kızlar takımda sigara kullanan,yada kullanıp bırakmış olan varmıııı:26:
hep bu derde sahibim evde ilaçlarımı kullanıyordum ama geçmedi eşimde sinirlendi bir akşam doktora götürdü 3 gündür onunda ilaçlarını kullanıyorum ama ilerleme yok gece kaç kez kalktım en sonunda gecenin 3 ü kalkıp ballı ılık süt içtimde öyle uyudum kıvranıyorum resmen gargara verdiler yine bugün iş yerine getirmeyi de unutmuşum dün de fuara götürmeyi unutmuşum.ama ilaçlarımı tam atıyorum nolacak bu halim dün akşam yemekte yiyemedim yemeğin salçası acısı boğazıma birden bıçak gibi saplandı öksüre öksüre gittim tek içebildiğim ballı süt ve baharatsız acısız çorbalar of offfffff
***1.TAKIM 297.ETAP***
T_N ( 76,7 / 76,1 / 0,6 / 0,78% )
spirochet ( 86,5 / 86 / 0,5 / 0,58% )
fitsema ( 77,2 / 77,2 / 0 / 0,00% ) kilo bildirmedi
garden ( 85,5 / 86,1 / -0,12 / -0,14% ) 293.etepta izne ayrılan üyenin kilosu 5 e bölündü
mlkfth ( 80,9 / 80,9 / 0 / 0,00% ) sabit
fefilifa ( 74,2 / 74,2 / 0 / 0,00% ) kilo bildirmedi
tasan ( 69,3 / 69,3 / 0 / 0,00% ) sabit
ayluhmx ( 80 / 79,7 / 0,3 / 0,37% )
sebnemguducu ( 62,6 / 62,6 / 0 / 0,00% ) kilo bildirmedi
1.TAKIM ORTALAMASI:0,18%
listemiz maalesef bu şekilde kızlaren son saat 13 olarak belirlemiştik ama ben 1,5 saat daha bekledim,gelen yok,bu haliyle paylaşıma gönderiyorum
hadı bakalım gazamız mübarek olsun,bız bu hırsla azimle devamını getirirz bu işin
gecen annende kaldıgın haftada cok ıyıydı sonuc
aynısını beklıyoruz yıne neslıcım,eşinin bu hafta gitmesı ıyı oldu:)
regl olacak olan varmı bu haftaaa kızlarrrrrrr
Kızlar lütfen kusuruma bakmayın gorumcem dogum yaptı 2 gündür onun yanindaydim giremedim cok zor bir doğumdu hastanede internet yoktu telefonumda da paketim bitti beni affedin yetişemedim bebeği yıkadım şimdi öyle tatlı ki evine geldik cok şükür ama gorumcem cok fena cok dikişi var ve doğumdan artık cok korkuyorummmmmmmm
Kaptancim bildirime yetişemedim mı? Valla 2 gündür uykusuz yorgun ve cok korkutucu gecti beegimiz cok küçük doğdu
kızçelerim muhabbet çok tatlı ama ben çıkmak zorundayımyarın izinliyim,sabahtan kocişimi eskişehire yolcu etcem,ondan sonra büyük bi temizlik beni bekler,pazarda giremem nete
pazartesi görüşürüz,kendinize çok iyi bakın,kaçamak yapmayın sakın haaöptümmm hepinizi
Selamlar hepinizede
qarden'in verdigi gaz takimda olmamama ragmen bana motivasyon veriyor, gaza getiriyor.. acaba takima girsemde denesem nasil olur diye düsünüyorum
ne yapmak gerekiyor takima katilmak için?
tşkler sesimi duyurabildiğime sevindim.ben 75 kiloyum boyum 1.68 hedefim 65.doğumdan sonra kilo aldım bende isveç diyetiyle kilo vermeyi düşünüyorum.yarın başlıyorum.
Kızlar lütfen kusuruma bakmayın gorumcem dogum yaptı 2 gündür onun yanindaydim giremedim cok zor bir doğumdu hastanede internet yoktu telefonumda da paketim bitti beni affedin yetişemedim bebeği yıkadım şimdi öyle tatlı ki evine geldik cok şükür ama gorumcem cok fena cok dikişi var ve doğumdan artık cok korkuyorummmmmmmm
Kaptancim bildirime yetişemedim mı? Valla 2 gündür uykusuz yorgun ve cok korkutucu gecti beegimiz cok küçük doğdu
Günaydin hanimlar
bu haftasonu pek kaçirmadim ben yaa.. cuma aksamdan kayinvalidemlere gittik, cumartesi kahvaltiyi yapip kendi annemlere geçtik..
annemler tasindigi için yardim etmemiz gerekiyordu mobilya kurmaya falan.. pazar sabahida orda kahvalti ettik cikip evimize geldik
Eve gelincede ugrasmalarim bitmedi, silip süpürdüm, toz aldim, yemek yaptim..
Yani bol hareketli az kaçamakli bi haftasonu oldu, bide buraya baslayacagimin hevesi vardi tabi
Sabah tartildim tam 66.0'la basliyorum insallah bakalim zaman ne göstericek
Neslihan sen neden yolladin esini, is için mi gitti?
1 günde kaybedersin o karbonhidratlari insallah
günaydın hanımlarrrr
az kaçamaklı hatta mümkünse sıfır:),bl kalorı harcamalı birgün olsun:)
haftasonu sırf kaçamak yapmamak için misafirlerımı kahvaltıya cagırdım:)kahvaltı hem ılk öğün hemde en masum öğün:)
ama dün spor yapmadım bı o eksıgım oldu ama cok yorgundum ve dınlenmeyı tercıh ettım..:)
sizler nasılsınız bu sabah
günaydın çiğdemcimne güzel az kaçamakla kapatmışsın haftasonunu bende bugünü olabildiğince hafif geçiricem,toparlarım inş.
canım benim eşim eskişehirli,bayramdan beri gitmedi,üstelik yeğeninin doğumgünü var,içerde 50 gün iznide olunca kullanayım dedi
günaydın kızlar gece kızım ateşlendi sabah onu hastaneye götürdüm daha yeni geldim bugün giremem kendinize iyi bakın
geçmiş olsun canım..tam hastalanma zamanı bu aylar..
esraa..evine bayıldım..modern ama sıcak bi salon olmuş..huzurla,mutlulukla bi ömür geçirin inşallah...
keşke diyet gibi boyumuzu uzatan bi yöntem olsa da onu uygulayınca uzasakeskiden iri yarı bi hatundum.kilo verdikçe ufak tefek bişey oldum.evde en kısa benim yaaa..oğlan 1.78 lerde..babası uzun zaten..
Esra güle güle oturun evinizde güzel ve zevkli dösemissin
Agiz tadiyla oturun insallah
--
Spora gitmekten vazgeçtim hava cok soguk inanilmaz üsüyorum.
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 tas kellogs: 170 kalori
Ara:
2 elma: 120 kalori
Öglen:
1 tas sebze çorbasi : 80 kalori
1 porsiyon japon noodle: 290 kalori
1 yogurt: 75 kalori
toplam: 735 kalori. (simdilik)
Aksamada kesin salata var menüde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?