1.sinifa giden oğlum disleksi olabilir mi :(

siniftaki arkadaslari cok ilerdeler oyuzden

Bir öğretmen olarak cevaplamak istedim. Her öğrencinin öğrenme süresi kavrama yetisi çok farklıdır.. oglunuzun disleksi olduğunu düşünmüyorum çünkü yazmasında bir problem yokmuş. Ancak yinede bir uzmana danışmanızda fayda var. Merak etmeyin korkulacak bir durum değil öyle olsa bile.. unlu oyuncu Asli Enver disleksi mesela ama başarısı ortada :) olumlu düşünün umarım bir sorun yoktur

cok tesekkur ederim hocam evet dr.a goturduk bazi testler verdi dikkat icin onlari tamamlayip tekrar gidecegiz su anlik bir skinti gormedi

vet tek

cok tesekkur ederim izleyecegim filmi
hiperaktive den suphelenmistik daha once ama yasi ilerledikce biraz daha agirlasti

babasida almamizi onerdi ama bi daha cok yipratacak okulu asiri seviyor hasta oldugunda bile aglayarak evde kaliyor su an dr ogretmen veokulun psikologuyla hareket ediyoruz

Biraz kucuk kalmistir yasitlarina gore.Yilin son aylari sonucta.Ben aralik sonu dogumlu kizimi baslatmadim ki iki yildir kreste aslinda.
kesek bir yil gec gonderseydim diyorum kac gundur ok zormus fazla yuklenmekte istemiyorum uzuluyorum sabah 9da gidiyor aksam 5 te geliyor odev yemek derken bayilmis gibi uyuyor yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…