Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugün üniversiten bi arkadasım süpriz yapıp bize geldi.
o yüzden pek giremedim kızlar..
KK da cok yavaş zaten..:bbo:

gece uyumadan önce bakmaya calışırım yine..

bu hafta böylece gecmiş oldu..
haftaya hepimiz kilo vermiş oluruz inş..

hepinizi öpüyorum...

Hayatcım adetin ne kadar geçti?

canım nisanın 5 inde adet olmuştum.... ama hala tık yok...34 oldu....ben 4 ay tedavi oldum. ama olmadı... doktoru değiştirmeye karar vermiştim. ama öncesinde 2 ay bir dinlenme süresi olsun demiştim... belki önceki aylarda aldığım ilaçlardan da geçikmiş olabilir.....

KHENA calışmıyor muydu ya?
sürekli online duruyordu önceden.
niye uğramıyor artık..
ben merak ediyorum bayadır...

Kızlar merhaba inanın çok üzgünüm yetişemedim. yasemine msj attım dışarda olduğum için kilomu ama galiba oda bakamadı. neyse size anlatacaklarım var..

Geçen hafta perşembe işten çıkarıldım. ücretsiz izin dediler 2 ay. ben araştırdım 2 ay ücretsiz izin verme hakkları yokmuş tabi düğün hazırlıkları falan resmen depresyondayım :çok üzgünüm: neyse maaşımıda vermediler tabi günlerdir iş arıyorum. iş görüşmelerine gidiyorum hergün dolayısıylada nete giremiyorum senağlama giremeyincede paylaşımda bulunamıyorum.. regl de olamadım zaten kendimi balon gibi hissediyorum. içim o kadar sıkılıyoki. hem işsiz kaldım hem iş bulamıyorum düğüne 2 aydan az süre kaldı. eksikler var ev tutulacak para yok. maaş alamadım. dokunsanız ağlıcam yani. bide bu kadar aksilik üzerine boğazımı tutamayıp çok düzensiz yemek yedim ve 1 kilo aldım :çok üzgünüm: off ya hayatımın en kötü günlerinimi yaşıyorum neee.
bugün eski patronum mali müşavir onla görüştüm tazminat hesaplattım. sonra avukata gidip güzel bi ihtar hazırlattım. notere gittim ihtarı verdim. pazartesi yollıcaklar.
patroniçe kaç gündür beni arıyo sürekli çamur atmaya çalışıyo nasıl üzgünüm anlatamam..senağlama... bana yıl başında artık fatura kesme dedi. yılbaşından beri fatura kesmiyodum. bugün arıyo maliyeden geldiler ceza kestiler diye beni kandırmaya çalışıyo. geçen günde kasa defterinin içindeki para yüzünden tartıştık. defterin içinde para vardı bu ne parası niye orda diye hesap sordu. ben kötü niyetli biri olsam o parayı kasa defterinin içine değil cebime koyardımm.. senağlama Allahım ne kötü insanlar var dünyada yaaa.. Tam düğün arifesinde beni böyle bıraktılar.
bide ben o salaklar için her ay 400 tl maaşımın kesilmesine ssk mın ödenmemesine göz yumdum :çok üzgünüm: iş hayatında acıma denen şey yokmuş öğrendimm senağlama

Belki bu sorunlarımdan bu aralar pek giremeyebilirim. beni idare edersiniz dimi bi süre bide biri bana cep nosunu verirse cuma giremediğimde bildiririm... yasseminde çıkmış gruptan yeni gördüm hayırlısı olsun ne diyim.. off içim çok dolmuş çok konuştum senağlama

08.05.2009 Cuma

sabah: kepek ekmegi ile yapilmis 1 adet kucuk kasarli tost, 1 kucuk bardak meyve suyu
oglen: pide et doner, diet cola
aksam: ton balikli salata

bol bol su.

canimcim hayirlisi olsun ne diyelim.
bak gorusmelere gidiyormussun. insallah oralardan iyi bir haber alirsin da skntilarin sona erer.

canimcim hayirlisi olsun ne diyelim.
bak gorusmelere gidiyormussun. insallah oralardan iyi bir haber alirsin da skntilarin sona erer.

sağol canım inşallah.. umudumu o kadar kaybetmek üzereyimki ne yapacağımı bilmez haldeyim ruh gibi dolaşıyorum... neyse benim çıkmam lazım hepinizi çok seviyorum :a015:

khenacim canim biz de seni cok seviyoruz.. cok uzuldum.. ama insallah duzelir.. daha hayirlisina kavustursun Allah..

sen Allah'a sigin. herseyin sahibi ve hakimi olan, kendisine yoneleni boscevirmez..

dualarim seninle canim.. :teselli:

insallah daha guzel haberlerini aliriz.. a.s.

sağol canım inşallah.. umudumu o kadar kaybetmek üzereyimki ne yapacağımı bilmez haldeyim ruh gibi dolaşıyorum... neyse benim çıkmam lazım hepinizi çok seviyorum :a015:

khenacim, kugu gelinim, demin mesaj yazdim sana ama gozukmuyor sayfada..

canim dualarimiz seninle. insallah daha guzel daha hayirlisini bulursun..

sana bir de ozelden mesaj yolladim.. bi baskana khenacim, gelmis mi?

way be demek sonuncu olduk. bu hafta regl haftamizdi, kirmizi kart aldik..

bhkcim seni tenzih ederek, tebrik ediyorum. massallah sana yaw.. darisi tum takimin basina..

ayy hic sonuncu olmamistik..

off canım benim ya..
ben online göremeyince tahmin etmiştim yolunda gitmeyen bişeylerin olduğunu.
Allahım gönlüne göre versin,
inş düzelir sıkıntılar birer birer.
düğün arefesi olmasa seni bu kadar bunaltmazdı ama herşey olacağına varır.
sen elinden geleni yap ama cok da bunaltma kendini..
Allah yeni kapılar açar muhakkak..
sen gayretini göster,dua da et..
inş hersey cok güzel olur..

şahsım adına ben haberlerini bekliyorum..
özel mesajlarını da :1hug:

way be demek sonuncu olduk. bu hafta regl haftamizdi, kirmizi kart aldik..

bhkcim seni tenzih ederek, tebrik ediyorum. massallah sana yaw.. darisi tum takimin basina..

ayy hic sonuncu olmamistik..

saolasın herbalcım.
bizim takım toptan hırslı ve gayretli bir takım.
bu hafta böyle denk geldi bence..

inş bir daha sonunculuk yaşamayız..
ben de regl olmama rağmen bu sonuca şaşırdım ve cok sevindim..

haydi takımım,yılmak yok...:1hug:

bugün yediklerim:

sabah: 1 kase kuru üzümlü sütlü yulaf ezmesi

öğle: 1.5 dilim kepekli ekmek, domates,peynir,az salça sosu,salatalık(hepsinden az az)

ara: 1 çokoprens (hmm nefisti,hiç pişman değilim) :)))

akşam:2 kaşık ciğer kavurma,çorba,1 kaşık yoğurt

1 bardak su :bbo: :bbo: :bbo:

herbal ve bhk teşekkür ederim kızlar yazdıklarınız i,çin inşallah dediğiniz gibi herşey yoluna girer.
herbal msj ın gelmiş gördüm. bende cevap yazdım sana :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…