Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

M meryemyalcin3546 senin yediklerin diyetisyen listesi mi canım? Emziren anne için az geldi bana,akşam da çok hafif değil mi?
Diyetisyen bir liste vermedi. kendim yapıyorum kafama göre açıkçası. Sizler gibi cok da iyi bilmiyorum. Sagolsin o da cok bilgilendirmedi. Sirf cabucak Kilolar gitsin diye tüm amacım. Ayrıca kızım 13 aylık oldu eskisi kadar süt emmiyor.

Canım sabret gidecek. Acelesi yok. Çünkü kiloyu da alırken yavaş yavaş alıyoruz. Sen istikrarını bozma yeterli...

Eee tecrübe konuşuyor. Haklıydın. Bu arada tebrik ederim 1.liğini, öpüyorum...

Bulgur su tutar canım ama sorun değil bir iki güne gider. Yinee de sor bir diyetisyenine.

Oooo spora gel çok iyi, menüde güzel...

Benimde çok kafam karışıyor. Arasız mı? Araĺı mı olmalı diye ama ben şuanda aralı yapıyorum. Bakalım yap bir oda iyi bence çünkü insan, bazen günlük kosusturmacadan ara yapamıyor ki. :)))))
Umarim gider bu kilolar çabucak. Yaz gelmeden 10 kilo vermem lazım :)

Besinlerin yerine geçenler ve kalori leri şeklinde bir broşür verdi sadece
17 martta tekrar gidicem haftaya olmadı o zaman söylerim.

10 mart çarşamba diyet günlüğüm

07.30 500 ml limonlu ılık su
08.00 kahvaltı. 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates maydanoz 2 dilim ekmek
09.00 yeşil çay
10.00 500 ml su
11.00 portakal
12.30 öğlen yemeği : 500 ml su. ciğer sote domates maydanoz taze soğan 2 dilim tahıllı ekmek
15.00 elma
16.30 500 ml su
18.00 ceviz 3 adet
19.00 aksam yemegi : 500 ml su. 1 patates haslama 1 kase yoğurt
20.00 1 bardak açık çay
22.00 500 ml su
00.00 uyumadan hemen once sade soda (limon sıktım biraz )

1 saat koşu bisiklet mekik egzersiz

Diyetisyen bir liste vermedi. kendim yapıyorum kafama göre açıkçası. Sizler gibi cok da iyi bilmiyorum. Sagolsin o da cok bilgilendirmedi. Sirf cabucak Kilolar gitsin diye tüm amacım. Ayrıca kızım 13 aylık oldu eskisi kadar süt emmiyor.
Devlet hastanesindeki diyetisyen mi acaba? Diyetisyenine giden kadar bilgi amaçlı liste var incele istersen.Akupuntur doktoru verdi.Bu listeye uyarak güzel kilo verdiler.

Besinlerin yerine geçenler ve kalori leri şeklinde bir broşür verdi sadece
17 martta tekrar gidicem haftaya olmadı o zaman söylerim.

Evet tlfn o zaman ben hiç sevinmeyim 4 bin 5 bin yaptım diye :KK48:
3000 adım yapmışsındır. :))

Eklentiler

• IMG-20151121-WA0000.webp
    IMG-20151121-WA0000.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 36
tembel_karinca tembel_karinca içtiğin suyun içine kabuk tarçın atıp içtin mi?Mesela bir hafta dene bakalım tatlı konusunda yardımcı olacak mı?Yemeklerden sonra yarım çay kaşığı tarçın su ile yutsan acaba fark eder mi?Sen de bu konularda uzman olmuşsun ama hatırlatayım dedim.
Evet bir ara öyle içiyordum işyerinde. 1,5 lt pet şişenin içine kabuk tarçın atıyordum. Benimki daha çok göz açlığı ama yavaş yavaş yenicem inşallah

Kıyamam ya,sende çok uğraşmışsın.Şu an ilaç kullanıyor musun?Diyetisyen ile bir y çalıştım normal olan kolestrolüm yükseldi.Gittiğim doktor diyet ürünlere bağladı.Bilmiyorum artık.Ama sağlıklı yağ yiyerek kilo veriliyormuş bunu görmüş oldum.Gİ düşük beslenmeye çalışmak beş saatte bir yemek en mantıklısı.
5 aylık oğlum var onu emziriyorum o nedenle ilaç kullanmıyorum şu an. Ama son kan değerlerim yüksek çıksaydı Dr emzirmeyi bıraktırıp ilaca başlatacaktı. Şimdilik her şey yolunda. 1 nisanda 65 kilo olmayı hedefliyorum

5 aylık oğlum var onu emziriyorum o nedenle ilaç kullanmıyorum şu an. Ama son kan değerlerim yüksek çıksaydı Dr emzirmeyi bıraktırıp ilaca başlatacaktı. Şimdilik her şey yolunda. 1 nisanda 65 kilo olmayı hedefliyorum
Nisana kadar istediğin kiloya ulaşacaksın ben inanıyorum canım.Değerlerinin iyi olmasına sevindim.Oğluşun da çok küçükmüş Allah bağışlasın.

Sabah 12.00
2 kaşık yulaf
Yarım bardak süt
1 günnkurusu 1 ceviz
Tarçın,zencefil,keten tohumu

Öğle 15.00
Küçük çavdar ekmeği ile tost
Domates
Peynir
Çay
2 gün kurusu,2 ceviz

Akşam 19.45
5 tane mercimekli köfte
Marul
1 bardak ayran
2 gün kurusu 1 ceviz
Türk kahvesi

2,5 litre su,1 yeşil çay
10 dakika eliptik,25 mekik

Bu aralar gelemedigimin farkındayım kızlar kusura bakmayın. Bir toparlanip doncem ben
Tatlım ne yapacağız senin durumunu bilmiyorum bugün 3.kez bildirimde bulunmadığın için diskalifiye etmek zorunda kalacağım seni, bir ses versen ne iyi olurdu !

Tatlım ne yapacağız senin durumunu bilmiyorum bugün 3.kez bildirimde bulunmadığın için diskalifiye etmek zorunda kalacağım seni, bir ses versen ne iyi olurdu !
Kaptanim gunaydin bu hafta sabitim bu hafta spor hic yapamadim isede yeni girdim bi duzen oturtamadim henuz fazla yazamiyorum sma netim yok henuz wifiden baglaniyorumya aksamfa yorgun oluyorum sorun olmuyor dimi

Kaptanim gunaydin bu hafta sabitim bu hafta spor hic yapamadim isede yeni girdim bi duzen oturtamadim henuz fazla yazamiyorum sma netim yok henuz wifiden baglaniyorumya aksamfa yorgun oluyorum sorun olmuyor dimi
Hadii sen düzenini oturtana kadar, sana bişey demiyorum. Sorun değil tatlım ilk günler olur böyle şeyler;)

Back
X