- 12 Temmuz 2006
- 658
- 260
- 333
- 45
canım buyuk kızımda 3. sınıf bu sene ondan hıc zorlanmıyoruz performans odevlerı artık olmuyo
Ahhh bu güze haber.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım buyuk kızımda 3. sınıf bu sene ondan hıc zorlanmıyoruz performans odevlerı artık olmuyo
odevı yaptıgımı nerden cıkardınız hala onu anlayamadımSb
canım ödev haftasonu ödevihmiş. Yabi cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfa. 15 sayfa Birgün için sence çok mu. Ki sayfalar yazıları büyük olduğu için çok içerikli olmuyor. Anne niye bir gece de45 ini bitirmek için uğraşmış orası Muallak
ben sizin üniversite okumadığınızı söylemedim. Ama ben üniversite mezunuyum diye ilaç yazamıyorsam sizde üniversite mezunusunuz diye Öğretmenin bilgisini hafife alamazsınız. Haftasonu cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfa her güne gayet uygun bir ödevVelilerin akıllarından yoruluyoruz diye bir yaklaşım herşeyden önce yanlış.
4 yıllık eğitim alan yanlızca sizler değilsiniz.Bizlerde üniversaite mezunuyuz.
Üstelik hepimiz öğrenci olduk ve 'Öğretmenin' kıymetini biliyoruz.
Haftasonu ödevi daha olsa 45 sayfa ödev çok.
Hele ki yeni sietemle 5,5 yaş çocuklarını düşünce.
Valla biz nesil boyu tembel yetişiyoruz yek söyleyeceğim bu. Kore de,Japonyada tatil bile yok doğru düzgün çocuklara da çalışanlarda. Sonra adamlar niye teknoloji devi oldu su bu. Normalde bizde ki akıl kimsede yok da işte bu tembellik. Daha ilkokuldan başlıyoruz. Yanlıs anlamayın ama sizin Üzerinizden tüm veliler için konuşuyorum. Haftasonuna verilen 45 sayfa bence çok değil çünkü bir güne 15 sayfa düşer. Ha bir gün için 45 sayfa verecek bir çılgın olsa tamam. Ama siz farketseniz de farketmesenşzde ödevin çokluğu hakkında ki endişenizi çocuğa geçirirsiniz. Elbette bazı çocukların gönlünü yapmak zor.misal benim Yeğenim b
ben sizin üniversite okumadığınızı söylemedim. Ama ben üniversite mezunuyum diye ilaç yazamıyorsam sizde üniversite mezunusunuz diye Öğretmenin bilgisini hafife alamazsınız. Haftasonu cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfa her güne gayet uygun bir ödev
ben yine de 45 sayfayı çok buluyorum. Ben asla o kadar ödev vermem. Şöyle düşünün okuma setlerinin harf fasükülleri var ve ortalama 16 sayfa oluyor. Renkli,resimli, yazmalı,okumalı,heceli, cümle oluşturmalı vs içinde herşey var. O bile yeterliyken 45 sayfada daha neler var diye düşünüyor insan.bu çocuk haftasonunda tabiki yetiştirir ödevini. Tüm vaktini göreve verirse sıkıntı olmaz da bu çocuk hiç mi oyun oynamayacak, hiç mi ailesiyle gezmeye gidemeyecek, hiç mi dinlenmeyecek? Demek istediğim ödevin amacı öğrendiklerini tekrar ettirip pekiştirmek olmalıdır. Okuldan soğutmak, bıktırmak, bunaltmak olmamalı. Tabi bu benim bakış açım. Demekki konu sahibinin öğretmeni öyle düşünmüyor.Sb
canım ödev haftasonu ödevihmiş. Yabi cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfa. 15 sayfa Birgün için sence çok mu. Ki sayfalar yazıları büyük olduğu için çok içerikli olmuyor. Anne niye bir gece de45 ini bitirmek için uğraşmış orası Muallak
Merhaba bende etüt öğretmenliği yapıyorum 1.sınıflara .45 sayfa ödev yanlış anlamayın ama çok değil .Benim öğrencilerime dün 126 sayfalık ödev verilmiş.Ama bu demek değil ki 126 sayfa içerik olarak dolu dolu.Çoğu sayfaların çocukların ilgisini çeksin diye renkli büyük resimlerle dolu.Hem de yazılar çok büyük.Çocuklar hem eğlendiler hem de 4 saatin sonunda ödev bitmeye yaklaşmıştı. 1. sınıf çocuklarının kas gelişimi yeterli değildir yazdıkça gelişir .O yüzden sayfalarca aynı harf ya da rakam yazdırılır .
canım sen koreyı japonyayı ornek verıyorsan bende avrupayı ornek vereyım sanaValla biz nesil boyu tembel yetişiyoruz yek söyleyeceğim bu. Kore de,Japonyada tatil bile yok doğru düzgün çocuklara da çalışanlarda. Sonra adamlar niye teknoloji devi oldu su bu. Normalde bizde ki akıl kimsede yok da işte bu tembellik. Daha ilkokuldan başlıyoruz. Yanlıs anlamayın ama sizin Üzerinizden tüm veliler için konuşuyorum. Haftasonuna verilen 45 sayfa bence çok değil çünkü bir güne 15 sayfa düşer. Ha bir gün için 45 sayfa verecek bir çılgın olsa tamam. Ama siz farketseniz de farketmesenşzde ödevin çokluğu hakkında ki endişenizi çocuğa geçirirsiniz. Elbette bazı çocukların gönlünü yapmak zor.misal benim Yeğenim b
ben sizin üniversite okumadığınızı söylemedim. Ama ben üniversite mezunuyum diye ilaç yazamıyorsam sizde üniversite mezunusunuz diye Öğretmenin bilgisini hafife alamazsınız. Haftasonu cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfa her güne gayet uygun bir ödev
canım bız mesela yarın sabah cıkıp ancak aksam eve donecegımız bır yere gıdıcez ve anlasma yaptık eger bugun odevler yapılırsa gıdıcez yoksa malesef gıdemeyecegımızı soyledık esımle kızımın bı gozunoyunda bı gozu yarın gıdebılmek ıcın mecburı dersteben yine de 45 sayfayı çok buluyorum. Ben asla o kadar ödev vermem. Şöyle düşünün okuma setlerinin harf fasükülleri var ve ortalama 16 sayfa oluyor. Renkli,resimli, yazmalı,okumalı,heceli, cümle oluşturmalı vs içinde herşey var. O bile yeterliyken 45 sayfada daha neler var diye düşünüyor insan.bu çocuk haftasonunda tabiki yetiştirir ödevini. Tüm vaktini göreve verirse sıkıntı olmaz da bu çocuk hiç mi oyun oynamayacak, hiç mi ailesiyle gezmeye gidemeyecek, hiç mi dinlenmeyecek? Demek istediğim ödevin amacı öğrendiklerini tekrar ettirip pekiştirmek olmalıdır. Okuldan soğutmak, bıktırmak, bunaltmak olmamalı. Tabi bu benim bakış açım. Demekki konu sahibinin öğretmeni öyle düşünmüyor.
66 aylik bir cocuk günde 15 sayfa nazil yapsin allah askina bu çocuk hic mi oturmaz yemez icmez oynamaz 6 ay sonra sikilirlar calismazlar öğretmenler şikayet eder şöyle yapmiyor boyle yapmıyor tembel beni dinlemiyor diye 45 sayfa el insaf yaaaY
ya dört yıl eğitim alıyoruz hatta bazılarımız iki yıl ğedagojık formasyon alıyoruz. Kendimizi sürekli geliştirmeye çalışıyoruz da su velilerin akıllarından yoruluyoruz gerçekten. Bir kere tam aktarmıyorsunuz. Öğretmen bunu HAFTASONU ödevi olarak vermiş. Daha bugun Günlerden Cumartesi ve siz bitirmişssiniz. Eğer düzgün bir planlama yapsaydınız cuma-Cumartesi-pazar 15 er sayfadan gayet makul bir ödev olurdu.
anaaaammmm o ne yaaaarkadaslar dun kızım rahatsız oldugu ıcın okula gıdemedı. aksam sagolsun aynı okulda ogt. olan komsum kızımın odevını getırdı, elıme bı tomar kagıt verdı ınanırmısınız saydım arkalı onlu tam 45 sayfa odevımızvar tahmınım bır kac sayfası dun kızım okula gıtmedıgı ıcın fazala ama hadı on sayfayı cık 35 sayfa bıle olsa cok fazla degılmı yaaa. hem kızım hem ben cok yorulduk valla. bu arada dun Z harfıne gecılmıs