- 19 Mayıs 2020
- 47.317
- 212.575
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Adamın adı tuttu ya kız.Şunu şuraya bırakalımda sizi tanımayan üyelerin enerjilerini emmenize engel olmaya çalışalım.
4 yıllık sevgilimi aldattım. Vicdanen aşırı rahatsızım. Ben niye bu kadar karaktersizim. Bu kişi işyerinde adımı çıkarır mı ?
Beni istediğiniz gibi taşlayabilirsiniz. İşyerinden biri ile arkadaş ortamında bir araya geldik bu kişi sonra bana yürüyüşe gidelim diye teklif etti bende yürüyordum zaten . Sonra birlikte yürüyorduk çıkışta kafeye gidip oturuyorduk. Ben dört senedir fiziki olarak asla ondan başkası ile olmadım...www.kadinlarkulubu.com
Bebeğim yanlış hatirliyorsun ilk 6 aydan fazla adam evlenecegiz demiyordu, sevgilimsin de demiyordu. Hatta eski kız arkadaşını anlatıp ağlıyordu sana sonra yarım saat oral yapıp yolluyordun.benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu
Evlenir hemen git gelinliğini al hazır dursunŞu an bir senedir konuştuğum arkadaşım var kendisini bir senedir tanıyorum bu erkek arkadaşımı ona anlatıyordum . Şimdi bu kişi ile mesajlaşıyoruz flört gibi sizce bu kişi benimle evlenir mi bana benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama cinsellikte konuşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum bu iş
Ya hatırlatmayın şunlarıBebeğim yanlış hatirliyorsun ilk 6 aydan fazla adam evlenecegiz demiyordu, sevgilimsin de demiyordu. Hatta eski kız arkadaşını anlatıp ağlıyordu sana sonra yarım saat oral yapıp yolluyordun.
Bize de mi lo lo lo
Siz neden evlenmek istiyorsunuz veya flört aşamasında benimle evlenir mi diye düşünüyorsunuzŞu an bir senedir konuştuğum arkadaşım var kendisini bir senedir tanıyorum bu erkek arkadaşımı ona anlatıyordum . Şimdi bu kişi ile mesajlaşıyoruz flört gibi sizce bu kişi benimle evlenir mi bana benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama cinsellikte konuşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum bu iş
Sen bu yaşa kadar nasıl geldin bu kafayla mucizeŞu an bir senedir konuştuğum arkadaşım var kendisini bir senedir tanıyorum bu erkek arkadaşımı ona anlatıyordum . Şimdi bu kişi ile mesajlaşıyoruz flört gibi sizce bu kişi benimle evlenir mi bana benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama cinsellikte konuşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum bu iş
Siz niye erkeksiz duramıyosunuz sürekli bir erkeğin yakasına yapışıp kendinizi kullandırma derdindesiniz. Bütün erkekler oyuncak gibi alıp kullanıp atıyor sizi şu hareketleriniz yüzünden. Açıkçası aynı ortamda olsak sizinle normal arkadaş bile olmazdım.Şu an bir senedir konuştuğum arkadaşım var kendisini bir senedir tanıyorum bu erkek arkadaşımı ona anlatıyordum . Şimdi bu kişi ile mesajlaşıyoruz flört gibi sizce bu kişi benimle evlenir mi bana benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama cinsellikte konuşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum bu iş
Bi de hemen başka bir erkekle konuşmaya başlamış o da cinsellik konuları açıyomuşÇevrenizde size akıl veren biri yok mu sizi böyle silkeleyip kendine gel sen Bihter ziyagil sin falan diyecek. Bilmiyorum yakınlarınız dese belki tesir eder. zira hepimiz dedik burda her konuda nerdeyse anlattı arkadaşlar da. Ayrıldığınizada sevinmiştik hatta. Şimdi bu neyin acısı. Adam zaten kirkina gelmiş. Bundan sonra yazılanlari dikkate alın lütfen
Siz şaka mısınız yada troll falan mısınız. Zira gerçek olamayacak kadar tuhaf düşünceleriniz ve eylemleriniz varŞu an bir senedir konuştuğum arkadaşım var kendisini bir senedir tanıyorum bu erkek arkadaşımı ona anlatıyordum . Şimdi bu kişi ile mesajlaşıyoruz flört gibi sizce bu kişi benimle evlenir mi bana benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama cinsellikte konuşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum bu iş
Cinsellik konuştuysan olmaz eskisine dönemezsinŞu an bir senedir konuştuğum arkadaşım var kendisini bir senedir tanıyorum bu erkek arkadaşımı ona anlatıyordum . Şimdi bu kişi ile mesajlaşıyoruz flört gibi sizce bu kişi benimle evlenir mi bana benimle ciddi düşündüğünü söylüyor ama cinsellikte konuşuyoruz nasıl olacak bilmiyorum bu iş
Maddi olarak bana çok bi şey yapmadı , yemek yapıyordum bazen eli dolu geliyordu ama asla bi makarna bile almadı mesela
Ben bir senedir aynı işyerinde çalıştığım çocukla görüşüyordum. Önceden evim uzaktaydı bana gelip gittiğini kimse görmüyordu. Sonra ben işyerinin yanına taşındım. Her öğlen olmasa bile haftanın 3 günü öğlen bende yemek yiyorduk , akşamları bana geliyordu. Dışarıya çıkıyorduk bir sene her gün görüştük, bu süre zarfında o 35 yaşında ben 26 yaşındaydım. Evleniriz sanıyordum. Sadece belli başlı şeyler oluyordu aramızda .. sonra ben memlekete gidince zaten aklımda bitirmek vardı çünkü değer Verse bile uymadığımızı farkettim. Beni memlekette arıyordu ama günde bi kere , soruyordu mesajlaşıyordu ama çok merak ederek değil , kıskanmıyordu. Geri dönünce evleniyorsak evlenelim evlenmiyorsak yolları ayıralım dedim. Oda senin aklın karışmış dese de beni durdurmadı tamam dedi. Evimin anahtarı ondaydı onu aldım , oda benden uydu alıcısını geri aldı, uydu alıcısını bi yere bırakınca neden bana getirmiyorsun diye düşmanımmışsın dedi bana. Ben bunu bi öğlen işyerinden diğer arkadaş ile kahve içmeye gittiklerini gördüm .(sevgilimkende bu kızla arkadaştık topluca takılıyorduk ) Hemen ıntagramdan sildim . Sonrasında oda benim Numaramı sildi… benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu ocakta toparlarım dedi . Ama şu an tatilde Trabzon’a gitmeyi iyi biliyor. Ben kullanıldımmı arkadaşlar ? Bi sene her gün yanımda olan adam bu kadar kolay vazgeçti . Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyorum
alacagini almis hevesini gidermis kullanildimmi diye sormusun anladigim kadariyla sizi kandirmamis siz o sahsa bile isteye kapilarinizi sonuna kadar acmissiniz oda ne varsa istifade etmis yeni birileri ile tanisirsaniz daha akla mantiga uyan hareketlerde olursaniz pismanliklar yasamazsinizBen bir senedir aynı işyerinde çalıştığım çocukla görüşüyordum. Önceden evim uzaktaydı bana gelip gittiğini kimse görmüyordu. Sonra ben işyerinin yanına taşındım. Her öğlen olmasa bile haftanın 3 günü öğlen bende yemek yiyorduk , akşamları bana geliyordu. Dışarıya çıkıyorduk bir sene her gün görüştük, bu süre zarfında o 35 yaşında ben 26 yaşındaydım. Evleniriz sanıyordum. Sadece belli başlı şeyler oluyordu aramızda .. sonra ben memlekete gidince zaten aklımda bitirmek vardı çünkü değer Verse bile uymadığımızı farkettim. Beni memlekette arıyordu ama günde bi kere , soruyordu mesajlaşıyordu ama çok merak ederek değil , kıskanmıyordu. Geri dönünce evleniyorsak evlenelim evlenmiyorsak yolları ayıralım dedim. Oda senin aklın karışmış dese de beni durdurmadı tamam dedi. Evimin anahtarı ondaydı onu aldım , oda benden uydu alıcısını geri aldı, uydu alıcısını bi yere bırakınca neden bana getirmiyorsun diye düşmanımmışsın dedi bana. Ben bunu bi öğlen işyerinden diğer arkadaş ile kahve içmeye gittiklerini gördüm .(sevgilimkende bu kızla arkadaştık topluca takılıyorduk ) Hemen ıntagramdan sildim . Sonrasında oda benim Numaramı sildi… benim anlamadığım bu durumda bir senemi vermişim adım çıkmış nasıl oluyorda evlenmedi benimle evleneceğiz diyordu .param yok diyordu ocakta toparlarım dedi . Ama şu an tatilde Trabzon’a gitmeyi iyi biliyor. Ben kullanıldımmı arkadaşlar ? Bi sene her gün yanımda olan adam bu kadar kolay vazgeçti . Şimdi biri ile tanışıyorum annem sürekli yok onun ailesi bize uymaz yok benim içim ısınmadı dedikçe ben herkesten soğuyoaöll
Ay o da bişeydir ya, iyi sevişiyorsa en azından tatmin olur kızcaaz. Kurudu garibim .Bi de hemen başka bir erkekle konuşmaya başlamış o da cinsellik konuları açıyomuşBu zorunlualan kendini paspas etmelere doyamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?