- 21 Ekim 2015
- 200
- 89
- 98
bana daaaaaaaaBöyle örnekler bana çok adaletsizlik gibi geliyo ama yapcak bişey yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana daaaaaaaaBöyle örnekler bana çok adaletsizlik gibi geliyo ama yapcak bişey yok![]()
2 seneyi aşkın evliyiz evliliğimizin 3.ayından sonra bebek istemeye başladık 1 sene korunmasız geçen ilişkinin ardından yapılan testler sonucunda eşimin ileri hareketli sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik.Öncelikle duayla daha sonra ilaç ve kürler sayesinde çok şükür eşimin değerlerinin bu ay normale döndüğünü öğrendik ve herşeye yeni baştan başladık..İnşallah hepimiz hasretini derinden hissettiğimiz bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz..
bana daaaaaaaailk gecede istenmeden gelen bebişler meselaaaa
![]()
Canım geçmiş olsun, eşinin değerleri de düzeldiğine göre fazla bekletmicek seni inşallah o zaman bebişin :)
Ben de şimdi çıktım doktordan, 2 ay daha klomenle denicez sonra aşılama dedi
2 seneyi aşkın evliyiz evliliğimizin 3.ayından sonra bebek istemeye başladık 1 sene korunmasız geçen ilişkinin ardından yapılan testler sonucunda eşimin ileri hareketli sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik.Öncelikle duayla daha sonra ilaç ve kürler sayesinde çok şükür eşimin değerlerinin bu ay normale döndüğünü öğrendik ve herşeye yeni baştan başladık..İnşallah hepimiz hasretini derinden hissettiğimiz bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz..
tontikto sende bu konuda uzmanlaştın... bütün forum konuları senden sorulur artık heheheeeKızlar içini dökmek isteyen buyursun gelsin, bir konu daha açtım :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ok-hangi-tepkilerine-uyuz-oluyorsunuz.878178/
tontikto sende bu konuda uzmanlaştın... bütün forum konuları senden sorulur artık heheheee![]()
dur kızz dur... hangi sayfaya ne yazdığımı sasırdım vallaEstağfirullah hızımı alamıyorum![]()
Benım durumumda sızınle aynı esım proxed plus kullandı cok sukur degerı duzeldı bu ay ılk defa klomen tedavısıne basladık sız nasıl ılerleıyorsunuz
Canımm hayırlı olsun sonunda aramızdan bir pozitif çıktı! Devamı da çorap söküğü gibi gelsin inşallah :)))) sen ne zamandır deniyodun?kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif. darısı isteyen herkesin başına![]()
Canım şimdi tekrar geri dönüp okudum yazdıklarını, hatırladım. Doktor tüp öneriyo ama biz normal istiyoruz demişsin bak Allah isteyince oluyo demek ki, normal yoldan olmuş çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın, Allah tamamına erdirsinkızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif. darısı isteyen herkesin başına![]()
sağolasın canım Allah isteyen herkese nasip etsin.Canım şimdi tekrar geri dönüp okudum yazdıklarını, hatırladım. Doktor tüp öneriyo ama biz normal istiyoruz demişsin bak Allah isteyince oluyo demek ki, normal yoldan olmuş çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın, Allah tamamına erdirsin
harikasin!! tebrik ederim kucagina aldiigin gunleride gostersin Allah. peki bize onerecegin biseyler var mi arkadasim?kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif. darısı isteyen herkesin başına![]()
teşekkürler! kafanıza takmayın. bu ay sanki hiç hamilelik beklemiyormuşum gibi davrandım. belirti aramadım. normalde herşeye takıyordum bu ay boşversene dedim telkin ettim kendimi. ve tuttuharikasin!! tebrik ederim kucagina aldiigin gunleride gostersin Allah. peki bize onerecegin biseyler var mi arkadasim?