Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet olabilir haklisin. 3 gun ama en az 45 dakika olsun. mesela gunluk icin de mekik vs koyabiliriz istege bagli

canım evet şuanlık en müsait sensin sanırım sosyestetik ne dersin canım ? Tşkrler ayrıca yardımcı olmak istediğin için beraberce götürürüz işleri :))))

bundan sonra yoklama yapacam her gun size burda yalnız takılıyorum olmuyor bugün geçenler ıspanyol ve dagatesi en aktif onlardı çünkü kuscem gelmiycem yakında bende
canım ben bu aralar çok geldim ama fakat sitedeki sorun beni yıldırdı.neler yazdım gitti hepp bir düzelse daha iyi olacak benim için zaten iki arada bir derede yazıyorum :))))

evet olabilir haklisin. 3 gun ama en az 45 dakika olsun. mesela gunluk icin de mekik vs koyabiliriz istege bagli
evet güzel fikir yapabilinirse zaten hem sikilasip hem kilo verilmiş olur

canım ben bu aralar çok geldim ama fakat sitedeki sorun beni yıldırdı.neler yazdım gitti hepp bir düzelse daha iyi olacak benim için zaten iki arada bir derede yazıyorum :))))
benim de yeni yeni düzeldi arada yine birşeyler oluyor ama idare ediyorum birde çoğunuz çalışıyorsunuz calismayanlarda çocukla ugrasiyor falan iş hayatı malum günümüz şartlarında o yüzden birşey diyemiyorum hatta o yoğunlukta girmeniz bile mükemmel ben sizi ayrıca tebriklerimi bu konuda;-)

canım benim hala çok kötü devamlı başa dönüyor,yazmaya çalısıyorum işte olursa oluyor.evet gerçekten iş yoğunluğunda yazmak da ayrıca sıkıntı ama elimizden geleni de yapmalıyız mecburrr :)))

Tebrikler ozaman ucuz atllattık desene daha iyilerini de görürüz İnşallah ....
kolay gelsin canım cok kafamı attirirsa bende isime yaziyorum direk alinti yapmadan daha iyi oluyor inşallah haftaya daha iyi oluruz

Az mi yemisin sanki canm

Selan kizlar telefon cok hirpaliyor insani gercekten guzel fikirler icin tesekkur ederim bana kesinlikle uyar o zaman hayirli olsun diyelim mi deadline ? Su spor takip sistemine de kesinlikle oyum evet ben dahil herkes uyarilmali diyorum hadi bakalim hayirlisi

umarım yardımcı olabilirim kaptan ne yapacagimi bilmesemde bana bilgi verirsin ne yapacagim hakkında değil mi

Canımm kesinlikle bize bir düzen şartt :)

dagatesi gelsin konusalim karar verelim nasıl yapıyoruz değil mi
kızlar sıkı yönetim ilan ediliyor hazır misiniz fikirleri bekliyoruz gerçi kaptan ve yardımcısı onayını aldık sayılır april tamam dedi her an hazır olun

Guzel canm
Canm duzensiz olmus biraz ama arada olyuo bole

İnsallah canum sagolasin

Kizlar ben col yogun ve yorgunum siz nasilsiniz neler yapiyorsunuz?

Oy canm ne yapilacak bilsem bn de yardimci olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…