Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

can kuşlarım nerelerdesinizz
bugün annecime kahvaltı haızlradım bena.s

patatesi rendeleyip, az sıvı yağda ve teflon tava mucizesinde kalıp gibi ğişirdim, biraz tuz, biraz karabiberli, sonra da en son ters düze çevirip iki tarafını da pişirdikten sonra üzerine kaşar peyniri rendesi koydumm :)

kahvaltıda bundan bir parça, 2 zeytin, 2 çok ince dilim beyaz ekmek, çok az bal, baharatlı ve taze yeşil soğanlı yoğurt, 1 bardak şekersiz çay, 1-2 dilim domates
bu kadarr

şimdi de annem, kısır yapıyor bizee, sanırım yiycem ondann bennncokacimcoook

ohh afiyet olsun nrmyncim.. ben de hem senin annenin hem de takimimizdaki tum annelerin anneler gunu kutluyorum... Allah saglik mutlu birlikteliklerle annelerimizi eksik etmesin.. butun annelerin , anne adaylarinin anneler gununu kutluyorum.. Allah bu mutlulugu hepinize tattirsin ..a.s.

bhk cim. gule gule git gel. ozletme kendini.. Şeniz :1hug:

sana bir tavsiyem olacak. madem 2 haftaligina gidiyorsun.. tartini yanina alamaz misin?
tabii nasil gittigini bilmiyorum. eger yerin varsa, tasima sorunun yoksa, bavula koyamaz misin acaba....

anlat bakalım neler yaptınnn yulafcımm
şu sosyete mantısı kısmısını özelllikle:jeyyar:

manti diledigimiz gibi olmadi kaptanim ya. yani benim dusundugum gibi :)
makarnayi hasladi ark. uzerine sarimsakli yogurt, az da yag yakti.
domates sosunu tercih ederdim acikcasi. :)
ama yine de guzeldi. 4 lise arkadasi toplandik dedikodu yaptik bol bol.

yulafcim ohh afiyet olsun,, hemen erisin yag olmasin yulafaa:))

celikim bugun ozel gunumuz.. afiyet olsun. eriyip sut olsun , yag olmasin :))

annem de kucuk kucuk peynirli borek gibi bir sey yapip, uzerine dedigin gibi sarimsakli yogurt, ve yag yakip dokerdi. buna sosyete mantisi diyorlardi..

demek ki manti tadini veren hamur, sarimsakli yogurt, ve kizartilmis yag.. hmmmm..

ben yine hasta oldum yaw.. hertarafim acaip agriyo uzerine afiyet kizlar..

kaptanim yaw, boyle hertarfim dokulurken nasill yuruycem ben yaw........ uhu uhuu.. :1no2:

dunu iyi gecirdim, abartmadim, olculu yedim. yuruyus yaptim.. 2 litre ye yakin hatta belki fazla su ictim..

ama booyle gidersemm bilmiyorum..

ne diyoruz onceee saglik.. a.s

ben kaciyorum.. bugun tekrar gelemeyebilrim..

Kızlar bugün anneme gittik ve lokma yapmış, biraz kaçırdım sanırım ama akşam yemeği yok. Yarın da hafif yersem belki dengeleyebilirim inşallah.
Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum. Ben doğurana kadar anneler gününü kutlayamazmışım eşim öyle dedi. Gün gelir devran döner, beleyeceğim sabırla...

Kaptanım, herbal ve neşemeşecim...sağolasınız... tüm annelerin anneler anneler günü kutlu olsun. Rabb'im isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu...

bugün yediklerim:

sabah:
yağda yumurta
peynir
2 zeytin
3 dilim ekmek

ara:
nescafe

akşam:
2 dilim ekmek
yoğurt çorbası
2 kaşık pilav ve 1 kaşık topalak ( konya yemeği )

lokum sucuğu -

ama amaa amaa cocumm yine nescafeeee
hani yeşil çay?
lütfen ya, zararlı o şimdi minik hamza içinn
herbalim geçmiş olsun... sikkat et kendine, bol bol maydonoz ye, c vitaminii
neşemeşem, sen bir potansiyel annesin, o yüzden tabiki de kutlucaksın bu günüü
mutlu günler dileriimm hem de en kutlusundann canım benimm:1hug:
yulafcım yaramasın inş. yediğin içtiğin senin olsunnn arkadaşların neler dedi 10 kilo eksik fuliyi görüncee hemen anlattthihoyyyt

cok begendiler valla. gobek cevrende kalmis onun disinda birseyin kalmamis dediler.
hani sokakta gorsek normal, sadece gobek kisminda hafif fazlasi var deriz dediler. omuzlarim goguslerim suratim cok kuculmus.

ne alakasi var canim...( bu sevinci butun kadinlar yasar. diger taraftan da analik duygusu sadece kendi yavrumuza degil, tum yavrulara sevgi ve sefkatle ana yuregiyle bakabilmektedir bence..

bu bakis kadina ozgu bir bakistir. ben butun kadinlarin anneler gununu kutluyorum.. bazen erkekler ayni duyarlilikta olamayabiliyor.

nesemesecim anneler gununu ozel olarak kutluyorum. insaAllah bir gun kendi kizin kutlar.. ya da oglun ..

sevgilerle seni kocaman opuyorum.. a.s. :1hug:

bugün süper spor yaptım bol su içtim az yedim niye sorun bakalım sabah tartıda 600 gr lık bi eksik gördüm çok hoşuma gitti yarın 68 li rakamları görmek adına uğraştım ama olmazsada cumaya olur inş olsun artık demi ama 21 mayısa ne kaldı şunun şurasında hedefime ulaşmazsam kaptan beni rezil eder yerin dibine sokar amanınnn

hepinizin anneler gününü kutlarım şekerler

ama amaa amaa cocumm yine nescafeeee
hani yeşil çay?
lütfen ya, zararlı o şimdi minik hamza içinn

haklısın kaptan yaa içmeyim diyorum ama hakikaten seviyorum yaaakafamçokkarıştı

ÇELİİİİİK

canım tebrikler çook sevindim inan. hadi bakalım umarım istediğin hedefe bir an önce ulaşırsınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…