Kızlar merhaba inanın çok üzgünüm yetişemedim. yasemine msj attım dışarda olduğum için kilomu ama galiba oda bakamadı. neyse size anlatacaklarım var..
...........
......
bence biz gayretli bir takımız..
canım nisanın 5 inde adet olmuştum.... ama hala tık yok...34 oldu....ben 4 ay tedavi oldum. ama olmadı... doktoru değiştirmeye karar vermiştim. ama öncesinde 2 ay bir dinlenme süresi olsun demiştim... belki önceki aylarda aldığım ilaçlardan da geçikmiş olabilir.....
herkese bool güneşli,güzel bi haftasonu diliyorum .a.s.
Kızlar merhaba inanın çok üzgünüm yetişemedim. yasemine msj attım dışarda olduğum için kilomu ama galiba oda bakamadı. neyse size anlatacaklarım var..
Geçen hafta perşembe işten çıkarıldım. ücretsiz izin dediler 2 ay. ben araştırdım 2 ay ücretsiz izin verme hakkları yokmuş tabi düğün hazırlıkları falan resmen depresyondayım :çok üzgünüm: neyse maaşımıda vermediler tabi günlerdir iş arıyorum. iş görüşmelerine gidiyorum hergün dolayısıylada nete giremiyorum senağlama giremeyincede paylaşımda bulunamıyorum.. regl de olamadım zaten kendimi balon gibi hissediyorum. içim o kadar sıkılıyoki. hem işsiz kaldım hem iş bulamıyorum düğüne 2 aydan az süre kaldı. eksikler var ev tutulacak para yok. maaş alamadım. dokunsanız ağlıcam yani. bide bu kadar aksilik üzerine boğazımı tutamayıp çok düzensiz yemek yedim ve 1 kilo aldım :çok üzgünüm: off ya hayatımın en kötü günlerinimi yaşıyorum neee.
bugün eski patronum mali müşavir onla görüştüm tazminat hesaplattım. sonra avukata gidip güzel bi ihtar hazırlattım. notere gittim ihtarı verdim. pazartesi yollıcaklar.
patroniçe kaç gündür beni arıyo sürekli çamur atmaya çalışıyo nasıl üzgünüm anlatamam..senağlama... bana yıl başında artık fatura kesme dedi. yılbaşından beri fatura kesmiyodum. bugün arıyo maliyeden geldiler ceza kestiler diye beni kandırmaya çalışıyo. geçen günde kasa defterinin içindeki para yüzünden tartıştık. defterin içinde para vardı bu ne parası niye orda diye hesap sordu. ben kötü niyetli biri olsam o parayı kasa defterinin içine değil cebime koyardımm.. senağlama Allahım ne kötü insanlar var dünyada yaaa.. Tam düğün arifesinde beni böyle bıraktılar.
bide ben o salaklar için her ay 400 tl maaşımın kesilmesine ssk mın ödenmemesine göz yumdum :çok üzgünüm: iş hayatında acıma denen şey yokmuş öğrendimm senağlama
Belki bu sorunlarımdan bu aralar pek giremeyebilirim. beni idare edersiniz dimi bi süre bide biri bana cep nosunu verirse cuma giremediğimde bildiririm... yasseminde çıkmış gruptan yeni gördüm hayırlısı olsun ne diyim.. off içim çok dolmuş çok konuştum senağlama
ayy hadi hayırlısı inşaallaahh1. TAKIM **103. ETAP**
......ay kızlar hamilemiyim neyim acaba:))))) amannnnnnn ümitlendirmeyeyim kendi mi....
cocoum o zaman her zaman içtiğin miktarı sadece 0,5 lt artırarak bu kaçaktan kurtulabilirsiinnna.sdün yediklerim:
.......
akşam yediğim pasta börekleri saymıycam şimdi :)
kuzenim geldi ya yedim ben de 1 günden bişey olmaz diye ehehhehe:)
canımcım bu hafta 9. takım yaptı hesaplamaları bu da demek oluyr ki 4. hafta biz yapıoruzzz a.s....
benim bir de kaptanima sorum olacakti.
kaptanim bizim bildirim yapmamiza ne kadar kaldi?
kizlar disarda bir kac isim var. fatura fln yatiracagim.
2 saate donmus olurum. o arada kardes takim kontrol icin gelirse yardimci olursaniz sevinirim.
cok optum.
ilgilendiğin için çok teşekkürler turuncucumma.sBence doğru kaydirigubbakcemile5
tartıldı tartıldıııa.s 66,8 olarak ben de kaydettim onua.skhenacim kaldi bi tek.
elifcinom tartildn di mi bgn?
topkekim ah sorma 2 aydır böyle topluca denk gelior hepimizin menstral döngüsükızlar ya tablonuza bakınca sanki bu hafta kilo almaya sözleşmişsiiz gibi duruyo hayrdır noldu böyle
tabi ki sonuncuyuz. baska bisey demiyorum.
Kızlar merhaba inanın çok üzgünüm yetişemedim. yasemine msj attım dışarda olduğum için kilomu ama galiba oda bakamadı. neyse size anlatacaklarım var......./QUOTE]
canımcım Allah ın inzi ile selamete kavuşacaksınız inşaallah
bak nikahta keramet vardır derlera.s
ben de 6 ay önce çıkartıldım işten, bir kapı kapanıyorsa 9 u birden açılıyor, inşaallah o kapılardan birsini görürsüna.s
şükürler olsun ki şuan yeniden çalışmaya başladım, dualarım yulaf ve diğer tüm işsiz ve iş arayan çalışmak isteyen tüm kullar için...
ben de tazmiantımı alamadım bu 6 aylık sürede, artık takdiri Allah'a bırakıyorum, yapacak bir şey yok, Hakk, her zaman haklının yanından inşaallah
böyle böyle şeyler yaşarak büyüyoruz bizde..
güzel haberlerini bekliyorum canımcıma.s
düğer gnlere nazarn bu mennü beğendim yulafcımm08.05.2009 Cuma
sabah: kepek ekmegi ile yapilmis 1 adet kucuk kasarli tost, 1 kucuk bardak meyve suyu
oglen: pide et doner, diet cola
aksam: ton balikli salata
bol bol su.
öyle deme yaabir aslan burcu olarak gercekten bu durumdan utandim.ben nasıl üzüldüm anlatamamm
ama bu bizi daha da hırslandıracak inşaallahh
aifyet oslun bal şekerimmmbugün yediklerim:
sabah: 1 kase kuru üzümlü sütlü yulaf ezmesi
öğle: 1.5 dilim kepekli ekmek, domates,peynir,az salça sosu,salatalık(hepsinden az az)
ara: 1 çokoprens (hmm nefisti,hiç pişman değilim) :)))
akşam:2 kaşık ciğer kavurma,çorba,1 kaşık yoğurt
1 bardak su :bbo: :bbo: :bbo:
betüle süt olsun bol bolla.s
annenlerin yanıan gdince alacağın tüm tepkileri bize de yaz lütfena.s
hey maşallaaahhhh.....
bu arada dün yediklerim...
sabah :
3 adet antep kahkesi
1 adet nescafe
öğlen:
yoğurt
çorba
ara:
bunları yazmayım eve gidince çikolata gofret:1shok:
akşam:
salata - çok az
ara:
kuruyemiş
bu hafta içmiştin nescafe kuşum, bidaha mı içtin hı??
nescafe yerine yeşil çaya.s
ayy inşaallaahhhhKızlar bu hafta nasıl da hepimizin adeti aynı zamana denk geldi. Kızlar eğer bu ahfat dikkat edersek önümüzdeki bildirimde süper bir sıçrama yapabiliriz inşallah. Hiç üzülmeden diyeti sıkılaştıralım..
ben bu haftayaı da atlatınca inşaallah mezun oluyorum, sonrasında pür dikkat kendime yoğunlaşacağım, sporuma ve diyetime ve sizlere inşaallaahh
not: dün görüşemedik tez hcaomla, inşaallah bugün görüşeceğiz,n'olur dua edin bana
canım yaa ne kadar sıkıntıdasın anlıyorum.
ama sakın ümitsizliğe kapılma. yılmak yok.
insanın ümidi biterse herşeyi bitmiş olur. ben en kısa zamanda bu sıkıntıdan kurtulacağına inanıyorum. dualarım seninle ve tüm sıkıntıda olan arkadaşlarımla...
aynen BHKcıma katılıyorum. gayretliyiz... istekliyiz. ama bu hafta böyle oldu işte. ben mesela dün eve gittim akşam yemekten önce tartıldım 64,5 geldim. sabah uyandığımdaki kilo ile aynı. yani o kadar yedim içtim. demek ki şişlikten oldu. haftaya umarım güzel sonuçlarımız olur...
bu arada dün yediklerim...
sabah :
3 adet antep kahkesi
1 adet nescafe
öğlen:
yoğurt
çorba
ara:
bunları yazmayım eve gidince çikolata gofret:1shok:
akşam:
salata - çok az
ara:
kuruyemiş
cocoum o zaman her zaman içtiğin miktarı sadece 0,5 lt artırarak bu kaçaktan kurtulabilirsiinnna.s
hey maşallaaahhhh
bu hafta içmiştin nescafe kuşum, bidaha mı içtin hı??
nescafe yerine yeşil çaya.s
coco cum, tatlim giymetlim, ben kahke'nin ne oldugunu biliyom ona gore ..klava: hiiic sey diil sen de biliyon deemi.. neyse aramizda kalsin ama, bu aralar sanki listende fazlaca gormeye basladim.. ya bana da yolla ya ikimizde yemeyelim.. yoksa kac kalori oldugunu yazarim haa naniknanik :roflol:
sus kııızz çaktırma :roflol:
napayım kardeşim antep mutfağına merak saldı bu aralar antep yemekleri yapıp duruyo :dilcikar:
15 mayis cuma gunu dogum gunum.. veee 88li bi seyler gormekti hedefim.. hedefimden biraz uzaklastim, bu hafta.. ama yine de elimden gelenin en iyisini yapmaya calisicam insallah guzel bir seyler gorurum.
bu hafta hem bireysel hem de takimsal olaraktan tavana yapalim insallah. haydin guzeller.. hihoyyyt kaydirigubbakcemile5
gunaydin kizlar...
hava guzel harika. ben cikcam birazdan. lise arkadaslarimla buluscaz. once pazara gitcez yeni cicilere bakcaz. besiktas pazarina gitcek olanlar beni orada bulabilirler bgn. sonra besiktas carsiya inip arkadasa saatlere bakcaz. ordan eve doncez yemeklerimizi yicez. sonra bol dedikodu.
tamam şekerli yoğurtum :).....
yine sen ne dersen o..
ben zaten inş kilo almayacağımı düşünüyorum,
ama verme konusu belli olmaz tabi..
ha kaptanım olur mu?
ben yine orda da ara ara giricem zaten nete,
yine konuşuruz durumu..
ohh maşallah götür bakalım çelik anneekaydirigubbakcemile2heyyy ben geldim güzeller
çok güzel bi gündü oğlumla bütün gün gezdik hiç yemezdim ama 1 pide yedim bugün affedin
.....
anne ve anne adayları anne olmak istiyenler ve geleceğin anne adaylarıı anneler gününüz kutlu olsunn a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?