Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

slm kizlar gecmisi okuyamadim yazip cikicam
oglusum gece yine ateslendi sabahi zor ettik hem ates hem ishal sabaha kadar mahvoldu cocugum
yeniden doktora gittik tabi randevusuz gittigimiz icin 2saat bekledik
faranjitmis bogazlari iyice kotulesmis
oglen oldu eve gelesiye
esim pizza istedi hazir pizza yaptim yanina kahvaltiliklar filan bende pizzadan 1 dilim yedi
biraz salatalik biraz domates bide yesil cay ..
bugun bi bardak bile iceedim heralde su aklima gelmedi simdi basliycam su icmeye
oglen atladi artik aksama allah kerim ne yersek ..

saol canikom

ay saolun kizlar, havaya sokcaksiniz beni :1: simarcam kendimi bisey zannetcem sonra :9:

hadi ya... aslinda benimkide sokakta yanagindan falan öpsem rahatsiz olur, burasi avrupa degil türkiye diye kizar bana :17:
ben nabim dayanamiyorum öpesim geliyor durmadan adami :17:

o duygu herseye bedel ya, eski kiyafetlerin tekrar olmasi veya hayal ettigin biseyi giyebilmek. bende istiyorummmmmmmmmmm:59:

şımarmazsın canım benim doğruları söyledik biz merak etme giyeceksin özenereek bakdığın kıyafetlere benim bi hedefim daha kaldı gri bi şortum var hala dar geliyo ona giricem insallah kısa zamanda 65 kilo iken almısdım hala 5 kilo var

koyarsın msn ye bakarız hehe

1.72 canımın içi

kuzum bi öncekı mesajda sana bişiler yazdamıd görmedın sanırım.
tatlım atlamışım heralde pardon..bi de sen çoklu alıntı yapıyosun ya hani..diyelim ben beşinci alıntıyım altına sen yazmışın.e şimdi ben o uzun yazıyı alıntı yapınca nerenin altına yazıcaamı bilemiyoum ..bilmem anlatabildim mi:43::35:

boyun iimiş tatlım şanslısın..sen tamamsın artıkın..benim boyum 1.60..darısı başıma inş.

kızlaaar pişirdiğim o tavuklu güveç gayet güzel olmuş.hiç yağda koymadım sadece tavuğun yagıyla pişti.düdüklü de pişen yemek lezzetli oluyo ben çok kullanıyoum..
işte o yemekten bi tabak yedim.1 kase cacık ve çoban salata yedim.ekmek yemedim..doydum mu?fizyolojik olarak evet..ama psikolojik olarak hayır..1 dilim ekmek yeseydim tıkabasa doymuş hissedecek miydim kendimi?eveet..
off yaman bi çelişki bu..:66::66:

bu akşam bayan öğretmen arkadaşlarımızla sık yaptığımız gibi subay gazinosunda yemek yicez..ben akşamları hafif geçirmeye çalışıyoum hep orda da bi ızgara söleyip kızışımla paylaşayım diyoum..arkadaşlar şimdi arkadan çeşit çeşit tatlı söleyecekler biliyoum ama güveniyoum kendime yaa.onlar yicek ve benim canım gram çekmicekk..:53::53:
gitmemmekte bi alternatif tabi de.hayattan ne kadar kaçabilirim ki..arkadaşlarımla eğlenmek istiyoum ben..
gideyim ve ne yemem gerekiyosa onu yiyeyim o halde dimi..:44::kkk:

kızlaaar pişirdiğim o tavuklu güveç gayet güzel olmuş.hiç yağda koymadım sadece tavuğun yagıyla pişti.düdüklü de pişen yemek lezzetli oluyo ben çok kullanıyoum..
işte o yemekten bi tabak yedim.1 kase cacık ve çoban salata yedim.ekmek yemedim..doydum mu?fizyolojik olarak evet..ama psikolojik olarak hayır..1 dilim ekmek yeseydim tıkabasa doymuş hissedecek miydim kendimi?eveet..
off yaman bi çelişki bu..:66::66:

bu akşam bayan öğretmen arkadaşlarımızla sık yaptığımız gibi subay gazinosunda yemek yicez..ben akşamları hafif geçirmeye çalışıyoum hep orda da bi ızgara söleyip kızışımla paylaşayım diyoum..arkadaşlar şimdi arkadan çeşit çeşit tatlı söleyecekler biliyoum ama güveniyoum kendime yaa.onlar yicek ve benim canım gram çekmicekk..:53::53:
gitmemmekte bi alternatif tabi de.hayattan ne kadar kaçabilirim ki..arkadaşlarımla eğlenmek istiyoum ben..
gideyim ve ne yemem gerekiyosa onu yiyeyim o halde dimi..:44::kkk:

tabiki gideceksin canım gidip sadece ızgara ve salata yiceksin tatlı söyşlediklerinde ay yok canım hiç çekmiyo diyeceksin ve arkadslarınla bi arada olmakdan mutlu olacaksın

oglusum gece yine ateslendi sabahi zor ettik hem ates hem ishal sabaha kadar mahvoldu cocugum
oglen oldu eve gelesiye
esim pizza istedi hazir pizza yaptim yanina kahvaltiliklar filan bende pizzadan 1 dilim yedi
bugun bi bardak bile iceedim heralde su aklima gelmedi simdi basliycam su icmeye

canım çok geçmiş olsun

Kızlar slmm...
bu öğlen ben cozuttum yine arkadaşımla avm ye gittik çocuklar oynasın diye yemeğide orda yedim.. Fastfood tavuk yedim üzerine dondurma ve mısır ben iflah olmam kızlar akşama yemek yok bana su içip içip yatıcam yarında piknk var cuma günü bana bunları hatırlatırsınız artıkın...

hahauha hakkaten dimi heuheuhe
semboller çalışmıyo kendim veriyom efekti ..kıkırdama..
hehe

tatlım atlamışım heralde pardon..bi de sen çoklu alıntı yapıyosun ya hani..diyelim ben beşinci alıntıyım altına sen yazmışın.e şimdi ben o uzun yazıyı alıntı yapınca nerenin altına yazıcaamı bilemiyoum ..bilmem anlatabildim mi:43::35:

boyun iimiş tatlım şanslısın..sen tamamsın artıkın..benim boyum 1.60..darısı başıma inş.
inş.

ben çoklu alıntılardsa bana olmayanları sılıyom bazen sende sıler yazarsın.

Kızlar slmm...
bu öğlen ben cozuttum yine arkadaşımla avm ye gittik çocuklar oynasın diye yemeğide orda yedim.. Fastfood tavuk yedim üzerine dondurma ve mısır ben iflah olmam kızlar akşama yemek yok bana su içip içip yatıcam yarında piknk var cuma günü bana bunları hatırlatırsınız artıkın...

benı duy da senden daha kötu olanları gör.

dun sabah tartıldım 70.5

az önce tartıldım 73.5 hahaha

Kızlar slmm...

hehe

inş.

ben çoklu alıntılardsa bana olmayanları sılıyom bazen sende sıler yazarsın.

benı duy da senden daha kötu olanları gör.

dun sabah tartıldım 70.5

az önce tartıldım 73.5 hahaha

bu hafta 1. olduk diye salmayın bakayım hmen saçınızı çok fena çekicemm haaa:4::4::4::47::47::47:

oglen oldu eve gelesiye

cok cok gecmis olsun tatlim :(

şımarmazsın canım benim doğruları söyledik biz merak etme giyeceksin özenereek bakdığın kıyafetlere benim bi hedefim daha kaldı gri bi şortum var hala dar geliyo ona giricem insallah kısa zamanda 65 kilo iken almısdım hala 5 kilo var

inanirmisin benim kocaman bi kolim var olmayan kiyafetlerimle. ama gercekten kocamaaan. icinde bir gardorop kiyafet var düsün hic biri olmuyor:59:

herkese iyi haftasonları bol gr lar verin inşallah dolabunızdaki elbiseler hep bol gelsin inşallah :1::1: önünüze getirilen yağlı yemekleri hamur işlerini canınız fazlasını hiç istemesin inşallah hep kararında yemek yiyin inşallah ve sağlıklı fıstık gibi hatunlar olun İİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNŞAAAAAAAALLAAAAAAAHHHHHHHHH..:nazar::nazar:

Bu arada dün sabah 70 kg idim tam tamına hemde
bu sabah bi baktım tartıya 70.1 gösteriyo kesin wc nedeni ile diyip kendimi avuttum :1::1: Yani dün akşam yediğim taze taze pişmiş revaninin suçu hiiiç yokkk:1::1:

herkese iyi haftasonları bol gr lar verin inşallah dolabunızdaki elbiseler hep bol gelsin inşallah :1::1: önünüze getirilen yağlı yemekleri hamur işlerini canınız fazlasını hiç istemesin inşallah hep kararında yemek yiyin inşallah ve sağlıklı fıstık gibi hatunlar olun İİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNŞAAAAAAAALLAAAAAAAHHHHHHHHH..:nazar::nazar:

Bu arada dün sabah 70 kg idim tam tamına hemde
bu sabah bi baktım tartıya 70.1 gösteriyo kesin wc nedeni ile diyip kendimi avuttum :1::1: Yani dün akşam yediğim taze taze pişmiş revaninin suçu hiiiç yokkk:1::1:

ben de diyom bu kız neden böyle güzel güzel şeyler söylüyo... meğer suçu varmış...:4::4::4:4

kızlar yaa ben sezeryanla doğum yaptın aranızda öle olan varmı var ise benim şimdilerde göbüşüm sarkıyo sanki zaten göbüşüm vardı kilo verdikçe sanki sarkma oluyo gibi sırtımdan sorunum var mekik çekemiyorum ama bacak hareketleri yapıyorum az da olsa faydası oluyo ama sanki dahada sarkar diye korkuyorum netsem ki yaa offf

haftada 3 gün kaçamak yapanın puanının sıfırlanacağını hatırlatmama gerek var mı kızlar...
siz zaten hatırlıyorsunuz değil mi...:47::47:

ben de diyom bu kız neden böyle güzel güzel şeyler söylüyo... meğer suçu varmış...:4::4::4:4

:17::17::17::17::17::17::17::17::1::1::1::1::1::1::1: affedin nolurrrr akşam kardeşim pişirmiş üstüne gittim sıcak sıcak yedim valla dayanamadım hızımı alamam diye kaçtım ordan 1 dilimle kaldım ama bugün feci canım tatlı istiyo aslında sabah kızım nutella yerken 1 çay kaşığı kadar attım ağzıma ama kesmedi hala tatlılar dolanıyo gözümün önünde:9::9::9::9::9:

sabah::56:
domates
salatalık
biber
kk beyaz peynir
3 zeytin
2 dilim uno cavdar ekmek
5 dilim sucuk
1 küçük sosis
maydonoz
1 bardak çay şekersiz

ara::56:
1 kayısı
1 küçükkase kiraz

öğlen::56:
1 kase k fleks sütsüz

ara::56:
yok

akşam::56:
2 patlıcandan ocak üstünde köz çok az zeytinyağı az tuz az sirke (süperdi)
yoğurtlu semizotu tuzsuz
1 domates
az salatalık
2 biber

spor yok
su 1 lt dahada içicem
yeşil çay
formçay
1 bardak cappuccino şekersiz 63 kalori

Back
X