1 senedir çocuk sahibi olmak isteyenler, dertleşelim, birbirimize destek olalım...

Ne zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
Anladım canım. Cevabın için teşekkürler. Göğüs hassasiyetin olmadı mı? Ben nedense bu aralar belirtilere takmış durumdayım. Yok kasık batması yok göğüs şişmesi..ben kızım da hiç bir belirti yaşamadım ama aklıma takıldı bu aralar nedense...
yok göğüs hassasiyetim hiç olmadı, kasıklarımda ağrı vardı ama adet döneminde de olduğu için fark gözetmedim.

yok göğüs hassasiyetim hiç olmadı, kasıklarımda ağrı vardı ama adet döneminde de olduğu için fark gözetmedim.
Benim zaten reglim sancısız başlar biter. Öncesinde de asla kasık ağrısı yaşamam. Ne belirtisiz bi bedenim var benim

Kızlar Allah hepinize yardım etsin isteyen herkese nasip etsin bebek duygusunu bende 5 aylık hamileyim inşallah sağ salim kavusuruz,bende 7 ay bekledim sonra kendiliğinden oldu

Topiğini görmemişim tontikto tontikto :) valla bizde geçen sene eylülde ilk deneme de hamile kaldım ama 10 haftalıkken düşük yaptım. Sonra 8 ay korunduk, eşime bak hemen olmaz dememe rağmen önemsemedi...şuan 6. Aydayız çalışmalara devam, ocaka kadar olmazsada dr dan yeni yöntemler isteyeceğim...hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş

slmm arkadslar an ıtıbarıylee bu konya yogunlaşmıs durumdayım.Benımd urumum bıraz daha farklı kendınızı sanslımı hıssdersınız bılmıyorum ama suan kı duygularımı paylaşmak ısdıyorum.Tam anlamıyla asırı bır bıkkınlık geldı uzerıme normal yollarla hamılelık sonucu 12 yasında bır evladım var..fakat 2008 den berı ıkıncı cocugum olmuyor..yasım 34 tam bu dusunceden kurtulayım ısdıyorum an gecmesın ki bırı yada bırılerı yada gunluk hayatımda aldıgım bır dogum haberı hatırlatıyor.neredeyse denemdım takıp edmedıgım gıtmedıgım hıc dr kalmadı son gıttıgım dr ıstanbul bulent trasa yonlendırdı gerekcesı yasımın 34 olması zaman kaybetmememek adına.ve ben cıdden cok sıkıldım ne dıyecegımıde bılmıyorum.1 tane tup bebek 1 tande asılama denedım ve her ıkı drumda ıkıncı cocuk ıcın bu ıslemlerı oluyorum dıye cıddıye alınmadım garıp bısey anlatamıyorum suan hıslerımı suan hıc hevesımkalmadı ve tek dusundugum yıllar sonra keske bıraz daha uzerıne gıtseydım emek verseydım ıkıncı bebek ıcın dememek ıcın bu cabam Allahıma sukur bır kez tattım bunu ve nasıp degıl demek ıkıncı bır bebek heyecanı Allah tez zamanda hepımızı umduklarımıza ummadıgımız anda kavusdursun :(
:KK61:

Topiğini görmemişim tontikto tontikto :) valla bizde geçen sene eylülde ilk deneme de hamile kaldım ama 10 haftalıkken düşük yaptım. Sonra 8 ay korunduk, eşime bak hemen olmaz dememe rağmen önemsemedi...şuan 6. Aydayız çalışmalara devam, ocaka kadar olmazsada dr dan yeni yöntemler isteyeceğim...hepimizin hakkında hayırlısı olsun inş

Hoşgeldin canım :)) Aynen benim eşim de ilkinden sonra hemen hamile kalacağımı ve sorunsuz olacağını düşünüyodu, hatta özel sigorta yaptırmak istedi öncesinde, ben de belli olmaz bu işler diye zor ikna ettim yaptırmamaya...Sonra gerçekten hemen hamile kaldım ama kimyasal oldu...Sonra da 4 aydır kalamıyorum 1 ayı klomenle olmasına rağmen..Doktora sordum, şans dedi sadece...

Hoşgeldin canım :)) Aynen benim eşim de ilkinden sonra hemen hamile kalacağımı ve sorunsuz olacağını düşünüyodu, hatta özel sigorta yaptırmak istedi öncesinde, ben de belli olmaz bu işler diye zor ikna ettim yaptırmamaya...Sonra gerçekten hemen hamile kaldım ama kimyasal oldu...Sonra da 4 aydır kalamıyorum 1 ayı klomenle olmasına rağmen..Doktora sordum, şans dedi sadece...
Çok zormuş beklemek cnm allah herkesin yardımcısı olsun inş ya:(

Ben de 19 aydır uğraşıyorum :( ilk kez Kasımda pozitif degeri görmüştüm ama kimyasal gebelikmiş olmadı :( Bizimkisi de sebepsiz infertiliteydi

Ben de 19 aydır uğraşıyorum :KK43: ilk kez Kasımda pozitif degeri görmüştüm ama kimyasal gebelikmiş olmadı :KK43: Bizimkisi de sebepsiz infertiliteydi
Canım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olur senin de bi minnoşun..herhangi ek bi tedavi deniyo musunuz yoksa doğal yollardan mı bekliyosunuz

Canım inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla olur senin de bi minnoşun..herhangi ek bi tedavi deniyo musunuz yoksa doğal yollardan mı bekliyosunuz
yumurta takibi + catlatma iğnesi denendi 2 ay olmadi, 2 ay da aşılama tedavisi gördüm. 3 aydır kendi haline bırakmıştım şimdi tekrar yeni bir doktora gidicem bakalım o ne denicek

Back
X