1 senedir kullanılma travmasını nasıl aşacağım? Takıntı yapmadan nasıl mücadele edeceğim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adamın adı tuttu ya kız.

benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu
Bebeğim yanlış hatirliyorsun ilk 6 aydan fazla adam evlenecegiz demiyordu, sevgilimsin de demiyordu. Hatta eski kız arkadaşını anlatıp ağlıyordu sana sonra yarım saat oral yapıp yolluyordun.
Bize de mi lo lo lo

Evlenir hemen git gelinliğini al hazır dursun

Bebeğim yanlış hatirliyorsun ilk 6 aydan fazla adam evlenecegiz demiyordu, sevgilimsin de demiyordu. Hatta eski kız arkadaşını anlatıp ağlıyordu sana sonra yarım saat oral yapıp yolluyordun.
Bize de mi lo lo lo
Ya hatırlatmayın şunları

Siz neden evlenmek istiyorsunuz veya flört aşamasında benimle evlenir mi diye düşünüyorsunuz

Sen bu yaşa kadar nasıl geldin bu kafayla mucize

Siz niye erkeksiz duramıyosunuz sürekli bir erkeğin yakasına yapışıp kendinizi kullandırma derdindesiniz. Bütün erkekler oyuncak gibi alıp kullanıp atıyor sizi şu hareketleriniz yüzünden. Açıkçası aynı ortamda olsak sizinle normal arkadaş bile olmazdım.

Çevrenizde size akıl veren biri yok mu sizi böyle silkeleyip kendine gel sen Bihter ziyagil sin falan diyecek. Bilmiyorum yakınlarınız dese belki tesir eder. zira hepimiz dedik burda her konuda nerdeyse anlattı arkadaşlar da. Ayrıldığınizada sevinmiştik hatta. Şimdi bu neyin acısı. Adam zaten kirkina gelmiş. Bundan sonra yazılanlari dikkate alın lütfen

Bi de hemen başka bir erkekle konuşmaya başlamış o da cinsellik konuları açıyomuş Bu zorunlualan kendini paspas etmelere doyamadı

Siz şaka mısınız yada troll falan mısınız. Zira gerçek olamayacak kadar tuhaf düşünceleriniz ve eylemleriniz var

Cinsellik konuştuysan olmaz eskisine dönemezsin
zinhar haram

diger konularina hakim oldugumuz bir üye olarak diyecegim su ki, zararin neresinden dönersen kardasin, kafani yorma ve akisina birak, bu sana tecrübe olsun, kullanilmak olarak da düsünme önüne bak sadece önüne....

alacagini almis hevesini gidermis kullanildimmi diye sormusun anladigim kadariyla sizi kandirmamis siz o sahsa bile isteye kapilarinizi sonuna kadar acmissiniz oda ne varsa istifade etmis yeni birileri ile tanisirsaniz daha akla mantiga uyan hareketlerde olursaniz pismanliklar yasamazsiniz

Erkeklere göre ilişkileri daha fazla büyütüyoruz gözümüzde onlar daha relax takılıyor. Bunlardan bazıları karşı tarafı da kendileri gibi görüyor bazıları da kandırıyor. Bu adam hangi gruba girer bilinmez.
Sana duygusal bir şey hiç hissetmemis sal gitsin. Daha güzel ve iyi insanlarla karşılarsın elbet.

Bi de hemen başka bir erkekle konuşmaya başlamış o da cinsellik konuları açıyomuş Bu zorunlualan kendini paspas etmelere doyamadı
Ay o da bişeydir ya, iyi sevişiyorsa en azından tatmin olur kızcaaz. Kurudu garibim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…