1 senedir çocuk sahibi olmak isteyenler, dertleşelim, birbirimize destek olalım...

Ne zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
teşekkürler! kafanıza takmayın. bu ay sanki hiç hamilelik beklemiyormuşum gibi davrandım. belirti aramadım. normalde herşeye takıyordum bu ay boşversene dedim telkin ettim kendimi. ve tuttu :nazar:
bidahiki ayda bende öle yapam telkşn etme önerilerini bekliorum aklına geldikçe naptın merak ettm

teşekkürler! kafanıza takmayın. bu ay sanki hiç hamilelik beklemiyormuşum gibi davrandım. belirti aramadım. normalde herşeye takıyordum bu ay boşversene dedim telkin ettim kendimi. ve tuttu :nazar:

ben kafaya pek takmiyorum canm zaten. yani takiyorum saniyordum da kk da bazi arkadaslari gorunce ben gercekten ne takiyormusum nede stres yapiyormusum bunu anladim. hic bitkisel takviyelerde bulundun mu peki? ilk bebek miydi senin?

ben kafaya pek takmiyorum canm zaten. yani takiyorum saniyordum da kk da bazi arkadaslari gorunce ben gercekten ne takiyormusum nede stres yapiyormusum bunu anladim. hic bitkisel takviyelerde bulundun mu peki? ilk bebek miydi senin?
yok canım ben 7 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim geçen sene. çok zor bir dönemdi. bitkisel birşey almadım ama sigarayı bıraktım, kilo verdim ve sağlıklı yemeğe dikkat ediyorum.

yok canım ben 7 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim geçen sene. çok zor bir dönemdi. bitkisel birşey almadım ama sigarayı bıraktım, kilo verdim ve sağlıklı yemeğe dikkat ediyorum.

Allahim birdaha gostermesin o gunleri sana..insallah bu sefer hersey cok guzel olacak. bahceyle ugrastim demissin arkadasim yurtdisinda misin sen?

canım sağlıklı bir hamilelik dönemi geçiriyordum, detaylı ultrasonum gayet iyiydi, pat diye içimde öldü, kontrole gittim hissedemeyince. doktor da şok oldu. otopsi de yapıldı. bebekte hiçbir anomaliye rastlanmadı. bana genetikten tut, kan pıhtılaşmasına kadar bir sürü test yaptırdılar. bende de bir sorun çıkmadı. yaşım nerdeyse 38.

YASINIZ 38 İSE BEKLEMEYIN DERİM. MADDIYATINIZ VARSA TUP BEBEK İLE ŞANSINIZI DENEYİN. YUMURTA DONDURMA İMKANINIZ OLURSA 1 KERE DAHA DENERSINIZ.

merhaba diyerek başlıyım.. bende 39 yaşındayım. 4 senedir klomen aşılama derken tüp bebege ulaştık sonunda. bugun sonucumu aldım negatif. Aralıklarla 3 kere denemeyi düşünüyorum. dondurma olmadıgı için biraz üzgünüm. 5 yumurta dan 4 döllendi.2 tane transfer edebildiler.diğerleri yola devam etmedi cunkı. hayırlısı olsun. burda dertleşmek iyi geliyor :)

Merhaba kızlar. Ben de 13 aylık evliyim ve 6 aydır falan bebek istiyoruz. Doktora gitmedim hiç. Bu ay da olmazsa eşimle gidelim diyoruz. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

benim eşimde 5 kutu prooxed plus içti ve kürler uyguladım bu şekilde değerleri düzeldi..eşimin doktoru sonuçlar güzel sizden olumlu haberler bekliyorum dedi..bizde haliyle çalışmalara başladık..bende bir problem yoktu ama ben bu ay regl olursam önümüzdeki ay tekrar genel bir kontrolden geçecem..bu şekilde ilerlemeyi düşünüyoruz..
oh maşallah inşallah güzel haberleriniz gelir. bende çok istiyorum 3 yıllık vajinismustan yeni kurtuldum. eşim bu ay sperm testi yaptı ve sonuçları kötü. ben bi kaç ay önceden kendi d vitaminimi 100 ün üstüne çıkardım. canan karatay çok önemli diyor şimdide eşimde spermi kaliteli yapacak şeylere yöneldik.

"
Hormonlarınızın dengelenmesi için kilolarınızdan kurtulun, sonra gebe kalın.
Gebelik planlıyorsanız kanda insülin, şeker, D vitamini, B12 vitamini, demir, folik asit gibi değerlerinize baktırın. Doğal yiyecekler bu değerleri
normalleştirmiyorsa gebelik öncesinde takviye alın.

Baba adayları da sigara ve alkolden uzak dursun, beslenmelerine en az anne adayları kadar özen göstersinler.
Omega-3 döllenme için çok yararlıdır, eksikliğinde yumurtalıklarda ve adet görmede problemler olur.
Sigara ve alkolden mutlaka uzak durun. Sigara kadında yumurtaları, erkekte spermleri azaltıyor.
Karatay Diyeti ile beslenin. Böylece sağlıklı bir bebek dünyaya getirme şansınız yükselsin.
Hamilelik döneminde ilk beş ay içinde balık yiyin.
Bol bol yürüyüş yapın.
Hamilelikte şekerli gıdalardan uzak durun. Canınız şekerli gıda çektiğinde bol ayran için.
Bol su için.

Karatay basın ve internet yansımaları.

oh maşallah inşallah güzel haberleriniz gelir. bende çok istiyorum 3 yıllık vajinismustan yeni kurtuldum. eşim bu ay sperm testi yaptı ve sonuçları kötü. ben bi kaç ay önceden kendi d vitaminimi 100 ün üstüne çıkardım. canan karatay çok önemli diyor şimdide eşimde spermi kaliteli yapacak şeylere yöneldik.

"
Hormonlarınızın dengelenmesi için kilolarınızdan kurtulun, sonra gebe kalın.
Gebelik planlıyorsanız kanda insülin, şeker, D vitamini, B12 vitamini, demir, folik asit gibi değerlerinize baktırın. Doğal yiyecekler bu değerleri
normalleştirmiyorsa gebelik öncesinde takviye alın.

Baba adayları da sigara ve alkolden uzak dursun, beslenmelerine en az anne adayları kadar özen göstersinler.
Omega-3 döllenme için çok yararlıdır, eksikliğinde yumurtalıklarda ve adet görmede problemler olur.
Sigara ve alkolden mutlaka uzak durun. Sigara kadında yumurtaları, erkekte spermleri azaltıyor.
Karatay Diyeti ile beslenin. Böylece sağlıklı bir bebek dünyaya getirme şansınız yükselsin.
Hamilelik döneminde ilk beş ay içinde balık yiyin.
Bol bol yürüyüş yapın.
Hamilelikte şekerli gıdalardan uzak durun. Canınız şekerli gıda çektiğinde bol ayran için.
Bol su için.

Karatay basın ve internet yansımaları.

Tşk ederim canım inşallah senin eşinin değerleride bir an önce normale döner..Tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz..Faydalı bilgiler içinde ayrıca teşekkürler..

Arkadaşım herhangi bi belirti yaşadın mı? Yani test yapmadan önce hamileyim diyebilcegin belirtilerin oldu mu?
halsizik, uyku halivardı bir de gaz vardı devamlı. ama başka birşey yoktu doğrusu. adetim gecikince idrar tahlili yaptım öyle çıktı canım.

Bizde bir seneden fazla bebek istiyoruz bir kc ay once gittk doktora memnun kalmadık yarın çapaya gidecegiz bakkalım hakkimzda hayrlisi artik

halsizik, uyku halivardı bir de gaz vardı devamlı. ama başka birşey yoktu doğrusu. adetim gecikince idrar tahlili yaptım öyle çıktı canım.
Anladım canım. Cevabın için teşekkürler. Göğüs hassasiyetin olmadı mı? Ben nedense bu aralar belirtilere takmış durumdayım. Yok kasık batması yok göğüs şişmesi..ben kızım da hiç bir belirti yaşamadım ama aklıma takıldı bu aralar nedense...

Back
X