huu huuu kimse var mı
Bennn varımm maicimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huu huuu kimse var mı
ayy seni hep sudem sanıyorum sonra mesajında oğlan falan diyince allah allah diyip nickine bakıyorum...
nedense anlayamadım bi türlü...
ay iş görüşmesiydi, ajans kaydıydı derken şimdi yemek yiyebiliyorum.Meyve yiyorum öğle ve akşam yemeği yerine umarım kiloma yansımaz yaaa:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
ay iş görüşmesiydi, ajans kaydıydı derken şimdi yemek yiyebiliyorum.Meyve yiyorum öğle ve akşam yemeği yerine umarım kiloma yansımaz yaaa:18::18::18::18::18::18::26::26::26::26::26:
kızlar nerdesiniz yaa...
innuk bi karşılaşamadık senle de...
ben akşam yemeği niyetine erik yedim baya şişirdi...
inşallah yarın oruca başlıcam sahura kadar iidare eder beni...
canım meyveden ne olucak ki sanki baklava börek yedim der gibi yazmışsın.. Bu kadar takıntılı olma kilo vercem derken ruh sağlığından olursun allah korusun :))
senin sonunu hiç iyi görmüyorum ben...allah yardımcın olsun ne diyeyim...![]()
kızlar bu arada ben sözleşmeliydim ve kadro verildi çok mutluyum.başka kadro alan varsa herkese hayırlı olsunnnnnn![]()
canım tebrik ederim hayırlı olsun
![]()
bu arada çay içitim ve yanında yenmiyecekşeyler yedim Allahım niye böyleyim ya ben.çok umtsum bu günlerde tartı hala 8 lere gidiyoooo artık 68 gömek istemiyorum.ama bu kaçamklarla zorrrr.eski kiloma dönünce eski şevkimi kaybettim benn![]()