Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet canim ben her biraktigimda soyleyip ciktim hic yalan soylememeye calisiyorum cunki onlarin ilk ogretmeni biziz her seyi nizden ogreniyolar ve hayal kirikligina ugratmak istemiyorum hic bazilari telefon calinca cocuga verip annem ypk dedirtiyor yada buna benzer seyler sonrada cocugun yalan soylememesini bekliyor
Kesinlikle cocuklar sozden degil davranistan ogreniyorlar.benimki ogrenmis anne musluman yalan soylemez dimi deyip deyip onaylatiyo.tabi hosumuza gidiyo.sonra da velet hatasini soyluyo gel de kiz simdi
En cok merak ettigim sehir eskisehir
Ben de cok merak ediyorum.benim eskisehirli arkadaslarim olmustu unv de ve calisma hayatinda cok zarif naif insanlar
Ohhh miss çok da güzel olmuş, hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımmmm.

Ne zaman taşınıyorsun?
Ayyyy ne guzel gruptakiler tek tek ev sahibi oluyo darisi basima ins

hepimiz süperiz :KK52: sonuç listeleri daha hazırlanmadı tatlım ama ilk 5'in içindeyiz sanırım :KK68:

evet çok iyiymişiz bu hafta herkes çok iyi vermiş , sende beğenmesende vermişssin tebrik ederim. kalıcı kilolar vermemiz dileğiyle her zaman:KK15:
Aminnn her hafta boyle olsun ins
Dunku menum kuzular
Sabh 11
Bir haslama yumurta
Bir dilim ekmek
Kupa cay
Kk peynr
Uc tane koy biberi
Bitane salatalik

Oglen galeta iki tane

Aksam
Patlican oturtma yarim pors
Bi dilim ekmek
Bi kase cacik

İki bardak cay
İki lt su
Spor ilgaz :)
Bayildim spor ilgaz olayina...ammmaaaa kandiramazssin bizi. Ilgazla...

Evet 2 çocuğunu bırakıp işe gidenlerden biri de benim. Çocuklar çok kolay alışıyor bu duruma aslında. Neden işe gittiğini saati gösterip kaçta evde olacağını vs gibi şeyleri anlatabilirsin.
Saat meselesi cok dogru cocukta zaman algisini zaman tanzimini de ogretiyo.benim buyuk kizim bizi biraz zorlamisti.allah var cogu zaman ona gorunmeden kaciyordum yanindan.bakici teyzeye kizim icin arada sk olmmk sartiyla mini hediyeler veya yiyecekler birakiyordum cok zor durumlarda annen birakti diyordu.ya da yazili mektup olayini tavsiye edebirim sevgi dolu bi mektup kizimi herseyden cok sakinlestiriyo

Gulicik nerdesin cnm.az once gunlugune de baktim oraya da 2 haftadr ugramissin.yalniz o fotolar ve degisim super cnm masallh sen de cok guzel bi bayansin

günaydın
1 günlük düzen bana -700 getırdı

09,00
2 yumurta
1 domates
1 y.k labne peynır
1 havuç
1 k.fincan fıstık cıg

09,00-17,00
1 kahve 1 kare mınnacık bıtter
10 çay bi kupa
2 cevız

18,30
3 dilim etlı pide yaran yeşillik
bide cay keyfısı

cuma temızlık gunu olunca 9 kadar temızlık yaptım
sonra 1 km yurudum saat 11,00 olunca fazla yuruyemedım
2,5 lt su
harika canm

Size de hayırlı olsun canım eviniz darısı olmayanlar a

Sizede
amin canm amin insallah

Khvltida az peynir haslnmis yumrta domates 1 dilim cvdr.1 tatli ks tahin pekmz yedim.
Az once komsumla sekrsz khvemi ictim yaninda da 2 gunkurusu
Guzel canm afiywt olsun
Aminnn her hafta boyle olsun ins

Bayildim spor ilgaz olayina...ammmaaaa kandiramazssin bizi. Ilgazla...

Saat meselesi cok dogru cocukta zaman algisini zaman tanzimini de ogretiyo.benim buyuk kizim bizi biraz zorlamisti.allah var cogu zaman ona gorunmeden kaciyordum yanindan.bakici teyzeye kizim icin arada sk olmmk sartiyla mini hediyeler veya yiyecekler birakiyordum cok zor durumlarda annen birakti diyordu.ya da yazili mektup olayini tavsiye edebirim sevgi dolu bi mektup kizimi herseyden cok sakinlestiriyo
Aslinda kendimi kandiriyorum da yapma imkanim da olmuyor pek aksam bese kadar ilgazla tek baaimayim firsat vermiyo esim geliyo beste yemek yiyoruz sofrayi topliyorum esim spora gidiyo dokuzda geliyo ben kalan isimi yapiyorum onda ilgazin uykusu geliyo onbire kadar saaliyorum dalinca yerin yatiriyorum sonrada zaten sporluk halim kalmiyo

harika canm

amin canm amin insallah

Guzel canm afiywt olsun

Aslinda kendimi kandiriyorum da yapma imkanim da olmuyor pek aksam bese kadar ilgazla tek baaimayim firsat vermiyo esim geliyo beste yemek yiyoruz sofrayi topliyorum esim spora gidiyo dokuzda geliyo ben kalan isimi yapiyorum onda ilgazin uykusu geliyo onbire kadar saaliyorum dalinca yerin yatiriyorum sonrada zaten sporluk halim kalmiyo
Sallama canim sallamak annwye eziyet

ispanyol ispanyol nasılsın canım? Küçük oğlum evelsi gece ateşlendi.Uykuda kasılmalar başladı acile götürdüm,nöbet geçirmiş dediler.Ateşi yoktu ama beş dakikada bir titriyordu.Nöbetin devamı gibi bir şey dediler.Hala ateşi var ama kasılma bşr daha olmadı.Nöroloğa götürsem mi?Ordaki doktor beş yaş altında olabiliyor,şu an nöroloğa götürmeye gerek yok dedi.Bir de kesilmeyen öksürük var.Bitki çayı,bal,keçiboynuzu özü veriyorum ama kesilmiyor.Yapılacak başka bir şey var mı ,?

(bir önceki gün ama napimm cevaplamazsam çatlarım:KK48:)
Değilsin hıhhh :KK25:bitanecik ablamız var oda gulfuren:KK48: halaaa küçüksün yani fıstığım!

Ayyyy koptum , ama inan hiç aklıma gelmedi . Sen çok yaşaaa emiiii:KK28:Canımmm nasıl bir anlaşamama ki kocaman adamların yaptığına bakkk uyuz oluyorum böyle şeylere:KK62: sen öğretmensin yaw nerde o eğitmenlik ? resmen siz gitmişsiniz adama ders vermeye , gerçekten ilk önce adam gibi adam olmak lazım erkekde olsan kadında olsan karakter çok önemli :cool: ama sevindim 2.5 ay kalmasına çünkü öyle tipler düzelmez canımm sen de canını sıkma , az kalmış zamana bırak gözlemle bakalım . Oğluşunun şansı bol olsun bundan sonraaa , en iyi öğretmenlerle eğitim hayatını sürdürsün İnşaAllah...

oyyyy bayaa uzakmış kuşum :KK17:2 saat yol fena. benim işim eve 15 dk çok iyi oluyor.

gulicikk malesef gelmiyor artık ! en son gecen ctesi bana msj attı , oğlum hasta oldu tahiller yaptırıyoruz dedi ama cumaya bildirim için geleceğim dedi . gelmedi umarım ciddi bissyy yoktur o_O
ev mi aldınız ? nerde oturuyordun sen canım ?
Adam değil bir de kadın.İki tane çocuğu var ve onunda kızı teog sınavına girecekmiş.Geçen seneden beri çaktırmadan tahrik ediyor çocuğu.Hadi geçer dedim ama kadın devam etti.Bir de ben sürekli okula giden bir veliyim,bütün öğretmenler beni tanıyor.İlgili bir aileyiz şükürler olsun.Gitmezsem oğlum böyle durumlarda destek olmayacağımızı düşünecek,sınav öncesi psikolojisi bozuldu,toparlamamız lazım.İnşallah hayır olmuştur,çocuğumun yalnız olmadığını anlamıştır.

Kızlar ortalama mız çok iyi kilo verenleri tek TeK tebrik ederim alanlarda üzülme sin haftaya daha iyi olurlar :KK66:
Varmisiniz haftalik hedef koymaya ilk hedef benden -1.5insallah:KK76:
Başta seni olmak üzere,tüm kilo veren arkadaşları da kutluyorum.

Bakk bak nelerde yapacakmış , evde yapmayın şöyle şeyler misafir gelmedikçe . saat de fenaymış iyyiki gelmişiz de kulağını çekmişiz senin yoksaaa sen ne kekler karıştırırdın kimbilir:KK48:
bakk gidiyor iştee bide gitmez diyordun , neyin yaradığını yaramadığını biliyorsun artık . yolunuda değişik bir yönde çizmeye başladın herşey çok güzel olacak yaniii minnoş:cool: şok diyet hiç iyi değill ! karatay bencede iyiii devam edin eşin içinde iyi oldu bakk...

ayyyy bu çocuklar alemm:KK70::KK70:

yaniii izne ayrılamanın bazen güsel bir yanı yok mecbur kalmadıkça. sonrada alıyoruz kiloları vermeye çalışıyoruz hakikatten :KK75: iyiki de kaldın çok da güzel oldu listemiz sensiz olmazzzz:KK60:
İnsanı çabuk topluyorsunuz.Gruplara girmeye korkuyordum.İyiki 1.takıma denk geldim.Bende size çok alıştım.İyiki varsınız.:KK15:

Canım sağol desteğin için.zaten olabildiğine az yiyorum daha az yersem iyice sutum azalır diye korkuyrm
Emzirdiğini unutmuşum.Moralini bozman sütünü de etkiler.Sana şunu ye ,bunu yeme demiyeceğim.Zaten artık hepimiz biliyoruz.Ama diyetteyim diye katı yasaklar koyma kendine.Bana hiç bir şey yasak değil diye düşün,yiyeceğin şeyden bir kaşık,bir çatal,bir lokma al ve bırak.Tadını aldıktan sonra hepsini de yesem ayı tad zaten de kendine.Birde gözlerini kapat ve ve vücudunun nasıl olmasını istiyorsan gözünün önüne getir.Gün içinde bunu aklına geldikçe yap canım.Ben bu şeklide atlattım.

Kizlar ilk sizinle paylasayim pazartesi calismaya basliycam cakime dua edin cok etkileesin ben cok etkileniyorum bensiz napicak kuzum diye her aksam burdayim amayine
Hayırlı olsun.Senin adına çok sevindim.Çakiye kim bakacak?Emirhana yarım gün bakan olsa bende çalışmak isterdim.

Dunku menum kuzular
Sabh 11
Bir haslama yumurta
Bir dilim ekmek
Kupa cay
Kk peynr
Uc tane koy biberi
Bitane salatalik

Oglen galeta iki tane

Aksam
Patlican oturtma yarim pors
Bi dilim ekmek
Bi kase cacik

İki bardak cay
İki lt su
Spor ilgaz :)
Senin menüler güzelleşti.Ilgazlı sporda iyi yaktırır eminim.

Canim pgretmensede elestirmek lazim o da insan cunku bide cocuklarimizi emanet ediyoruz sonucta benim caki henuz kucuk ama ben sikayet ederdim cocugimu yolda bulmadim cok uzuldum bu arada
Ben konuyu çok büyütmek istemedim.Zaten geçen sene bir sınıf toplanıp şikayet ettiler ama sonuç yok.Bir de kadın açık bir şey yapmıyor.Bana söylediklerini bile inkar etti.Tatlı,şekerli söyleyeceklerimizi söyledik.Bakalım zaman ne gösterecek?

Sonuncu değiliz şükür.Haftaya daha da iyi olacağız inşallah.:nazar::nazar:

ispanyol ispanyol nasılsın canım? Küçük oğlum evelsi gece ateşlendi.Uykuda kasılmalar başladı acile götürdüm,nöbet geçirmiş dediler.Ateşi yoktu ama beş dakikada bir titriyordu.Nöbetin devamı gibi bir şey dediler.Hala ateşi var ama kasılma bşr daha olmadı.Nöroloğa götürsem mi?Ordaki doktor beş yaş altında olabiliyor,şu an nöroloğa götürmeye gerek yok dedi.Bir de kesilmeyen öksürük var.Bitki çayı,bal,keçiboynuzu özü veriyorum ama kesilmiyor.Yapılacak başka bir şey var mı ,?
Sen yinede gotur canim nolur nolmaz allah korusun

Adam değil bir de kadın.İki tane çocuğu var ve onunda kızı teog sınavına girecekmiş.Geçen seneden beri çaktırmadan tahrik ediyor çocuğu.Hadi geçer dedim ama kadın devam etti.Bir de ben sürekli okula giden bir veliyim,bütün öğretmenler beni tanıyor.İlgili bir aileyiz şükürler olsun.Gitmezsem oğlum böyle durumlarda destek olmayacağımızı düşünecek,sınav öncesi psikolojisi bozuldu,toparlamamız lazım.İnşallah hayır olmuştur,çocuğumun yalnız olmadığını anlamıştır.

İnsanı çabuk topluyorsunuz.Gruplara girmeye korkuyordum.İyiki 1.takıma denk geldim.Bende size çok alıştım.İyiki varsınız.:KK15:

Emzirdiğini unutmuşum.Moralini bozman sütünü de etkiler.Sana şunu ye ,bunu yeme demiyeceğim.Zaten artık hepimiz biliyoruz.Ama diyetteyim diye katı yasaklar koyma kendine.Bana hiç bir şey yasak değil diye düşün,yiyeceğin şeyden bir kaşık,bir çatal,bir lokma al ve bırak.Tadını aldıktan sonra hepsini de yesem ayı tad zaten de kendine.Birde gözlerini kapat ve ve vücudunun nasıl olmasını istiyorsan gözünün önüne getir.Gün içinde bunu aklına geldikçe yap canım.Ben bu şeklide atlattım.

Hayırlı olsun.Senin adına çok sevindim.Çakiye kim bakacak?Emirhana yarım gün bakan olsa bende çalışmak isterdim.

Ben konuyu çok büyütmek istemedim.Zaten geçen sene bir sınıf toplanıp şikayet ettiler ama sonuç yok.Bir de kadın açık bir şey yapmıyor.Bana söylediklerini bile inkar etti.Tatlı,şekerli söyleyeceklerimizi söyledik.Bakalım zaman ne gösterecek?

Annem bakicak babamda emekli birlikte bakicaklar

Insallah duser cocugun yakasindan dengesiz sen yinede en dogrusunu yapmissin canim

evet canim ben her biraktigimda soyleyip ciktim hic yalan soylememeye calisiyorum cunki onlarin ilk ogretmeni biziz her seyi nizden ogreniyolar ve hayal kirikligina ugratmak istemiyorum hic bazilari telefon calinca cocuga verip annem ypk dedirtiyor yada buna benzer seyler sonrada cocugun yalan soylememesini bekliyor
Ne kadar yanlış bir davranış.Sen neysen çocuğunda o.Senin davranışlarını örnek alıyorlar.Allah iyi örnekler olmayı nasp etsin hepimize.

Eskidehirdeyim canm ben kiradaydik esimin cocukken oturduklari evlerini muteahhite verdiler karsiliginda da bir daire aldilar

Guzeldir sehrim son senelrde iyice turistik bi sehir haline geldi yapilan restorasyonlarla ve cevre duzenlemeleriyle :)

Amin canm benim nasipse nisanda gibi gorunuyor az bi is kalmis dolaplar takilacak boya badana ben ufakliga oda yapicam ekstra isler var bikac bitince gircez ev kpederin ama biz oturcagimiz icin o masraflar da bize bakiyor benm bileziklerden gidecek ekstra masraf cikarmak istemiyorum simdilik.. Eve gecince bi eliptik de ben alicam insallah
Allah ağız tadıyla,huzurla oturmanızı nasip etsin.Darısı bizimde başımıza.Eliptik alacağın zaman bana da söyle ben de bakarım.İkinci el,az kullanılmış al bence.Ama acele etmeden takip etmek gerekiyor.

günaydın
1 günlük düzen bana -700 getırdı

09,00
2 yumurta
1 domates
1 y.k labne peynır
1 havuç
1 k.fincan fıstık cıg

09,00-17,00
1 kahve 1 kare mınnacık bıtter
10 çay bi kupa
2 cevız

18,30
3 dilim etlı pide yaran yeşillik
bide cay keyfısı

cuma temızlık gunu olunca 9 kadar temızlık yaptım
sonra 1 km yurudum saat 11,00 olunca fazla yuruyemedım
2,5 lt su
Bravo bir günde iyi sonuç.Cumaya inşallah daha iyi olur.

İp atlayan hanımlar dk da kaç tane atliyosunuz
Hiç dikkat etmedim saate.Yalnız ölçülerini al,gerçekten sıkılaşıyorsun.

Kesinlikle cocuklar sozden degil davranistan ogreniyorlar.benimki ogrenmis anne musluman yalan soylemez dimi deyip deyip onaylatiyo.tabi hosumuza gidiyo.sonra da velet hatasini soyluyo gel de kiz simdi

Ben de cok merak ediyorum.benim eskisehirli arkadaslarim olmustu unv de ve calisma hayatinda cok zarif naif insanlar

Ayyyy ne guzel gruptakiler tek tek ev sahibi oluyo darisi basima ins
Aminnn.Darısı bizim başımıza.Bende kiracıyım ama şu an hiç de ev alacak gibi değiliz.Ama Allahın binbir kapısı var,hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

harika canm

amin canm amin insallah

Guzel canm afiywt olsun

Sallamak ve memede uyuyan çocuk zor oluyor.Küçük oğlumu sallamıyordum ama memede uyuyordu.Memeden çektiğim an uyanıyordu.O da zor.Yatağına yatırıp kendi kendine uykuya dalan bebeklere hep hayran olmuşumdur.

Sen yinede gotur canim nolur nolmaz allah korusun
Pazartesi randevu aldım.Çocuk doktoruna götüreceğim.Gerekli görürse götüreceğim.

Annem bakicak babamda emekli birlikte bakicaklar
Ne güzel gönül rahatlığıyla bırakabilceğin insanların olması.En yakının annen baban.Allah hayırlı ömürler versin.
Hala eşine sormadın mı ketenprensesim. Sana yazmıştım.

Dün
Öğlen 14.00
yumurtalı domates
peynir
2 zeytin
4 ceviz
domates,salatalık

Akşam 19.30
Elim kadar somon
4-5 kalamar
bir kase salata
4-5 tatlı kaşığı light helva
İki parmak browni( Komşum gönderdi ilk kaçamağım)

2.5 litre su

Ne kadar yanlış bir davranış.Sen neysen çocuğunda o.Senin davranışlarını örnek alıyorlar.Allah iyi örnekler olmayı nasp etsin hepimize.

Allah ağız tadıyla,huzurla oturmanızı nasip etsin.Darısı bizimde başımıza.Eliptik alacağın zaman bana da söyle ben de bakarım.İkinci el,az kullanılmış al bence.Ama acele etmeden takip etmek gerekiyor.

Aminnn.Darısı bizim başımıza.Bende kiracıyım ama şu an hiç de ev alacak gibi değiliz.Ama Allahın binbir kapısı var,hayırlı olanı nasip etsin inşallah.

Sallamak ve memede uyuyan çocuk zor oluyor.Küçük oğlumu sallamıyordum ama memede uyuyordu.Memeden çektiğim an uyanıyordu.O da zor.Yatağına yatırıp kendi kendine uykuya dalan bebeklere hep hayran olmuşumdur.

Pazartesi randevu aldım.Çocuk doktoruna götüreceğim.Gerekli görürse götüreceğim.

Ne güzel gönül rahatlığıyla bırakabilceğin insanların olması.En yakının annen baban.Allah hayırlı ömürler versin.
Ah unuttum ben canim neydiki cok ozur dilerim ya bi itekrarlada bugun sorayim

Benim caki hep kendi yatti ben hic sallamadim cok rahat oluyo

Ah unuttum ben canim neydiki cok ozur dilerim ya bi itekrarlada bugun sorayim
Olsun hepimizin yoğunluğu var.
Bende meniere kulak tansiyonu deniyor,fibromiyalji yumuşak doku,kas romatizması da deniyor birde tirotler çalışmıyor. Mehmet öz D ribose fibromiyalji hastalarına iyi geliyor demiş.Videosuda var.Türkiyede bir markanın buldum hard. İle başlayan marka.Buna iyi değil dediler. Bildiği marka var mı? Yada kreatin ve l carnitin günlük hayatımda enerji vermesi için kullanabilir miyim?

Back
X