Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aa bugun kaptanimizin dogum gunu mu? hihoyyyt

sevgili nermin nice mutlu, huzurlu yaslara sevdiklerinle birlikte. yeni yasin guzellikler getirsin.. seni kocaaman opuyorum.. opuyorumnanaktan a.s. :1hug:

selam kızlar ben 14. takımdan domination. geçen hafta da hürsultan gelmişti kaydirigubbakcemile3 bu hafta da kaptanımız 1 kilo vereceksiniz dedi ama ben 300 gr verdim :sinifsinif: ceza aldım :kedi: neyse bende şişko olabilirim ama çok sevimliyimdir(hürsultandan kopya çektim:)) zemuszemus :roflol:
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim opuyorumnanaktan
hepinize de sağlıklı kilo vermeler diliyorum...(bu da püsküüt'den kopya:)) a.s.

selam domination.. 300 gr vermissin tebrik ederim. insallah haftaya daha cok verip telafi edersin acigi.. ;))

biz de sana saglikli kilo vermeler diliyoruz.

herhafta sizin gruptan bir kisi butun takimlara verdigi kiloyu mu yaziyor? merak ettim nasil bir kural bu uyguladiginiz?

bugun oruclu degilim, izin gunlerim.. ;)

sabah tost , 3 zeytin ve 1 tatli kasigi acika yedim.. 1 bardak sekersiz cay..
dun aksam misafirlere yaptigim sutlu tatlidan bir dilim yiycem simdi kaptanimin dogum gunuymus madem ;)

optum hepinizi.. iyi haftasonlari guzeller..

Kaptancım doğum günün olduğunu duyunca hemen tebrik edeyim dedim...

Allah hayırlı uzun ömür versin canım

Bu arada herkese hayırlı ramazanlar...

slm kizlar a.s.

burda bos yer varmi benim icin ya opuyorumnanaktan

Ben 1 haftadir (CUMA Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler) bu bolume yaziyorum ama davet gelmedi hala.

herkese merhabaa
herbalim turuncucum cocoumm çok teşekkür ederim
1 yaş daha aldık bakalım hayrılısı ile..

kızlar cuma günü çok kötü bir an yaşadık takım olarak :(
ço kzor şartlarda evden bağlandım internete, listeler hazır idi, açıklama yaparken tam gönderdim listeleri saat bu arada 19:46 ezan okundu okunacak, ben listeleri gönderdiğimi düşünürken, hafta sonu tekrar bağlantı problemleri yaşadığımdan bakamadım, sabah bir de ne göreyim, meğer hiç liste yok ortada :(
inanılmaz üzüntüdeyim şuan
ne yapalım siz söyleyin, nazikçe 2 hafta daha lsite açıklama işini devam ettrip (cezamız olduğu için) sonrasında çekilelim mi takımlardan en dersiniz?

not:domination tebrikler 300 gr 300 grdır a.s
not2: semo takım olarak gari ve zor zamanlar yaşıyoruz, sana cebvap vermek için takımım adına biraz daha beklemek gerek diyebilrim

çok moralim bozuldu takımım ya :((

Son düzenleme:
merhaba hanımlar ben 14. takımdan usarem iki haftadır çok az kilo verdiğim için kaptanım tarafından cezalandırıldım.ceza olarakta bütün takımlara gidip şöyle yazmamı söyledi.
utanarak söylüyorum ama "ben çok şişko biriyim":kedi:ayrıcada arkadaşlarım hürsultan ve domination gibi sevimliyim.

güzeller size bir selam vereyim dedim..

umarım herkes iyidir.
ramazan da girdi,
herkesin ramazanı mübarek olsun..

benim diyet sizlere ömür.
63te takıldım kaldım.
malum şimdi ramazan da girdi,
korusam yeter diye düşünüyorum..

siz neler yapıyorsunuz?
öpüyorum..

selam kizlar,

yulafcim hosgeldin.. ben de merak ediyorum kac kilo oldun. kilo aldin mi, korudun mu..

bhk cim merhaba canim. demek diyet sizlere omur :)) cok sekersin. bence de ramazan da almamak hedef olmali. cok mu iyimserim acaba belki veririz diyoruz ben.. hani gunler uzun ya, gece yemeye pek vakit kalmaz. atistirmalara falan.. yani insallah oyle olur bakalim..

kaptanim canim benim, gecmis olsunn. cok uzuldum. diger arkadaslara da soralim. ben devam etmek isterim acikcasi..

hepinizi opuyorum..

selam kizlar.. bugunu yuruyus gunu yaptim. off acaip yurumusum. abarttim galiba:)) biraz uyuyup dinlendim. istikrari yakalasam super olacak.. ya kizlar takimca istikrari yakalasak deemi..

flawlescim sen de devam etmek istiyormussun.. ben de.. yulaf, nesemese sizler ne diyorsunuz? tamam mi devam mi? kaptanimiz katilim yok, kilo veren yok, istek yok takimi kapatsak mi diyor..

eger siz de devam edelim diyorsaniz hadi kizlar gelin birlik olalim da bu hafta su makus talihimizi degistirelim.. bugun sali. simdiden herkes dikkat etsin, az cok verebildigi kadar kilo versin bu hafta.. ne dersiniz?? birinci bilem oluruz..

kaptanim, son kozlarimizi oynayalim mi. soyle bir onerim var. bu hafta eksi cikmayacak kimse. eksi cikan ya da kilosu ayni kalan bir uyari alacak. iki kez uyari alan kisi takimdan ayrilacak. nasil?

gunaydin kizlar,

bayrama kadar da olsa istanbula donmus bulunmaktayim. yolda bol bol uyudugum icin iyiyim.

kendimi biraz toparlayim, diyet moduna tekrar gireyim oyle geri doncem ama tabi ki evde oldugum icin bol bol burada olurum. :)

ozledim sizleri :)

...
benim diyet sizlere ömür.
63te takıldım kaldım.
malum şimdi ramazan da girdi,
korusam yeter diye düşünüyorum..

siz neler yapıyorsunuz?
öpüyorum..

selam bhk'cımm
diyet demesek biz sağlıklı besleniyoruzz ya seen?
böylece bizlere ömür hiç bişi yok ortada, ömrümüz odlukça Allah ın izni ile
bu arada kızlar ben geçen raamzanda 63'ten 61'e inmiştim haberiniz olaaaakaydirigubbakcemile4
aynı başarılı performansı bu ramzanda da hepimiz göstereblelim inşaallah:1hug:

selam kizlar.. bugunu yuruyus gunu yaptim. off acaip yurumusum. abarttim galiba:)) biraz uyuyup dinlendim. istikrari yakalasam super olacak.. ya kizlar takimca istikrari yakalasak deemi..

flawlescim sen de devam etmek istiyormussun.. ben de.. yulaf, nesemese sizler ne diyorsunuz? tamam mi devam mi? kaptanimiz katilim yok, kilo veren yok, istek yok takimi kapatsak mi diyor..

eger siz de devam edelim diyorsaniz hadi kizlar gelin birlik olalim da bu hafta su makus talihimizi degistirelim.. bugun sali. simdiden herkes dikkat etsin, az cok verebildigi kadar kilo versin bu hafta.. ne dersiniz?? birinci bilem oluruz..

kaptanim, son kozlarimizi oynayalim mi. soyle bir onerim var. bu hafta eksi cikmayacak kimse. eksi cikan ya da kilosu ayni kalan bir uyari alacak. iki kez uyari alan kisi takimdan ayrilacak. nasil?

e tamam kabul o zamanCADIARZU
göreliimmm siziiikaydirigubbakcemile

gunaydin kizlar,

bayrama kadar da olsa istanbula donmus bulunmaktayim. yolda bol bol uyudugum icin iyiyim.

kendimi biraz toparlayim, diyet moduna tekrar gireyim oyle geri doncem ama tabi ki evde oldugum icin bol bol burada olurum. :)

ozledim sizleri :)

hoş geldiin hoş geldiin yulafcımmm:lepi:
görelim bakalım kilo değişiminiikaydirigubbakcemile5
biz de çök özledik seniiihihoyyyt

Back
X