- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 53
- 29
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Maddi olarak bana çok bi şey yapmadı , yemek yapıyordum bazen eli dolu geliyordu ama asla bi makarna bile almadı meselaAsla kullanılmasın bunu düşünme bile
Ben bir senedir aynı işyerinde çalıştığım çocukla görüşüyordum. Önceden evim uzaktaydı bana gelip gittiğini kimse görmüyordu. Sonra ben işyerinin yanına taşındım. Her öğlen olmasa bile haftanın 3 günü öğlen bende yemek yiyorduk , akşamları bana geliyordu. Dışarıya çıkıyorduk bir sene her gün görüştük, bu süre zarfında o 35 yaşında ben 26 yaşındaydım. Evleniriz sanıyordum. Sadece belli başlı şeyler oluyordu aramızda .. sonra ben memlekete gidince zaten aklımda bitirmek vardı çünkü değer Verse bile uymadığımızı farkettim. Beni memlekette arıyordu ama günde bi kere , soruyordu mesajlaşıyordu ama çok merak ederek değil , kıskanmıyordu. Geri dönünce evleniyorsak evlenelim evlenmiyorsak yolları ayıralım dedim. Oda senin aklın karışmış dese de beni durdurmadı tamam dedi. Evimin anahtarı ondaydı onu aldım , oda benden uydu alıcısını geri aldı, uydu alıcısını bi yere bırakınca neden bana getirmiyorsun diye düşmanımmışsın dedi bana. Ben bunu bi öğlen işyerinden diğer arkadaş ile kahve içmeye gittiklerini gördüm .(sevgilimkende bu kızla arkadaştık topluca takılıyorduk ) Hemen ıntagramdan sildim . Sonrasında oda benim Numaramı sildi… benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu ocakta toparlarım dedi . Ama şu an tatilde Trabzon’a gitmeyi iyi biliyor. Ben kullanıldımmı arkadaşlar ? Bi sene her gün yanımda olan adam bu kadar kolay vazgeçti . Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
Beni gerçekten seviyor sandım, size şöyle söyleyeyim eve gitmiyor sürekli bendeydi , ya da iş çıkışı eve gidip geliyor sonra yanıma geliyordu akşam 12 bir de gidiyordu benden ..Çünkü adam hiç bir zaman sizinle evlenmeyi düşünmedi. İstediğini rahatça alabiliyor işini bitirip çıkıyor evinizden. Ne kadar sevgiliyiz deseniz de siz sevgili bile değildiniz.
Kullanıldığınızı bu ilişkinin en başından beri söyledik ama siz devam ettiniz
Biz adamı tanımadan sizi sevmediğini anladık hatta söyledik her konunuzda. Bilerek devam ettiniz bu ilişkiye.Beni gerçekten seviyor sandım, size şöyle söyleyeyim eve gitmiyor sürekli bendeydi , ya da iş çıkışı eve gidip geliyor sonra yanıma geliyordu akşam 12 bir de gidiyordu benden ..
Annen bu adamı da istemese bırakacak mıydın yani? Hiç sanmamŞimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
Besle kargayı oysun gözünü bu kadar saf olma evlilik düşünülen adam uzatmaz besbelli oyalamis işine geldiği gibi isi bitince yol vermiş erkekler kullanabileceği kadınları telefon numaralarını silmezler işi düşünce gelir siz bu kafayla devam edersenizBen bir senedir aynı işyerinde çalıştığım çocukla görüşüyordum. Önceden evim uzaktaydı bana gelip gittiğini kimse görmüyordu. Sonra ben işyerinin yanına taşındım. Her öğlen olmasa bile haftanın 3 günü öğlen bende yemek yiyorduk , akşamları bana geliyordu. Dışarıya çıkıyorduk bir sene her gün görüştük, bu süre zarfında o 35 yaşında ben 26 yaşındaydım. Evleniriz sanıyordum. Sadece belli başlı şeyler oluyordu aramızda .. sonra ben memlekete gidince zaten aklımda bitirmek vardı çünkü değer Verse bile uymadığımızı farkettim. Beni memlekette arıyordu ama günde bi kere , soruyordu mesajlaşıyordu ama çok merak ederek değil , kıskanmıyordu. Geri dönünce evleniyorsak evlenelim evlenmiyorsak yolları ayıralım dedim. Oda senin aklın karışmış dese de beni durdurmadı tamam dedi. Evimin anahtarı ondaydı onu aldım , oda benden uydu alıcısını geri aldı, uydu alıcısını bi yere bırakınca neden bana getirmiyorsun diye düşmanımmışsın dedi bana. Ben bunu bi öğlen işyerinden diğer arkadaş ile kahve içmeye gittiklerini gördüm .(sevgilimkende bu kızla arkadaştık topluca takılıyorduk ) Hemen ıntagramdan sildim . Sonrasında oda benim Numaramı sildi… benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu ocakta toparlarım dedi . Ama şu an tatilde Trabzon’a gitmeyi iyi biliyor. Ben kullanıldımmı arkadaşlar ? Bi sene her gün yanımda olan adam bu kadar kolay vazgeçti . Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
Diğer konularınızı az çok biliyorum. Anlattıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum bu adam sizi asla sevmedi. Siz kendiniz adamı takıntı haline dönüştürdünüz. Şimdi kurtulduğunuza sevinmeniz gereken yerde hala sorgulama içindesiniz. Sizin iyi bir psikolojide olduğunuzu düşünmüyorum. Yardım almanızda fayda var.Ben bir senedir aynı işyerinde çalıştığım çocukla görüşüyordum. Önceden evim uzaktaydı bana gelip gittiğini kimse görmüyordu. Sonra ben işyerinin yanına taşındım. Her öğlen olmasa bile haftanın 3 günü öğlen bende yemek yiyorduk , akşamları bana geliyordu. Dışarıya çıkıyorduk bir sene her gün görüştük, bu süre zarfında o 35 yaşında ben 26 yaşındaydım. Evleniriz sanıyordum. Sadece belli başlı şeyler oluyordu aramızda .. sonra ben memlekete gidince zaten aklımda bitirmek vardı çünkü değer Verse bile uymadığımızı farkettim. Beni memlekette arıyordu ama günde bi kere , soruyordu mesajlaşıyordu ama çok merak ederek değil , kıskanmıyordu. Geri dönünce evleniyorsak evlenelim evlenmiyorsak yolları ayıralım dedim. Oda senin aklın karışmış dese de beni durdurmadı tamam dedi. Evimin anahtarı ondaydı onu aldım , oda benden uydu alıcısını geri aldı, uydu alıcısını bi yere bırakınca neden bana getirmiyorsun diye düşmanımmışsın dedi bana. Ben bunu bi öğlen işyerinden diğer arkadaş ile kahve içmeye gittiklerini gördüm .(sevgilimkende bu kızla arkadaştık topluca takılıyorduk ) Hemen ıntagramdan sildim . Sonrasında oda benim Numaramı sildi… benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu ocakta toparlarım dedi . Ama şu an tatilde Trabzon’a gitmeyi iyi biliyor. Ben kullanıldımmı arkadaşlar ? Bi sene her gün yanımda olan adam bu kadar kolay vazgeçti . Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
Nereye çıkmış? Arşa mı? Tv ye mi?adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle
Yoo hiçte besle kargayı durumu yok. Bile bile başladı en başından beri biliyordu. Bir yıl sonunda kandırıldım demesine kimse inanmazBesle kargayı oysun gözünü bu kadar saf olma evlilik düşünülen adam uzatmaz besbelli oyalamis işine geldiği gibi isi bitince yol vermiş erkekler kullanabileceği kadınları telefon numaralarını silmezler işi düşünce gelir siz bu kafayla devam ederseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?