- 21 Aralık 2017
- 3.174
- 8.802
- 78
- 37
Belliydi canim senin menüler biraz karışmıştı. Ailemin yanındayım zaten yarin da açlık orucunun devamindaki gibi beslenirim sonra o kadar da kasmiycam. Pazartesi günü sicak simit yemeyi düşünüyorum. Senin de toparlamana sevindim.O arada oluyor canım bende geçen hafta bıkkın moddaydım. Çok salmadan rahat bırak. Sonra toparlıyorsun.
Hatta sen bana menülerin değişti demiştin.
Bu hafta yeniden toparladım:)
Canim açıkçası yazmayanlar belki yazar diye düşündüm ama değişen pek bisey olmamış.Bu eşleşmelerden ben hiç bişey anlamadımbluegreeneyes hiç yazmiyo zaten.
Buarada bugün tartılabildim yarın yine tartılıcam eksiye geçtim şuan. Yarın tartılıp paylaşırım kilomu.
Açlık orucu yaptığım icin bugün hiç bisey yemedim.
Spor olarak 10500 adım (35 dk tempolu yürüyüş)
Canım yediğin salata olsun ya en masum şeyBen artık salatayı bile çok yemiş olsam vicdan azabı çekiyorum. Aslında şöyle düşününce sadece köfte ve salata ama işte midem küçüldü sanırım o salatayı niye yedim ki diyorum. Bu arada kızlar ben tam bir salata canavarıyım.Şimdi siz ne kdar yemiş olabilir ki diyorsunuz değil mi Valla hani kabaca tabirle bir leğen yaptım eşimle ikimiz kapışa kapışa yedik. Eskiden tek başıma yerdim ama yine gelişme var. salatayı çok güzel yapıyorum ya ben napıyım. Eşim hayatta salata yemez ama benim salatamı tabağımdan çalıyor. Yarın tartıda fazla çıkınca salata aşkı da söner sanırım
Tamam sen yarın bi yap bakalımbence bu hafta kilo ainucu sonrasi herkes eşit kilodakilerle tekrar esleştirilsin
Canım bu hafta bütün menülerini tam okuyamadim ama okuduklarim gayette iyi gidiyor yarin bol - cıkar inş.Kahvaltim biraz gec oldu bir tabak besamelli karnibahar bir kupa bitki cayı. 3 gibi 1 kase corba bir muz bir hurma. Aksam tavuk havuc patates haslama bir tabak yogurt karnibahar vardi yine bitmedi gitti:) bir parca cikolata 1.5 litre su fazla yuruyus yapamadim
Çok sağol canım ya ıyi motive ettin beni takım arkadaşımmagickk motiven düşmesin canım bence sende çok iyi gidiyorsun hiç bozduğun olmuyor ve bugünde 45dk yapmışsın zatn çok güzel ben biraz fazla enerjik hissediyorum bu ara ondan böyle coştum yoksa senin yaptgn gayette yeterli canım zatn sen benden ondesin ben daha o rakamlara gelince bende de duraksamalar olucak normal bunlar
Canım yediğin salata olsun ya en masum şey
Tamam sen yarın bi yap bakalım
ooohhh daha ne istiyorsun canm insanlar zatn diet yaparken en büyük sorun bol salata yemeleri gerekirken salata sevmemeleri canm hele ki bazi dietlerde yağsız tuzsuzÜç öğün salata yesem bıkmam sanırım. Yemekli misafir olarak beni tanıyan birine gidiyorsam eğer muhakkak bol salata yaparlar ve salata tabağı bana uzak kalmışsa ben istemeden uzatırlar. Herkes bilir yani salata aşkımı. En sevdiğin yemek ne deseler benim cevabım salata olur. Ama işte sosu biraz fazla kaçırıyorum. Miktar da çok olunca mideyi genişletiyor. O yüzden çekiniyorum.
ooohhh daha ne istiyorsun canm insanlar zatn diet yaparken en büyük sorun bol salata yemeleri gerekirken salata sevmemeleri canm hele ki bazi dietlerde yağsız tuzsuzama sen keyifli keyifli yer kilo verirsin işte ne güzel karatayda zaten zeytin yağı falan da serbest olduğuna göre hiç bir sorun yok oohb daha ne
Bizlede paylasırsin artık güzel salata tarifi. Ben coban salata hayraniyim. Maruluda seviyorum ama cabuk sıkılıyorum ondan. Yaz boyu coban salatam eksik olmazBen artık salatayı bile çok yemiş olsam vicdan azabı çekiyorum. Aslında şöyle düşününce sadece köfte ve salata ama işte midem küçüldü sanırım o salatayı niye yedim ki diyorum. Bu arada kızlar ben tam bir salata canavarıyım.Şimdi siz ne kdar yemiş olabilir ki diyorsunuz değil mi Valla hani kabaca tabirle bir leğen yaptım eşimle ikimiz kapışa kapışa yedik. Eskiden tek başıma yerdim ama yine gelişme var. salatayı çok güzel yapıyorum ya ben napıyım. Eşim hayatta salata yemez ama benim salatamı tabağımdan çalıyor. Yarın tartıda fazla çıkınca salata aşkı da söner sanırım
Bizlede paylasırsin artık güzel salata tarifi. Ben coban salata hayraniyim. Maruluda seviyorum ama cabuk sıkılıyorum ondan. Yaz boyu coban salatam eksik olmaz
canım ben zaten yeniyim kim devam ediyor etmiyor tam bilgim bie yok ki sadece sık yazanları biliyorum bu arada ben eşimden de çooookkk memnunum sadece eşler bulanamiyor kim var kim yok belli değil diye söyledim yani sen bana bakma
Mayonezi çok severim doğrusu ama hazır olmasa keşke işte onu taze hazırlaması var ama bir gün kendim yapicamAz önce yazdım ama görmemişsin canım ben azcık mayonez katıyorum. Tarif Allah ne verdiyse salatası. Ne varsa katıyorum. Bazen yeşil soğan olmuyo onun yerine pırasa katıyorum. Kıvırcık havuç turp maydanoz mor lahana soğan karışık. Limon zeytinyağı ve dediğim gibi biraz mayonez. Yani bunu misafirlerinize yapın diyetteyken yemeyin. Ben yandım siz yanmayın
hazır olanın içinde zaten yüzde yüz trans yağ vardır ya diyetin ne anlamı kaldı şimdi Y YesilinBuyusu heeyy neyapiyirsun bakiim senMayonezi çok severim doğrusu ama hazır olmasa keşke işte onu taze hazırlaması var ama bir gün kendim yapicam
benim de eşit yada yakın kilolarda kast ettiğim buydu yani rekabeti arttırmak,birbirlerini geçmek için yarışa girsinler diye düşündüm bende hani 80-90 küsur da iseler ben rakibimden önce 79 olayim yada 60 küsur da iseler ben ondan önce 59u görmem şart! diye yada o ilerliyor ben geri kaldm aynı kiloyduk yakalamalym gibi uyaranlar olur daha çekişmeli geçer diye düşündümBurası bizim motivasyonumuzun artmasına ve birlikte eğlenerek kilo vermemize yardımcı oluyor.
Daha farklı düşünüceler olabilir.
Bizi daha fazla gaza getiren.
Ben yazmayanlari belki yazarlar diye öyle düşündüm.
Mayonezi çok severim doğrusu ama hazır olmasa keşke işte onu taze hazırlaması var ama bir gün kendim yapicam
hazır olanın içinde zaten yüzde yüz trans yağ vardır ya diyetin ne anlamı kaldı şimdi Y YesilinBuyusu heeyy neyapiyirsun bakiim sendirek cezayı hak etmişsin sen ama takım arkadaşında yok kim keaicek şimdi bu cezayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?