Yüzdeleri hatalıydı canım ben düzeltmiştim sayfanın üstünde ordan al istersen kalanı total yüzdeyi yine hesaplarsınCanım sen listeyemagickk eklememişsin onun kilosu nedir
Ekliyorum cnmKızlar 110.8 öncekini hatrlamiyorum
Kaptanım artı olan ve geçen hafta bildirimde bulunmayan üyenin yüzdesi 2 ye bölünmeyecekEkliyorum cnm
Tmm düzelttim kaptanımKaptanım artı olan ve geçen hafta bildirimde bulunmayan üyenin yüzdesi 2 ye bölünmeyecek
Ellerine sağlıkTmm düzelttim kaptanım
Canim cok Sağol onuda bilmiyordum.caroline84 [/USER] canım bildirimde bulunmayanların da geçen haftaki kilosunu yazmalısın
Mesela ben 65 kilo olayım geçen cıma
Bu cuma da bildirimde bulunmamış olayım
Şöyle yazacaksın
Miu (65///%) bildirimde bulunmadı.
Sabitleri de aynı şekilde
Sabah tartilip yazsn bide bu hafta hiç yoktun hayırdır bişey mi oldu?Kızlar 110.8 öncekini hatrlamiyorum
Yaparsın kuzum :) yuvarlama kısmını yüzdelerde çözsen bi o kaldıCanim cok Sağol onuda bilmiyordum.
Ben geçen hafta sordumda bide yanlış olunca bütün gruplari etkiliyor.
Son ana kadar bekliyorum oda geç kalmis.
sahgull kaptanimada söyledim.
Olaki biriniz bakmazsaniz biriniz bakin diye.
Ins öbür hafta kendim yaparım.
Canım ya karın ağrısı için bana doktor buskopan tavbiye etmişti. Bıçak gibi kesiyo valla. Gerçi şükür doğumdan sonra sancı kalmadı bende. Nihayet normal doğumun bir tane faydasını gördüm.
75.8 canım çok özür dilerim. Çok çok özür dilerim
afiyet olsun canım çok güzelBugün neler yaptım neler yedim içtim
Sabah aç elma sirkeli suyumu içtim
Iki haşlanmış yumurta havuz 10 zeytin 4 ceviz peynir çay
1 saat sporumu yaptım ve evi temizledim vay be neler yapmışım
Yeşil çay içtim
Akşam yemeğinde eşim balık alacak bugünkü yemegim balık salata yanında 1 dilim helva yerim mecbur balık olduğunu anlasınTabi espriydi karatay hoca yenilebilir diyor o yüzden neyse bugünlük böyle ama yoruldum
Cnm geçen haftaki kilosuna böleceksinsahgull kaptanım biraz alışana kadar başını agritcam.
Benim yüzdem 0.4672897196 çıktı 0 sıfırdan sonraki ikinci rakam 5 in üstünde ise onu tatamliyorum dimi sen 0.47 yazmışsın 5 in alyindaysada 0.46 yazıyorum.
Bide kaptanım magickk in % yuzdesini ben% 1.634 buldum
G.h:66.2
B.h:67.3
Fark:1.1
% +1.634 ben hatami yapıyorum canım
67.3-66.2=1.1÷67.3= ×100 =
Diye hesapladim.
Canim hakkini helal et ilk baştata bize çok yardim ettin.
Canım sabah tartldim yazamadım sınav haftası olduğu için çok yogundm eve gelince de yemek yemeye halim olmuyordu pek giremedmSabah tartilip yazsn bide bu hafta hiç yoktun hayırdır bişey mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?