• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü günahlarımı yazayım :KK70:

Sabah
1 dilim esmer ekmek
2 dilim peynirf

4 zeytin

Öğle
1 kase çorba
1/2 porsiyon bulgur pilavı
4 kasık yoğurt
1 havuç rendesi

Ara
1 eti puf

Akşam
3 mandalina
1 bardak bitki çayı

Su : 2 litre spor yok
Ee akşam yemek yemicekmisİn ? Bu kadarmı yanı

Gündüz kalorisi cok canım ya :) Aç değilim bi de kalori hakkımı doldurdum yemem.
Kaç klorilik bi diyet yapıyorsun merak ettim çok düşük geldi bana halsizlik yapıyomu yapıyosa ne gibi önlem alıyosun ben az yıyınce başımı kaldıamıyorum da ondan soruyorum maş.azmini alkışlıyorum arkadaşım tebrikler

Kaç klorilik bi diyet yapıyorsun merak ettim çok düşük geldi bana halsizlik yapıyomu yapıyosa ne gibi önlem alıyosun ben az yıyınce başımı kaldıamıyorum da ondan soruyorum maş.azmini alkışlıyorum arkadaşım tebrikler

Normalde 800 kalorilik yaptım fakat son zamanlarda 900 filan hep maalesef :( Üşüttüm biraz halsiz hissedince şeker çikolata öğünlerimi bozdu.

İyi akşamlar kulubun melekleri :) bugun diyete başladım sizden aldığım pozitif enerjiyle bakalım neleeer yemişiz neler
Kahvaltı: çeyrekten daha ufak ekmek arası menemen şekersiz çay
Ara: yarım yeşil elma şekersiz kahve
Öğlen: 3 dal brokoli haşlaması bir dilİm borek bir dilim traliçe ( dayanamadım yani çok güzel duruyodu gezmedeydim bide ısrarda edince eh yiyim bakalım dedik)
Akşam : evveeet kendimi frenledim eşim için yağ mantısı yanı hamur kızartması üstü salçalı yoğutlu ama ben duuur bakalım sen börek yedin diyebildim heyooo :KK70: bende bir porsiyon bol limonlu paça çorbası az etli ekmeksiz inş yatmadanda hedefim bir porsiyon meyve sadece bir kase yoğurt içine pul biber limon 30 dk egzersiz
Bence güzel olmuş hadi akşam toplamısesin yani başlangıç için güzel kaçamakları olsun da:KK66:
Bugünkü günahlarımı yazayım :KK70:

Sabah
1 dilim esmer ekmek
2 dilim peynirf

4 zeytin

Öğle
1 kase çorba
1/2 porsiyon bulgur pilavı
4 kasık yoğurt
1 havuç rendesi

Ara
1 eti puf

Akşam
3 mandalina
1 bardak bitki çayı

Su : 2 litre spor yok
kız püf yemeyeydin de akşam yemek yiyeydin :-) neyse artık ama hep böyle yapma zaraylı sende biliyorsun boşa puf yiyip şeker yuklemissin :KK43: çok tatlı istiyorsa canın sütlü tatlı yap kendine azıcık ondan ye bari paket gıda yeme bence cok:KK43:

Bence güzel olmuş hadi akşam toplamısesin yani başlangıç için güzel kaçamakları olsun da:KK66:
kız püf yemeyeydin de akşam yemek yiyeydin :-) neyse artık ama hep böyle yapma zaraylı sende biliyorsun boşa püf yiyip şeker yuklemissin :KK43: çok tatlı istiyorsa canın sütlü tatlı yap kendine azıcık ondan ye bari paket gıda yeme bence cok:KK43:
maalsef cok halsiz hissettim yemek yiyemiyorum canım istemiyor. keşke yemeseydim ama işte oldu bugün 920 kalori almışım eti pufa rağmen :( bi 800 e düşürseydim hayırlısıyla.

maalsef cok halsiz hissettim yemek yiyemiyorum canım istemiyor. keşke yemeseydim ama işte oldu bugün 920 kalori almışım eti pufa rağmen :KK43: bi 800 e düşürseydim hayırlısıyla.
Geçmiş olsun canım hastasın galiba ama dikkat et böyle şeylere sağlığın için yani kilo vermeni geçtim ;)

Sağlık önemli kesinlikle grip gibi bişeyim onun halsizliği var. Boğazım fena filan. Mandalina cok iyi geldi ama.
Evet c vitaminli şeyler ye hatta ıhlamur varsa nar çiçeği de varsa tarçın da at kaynat iç bana çok iyi geliyor hatta ben içine zencefil de atıyorum;)

Bişey sorcum hanımlar regl öncesi ve sonrası ne kadar fark ediyosunuz kiloda
Ben regl öncesinde kilo almış çıkıyorum 300 400 gr eger dikkat edersem yememë dayanamayıp tatlı falan yemezsem yani reglken sabit olup bittikten iki üç gün sonra direk kilom düşüyor baya ama hiç yapamadım ne zamandır tatlı yiyiorum sonra sabit çıkıyorum öyle yani reglken vücut daha cook kalori yaktığından daha çok kilo verirsin dikkat edrrsen ama sonrasında belli oluyor ödem gidince reglken ödemde oluyor cunku:KK66:

İyi geceler takımcim gerçi bu aralar nedense kimse yok ya :( ay azıcık kalabaliklassak gelsenizde dimi ama;)

günaydınnnnn

sabah 07,00 2 bardak su

kahvaltı 08,30 2 yumurta+1 üçgen lıgt+2 etımek+domates salatalık+1 ceviz

ara mandalına 1 +1 bardak tarcınlı turk kahvesi

öğlen 12,30 karabugday haslama +1 kase yogurt zencefıllı zerdecallı

ara 2 mandalına 2 ceviz

aksam 18,00 12 tane hamsı fırında +1 bardak ev tıpı vısne suyu+1 etımek

ara mandalına +1 hurma

3 lt su spor yok

Günaydın kizlar

Cok mutluyum görenler şaşırıyor ne kadar zayıflamasın diyorlar. Az kaldı az. Giriciim listeye

April kuşu sen nerdesin bakım?
gel gel çabuk gel..
günaydınnnnn

sabah 07,00 2 bardak su

kahvaltı 08,30 2 yumurta+1 üçgen lıgt+2 etımek+domates salatalık+1 ceviz

ara mandalına 1 +1 bardak tarcınlı turk kahvesi

öğlen 12,30 karabugday haslama +1 kase yogurt zencefıllı zerdecallı

ara 2 mandalına 2 ceviz

aksam 18,00 12 tane hamsı fırında +1 bardak ev tıpı vısne suyu+1 etımek

ara mandalına +1 hurma

3 lt su spor yok
menü süper kzuuzm. canım hamsi çekti yaaa

dünkü menüm
08:00 1 haşlanmış yumurta, 40 gr beyaz peynir
12:00 ton balıklı salata
16:00 15 tane çiğ badem, sütlü nescafe (şekersiz)
19:00 yarım tabak kıymalı karnıbahar, 3 dilim hellim peyniri, 2 kaşık yoğurt, 1 yumurta
su:2.5 lt
spor: mekik basen popo programlarının 6. günü yapıldı

toplam 1000 kalori, 32 gr karbonhidrat

Dunku mnm
kahvlti k.k.peynit domstes.1 dilim cvdr
ara 2 ceviz.yesil cy.
Ogle kabuska 3 ksk yogutt.1 dilim cvfr
Ara 1 brdk tarcinli sut.2 gunkurusu.ceyrek muz
Aksm salata 2 ksk patates firinda tava
2.5 lt su
30 dk hizli yuruyus

Back