- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
neden olmasın bireyselde ilk 3 belli oluyor takımlar arası orda adın bile olabilirSaol canım teşekkür ederim inş zamanla tanışıp kaynaşırım hatta takimi birici bile yaparım belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden olmasın bireyselde ilk 3 belli oluyor takımlar arası orda adın bile olabilirSaol canım teşekkür ederim inş zamanla tanışıp kaynaşırım hatta takimi birici bile yaparım belki![]()
Saol canım teşekkür ederim inş zamanla tanışıp kaynaşırım hatta takimi birici bile yaparım belki![]()
Slm kızlar bugün bi enerjiğim bi enerjik sabah kahvaltıdan sonra eve camlara çamaşırlara bi giriştim doymadım yürüyüş ordanda market alışverişi bittimi hayır çocuğu yıkadım yemek yaptım çamaşırları astım şimdi oturdum
Sabah aynı 2 etimek peynir şekersiz çay bu sabah kahvaltılarını biraz değiştirmem lazım vucud alışmasın
Ara öğün 1 elma
Öğlen yemeği ıspanak yoğurt 1 adet etimek
Şimdi ara öğün yaptım sekersiz türk kahvesi
Akşamada köftem hazır yoğurtla salatayla yerim
Son 4,5 bardak suyum kaldı yoğurt kürümüde yaptımmı gün biter çok şükür
Hem bireyselde hem takimca yaristayiz bu hafta sorumluluk buyukBende öyle dün biraz sapitsam da kendime geldim ama cumaya daha varçok çalışcam ya cok
![]()
Bu bende de oluyor mesela 3 hafta diyet yaptim diyelim 1 gun 1 ogjn kacirdigim zaman hemen gobegim davul gibi oluyor tartidada 1 2 kilo fazla cikiyorum ama diger gun az yiyip spor yapin hemen suzulme hatta gun icerisinde o kilonunda gittigini goreceksiniz denenmistirdün misafirlerim vardı ben de kaçırdım biraz.. sabah tartıldoluyokilo çıktım.. aklımı kaçırıcam yaww.. düşük karbonhidrat diyetine başlıyorum bugün..
evet yaa aynen öyle.. bugün düşük karbonhidratlı beslenşicem yarına inşallah ekside çıkarımBu bende de oluyor mesela 3 hafta diyet yaptim diyelim 1 gun 1 ogjn kacirdigim zaman hemen gobegim davul gibi oluyor tartidada 1 2 kilo fazla cikiyorum ama diger gun az yiyip spor yapin hemen suzulme hatta gun icerisinde o kilonunda gittigini goreceksiniz denenmistir![]()
inş arkadaşımBence harika gidiyorsun canım motivasyonunu azaltma hedefine hızla ulaşacaksın![]()
Tamam siz beni 2 hafta deneyin ben ilk defa yarışmaya giriyorum sanırım hergün yediklerimi yazacağım ve cuma günü tartılıp kilomu bildireceğim valla deneyin beni pişman olmazsınız çünkü yoruldum şilmanlıktan ben çok kararlıyım sizlerle birlikte dahada hırslanmak istiyorum
evet iyi bi sonuç değil bize hırs değneği değmeliYedinci olmuşuz.Uzun zaman oldu üst sıralara çıkamadık.
hayırdır hangi takımla yarışıyozHem bireyselde hem takimca yaristayiz bu hafta sorumluluk buyukBu arada gunaydin 1. Takim
![]()
cnm çıldırA çünkü aynı durum bende de sözkonusu.sabah 73.8 çıktım yani + 500 .ama bendeki ödem biliyorum.karnım şiş kabızlık falan yarın değişicek bu durum.cumaya da daha vardün misafirlerim vardı ben de kaçırdım biraz.. sabah tartıldım 1 kilo fazla çıktım.. aklımı kaçırıcam yaww.. düşük karbonhidrat diyetine başlıyorum bugün..
rabbim kabul etsinHerkese merhaba ben orucluyum 2 yil tutamamistim biri hamileyken onu gecen kis tuttum bitirdim digeride emzirdigim donemdi simdide onu bitirip bu seneki oruca borcsuz cikmak istiyorum
Sahurda yarim lavas peynir cay 3 bardak su ictim
Iftarda tarhana corba ve tavuk haslama olacak ins
2 km yuruyecegim iftara yakin 300 kere ip atladim 300 de iftardan sonra haftada 3 4 gun tutacagim belki metabolizmam icin daha iyi olur
ya o sapıtma hafta sonu bana geldi dozunda ama sonuçta listemin dışına çıktım.utandığım için de menü falan yazamadımmBende öyle dün biraz sapitsam da kendime geldim ama cumaya daha varçok çalışcam ya cok
![]()
hoşgeldin ben ahsenYa ilk buraya msj attım nası olcanı bilmddim sonra inceleyince oraya msj attım istek almak için teşekürle bu arada :) ben sümeyra 23 yaşındayım 162 boyum kilom 64.0 dier gruba yanlış yazmışım. Geçen sene evlendim. Evlendiğim aylarda diyetsiz stresten dolayı yaklaşık 10 kilo verdim. 2-3 aydırda kullandığım ilaç yüzünden eski kilomu aldım. Ama geçen sene spor yapmadığım için çatlak ve sarkmalarım oldu.gelecek aylardada bebek düşünüyorum o yüzden gene 55 gibi bi kiloya sıkılaşmış halde gelmek istiyorum. İnş başarırım acaba takim olarak bir diyet listesinemi uyuluyo yoksa herkez kendi diyetini mi uyguluyor
kesinlikle sağlıklı kaliteli yaşayalımevet yarından itibaren kolayı meyve suyu ve dier içecekleri kesİyorum çay kahve farketmez 2 şeker kullanıyorum kullanıyordum diyim inş. Yrn 2 l su şekersiz çay kahve hafta içi genelde gezmem oluyo ordada muhtemelen sadece salatamı yerim zeytinyağlı bakalım ne kadar vercem cumaya kadar
6. Takimla yarisiosunuz canim :)hayırdır hangi takımla yarışıyoz
cnm çıldırA çünkü aynı durum bende de sözkonusu.sabah 73.8 çıktım yani + 500 .ama bendeki ödem biliyorum.karnım şiş kabızlık falan yarın değişicek bu durum.cumaya da daha var
rabbim kabul etsin
Selam canım benden de iyi aksamlarHem bireyselde hem takimca yaristayiz bu hafta sorumluluk buyukBu arada gunaydin 1. Takim
![]()
Bende 300 gr arti çıktım hemde öyle sapitmadan anlamıyorum ki yadün misafirlerim vardı ben de kaçırdım biraz.. sabah tartıldım 1 kilo fazla çıktım.. aklımı kaçırıcam yaww.. düşük karbonhidrat diyetine başlıyorum bugün..
allah kabul etsin ya bende bu ay hastaydim baya 1 ay ordan borcum var daha önceden de var 20 gün falan ben de oruç tutmayı düşünüyorum valla bu aralar baya birikti yaHerkese merhaba ben orucluyum 2 yil tutamamistim biri hamileyken onu gecen kis tuttum bitirdim digeride emzirdigim donemdi simdide onu bitirip bu seneki oruca borcsuz cikmak istiyorum
Sahurda yarim lavas peynir cay 3 bardak su ictim
Iftarda tarhana corba ve tavuk haslama olacak ins
2 km yuruyecegim iftara yakin 300 kere ip atladim 300 de iftardan sonra haftada 3 4 gun tutacagim belki metabolizmam icin daha iyi olur
6 ve 7. Takımla yarışıyor canimhayırdır hangi takımla yarışıyoz
cnm çıldırA çünkü aynı durum bende de sözkonusu.sabah 73.8 çıktım yani + 500 .ama bendeki ödem biliyorum.karnım şiş kabızlık falan yarın değişicek bu durum.cumaya da daha var
rabbim kabul etsin
6. Takimla yarisiosunuz canim :)
Sizede iyi aksamlar balimmSelam canım benden de iyi aksamlar
Bende 300 gr arti çıktım hemde öyle sapitmadan anlamıyorum ki ya
allah kabul etsin ya bende bu ay hastaydim baya 1 ay ordan borcum var daha önceden de var 20 gün falan ben de oruç tutmayı düşünüyorum valla bu aralar baya birikti ya
6 ve 7. Takımla yarışıyor canimbu hafta çok çalışalım zaten derecemizde kaç haftadır yerlerde
![]()