Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar merhaba inanın çok üzgünüm yetişemedim. yasemine msj attım dışarda olduğum için kilomu ama galiba oda bakamadı. neyse size anlatacaklarım var..
...........

canım yaa ne kadar sıkıntıdasın anlıyorum.
ama sakın ümitsizliğe kapılma. yılmak yok.
insanın ümidi biterse herşeyi bitmiş olur. ben en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtulacağına inanıyorum. dualarım seninle ve tüm sıkıntıda olan arkadaşlarımla...

......

bence biz gayretli bir takımız..

aynen BHKcıma katılıyorum. gayretliyiz... istekliyiz. ama bu hafta böyle oldu işte. ben mesela dün eve gittim akşam yemekten önce tartıldım 64,5 geldim. sabah uyandığımdaki kilo ile aynı. yani o kadar yedim içtim. demek ki şişlikten oldu. haftaya umarım güzel sonuçlarımız olur...

bu arada dün yediklerim...

sabah :
3 adet antep kahkesi
1 adet nescafe

öğlen:
yoğurt
çorba

ara:
bunları yazmayım eve gidince çikolata gofret:1shok:

akşam:
salata - çok az

ara:
kuruyemiş

Canım inşallah ahyırlı güzel haberlerini alırız. Habersiz bırakma bizi de...

herkese bool güneşli,güzel bi haftasonu diliyorum .a.s.

Sana da sağlıklı huzurlu mutlu bir hafta sonu diliyoruz canım, herkese de tabi..

Canım Allah bir kapıyı kaparsa daha güzelini açar. Hiç canını sıkma. Nişanlını da üzme sakın. Rahat ol, elbet bunda da büyük hayırlar vardır de. Herşey sırası geldiğinde oluyor hiç unutma bitanem. Dualarımız seninle...

Kızlar bu hafta nasıl da hepimizin adeti aynı zamana denk geldi. Kızlar eğer bu ahfat dikkat edersek önümüzdeki bildirimde süper bir sıçrama yapabiliriz inşallah. Hiç üzülmeden diyeti sıkılaştıralım..

1. TAKIM **103. ETAP**
......ay kızlar hamilemiyim neyim acaba:))))) amannnnnnn ümitlendirmeyeyim kendi mi....
ayy hadi hayırlısı inşaallaahh
allahım dualarımızı kabul ediyor sonundaaa
dün yediklerim:
.......

akşam yediğim pasta börekleri saymıycam şimdi :)
kuzenim geldi ya yedim ben de 1 günden bişey olmaz diye ehehhehe:)
cocoum o zaman her zaman içtiğin miktarı sadece 0,5 lt artırarak bu kaçaktan kurtulabilirsiinnna.s

....

benim bir de kaptanima sorum olacakti.
kaptanim bizim bildirim yapmamiza ne kadar kaldi?
canımcım bu hafta 9. takım yaptı hesaplamaları bu da demek oluyr ki 4. hafta biz yapıoruzzz a.s

o zamaan bir öneriiii
madem tam 1 ay kaldııı, herkess bulunduğu kilodan 3 kilo aşağıda olabilecek mi bakalımmmm

kizlar disarda bir kac isim var. fatura fln yatiracagim.
2 saate donmus olurum. o arada kardes takim kontrol icin gelirse yardimci olursaniz sevinirim.
cok optum.
Bence doğru kaydirigubbakcemile5
ilgilendiğin için çok teşekkürler turuncucumma.s

khenacim kaldi bi tek.
elifcinom tartildn di mi bgn?
tartıldı tartıldıııa.s 66,8 olarak ben de kaydettim onua.s
khenacım da 1. uyarısını aldı bugün, özelden kendi no mu yolluyorum kheanacım sanaa.s

kızlar ya tablonuza bakınca sanki bu hafta kilo almaya sözleşmişsiiz gibi duruyo hayrdır noldu böyle
topkekim ah sorma 2 aydır böyle topluca denk gelior hepimizin menstral döngüsü
maalesf kilo alıyoruz, ancak regl olduğu halde kilo verenler de varr tebrik etmek lazım
yulafım ve bhk'cımmma.s

tabi ki sonuncuyuz. baska bisey demiyorum.
(((((
demek haftaya 1.yizzzzzz

gunaydin kizlar...

hava guzel harika. ben cikcam birazdan. lise arkadaslarimla buluscaz. once pazara gitcez yeni cicilere bakcaz. besiktas pazarina gitcek olanlar beni orada bulabilirler bgn. sonra besiktas carsiya inip arkadasa saatlere bakcaz. ordan eve doncez yemeklerimizi yicez. sonra bol dedikodu.

coco cum, tatlim giymetlim, ben kahke'nin ne oldugunu biliyom ona gore ..klava: hiiic sey diil sen de biliyon deemi.. neyse aramizda kalsin ama, bu aralar sanki listende fazlaca gormeye basladim.. ya bana da yolla ya ikimizde yemeyelim.. yoksa kac kalori oldugunu yazarim haa naniknanik :roflol:

cocoum o zaman her zaman içtiğin miktarı sadece 0,5 lt artırarak bu kaçaktan kurtulabilirsiinnna.s

hey maşallaaahhhh
bu hafta içmiştin nescafe kuşum, bidaha mı içtin hı??
nescafe yerine yeşil çaya.s

önerilerini dikkate alcam kaptanım :1hug:

sus kııızz çaktırma :roflol:

napayım kardeşim antep mutfağına merak saldı bu aralar antep yemekleri yapıp duruyo :dilcikar:

tamam anlastik. zati kimse anlamadi.kaydirigubbakcemile3 . ben gecen yaz antep'e gittim. bayramda. nereye gitsek kahke ikram ettiler. o kadar cok yedim ki. kafamçokkarıştı bi daha yersen bu sefer aciklarim cococum ona gore bak:jeyyar:.. hamza icin bir adet yenebilir. a.s cokacimcoook canim saka bi yana sen sabah yedigin icin aksama kadar yakarsin ama yine de 1 adetten cok yemesen daha iyi olur. :1hug: dersen ki herbal sen kendune bak . derim ki evet evet bakicam ben herbala bu hafta insaAllah. siz de bakin

sus kııızz çaktırma :roflol:

napayım kardeşim antep mutfağına merak saldı bu aralar antep yemekleri yapıp duruyo :dilcikar:

15 mayis cuma gunu dogum gunum.. veee 88li bi seyler gormekti hedefim.. hedefimden biraz uzaklastim, bu hafta.. ama yine de elimden gelenin en iyisini yapmaya calisicam insallah guzel bir seyler gorurum.

bu hafta hem bireysel hem de takimsal olaraktan tavana yapalim insallah. haydin guzeller.. hihoyyyt kaydirigubbakcemile5

p,tesi yarismasina kimler katilmak istiyor?? hmm hadi hadi..

hafta sonu sIki tutmazsak olmaz kizlar..

p.tesi yarismasi nasil oluyordu. hemen yeni katilan arkadaslarimiza da aktarayim..

hafta sonu yediklerimizi daha guzel kontrol etmek amaciyla,
p.tesi sabahi yine tartiliriz.

en son bildirdigin kilon(cuma yarismasi icin) - p.tesi sabahki kilon = fark

en cok kilo veren kazanir..

odulumuz : 1 bardak su
ceza : 1 bardak su

p.tesi yarismasina katilanlar :

1. herbal
2. ?

listeye kendinizi ekleyin.. tabii kendinize guveniyosaniz.. :jeyyar:

haa bi de unutmadan p.tesi yarismasi bireysel bir yarisma, herkes 1. olmak icin yarisir.. :jeyyar:

arkadaslar bu hafta hepiniz katilmaya calisin. tarihin en super sonucuna ulasalim bu hafta.. bireysel birincilik de bizim takimdan ciksin..:hooray:

hihoyyyt

ayvah yine bir doğum günü..
yine benim aklıma pastalar geliyor herbalım,
aman dikkat bu sefer..

kaptanım kaptanım..

ben pazar akşam malum memlekete gdiyorum..
eşimin istanbuldaki işleri bitene kadar kalıcam..
2 hafta olma durumu var..

şimdi benim böyle bir derdim var:

malum evdeki tartı dijital,
babamlardaki tartı ise değil ve feci eski bir tartı,
hiç güvenilirliği yok yani...

ben evde don gömlek tartılıyorum,
yani hani dışarıda tartılsam desem manisa da yine baya fark cıkıcak.
cünkü pijamalarımla bile en az700 gr fark oluyor.
bide ayakkab vs girince işin içine:bbo:

bir de tartıdan tartıya bile fark oluyor biliyorsunuz.

ben dönene kadar benim kilomu sabit geçsek
şeklinde bir önderi sunsam ben bilmem ne dersin
sadece soruyorum,
yine sen ne dersen o..

ben zaten inş kilo almayacağımı düşünüyorum,
ama verme konusu belli olmaz tabi..

ha kaptanım olur mu?

ben yine orda da ara ara giricem zaten nete,
yine konuşuruz durumu..

bugün yediklerim:

sabah:1 kase sütlü yulaf ezmesi,1 dilim kepekli ekmek,salçasosu,1 haşlanmış yumurta

öğle:çorba,1 kaşık bulgur pilavı,1kaşık yoğurt

akşam:kıymalı yumurta,1 dilim kepekli ekmek,yarım kase yoğurt

1 bardak su :bbo:

heyyy ben geldim güzeller
çok güzel bi gündü oğlumla bütün gün gezdik hiç yemezdim ama 1 pide yedim bugün affedin

ohh misss gibii
aa senin bugün sınavın vardı yulafcımm?
nasıl geçmekte? ben biliyorum çok iyidira.s

.....
yine sen ne dersen o..

ben zaten inş kilo almayacağımı düşünüyorum,
ama verme konusu belli olmaz tabi..

ha kaptanım olur mu?

ben yine orda da ara ara giricem zaten nete,
yine konuşuruz durumu..
tamam şekerli yoğurtum :)
nasıl istersen, ancak bir öneri: bir eve gidince don göynek tartıl bakalım, yaklaşık olarak bir kilo görürsün orda, aradaki farkı da ehsapalrsın kendi evinde tartıldığın kilo ile.. kendini kontrol açısından diyorum bunu, değilse ben sana sonsuz güveniyorum canikomkaydirigubbakcemile2
ayy annelerin şu 10 kiloluk farkı görüdklerindeki tepkisini çook merak ediyorum mutlaka yaz olur mu kaydirigubbakcemile5

heyyy ben geldim güzeller
çok güzel bi gündü oğlumla bütün gün gezdik hiç yemezdim ama 1 pide yedim bugün affedin
ohh maşallah götür bakalım çelik anneekaydirigubbakcemile2
e spor yaaprsın ve yeşil çay içersin artıka.s

takımımızın tüüümm annelerinin, sizlerin annelerinizin veee anne adaylarımızınn anneler gününü kutlarıma.s.
sizleri çok seviyoruma.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…