Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba Kizlar...

Yeni bir hafta basliyor.. ne guzel yaw.. baslangiclari cok seviyorum.. Allah hayirlisiyla gecirmeyi nasip etsin.. Hepinize guzellikler, mutluluklar, iyilikler diliyorum..

Ayy bugun pek bi sevincliyim kizlar,, neden derseniz.. tam 1.300 gr. vermisim cumdan beri..

p.tesi yarismasina kimse katilmamisti benden baska.

o yuzden hem birinci, hem ikinci, hem sonuncu benim.. naniknanik :hooray:

Cok sukur, evet bende de cuma sislik vardi. bunun etkisi de var tabi. ama simdi 89.500 u gorunce umutlandim..

cumaya 88 li bir seyler gorerek hedefime ulasirim belki. insallah..

turuncu , yulaf gecmis olsun.. :)

coco cum Allah kavustursun bizi BHK imiza. simdiden ozledik dimi.. (

khena , kugu gelin bak stresten yemiyon dimi..??

flawless uctu gittii.. hic goremiyorum ben onu..

nesemecim rica ederim ne demek, sen bi tanecik nesemese mizsin bizim..

nermincim gelip o tez hocani takimca dovucez haa. niye uzuyo bu kadar bizim kaptanimizi.. gerci ben de tezimi hazirlarken midem bulanmisti artik, okuldan kacarak uzaklasmistim.. ama cok guzel sonuclara ulastim.. ve tezimle cv'imi susleyerek , guzel bir anahtar yapmistim onu guzel kariyer kapilarini acan.. insallah sana da ardindan guzellikler getirir bu zahmetin..

amma uzattim yaw.. hayatcima ve celik ime de selam yollayarak, mektubumu postaya vereyim artik.. mektubumda yer vermedik kimse kalmamistir umarim.. :) hepinizi tek tek optum..

a.s. :1hug:

Tebrik ederiiiimmm :hooray:
Cumaya kadar kaçamak yapmadan idare edersen mutlaka 2 kg gitmiş oluur sositososito

Geçmiş olsun dileklerin için tşk ederim :1hug:

cok saol turuncu :1hug:..veririm dimi.. ayy insallah veririm. bi kerecik de su hedefime ulasiyim istiyorum.. gecen sefer 300 gr ile iskaladim..

insallah bu hafta 1. olsun takimimiz.. hadi seni de gorelim turuncum.. hihoyyyt
seyy herbal da bireysel de birinci olsun insallah kaydirigubbakcemile3

Tebrik ederiiiimmm :hooray:
Cumaya kadar kaçamak yapmadan idare edersen mutlaka 2 kg gitmiş oluur sositososito

Geçmiş olsun dileklerin için tşk ederim :1hug:

ben geldim kizlar hehe
inanilmaz kotuyum yani kilo almis gibi hissediyorum.
regl sisligi wc sisligi ustune de simdi yemekten sora yarim liste su ictim kocaman bise oldum :)

selam kilodaşlarım kaydirigubbakcemile3

anneler günü münasebetiyle annemi ziyarete babam ve kardeşlerim geldiler.. onların varlığı nedeniyle siteye ppek uğtayamadım, bu arada efecim canım oğlum biraz problem yaşadı, bugün doktora götürdük, en kısa sürede sünnet ettirin dedi doktorumuz.. bakalım napcaz..

hemen bugün yidiklerimi yaziim, çünkü yine kaçmam lazım, yarın seminer vericem, bi bakiim anlatacaklarımı toparlayıp hazırlanmam gerek, aman ne çok yoruldum bikaç gündür..
kızlar bu arada activa ya üye olmuştum, 14 günlük diyet programı gönderiyolar mail olarak. her gün activa yiyin, bol su için egzersiz yapın vs. vs. diye bi program, isterseniz üye olun..

sabah: güzel bi kahvaltı yaptım, yumurta, peynir, iki zeytin, bi küçük helva..
öğle: babam yimek ısmarladı yerimseniben pilav döner + ayran ekmek yimedim
akşam: daha bişe yemedim, atıştırırım acıkırsam meyve falan

arada bi kase çilek yemiştim.
bi fincan da neskafe içtim

şu ana kadar 3 litre su içmişimdir herhalde

dünkü yediklerim:

sabah kahvaltı aynı şekildeydi
öğle: kuru fasulye pilav + cacık
akşam: aynı menüden devam ettik

arada azıcık dondurma yidim :mymeka:

haberler büüüle

ben geldim kizlar hehe
inanilmaz kotuyum yani kilo almis gibi hissediyorum.
regl sisligi wc sisligi ustune de simdi yemekten sora yarim liste su ictim kocaman bise oldum :)

hadi yaa :)) ne yapmak lazim acaba.. ? cok su icmesen daha mi iyi olur acaba..

yulafciimm inanmiyorum.. sadece 2 kilon kalmis.. ee sen yakinda bizi terk mi eyliycen bakiim..

pilav-doner, helva, dondurma..:1shok: ya bana da yollayin ya siz de yemeyin bakiim.. -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile

haa bu arada aksami meyve ile gecistirme , atistirma durumunu takdir ettim elifcino. alkisalkisalkis .. ben gunduz kacirsam da aksam mutlaka yiyorum.. :1no2:

beni aksam acik bufe bir yere yemege gotuyor esim ve kizim.. dun hasta oldugum icin gidememistik.. ben ne yapcam ya... cokacimcoook size yazmazsam anlayin ki sey olmustur.. seyy.. :tomato:

not: tez hcoam dün yine gerdi beni oturdum ağladım, elimden biş igelemdi o an
nolur dua edin bu hafta bitsin artık bu iş Allah ın izni ile inşaallah

kaptanım canım benim... tez hocana kocaaa bir sopa geliyor bendenklava:aaaa yeter artık amaaaaklava:
canım umarım herşey yolunda gider de bir an önce kurtulursun şu tez işinden...

bu arada kaptanım unutmuşsun bana selam vermeyi küstüm sana:dilcikar:

..........

Ayy bugun pek bi sevincliyim kizlar,, neden derseniz.. tam 1.300 gr. vermisim cumdan beri..

canımsın... ayyy nasıl sevindim yaaa... ben de bugün güzel birşeyler gördüm de aynen senin gibi sevindirik oldum canımcımmmm:1hug:

hadi yaa :)) ne yapmak lazim acaba.. ? cok su icmesen daha mi iyi olur acaba..

yulafciimm inanmiyorum.. sadece 2 kilon kalmis.. ee sen yakinda bizi terk mi eyliycen bakiim..

yok canimcim neden birakim sizleri. mezun olabilirim ama sizleri hiiiic birakmam :)
hem daha 60a inmeye caliscam.

selam kızlar ben geldim
herbal sorma ya bugün dişimi sıkıcam dedim ama sabah 6 da kalktım evden çıkıp unkapanına geçtim tabi baya yol aç çıkınca yolda açma yedim..
sonraaa eve gelince tansiyonum düşmüştü bişi yedimmi hatırlamıyorumm. yok yok yemedim. yok yedim ufak bi dilim pasta yedim. sonra bi 20 dk yürüyerek bi yere gittim geldim. tansiyon yerlerdeydi. 4 bardak tuzlu ayran içtim. niye 4 bardak dersen. çok susamıştım ve havada çok sıcaktı çok iyi geldi. peşinden 2 saat uyudum. kalktığımda kendimi çok iyi hissediyordum. sonra 1 tabak makarna şimdide 1 albeni yedim :uhm: off bugün boğazımı tuttum derken farketmeden neler yemişim maşallah bana :tomato:

bugün eski iş yerime gittim uyuz patroniçemle yüz yüze geldim bütün ipler koptu aramızda gergin bi konuşma oldu biraz ondan düştü tansiyonum galiba çok şükür iyiyim. o zaman yarın boğazımı daha fazla tutmam lazımmm oklavaları alım ben

ayy ne guzel, ben de cok sevindim cococum senin adina. insallah bu sevincimiz daim olur.. :1hug::lepi: en azindan cumaya kadar dayanalim.. kaydirigubbakcemile5

hosgeldin khenacim..a.s. sana oklava felan gelmesin bence sen bu hafta kilo vermis olacaksin.. bu kosusturmaca ve stres.. bence ister istemez kilo veriyorsundur kugu gelinim.. gitcek o gobek gitcek.. alkisalkisalkis

hosgeldin khenacim..a.s. sana oklava felan gelmesin bence sen bu hafta kilo vermis olacaksin.. bu kosusturmaca ve stres.. bence ister istemez kilo veriyorsundur kugu gelinim.. gitcek o gobek gitcek.. alkisalkisalkis

ay inşallah allahmı söyletiyo neeee :teytey:

iyi akşamlar kızlar yorucu bir gün geçirdim alış veriş yaptım biraz ( gerçekten biraz ) abartmadım bişeler aldığımda kendimi iyi hissediyorum .... şunuda söylemeliyim ki çok poztifim ekstadan hiç bişeye gerek yok yok mutlu olmam için sağlıklıyım etrafımda sevdiğim insanlar var başka ne istenirki ... sevgilim yok ama çokda önemli deil ..elimi sallasam takılır üç beşi...birde takımım sayesinde yavaşta olsa zayıflıyorum ...

bugün yediklerim
sabah 1 bardak meyve suyu 1 yumurta

öğle dışardaydım 1 simit

akşam balık ve yeşil salata

flawles selam canim.. sanki bi seyler mi eksik menunde.. pek bi sade. gerci aman oyle olsun.. benimki de pek bi kalabalik menu oldu bu aksam..

ben de nihayet acik bufe restorana goturuldum bu aksam.. yediklerimi yazmaya sayfa yetmeyebilir.. :bbo:

bi dusunuyim..

3 adet kucuk kofte, 2 adet patetes
1 kasik kiymali bezelye
1 kucuk adet tabuk but
1-2kasik nohut + fasulye
3 kucuk dilim lavas benzeri ucgen ekmek
1 kasik pilav
3 adet mantar
salata+yogurtlu sosu
--
evet tatli bolumune geciyorum
======================
3 minik ekler tipi tatli kurabiye
2 kasik dondurma

yazmaktan yoruldum.. isin tek iyi tarafi, anneler gununu kizimin planina sadik kalarak kutlamis olmak , kaptanima biraz duygusal yaklasayim da cok soylenmesin bariii.. -tatlicadiarzu- , yemegi erken saatte yemis olmak, yemekten sonra baska bisi yememis olmak ( ee bi de yeseydin be herbal !! ) ..

tamam tamam oklavalari bekliyom.. sabaha kac kilo cikarim cok merak ediyorum.. en iyisi tartilmamak herhalde..

iyi geceler.. iyi uykular.. :a015:

günaydın... herbal canım gün içinde dışarda olduğum için dengeleyemedim bir günlükte böyle olsun artıık.....senin menün azcık kalabalık:teselli:

işte pozitif düşünce..

Flawlescim çok hoşuma gitti yazdıkların. güzel düşünmek lazım her daim:lepi:
ancak herbal de demiş menün bayaca bir eksik olmuş. ama dışardaymışsın arada olur böyle şeyler öptüm seni canım:1hug:

.......................
ben de nihayet acik bufe restorana goturuldum bu aksam.. yediklerimi yazmaya sayfa yetmeyebilir.. :bbo:
......................

ooolaelaelaelaelae

herbalim canım arkadaşım sen beni geçmişsin heee:1ninca:
yaa ben de kendime yeniden söz geçirmeye başladım bakalım bu aralar yine düzeltiyorum menüyü.
kuzen gelince yediğim içtiğim alıp başını gitmişti ama :1shok:

dün yediklerim:

sabah:
süt+yulaf

öğlen:
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık susuz patates yemeği
yoğurt

ara:
süt

akşam:
ezogelin
domates dolması

ara: soda

misafirim olduğu için o gidene kadar spor yok:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…