1 senedir çocuk sahibi olmak isteyenler, dertleşelim, birbirimize destek olalım...

Ne zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    35
  • Anket Kapalı .
2 seneyi aşkın evliyiz evliliğimizin 3.ayından sonra bebek istemeye başladık 1 sene korunmasız geçen ilişkinin ardından yapılan testler sonucunda eşimin ileri hareketli sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik.Öncelikle duayla daha sonra ilaç ve kürler sayesinde çok şükür eşimin değerlerinin bu ay normale döndüğünü öğrendik ve herşeye yeni baştan başladık..İnşallah hepimiz hasretini derinden hissettiğimiz bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz..

2 seneyi aşkın evliyiz evliliğimizin 3.ayından sonra bebek istemeye başladık 1 sene korunmasız geçen ilişkinin ardından yapılan testler sonucunda eşimin ileri hareketli sperm sayısının düşük olduğunu öğrendik.Öncelikle duayla daha sonra ilaç ve kürler sayesinde çok şükür eşimin değerlerinin bu ay normale döndüğünü öğrendik ve herşeye yeni baştan başladık..İnşallah hepimiz hasretini derinden hissettiğimiz bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz..

Canım geçmiş olsun, eşinin değerleri de düzeldiğine göre fazla bekletmicek seni inşallah o zaman bebişin :)

bana daaaaaaaa :KK43: ilk gecede istenmeden gelen bebişler meselaaaa :KK43:

Bi de etrafımda çocuk sahibi olmuş insanların sürekli "ay hamile kalmaktan çok korkuyorum" modunda dolaşmasına da sinir olduğumu itiraf edeyim :) Kendileri de daha önce ne kadar zor hamile kalmış olsalar da bikere çocuğu yaptıktan sonra nedense öpüşünce tekrar hamile kalacaklarını düşünüyolar :) Benim durumumu bilerek sürekli yanımda "hamile kalmak istemiyoruuuum" diye gezmeleri pek hoş değil bence...

Benım durumumda sızınle aynı esım proxed plus kullandı cok sukur degerı duzeldı bu ay ılk defa klomen tedavısıne basladık sız nasıl ılerleıyorsunuz

Benım durumumda sızınle aynı esım proxed plus kullandı cok sukur degerı duzeldı bu ay ılk defa klomen tedavısıne basladık sız nasıl ılerleıyorsunuz

benim eşimde 5 kutu prooxed plus içti ve kürler uyguladım bu şekilde değerleri düzeldi..eşimin doktoru sonuçlar güzel sizden olumlu haberler bekliyorum dedi..bizde haliyle çalışmalara başladık..bende bir problem yoktu ama ben bu ay regl olursam önümüzdeki ay tekrar genel bir kontrolden geçecem..bu şekilde ilerlemeyi düşünüyoruz..

kızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç pozitif. darısı isteyen herkesin başına :KK36:
Canım şimdi tekrar geri dönüp okudum yazdıklarını, hatırladım. Doktor tüp öneriyo ama biz normal istiyoruz demişsin bak Allah isteyince oluyo demek ki, normal yoldan olmuş çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın, Allah tamamına erdirsin

Canım şimdi tekrar geri dönüp okudum yazdıklarını, hatırladım. Doktor tüp öneriyo ama biz normal istiyoruz demişsin bak Allah isteyince oluyo demek ki, normal yoldan olmuş çok şükür. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın, Allah tamamına erdirsin
sağolasın canım Allah isteyen herkese nasip etsin.

Hayırlı geceler olsun InsAllah bende on bes aydir istiyorum bebek yumurtalik tedavisi goruyorum bakalım bekliyorum herseyin hayirlisi diyelim

yine fosss negatiffff çıktı gerçi daha erken ama işte insaann negatifi görünceee gerçi yumurtlayalı 11 gün oldu adet döngüm 25 gün bu ay bat:22-23 kasım
yumurtlama_gunu_hesaplamasi.webp

harikasin!! tebrik ederim kucagina aldiigin gunleride gostersin Allah. peki bize onerecegin biseyler var mi arkadasim?
teşekkürler! kafanıza takmayın. bu ay sanki hiç hamilelik beklemiyormuşum gibi davrandım. belirti aramadım. normalde herşeye takıyordum bu ay boşversene dedim telkin ettim kendimi. ve tuttu :nazar:

Back
X