Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

canlarım ticker ımdan anlayacağınız üzre 67 leri gördüm 67.9 çok mutluyum temmuza kadar 64.9 olmak istiyorum hadi bakalım 1. takım gaz verin bana

bide evde birsürü kirazım var kirazın kalorisi kaç kiraz diyetimi yapsam :)

selam kızlar

bız memlekete geldık cok sukur.. yarın yıne yazarım ınsallah.. hepınızı kocaman opuyorum..

kizlar kizlar

kaptanimizdan guzel bir mesaj aldim.

sag salim ulasmislar.

sabah 1 saat yuruyus ve yuzme, simdi de yarim saat spor yapmis, diyete de dikkat ediyormus.

hepinize selami var, opuyormus bizleri =)

yulafcım analizler için teşekkürler sen olmasan bakmak benim aklıma gelmezdi seni seviyorumŞeniz

herbalım hoş geldin canım hangi şehirdesin bakim memlekette olmak nasıl bi duygu ailen kilon hakkında yorum yaptımı yani farkı farkettilermi çok oldu biliyorum ama seni de seviyorumŞeniz

neşe neşe nasıl gidiyo cnm sınavında var senin bide Allah kolaylıklar versin aşılamanda varmış dua ediyorum yaramazın kollarına gelmesi için hepinizi öpüyorum

ben de kaldim sinifta.

bu arada kizlar bilg.de sorun var. tozdan dolayi kapanip duruyor.

giremeyebilirim 1-2 gun

temizletmeye birakcam cunku.

iyi akşamlar kızlar tatilim bitti malesef ama çok iyiydi deniz kum güneş süperdi ....

bol bol yürüdüm suda çok vakit geçirdim ama bir okadarda yedim utanıyorum ama herkes yerken bende yadim napimn..

şimdilik bukadar herkese iyi geceler ....yarın göürüşürz ..

can kuşlarıımm ben geldiiimmm
dün sabah ankaraya geldim hemen eğitime koştum, akşam eve geldiğimde hemen uyudm lütfen kusura bakmayın :((

geçmişi okuyup neler yazdınız bakıcaaammm
sizi seviyorumm ve öpüyorum görüşürüz can kuşlarımmm

eveet geçmişi okuudm geldim :) çok hızlı okudumm acaba nedennn
canım arkaaşlarım takıma yeni arkadaşlar çağırma fikrine ne dersinzi?
yoksa bu kişi ile takımı sabit tutup 9. takım gibi takımı kpatalım mı?

Son düzenleme:
Selam kızlar

1 haftalık gecmısı okudum geldım ammaa hııc zor olmadı kaydirigubbakcemile3
bu ne yaw yaz rehavetımı acep..

celıkcım yulafcım tesekkur ederım canlarım.. bugun 1 hafta oldu Turkıye ye gelelı ama bız henuz alısabıldık buranın saatıne.. kızım gece cok gec saatlere kadar oturup gunduz uyuyordu.. neysekı dun gece 1 gıbı uyudu sabah da 10 da kalktık bugun.. yavas yavas kendımıze gelıyoruz.. ucakta da hııc uyamadı 10 saat.. o yuzden de ekstra bı yorgun geldık gercı ucakta uyusanız bıle o kadar uzun sure havada kalınca jetlag oluyorsunuz.. neyse cok sukur ınsallah gerıde kaldı..

bu arada leyla modunda oldugumuzdan sıze de bır kez yazabıldım.

celıkcım bız Izmıt e geldık annemlerın yanına.. aılem burda yasıyor..

bu leyla modumuzdan cıkarsak belkı baska yerlere de gıderız ama daha bır sure burdayız.. benım de uzun bır sure hııc seyahet edesım yok.. kafamçokkarıştı

yulafcım benı bu hafta sabıt gecersenız cok sevınırım.. cunku evde dıgıtal tartı yok. bu hafta sonu ınsallah ablamla alıcaz.. neyse ınternet problemımız yok sadece noktalama ısaretlerı karısmıs ablamın bılgısayarında sadece noktanın yerını bulabıldım.. sınır bı sey.. ama tartı sorunum var.. ınsallah hafta sonu bunu da halledıcem..

ınsallah bugun yuruyuslere baslıycam.. :lepi:

hepınızı cok ama cook opuyorum.. a.s.

celıkcıımmm canım arkadasım dogum gununu kacırmısım yolculugumuz sırasında.. ben de yenı yasının sana mutluluklar ve guzellıkler getırmesını dılıyorum.. aılenle sevdıklerınle nıce mutlu yaslar celıkcım Şeniz opuyorumnanaktan a.s. a.s. a.s.

Back
X