Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Allah kolaylik versin bir bebek bir de hamilelik ev tasimak zor olmaz cok sana insallah. Cok cok yardim edenin olsuun. Biz iyiyiz cok sukur. Bize bakan yok kendi kendimize bakiyoruz :)) cok kilo almamana sevindim :) Allah kolay guzel saglikli dogum nasio etsin
sagolasin canim kimse kalmadi mi bana annem kalmisti iste bir hafta dikisim coktu bu drfa az olur umarim

Bugün İstanbul serin :halay::halay:darısı başına Canımmm
İzmirde düne göre serin.Tatlı tatlı esiyor şükür.

Amiiin.ev isi yapmiyorum ablacigim. 2-3 gune bir banyo temizligi ve yemek o kadar. Ilk kez dun ev supurdum. En son dogumdan 15 20 gun gonce temizlikci abla gelmsiti.bebis oldu 1 aylik. Artik obek obek tozlar birikmeye baslamisti oyle supurdum. O uyurken ben de uyumaya calisiyorum yoksa dayanamjyorum dedigin gibi bir yerde insan zorlaniyor.

ablacgim yakinda insallah aeni de kaptani da mezun edecegiz ben de sizle mezun olsam sonra koruma topigi acardik :))
Tek başına iyi bile idare ediyorsun.Boş ver iş hiç bitmiyor zaten.Yemeğini zamanında yiyemiyordun,çayını sıcak içmek mümkün değil ama bebeğinin kokusunu içine çekince hiç bir şey insana zor gelmiyor.İnşallah mezun olaydık iyiydi.
Ay uyuyordum da evdeki obek obek kirlerden rahatsiz oldum artik :)) bir heves kilo da veririm diye hizli hizli yaptim ama tabi tarti oyle demedi :KK70: aman aksam.dikkat et :KK66: tarti felaketi olmasin
Alemsin canım ya.Süpürge yaparak zayıflasaydık ben incecik olurdum.Hemen hemen her gün süpürge yapıyorum.Kan ter içinde kalıyorum.Silmesi,tozu ohhh ohhh.

Cocuklugun kilolu olmamasi bi avantaj bence. Zayiflarken zayif olabilecegine dair umudun daha cok oluyo :KK66:

ben de tanitayim kendimi. Sorguya ceker gibi oldu. Ozel bir kurumda idari isler muduruyum. 1.68 boyum var. Takima 65 kiloyla girdim simdi 67yim. Hedefim 55 di ama sonra 58 olsun demistim. Bakalim 58 i gorsem.super olacak. 1 ay once dogum yaptim. Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim :KK70:
Senin boyuna göre 58 az olmaz mı?

gulfuren gulfuren 20 dakika eliptik yaptim ama hamlamisim 1 hafta kadar yapabilirsem boyle sonra 5 er dakika arttirmayi dusunuyorum insallah.
Bugün bende 20 dakika eliptik yaptım.Ne tesadüf.4 km 230 kalori yaktım.20 dakika daha yapacağım uyumadan.Yavaş yavaş arttır.Enerjine göre hareket et canım.

İzmirde düne göre serin.Tatlı tatlı esiyor şükür.

Tek başına iyi bile idare ediyorsun.Boş ver iş hiç bitmiyor zaten.Yemeğini zamanında yiyemiyordun,çayını sıcak içmek mümkün değil ama bebeğinin kokusunu içine çekince hiç bir şey insana zor gelmiyor.İnşallah mezun olaydık iyiydi.

Alemsin canım ya.Süpürge yaparak zayıflasaydık ben incecik olurdum.Hemen hemen her gün süpürge yapıyorum.Kan ter içinde kalıyorum.Silmesi,tozu ohhh ohhh.

Senin boyuna göre 58 az olmaz mı?

Bugün bende 20 dakika eliptik yaptım.Ne tesadüf.4 km 230 kalori yaktım.20 dakika daha yapacağım uyumadan.Yavaş yavaş arttır.Enerjine göre hareket et canım.

Tabi onaan 1 yila yakin ev supurmeyince supurmenin zayiflattigini dusunebiliyor :)) yemek icmeknhic dert degil de daha kokusunu cektim ohh herseyi unuttum diyemiyorum. Hep kustugu icin pis kokuyo :D ama gulusu var ya iste ona icim gidiyor. Mizir mizir sonra bir gulumsuyor hersey sifirlaniyor. Allah bir kolayligini yolunu veriyor, isteyen herkese nasip etsin ve evlatla sinamasin.

Ay masallah ya ben yarina ancak yapabilirim tekrar. Uyuyabilirsem tabi :)))

Hamilelikten omce 61 fln oldugumda cok hostu. 36ya guzel oluyordu tiril tiril. Ideal kilom 58 sanirim boya gore. Cunku ben 55 diyordum ona gore 58 olsn yeter dedim. Ama hedefim listede hala 55.

Bugunku menumu de yazayim.

Sabah 7
2 kuru kayisi

Sabahimsi ogle 12.30
1 yumurta / 1 dilim ekmek/ 1 tatli kasigi tahin pekmez

aksam 9.45
1 kase corba / 1 karniyarik / 2 dilim kavun / 8 9 kiraz salata ve minicik ufacik bi tatli yedim yarim.kibrit kutusu kadar.

sanirim bu kadardi. Kayinvalidemlere soz vermis esim. Bebek durmadigi icin cok gec yedim.

Spor 20 dk eliptik / 30× 6 set bacak egzersizi / 30× 2 set yan mekikm daha yapacaktim ama bebis uyandi.

su + 3 litre. Fazlasini saymiyorum

meraba tatlimmm merhabalar kizlar hepinize nasilsiniz kilolar gidiyor insallah canim ben su an toplamda 4 kilo aldim cok iyi gittigimi dusunuyorum bebisin gelisimi de guzel pek yiyemiyorum genelde zorluyorum kendimi hosuma giden bisey oluncada canimin istedigi kadar yiyorum koy sutu yumurtasi yogurdu aliyoruz arada onlari yiyorum vitaminsiz kaldim cunku oglum tum gun enerjimi bitiriyo surekli dokup saciyo surekli dusuyo dis cikardigindan geceleri agliyo nete fazla giremiyorum o yuzden bu ay bide ev tasicam onun korkusu saldi hic kilo alamam heralde bu gidisle tam hayalimdeki gibi dogurdum gunun haftasi eski kiloma donerim boyle giderse eger :) dagatesi dagatesi sen de dogum yapmissin canim hayirli olsun hayirli evlat olsun insallah sicaklarda cok zor oluyor bebisler gecen sene ramazanda dogum yapmistim banada bakanada zor olmustu siz biraz atlattiniz mi sarilik gaz vs. konulari . ApriL_2007 ApriL_2007 sen nasilsin canim @denizzeynep canim seni dr ozledim gitti mi kilolar

Canım iyiyim çok şükür , seninde iyi olduğuna çok sevindim. Hee böyle ara sıra uğra da merakta kalmayalım. Bebişin cinsiyeti neydi :KK46:Oyyyyy ev taşımak mı çok zor Rabbim kolaylık versin...

yok öğrenciyim bu aralar çok boşum :KK70: çalışmaya başlayacağım 1-2 haftaya çok giremem yine ama menümü falan kesin paylaşırım:KK25:
Terketme bizi gellllll heppp :KK76:
Surada vakit gecirmekle incelsek senle ben cope donerdik :))) dediginde haklisin iyiyim dedikce saliyo insan. Insallah saglikla verip fit hatunla oluruz
Ayyy sesli güldüm :KK70::KK70:
Dünkü menum
Sabah : 1,5 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir
Öğle : 2 kucuk kiymali pide, 3 dilim karpuz
Aksam : 2 bardak limonata
Su : 3,5 lt
Süperr :KK73:
-bugünkü menüm-
12.00 (sabah kahvaltım bu saate kaldı düzen bir bozulunca zor geri geliyor :KK43: ) yulaflı kahvaltım(5 badem,chia tohumu,tarçın,kuru meyveler vs)
15.00 3 kayısı
17.30 2 büyük kase semizotlu salata,5 kültür mantarı
spor yok.
Harikaa menün fıstığım :KK36:
Bugunku menumu de yazayim.

Sabah 7
2 kuru kayisi

Sabahimsi ogle 12.30
1 yumurta / 1 dilim ekmek/ 1 tatli kasigi tahin pekmez

aksam 9.45
1 kase corba / 1 karniyarik / 2 dilim kavun / 8 9 kiraz salata ve minicik ufacik bi tatli yedim yarim.kibrit kutusu kadar.

sanirim bu kadardi. Kayinvalidemlere soz vermis esim. Bebek durmadigi icin cok gec yedim.

Spor 20 dk eliptik / 30× 6 set bacak egzersizi / 30× 2 set yan mekikm daha yapacaktim ama bebis uyandi.

su + 3 litre. Fazlasini saymiyorum

Tatlım güzel olmuş menün süpersin:KK36: :KK3:

ispanyol ispanyol nerelerdesin goremedik seni birkac gundur
evet canım yaa girsem de cevap yazamadım bir türlü.. işim başımdan aşkın.. 2 işyerinin işyeri hekimliğini yapıyorum millet izne ayrılmadan periodik muayenelerini yapayım dedim çok yoğunummm.. ev hayatım karman çorman.. off bir an önce 2temmuz olsunn

kızlar selam nasıl herkes?ben çok sıkıldım sürekli bir ileri bir geri gitmekten..yine stresli olduğumdan kaçamakları arttırdım son zamanlarda..terapistim diyetisyene gitmemi önerdi..ben de ısrarla gitmedim son kalan 10 kilomu kendim vericem dedim hatta 15 vermek istiyorum..ama sanırım gitsem iyi olcak.

Back
X