi bebegim turkiyede baska burda baska birsey soyluyorlar yani turkiyede erken dogumdan dolayi oldugunu soylediler burdada zamaninda dogsaydi yine aynisi olurdu diyorlar
hic isyan etmiyorum allaha sonsuz sukurler ediyorum ama allah herkeze kaldirabbilecegi gucu verirmis hayirlisi oyleymis demekki bebislerin seni bekliyor olacaklar cennet kapisinda ve insallah hayirli ve saglikli allah ne zaman uygun gorduyse sana guzeller guzeli bebisler nasip eder
Amin teşekkür ederim...a.s.ALLAHIM dayanma gücü versin insallahhhhhhhh
Başınız sağolsun :çok üzgünüm: Bizim durumumuzda olan hatta daha kötü durumda olanlar çok var evet.Şükretmek lazım Rabbim herkesin yardımcısı olsun.Umutları yitirmemek temennimle...a.s.Canım acını çok iyi anlıyorum3 tane de ben kaybettim 7 aylık doğum yaptım üçünüde.Kan pıhtılaşması varmış bende ve biz bu yüzden öldüklerini daha yeni öğreniyoruz.Çok acı hele o hastaneden eli boş çıkması,eve gelince bütün insanar başında ağlamaklı sanki hepsi bana acıyorlarmış gibi geliyoo.en son bebeğimi kaybedeli 3 sene oldu.Tekrar denemeye çok korkuyorum burdaki yazıları okuyorum da ne kadar çok var bizim gibi bebeğini kaybetmiş anneler Allah hepimize sabır versin dayanması çok zor ama lütfen umudunu yitirme allah yardımcımız olsun
Amin inş. teşekkür ederim...a.s.ALLAH sabırlar versin canım.o acıyı ne yazmakla, ne aglamakla asla tarif edilemez.ALLAHIM KİMSELERE yaşatmasın evlat acısını..çok zor çokkkkmafoldumbenmafoldumben
Evet belki de...ahhh ahhh canim benimm yaaaa.hic anne olamama ragmen icimden bi seyler koptu gitti..ne mutluki guclusun imanlisin..rabbim belkide sana hediyelerin en buyugunu verdi..5 evladinda oteki dunyada sefaat edecek sana ...onlarin sayesinde cennettle mujdelenecksin ins..solemesi kolay diceksn ama sabirli ol arkadsim..rabbimin hazinesi bol;sen iste yeterki..en kisa zamanda yine evletler nasip etsin ...
Bir anda sanki kendi hayatımı okudum( kendi yaşadıklarım bir bir geçti gözümün önünden e ondan kalbimde ne hissettinysem şuan da hissediyorum. Hastanede kese dışarda kalıp gittiğim gün ilk önce oğlum gitti kızım dayanabilir diye oğlumun eşi bırakıldı sürekli yatakta wc ye bile kalkmadan geçen 15 gün ....... Ve benim ölüm riskim olmasına rağmen kızım belki kalır diye serumlar iğneler antibiyotikler e hissettiğim tekmeler ... eşimin dişlerini sıkışı, milletin bana acır gözlerle bakışı, güzel kızımın durmucam der gibi tekmeleri unutuyorum unutamıyorum...... Birde hastanede eve nasıl gidecem düşüncesi.. O odayı görürsem ne yaparım ( bu düşünce bile ben mahvediyodu ben dönemem o eve o evden ben ikizlerimle çıkmıştım ( Hazırladığım yatakları dolabı kıyafetleri hatta yürüteç bir kaç oyuncak oyun halısı vs vs.... Bunları ben daha nasıl görürdüm ..... ve kızımı kaybettikten 12. gün oğlumun suyu geldi mecbur doğum dendi 23+ 2 işte dayanılmaz anlar bana tamamen başladı ama dediğin gibi Rabbim öyle bir sabır vermiş ki ağlayamıyordum kimsenin yanında boğazlarım düğüm düğüm olmuştu eşimle yanlız kaldığımda döküyordum içimi... Sonra sında suni sancı aşırı kanama yere çömeldim dr gördüm nerdeyse bende gidiyordum ama o psikolojiyle insanın aklına bile gelmiyor. Dr dedi böyle devam edemeyiz doğumhanede müdahale edelim yoksa sezeryana almak zorundayım ... Hayatımda çekmediğim fiziki sancıyı hayatımda çekmediğim manevi sancı çektim ruhuma işkence ediliyordu resmen (... Doğumhanenin kapısındayım bi kadın doğum yapmış dikiş atılıyor ben sancıdan kıvarınıyorum Allah' ım kurtar diyorum.. İçimden kadına kızdım aklımdan geçti birazdan yavrun kucağında olacak ya benim ki ? Doğumhaneye girer girmez bebek indi doğum yaptım bakmadım kafamı çevirdim önümden karartı geçicince ... İşte böyle gitti meleğimde Asıl sancı hastaneden çıkarken başladı 15 gün kaldım ve eli kolu boş çıktım arabaya bindim eşimle hüngür hüngür ağlıyorum artık sıkmakta yetmiyor gözlerimden oluk oluk akıyor damlar ( eve işkenceyle girişim tabi oda boş bomboş bebek bordüreri üzerine dandik bordür...günlerce hatta aylarca ağladım evde hastanede ağlamadığım günler döküldü gözlerimden .... Hiç isyan etmedim tüp bebekdi birde şükrettim tüp bebek bile olsa hamile kaldığımı gördüm diye ne mutlu bana ve sana bizim gibi lere annem hep der kızım öbür tarafa da lazım... umudediyorum ki şefaatçilerimiz olacaklar Rabbimin izni ile...... VE SONRASI kaybımın 9. ayından kendiliğinden hamile kaldım mucizem gelmişti dr normal yolla ihtimal vermediği oğlum benimleydi...ŞİMDİMİ MELEK OĞLUMUN MELEK KIZIMIN KIYAFETLERİNİ BATTANİYE BORNOZ YATAK BEŞİK HERŞEYİNİ MELEKLERİMİN KARDEŞİ CANIM OĞLUM KULLANIYOR..
Onunda teselli buldum ona sarıldım .. Rabbim diyorum iki yavrumdan aldığın uzun ömürleri bu yavruma nasip et...... İnşallahh seninde meleklerinin kardeşleri kalıcak o oda da zaten sabrediyorsun isyan etmiyorsun mükafatını inşallahh alacaksın... VE BEN 1.5 SENE ÖNCE ELİ KOLU BOŞ ÇIKTIĞIM HASTANEDEN MELEKLERİMN KARDEŞİNİ ALIP ÇIKTIM.. ( bilerek o hastanede doğum yaptım önünde geçerken artık sadece kötü anımı değil yeni doğan yavrumuda hatırlamak için)
Uzun oldu ama kusura bakma içimi dökmek istedim biraz ne zamandır bunu yapmamıştım... Sana bol sabırlar......
şeymacım nasılsın tatlım*göreve başlamışsın ne güzel?
sağol ben de iyiyim.iyi olmana çok sevindim.
Aminnn şeymacım oda teyzesini öptüü ......
Bende senin gibi kafa dağıtacak bişeyler yaptım öncesinde 3 ay kötü geçti sonra işe başladım ehliyet kursu falan derken kafam dağıldı sanırım bununda etkisi oldu merak etme o güzel ciciler o güzel odayı kardeşi kullancak meleklerinin ... sağlıcakla kal cnm
Basın sagolsun buyuk gecmıs olsun dıoyrum..cok zor ve acıı...bende 2 melek annesıyım anlıyorum duygularını....ne guzel sen nıye ben dememıssın ısyan etmıssın..bense nıye cook dedım anne nıye benımbasıma gelıyor dedım krız anlarımda kendımden gecıyordum cunku...bırılerının sureklı gozumun onunde dogurup ellerıne bebeklerını almaları sınırlerımız bozuyordu..ozaman o mantıkla dogru duzgun dusunemıyordum ılac alıyordum uyumak ıcın ama ılac bıle fayda etmıyordu....sımdıyse terapı gırıyorum allahım sabır ver ısyan etmıyım dıye dua edıyorum....ınsallah allah meleklerının yerıne yenıden melek yollarda acın azalır......benım azalmıyor ama en azında bı yavrum var onunla avunuyorumsukurler olsun...
kelimelerin bittigi yer burasi olsa gerek.3 defa düsük yaptim bende seni o kadar iyi anliyorumki .basin sag olsun canim. acini yürekten paylasiyorum.
seyma88 senin yaşadıklarının aynını bende yaşadım.Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim Meleklerim beni 22 ocakta bıraktı. 18. haftamızda idik. Ama senin doktorun sonuna kadar uğraşmış. Benimki ise sadece doktorun yanlış yönlendirmesi yüzünden gitti. Normal kontrolümde kendisine karnımda gerginlik hissettiğimi söylediğimde bebekler çok iyi hatta normalden bir hafta büyükler dedi.Tam iki gün sonra kasılmalarım başladı. Karnım taş gibi oluyordu. Muayenesine gittim bana böbreklerinde taş var dedi yolladı. Gece dörtte başlayan sancılarım Sabah yedide dayanılmaz bir süreç almıştı. Bir gün önce çok güvendiğim doktorumun söylediği gibi biz böbrek taşı sancısı sandığımız için evimin yakınındaki bir hastaneye zor yetiştik. Böbrek ultrasonu çekilirken doktor kızlarımdan birinin kesesini açmış olduğunu söyledi. O an dünya başıma yıkıldı sandım.Sedyeyle beni doğumhaneye aldılar. Ordaki doktorlara inanmayıp kendi doktorumu aradım. Bana söylediği tek şey kendisinin gelemiyeceği müdahaleyi ordaki doktorlar yapsın, yapcak birşey yok, ikiz gebelikler riskli gebeliklerdir demek oldu. O şok hayatımda yaşadığım en büyük şoktu.Hastanenin doktoruna çok yalvardım ne olur kızlarımdan birini kurtarın dedim. Bir gün hastanede kaldım. Karnımda bir ölü birde yaşama tutunmaya çalışan meleklerimle. Ertesi gün doktor Ölen bebeği alacağını söyledi. Sürekli dua ettim. Kızım benle kalsın diye ama. O da kardeşinin ardından kendini attı. Şimdi Zehram ve Zeynebim yok. İçimde tarifsiz bir acı var . Artık hiçbirşey aynı değil.Nerde bir hamile görsem, yeni doğmuş bir babek görsem meleklerim için ağlıyorum. Sürekli Allah verdi Allah aldı diye kendimi telkin ediyorum. Ama doktorumun yaptığı hala içimden gitmiyorOnun beni yanlış yönlendirmesi yüzünden bebeklerim gitti. Senin doktorun çok iyiymiş senin ve bebeklerin için her yolu denemiş. Benim ki gibi bir durumu Allah kimseye yaşatmasın.Şimdi herkes teselli etmek için yine hamile kalırsın, bebeğini kucağına alırsın deyip duruyor. Fakat herşey aynı olmaz.Hiçbir bebek meleklerimin yerini tutamaz. İçimdeki acı ölene kadar benle gider.
basin saolsun seymacim Allah birdaha yasatmasin boyle bir aci ,ben de enfeksiyon kapmisim son anda kizim dogdugunda bembeyazdi renksiz kansiz hareketsiz aglayacak hali bile yoktu ilk sorum neden aglamiyor olduguydu,benim kaptigim enfeksiyon yuzunden kizim daha cok etkilenmis 8 gun yogun bakimda kaldi,o yuzden simdi hamilelere surekli aman hijyene dikkat diyorum hep, cunku nerden ne mikrop kapilacagi belli degil o kadar hassas bir bolgeki ne kadar da dikkat etsek oluyor iste.
Rabbim kucagini doldursun insallah tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?