Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptancım süper gidiyosun menüne bayıldım bende biraz abartmıştım annemler geldi diye ama bugün ipleri elime aldım

yulfcım ne kusru ya sen kurtarıyosun zaten hep bizi ama biz bitakımız hepimiz sorumluluk almalıyız dimi cicim bence bildirim işini bi kaç kişiye yüklemeyelim her hafta 1 kişi yapsın yapamayacağı zaman birimizden rica eder yaparız böylece geçen hafta ki gibi bi sorun olmaz

kaptancım bazen bende düşünmüyo değilim takımı kapatsak mı diye özellikle son olayda ama o kadar zor geliyo ki sizden ayrılmak ailem gibi oldunuz üzüntümü sevincimi sizle yaşadım nsl şişmanladığı nsl verdiğimi siz biliyosunuz eşime kızdım sizle paylaştım efe hastalandı siz yanımdaydınız doğum günümü bile kutladınız (eşim unuttuğu halde) eeee kapanmaz bu takım

günaydın takımcımmm
yulafcım ne demek özürlük bişi yok, sadece bi iletişim problemimiz olmuş o kadar
haklısın çelik annecik bu işi bi kaç kişiye yüklemek işlerin aksamaına neden oluyor, neyseki paylaşım alanında olumlu karşıladılar bu durumu, daha önce böyle bir şey 6. takımın da başına geldiği için, 6. takımdan naz arkadaşımız sağ olsun bildirimimizi yapıvermişa.s

ancak cezamız oldukça ağır gibi :)
4 hafta boyunca sanırım tüm takımların bildirimlerini yapacağız, haydi hayırlısı

bu arada, sabah domates, peynir ve çok a zyağda yumuta yedim, az ekmek ile birlikte.
ancak 2 tane de küçücük kurabiye yedim
birazdan yeşil çayımı içicem
canikolarım bugün önemli bir toplantıum var
haydi A llah utandırmasın inşaallah
öpüyorum hepiniziiia.s

karde takimm kizlar kandiliniz mübarek olsun a.s.
ayrica basiniza gelen icinde uzuldum .. gecmis olsun .. haledilir:teselli::1hug:

merhaba takımcım,
hayırlı kandiller diliyorum, ben bugün niyetliyim bakalım
görüşmek üzere gün içinde ..

Hayırlı kandiller canım takımım.. Hepinizden dua istiyorum, hayırlısıyla bebişimin gelmesine çok az kaldı...Kızlar ben de bugün niyetliyim, akşama hafif birşeyler yapmak istiyorum. Neler yapıcaz kızlar???

Kızlar cuma günü olanlardan haberim yoktu, keşke bir baksaydım da olaya el atsaydım, kilomu yazıp kapattım sonra da şimdiye kadar açmadım. Takımı bırakmayı istedeim. Hafta sonu kardeşim "Secret" ı verdi, okuyanınız var mı bilmiyorum ama süper, şimdi oradaki yöntemle fit bir vücuda kavuşacağım inşallah..Bence bu yöntem tutacak..Beni aldığım kilolardan dolayı yada başka sebepten siz atana kadar burdayım şimdilik...

ekartsy5.jpg

...Hafta sonu kardeşim "Secret" ı verdi, okuyanınız var mı bilmiyorum ama süper, şimdi oradaki yöntemle fit bir vücuda kavuşacağım inşallah..Bence bu yöntem tutacak..Beni aldığım kilolardan dolayı yada başka sebepten siz atana kadar burdayım şimdilik...

neyse olan oldu, umarım affolunduk :)

bu arada secrettan ben asna çok bahsettim ah neşemeşecimm

hemen eline bi kağıt kalem alıyorsun vee o tartının gösterge kısmısına 53,7 yazıyorsuunn, bu kağıdı sadece cuma günleri çıakrtıyosun, onun dışında istediğin kadar tartılmak serbesttt:sm_cool:

bir de hayali jimnastik olayı var onu unutmayalım, gözlerimiz kpaatıyoruuz ve kendimizi jimnastik salonunda gibi düşünüp, terleyene kadar spor yapıyoruuzzkaydirigubbakcemile2

bu arada bebiş konusunda bişi daha sölicem canımcım, ben hep dua ediyorum sizler için özellikle ancak ek olarak şunu söylemek istiyorum, sahip olduğumuzda şükretmek en kolayı, önemli olan sahip olmadan, sahip olabileceğimizi, olmayı çok istediğimiz, Hakk'ın bize nasip edeceği herşey için şükretmek...
çünkü elbette bir gün istediklerimize kavuşabileceğiz Allah ın izni ile,
inadına sevgi ile kalın,

neyse olan oldu, umarım affolunduk :)

bu arada secrettan ben asna çok bahsettim ah neşemeşecimm

hemen eline bi kağıt kalem alıyorsun vee o tartının gösterge kısmısına 53,7 yazıyorsuunn, bu kağıdı sadece cuma günleri çıakrtıyosun, onun dışında istediğin kadar tartılmak serbesttt:sm_cool:

bir de hayali jimnastik olayı var onu unutmayalım, gözlerimiz kpaatıyoruuz ve kendimizi jimnastik salonunda gibi düşünüp, terleyene kadar spor yapıyoruuzzkaydirigubbakcemile2

Tartıyı söylediğini hatırlıyorum da jimnastiği hatırlamıyorum hiç....

bu arada bebiş konusunda bişi daha sölicem canımcım, ben hep dua ediyorum sizler için özellikle ancak ek olarak şunu söylemek istiyorum, sahip olduğumuzda şükretmek en kolayı, önemli olan sahip olmadan, sahip olabileceğimizi, olmayı çok istediğimiz, Hakk'ın bize nasip edeceği herşey için şükretmek...
çünkü elbette bir gün istediklerimize kavuşabileceğiz Allah ın izni ile,
inadına sevgi ile kalın,

Bu da secret'tan :)) orada bir "dilekleri yerine getiren cin"den bahsediyor, biz ona Yaradan diyoruz. Başka da fazla bir fark yok. Bir de kitapta en değerli isteklerin kişinin kendisi için olanı diyor, kardeşim de kişinin başkası için yaptığı duanın daha makbul olduğunu söyleyerek buna karşı çıkıyor haklı olarak. Kitapta başka diğer yazılanlar çok güzel tespitler. Deneyelim kızlar...

Hala problem çözülemedi, akşama ne yiyoruz???

slm kızlar nasılsınız bakalım ...

kötü bir hafta geçiyorum hafta başından beri doktordayım testler film ler şükür bişe hiç birinden ...

sizlerden ne haber..

günaydın bayanlaarrrr
nasılsız bakalımm
neşemeşecim şimdi gördüm fılavlıscımı
canım nedir bu durumlar, hayırdır inş.
kötü birşeyler yoktur inş.

nebiliim noluyorr
niye böyle oluyor :(
hayat, yulaf ve herbal izindeler

peki khenacım sen neredesin?kilonu bildirmeye bile gelmiyorsun :(
acaba noluyor, ben de bilmek istiyorum gerçekten
bilmediğim bir şey mi var?

ya sormayın kızlar işyerim eskisi gibi değil çok yoğun bir ortamda çalışıyorum bide ben daha işe alışmadan bana işi öğreten kızdas işten çıktı onun işlerde bana kaldı yeni biri geldi bilmediğim bilgilerimi ona anlatıyorum hiç vaktim olmuyorki :(( İNANIN ÇOK ÜZGÜNÜMM

yeşil çayımı içiyorum kzılaarr
sabah 1 dilim ekmek, peynir domates, biber nane ve maydonzo ile kahvaltı ettim
arkasından 1 bardak ılık su ile hazırlanmış yeşil çayımı içtiim
öğlen 1 dilim kepek ekmek, 2 kaşık çorba ve taze yeşil fasülye yedim, arkasından da 1 armut
akşama da bamya var evde hadi bakalım

not: kheanacım cuma günü mazeretin her endir bilemyiorum ancak, bildirim yapmadığın için ilk uyarını aldın canımcım, dikkatli ol, ikinci uyarı almış olman demeki takımdan atılmış olman demek, bilginea.s

canımcım galiba bu ikinci uyarım :(((( :gitme: zaten ole olmasada sizede kendimede pek yararım yok artık. yani bence gitme vakti geldi :( gidişim suskun ama dönüşüm muhteşem olacak :gitme:

merhaba kızlar sağlık problemleri yaşıyordum ama biraz daha iyiyim...

ilk olarak omuzum tutuldu onu geçirdim ileşti , şuandaki sorun da nefes alamıyordum doktora gittim flm tahlil oldum ondada bişe çıkmadı şu anda ilaç kullanıyorum geçer her halde kısa zamanda...

geçmiş olsun flawles khena hemen pes etme derim evliliğin ilk dönemlerinde çok kilo alınır unutma

kızlar sonunda aylardır planladığımız 3-4 günlük tatilimize yarın çıkıyoruz bi ihtimal uzuyabilir tatilimiz ne yapıyosunuz gelene kadar beni sabit geçiyosunuz şimdiden teşekkürler öptm hepinizi

fılavlıscıım çok çok geçmiş olsunn canım, havalar çok garip bu aralar demekki terle soğut üşüttün omzunu sen,
nefes alamama probleminden bizleri de haberdar ne oldu acaba

çelik anneeemm haydi iyi tatillerr
tatilde kilo almaak yook :)

kheanacım, kendi isteği ile ayrılıyor yazıyorum madem, çok çok kolay gelsin sanaa.s

ee kilolar ne durumda bayanlar??
kızla ben bu hafta yeşil çayımı düzenli içemedim, yemek konusunda kaçırmadığım hale newgatif düşüncelerle dolu olduumdan kilo almış olduğumu gördüümmm
neyse 1 kilocuk ama nasıl olsa giderr
hemen listemizi hazırlıyoruuumma.s

1. TAKIM **116. ETAP**
nrymn ( 57 / 58/ -1,0 /-1,75 %)
neşemeşe (77,5 % )
KHENA (kendi isteği ile ayrıldı)
herbal ( 87,7 / 87,7 / 0,0 / 0,0 %)
çelik198408 ( 66.1 /66.1 /0,0 / 0,0 %)
yulaf ( geri dönmek üzere ayrıldı, son kilosu: 63,4 )
flawless (58,8 %)

1. TAKIM TOPLAM KİLO( 474,8 / % )

Back
X