Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

merhaba hayatim, acikcasi benim icin az bile :)) yeterki kontrol altinda olsun yediklerimiz digmi, bence guzel. ama niye peynirler kasar ?? beyaz beynire donusme sansi yok mu? ;)

merhaba hanımlarr...
,nasılsınız bakalım...
ben bundan sonra sıkı takipçisiyim takımınn...
kızlarr benim yeme düzenim tamamen altüst oldu yaaa...
sabahçıyım bu sene veee erken kalkıyorum kahvaltı yapamıyorum....
sabah 2 dilim kaşar peyniri yedim
2 bardak ta şekersiz çay içtim...
okuldan gelince az önce
üç kaşık tavuk sote, iki küçük dolma, üç kaşar dilim ve taze sıkılmış meyve suyu.........
çok mu yemişimmmmmm..............

arkadaslar sorularim(onerilerim) sunlar, ve hepinizden cevap bekliyorum lutfen.

1. hafta ici her gun takima ugrama kurali koyalim mi?
2. bildirim gunumuz yine persembe olsun mu?
3. haftanin ayni gunu birlikte sok diyet yapalim mi?(lapa, meyve diyeti vs.)
4. yeni hedeflerimizi aylik olarak ya da 2 haftalik olarak mi belirleyelim. ya da ozel gunleri mi secsin herkes?

hepinizi opuyorum.. ve birinci olusumuzu bu hafta kutlamak icin cumayi iple cekiyorum.. opuyorumnanaktan

merhaba hayatim, acikcasi benim icin az bile :)) yeterki kontrol altinda olsun yediklerimiz digmi, bence guzel. ama niye peynirler kasar ?? beyaz beynire donusme sansi yok mu? ;)

canım ya ben peynirin her türlüsünü çok severim ve çok tüketirim...
sabah öğlen akşam farketmez.....:)))))
güzel ama sabah kahvaltı yapmalıyım. ama bunu için sabah 6.30 da kalkmam gerekiyor....

evet ben cevaplıyorum.....
1. hergün mutlaka takıma uğrayalım....
2. bildirim günümüz perşembe olsun
3.şok diyet süper..................
4. 15 günlük hedeflerimiz olsun.....

birde ben derim ki yeni arkadaşlar alalımmm... gruba kan değişikliği malum.....

evet taze kan iyi olur. aslinda nermin bir kac arkadasi davet etmisti. citol ve diger davet edilen arkadaslar niye gelmediki acaba? fisfisfis

hayatcim kahvalti konusunda haklisin, peki o kadar erken kalkmadan daha pratik bi seyler yapamaz misin acaba.cokacimcoook ben calisirken, (bir kac aydir issizim bu arada ) yanima yagsiz tost alip, arabada yiyordum, ya da isyerinde.

bazen evden cikarken 3 hurma, yanina biraz sut iciyorum, kahvalti etmeden cikmam gerekiyorsa..

bi de biz cok acelemiz olunca, kahvaltiyi pas gecmeyelim diye, yulaf ezmesi , tam turkcesini bilmiyorum cereal, tarzi seyleri tabakta icine sut, bazen muz ya da cilek dograyip yiyoruz. gerci bizim turk damak tadina boyle bi kahvalti pek uymuyor ama. bazen kizim ac kalmasin diye boyle yapiyoruz vakit dar olunca.

sen de kahvaltiyi pas gecmesen iyi olur. enerjiye ihtiyacin oluyordur sabahlari..

birde ben derim ki yeni arkadaşlar alalımmm... gruba kan değişikliği malum.....[/B][/QUOTE]

evet taze kan iyi olur. aslinda nermin bir kac arkadasi davet etmisti. citol ve diger davet edilen arkadaslar niye gelmediki acaba? fisfisfis

hayatcim kahvalti konusunda haklisin, peki o kadar erken kalkmadan daha pratik bi seyler yapamaz misin acaba.cokacimcoook ben calisirken, (bir kac aydir issizim bu arada ) yanima yagsiz tost alip, arabada yiyordum, ya da isyerinde.

bazen evden cikarken 3 hurma, yanina biraz sut iciyorum, kahvalti etmeden cikmam gerekiyorsa..

bi de biz cok acelemiz olunca, kahvaltiyi pas gecmeyelim diye, yulaf ezmesi , tam turkcesini bilmiyorum cereal, tarzi seyleri tabakta icine sut, bazen muz ya da cilek dograyip yiyoruz. gerci bizim turk damak tadina boyle bi kahvalti pek uymuyor ama. bazen kizim ac kalmasin diye boyle yapiyoruz vakit dar olunca.

sen de kahvaltiyi pas gecmesen iyi olur. enerjiye ihtiyacin oluyordur sabahlari..

birde ben derim ki yeni arkadaşlar alalımmm... gruba kan değişikliği malum.....[/B]
[/QUOTE]

ben pek geçiştirme kahvaltıyı sevmiyorum.. şöyle donanımlı olcak peynirler, zeytinler, domates ,salatalık, biber arada yumurta meyve suyum kahvem vs vs vs......
15, 20 dk alan sürer canım.... böle olmayınca canım birşey yemek istemiyor.... aslında tost yapıp okulda da yiyebilirm.... ama ilk olarak erken kalkmayı deneyeceğim.....bakalım...
ben bu arada akşam ne yedim....
bir elma, az kaymaklı dondurma,üzüm, şöyle iki kaşık kadar tavuk sote, iki kaşık kadar da yoğurt....
amma da karıştırmışım değil mi????
neyse bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........................
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz....
herbalcim sen ve ben varızz herhalll...

arkadaslar sorularim(onerilerim) sunlar, ve hepinizden cevap bekliyorum lutfen.

1. hafta ici her gun takima ugrama kurali koyalim mi?
2. bildirim gunumuz yine persembe olsun mu?
3. haftanin ayni gunu birlikte sok diyet yapalim mi?(lapa, meyve diyeti vs.)
4. yeni hedeflerimizi aylik olarak ya da 2 haftalik olarak mi belirleyelim. ya da ozel gunleri mi secsin herkes?

hepinizi opuyorum.. ve birinci olusumuzu bu hafta kutlamak icin cumayi iple cekiyorum.. opuyorumnanaktan

hepsine katılıyorum herbalim de akıbetimiz nedir belli değil ki?

hayatcım geçtiğimiz hafta senin bildirimin için bekledim, paylaşım alanına bildirimeden önce
sen gelip kilonu yazmışsın sonrasında melis arkadaşımız yardıma ihtiyacın olup olmadığını sormuş, lakin onun sorusunu görmemişsin diye tahmin ediyorum, paylaşım yapılmadan çıkmışsın, bu durumda biz diskalifiye olduk kurallara göre..
fekat şimdi durumun akıbeti belli değil, o sebeple diyorum belli değil sonucumuz, değilse ben de devam etmek isterim.

bu arada takıma katılmak isteyen arkadşaımız zaten 7. takıma dahil olmuş güzel bayanlar bilginize...

hayatcım geçtiğimiz hafta senin bildirimin için bekledim, paylaşım alanına bildirimeden önce
sen gelip kilonu yazmışsın sonrasında melis arkadaşımız yardıma ihtiyacın olup olmadığını sormuş, lakin onun sorusunu görmemişsin diye tahmin ediyorum, paylaşım yapılmadan çıkmışsın, bu durumda biz diskalifiye olduk kurallara göre..
fekat şimdi durumun akıbeti belli değil, o sebeple diyorum belli değil sonucumuz, değilse ben de devam etmek isterim.

canım ben geçmişe baktımda, kendi kilomu yazım çıkmışım... muhtemelen görmemişimdir. zaten o gün çok yoğundum ve hemen yazım çıkmıştım... bir de hesaptan kastı ne ki ben anlamadım....şimdi peki ne zaman belli olcak grubun kapanıp kapanmadığı.....

hayatcım, her hafta tğm takım arkadaşlarının kilosu toplanınca alta toplam kilo hesabı yapılarak yazılıyor ve paylaşım alanına kopyalıyorduk ya
hani ona göre takımların 1.2.3. oldukları belli oluyordu...
sen de listeye kendi kilo bilgilerini girdğinde görecektin ki en son sen kaldın ve bildirim tamamlandı, herbalin bu hafta getirdiği öneri biraaz da bu aslında, her hefta birimiz bildirim yapabiliyor olsaydık, şimdi bu diskalifikasyon ile uğraşmazdık tahminimle :(
son bildiirm saatimiz 21.00, lakin ben yataktan fırlayıp koşup geldiğimde saat 22 'yi geçmişti :(
biraz benim yüzümden, biraz hepimiz yüzünden, hepimizin sorumsuzluğu yüzünden şuan olanlar anlatabildim mi canımcım?

Nermincim, acaba bize sartli bir deneme suresi verilebilir mi Ekim ayi icin?

Bunu teklif edebilir miyiz? Sartli derken hem zamaninda bildirim yapicaz tabiki, hem de performansimizi yuksek tutucaz.

Ekim ayinda 4 hafta var. Biz ekim boyunca 4 etap suresinde en az 2 kere ilk 3'e giricez. Giremezsek pasa pasa gideriz.. :a015:

hepsine katılıyorum herbalim de akıbetimiz nedir belli değil ki?

Hatta gemileri yakalim, hem sinerji, enerji, heyecan, hareket ve stres olsun bize..

Ekim ayinda 1 kez birincilik, 1 kez de ilk uce girme sartimiz olsun devam edebilmek icin..

Eger ki kabul edilirse kizlar, herkesin super katilimi, ve yuksek performansi gerekiyor..

Ayy ne olacak acaba.. fisfisfis

iyi akşamlar kızlar ... okudum geçnmişi üzüldüm... bir iki gündür hastanelerdeyim biraz sorunlarım var onları bulmaya çalışıyor doktorlar umarım takımımız kapanmaz ...

cok gecmis olsun flawlescim. acil sifalar diliyorum.. a.s.

belki strese bagli falandir, fizyolojik nedeni yoktur.. halen ogrencilik devam ediyor digmi?
benim de bulunamayan ve zamanla gecen sorunlarim olmustu. mesela nefes almakta gucluk cekiyordum.. boyle bol bol nefes alamiyormusum gibi geliyordu.. amma arastirdilar :kedi: ustune dusmeyince ben ve tabiki de dua ederek oyle ilac gecti cok sukur. ha bi de baktim bisi bulamayacak bu doktorlar, ben de is basa dusunce bol bol dua ettim. sonra bi ara panik atak gibi bi sey olmustum. o da dua ile, ve gececegine inanarak gitti kayboldu.. vucudu dinlemek iyi bi sey ama cok da fazla dinlememek gerekiyor.. yanlis ama sakin canimcim, sen uretiyorsun demiyorum da kendi yasam tecrubelerimi paylasmak istedim sadece.. bulunamazsa bulunamiyor diye kendi uzme.. beyin buyuk bir hazine.. iyi yonlendirmek gerekiyor.. seni cook opuyorum.. guzel haberlerini bekliyoruz canimcim.. :1hug:

iyi akşamlar kızlar ... okudum geçnmişi üzüldüm... bir iki gündür hastanelerdeyim biraz sorunlarım var onları bulmaya çalışıyor doktorlar umarım takımımız kapanmaz ...

Back
X