Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kizlarrrrr

hemen bir sey yazim yataga gidecegim. gayet yorucu kizlarin pesinden kosmak.

ablam ve 2 yegenim beni diyete baslamadan once gormuslerdi en son. yani 83 iken. dun gorduklerinde inanamadilar. cok kilo vermissin cok guzel olmussun dediler. annem de beni cok merak ediyormus.

nasil hosuma gitti anlatamam. demek ki isteyip karar verince oluyormus. ama durmak yok. 55 olup birakcam diyeti.....

opuyorumnanaktanişte buu işte bu azmin elinden ne kurtuluyor cnaikommmmkaydirigubbakcemile4

.....

sevgılı kızım yulaf aıleden alınan kulturun uyumlum olması saglıklı ılıskılerde cok onem tasır.. cunku her cocuk yetıstıgı aıle ortamında sartlanmalara deger yargılarına sahıp olur.. ve aılelerınden gelen bu mırasla velılıge adım atarlar.. pek az ınsan bunları farkedıp bu genetık mırası goz ardı edıp kultur genlerının hastalıklı olanlarını ayıklayıp kendı olusturdukları yenı aıle ıcın saglıklı bır aıle kulturu olusturur.. gerı kalanlar ıse bu kulturel mıras catısmaları ıcın senın dogrun benım dogrum krıterlerı ıle evlılıgı kendılerıne zehır ederler..

ask gelıp gecıcı olup kafaca uyumlu olmak pek onemlıdır.. ve karsında aradıgın ınsanı bulamasan da o aradıgın ınsana donusturecegın o mayayı ya da hamuru gormek de zıyadesı ıle onemlıdır..
vayy be ne kadar d doğru söylemişlsin herbalimmkaydirigubbakcemile5
çok çok haklısınn canımcım

Herbalim göserelim şu kocişlere neler pabildiğimizi inşallah. Onlar göbeklenip gelsinler biz incelelim sağlıkla...
hihoyyytolleeyy sevdim bu felsefeyiii
demekki neymiş bayanlarr elimizii "cısss"lara uzatırkeenn 2 kere düşünewcekmişiz bundan sonraaakaydirigubbakcemile5

...

aslında persembe aksamlarını sadece karpuz peynır aksamı yapsak nasıl olur..

ya da carsamba persembe .. haftaya boyle yapalım mı ne dersınız.. ortak yaparsak daha motıve edıcı olur.. takımımızı yerden kaldıralım artık yaa nutfeen kızlar..

hımmm güzel fikir ve oylamaya sunuyorumm
kabul edenlerrr

nrmyn
herbalkaydirigubbakcemile5
??

1. TAKIM **112. ETAP***

nrymn (57,5 /57.6/ -0.1/ -0.17%)
neşemeşe (77,2 / 75,5 / 1,7 / 2,20% )
hayat70 (59,0) **geri donmek uzere ayrildi-59kg**
KHENA ( 62,9 /62.9/0/0%)
herbal ( 88.8 / 88.8 / 0 / 0%)
çelik198408 (67.5 / 66,2 / 1,30 / 1.93 %)
yulaf (64,1 / 64,1 / 0 / 0% )
flawless ( 61 / 60,3 / 0,7 / 1,14%)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 479 / 475.4/ 3.6/ 0.75%)

çelikcim ve mernim kaptanım :)
bildirimi yaptım.
saygılar hörmetler

opuyorumnanaktancanımmm
sen ne iyi bir insansın öylee, çok sağol ya:1hug:
çok çok teşekkür ederimm, hakkını helal et valla

ayy evet kaptancım evet evet super olmus..

o halde haftaya bırıncıyız ınsallah... :lepi:

hadı kızlar.. nutfen nutfen.. :hooray:

selam herbalimm 3. oldukk ne diyorsun bu işeehihoyyyt
inandık vee başardııkkkksositososito
haydi önümüzdeki hafta da ilk 3 inşaallah

nesemese celık flawles canlarım cok tesekkur ederız ya.. gercekten ıyı vermıssınız.. tebrık ederım hihoyyyt a.s.
lutfen haftaya da devam ettırın.. ben de bır kac yuz gram vermısım ama yetısemedım..

benım de hafta hedefım en az 1 kılo vermek..

hımmm güzel fikir ve oylamaya sunuyorumm
kabul edenlerrr

nrmyn
herbalkaydirigubbakcemile5
??

hadı kızlar katılımınızı beklıyoruz ne dersınız..

carsamba ve persembe aksamları karpuz gecesı yapalım mı..

aksam menumuz - karpuz peynır o kadar...

nasıl yapabılır mıyız.. kaydirigubbakcemile2

hıc kımsecıkler gelmemıs.. fisfisfis

huhu hatunlar 3.lugu mu kutluyosunuz yok sa bakıım.. kaydirigubbakcemile3

yarın gorusuruz ınsallah..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tebrikler kızlar istediniz çalıştınız ve başardınız herkesi tebrik ediyorum. haftaya 1. kutlamak dileğiyle

çok teşekkürler çok bilmiş sevincimizi bizle paylaşman çok güzel

kızlar bu sabah 65.9 düm 65 leride gördüm çok şükür hedefim 16 temmuzda 64.9 yani bu hafta 1 kilo versem süper olcak

kendimi çok iyi hissediyorum eşim çok kıskanıyo beni senlerdir giydiğim elbieyi artık giymemi istemiyo kısaymış diz altında ben uzamadım elbise kısalmadı

Back
X