Menun güzelmiş canım afiyet olsun sanadaAkşam:tavuk çorbası,4kaşık bulgur pilavı,yoğurt,4ceviz,2 gün kurusu,6fıstık
aaaaaaa.... niyeki canım ne oldu?Benim diyet uctu gitti
Yedim yedim ve yine yedimaaaaaaa.... niyeki canım ne oldu?
O kahvaltıyla nasıl durdun?ıyı akşamlar guzeller
sabah 8 zeytın cay
oğle kabak mucveri gibi bişey yaptım tek yumurtayla cay
akşam
mantarların sapkalarını fırına sürdüm sonrada yogurtlu sarımsak ustune enfes oldu artık mantar yemeğini böyle yapacam
salata
Neler yedinYedim yedim ve yine yedim
Neler yedin
Hic acikmiyorumki adetin son günleri rutine döndümO kahvaltıyla nasıl durdun?
Geç mi yedin canım?
Bugün genel olarak az yemişsin gibi geldi
Tarifi alalım tatlım:)Hic acikmiyorumki adetin son günleri rutine döndüm
Ama biraz önce elmalı tart yaptım unsuz şekersiz ve çok güzel oldu
Foto atamiyorumki gostersem bu arada az yedim ama yılbaşına kendimi saklıyorum misafirlerin var ve güzel şeyler yapacam o gune
CanımNeler yedin
Teker teker fire veriyoruz toparlanmamiz lazımkızlar ilk kalacağımı yaptmpişmanım ama 1 dilim köy ekmeği yedim 10 gündür ağzıma ekmek değmemiş di ya eşim nerden getirdi şu miss kokulu köy ekmeğini nwfime uydum bir dilimini yedim
çok kötü bir şey yok canım ya bende sandm tatlılar börekler yedinCanımsenasu1 nun eski menulerinden hallice oldu bugün benim durum
Sabah (bunlarin hepsini saat 9 dan 13.30 a kadar ara ara yedim)
1.5 portakal suyu
Yarım portakal
3 muz 1 mandalina 2 minik elma
Öğle (bunları da saat 14.00 dan 15.30 a kadar ara ara yedim)
3 günkurusu kayısı
Yarım krep minik bir çikolata parçası
Elimle 1 çimdik bazlama koparıp yedim
8-10 tane fıstık
1 orta boy elma
1 kupa sütlü türk kahvesi
Akşam
1 havuç 4 dal marul ve kibrit kutusu büyüklüğü kaşar peyniriyle yağsız tuzsuz sadece limon sıkılmış salata (hepsini ben yemedim)
1 kase yoğurt
Yarım lahana sarması
3 avuç leblebi üzüm fıstık karışımı
4 bardak siyah çay.
Su da çok az içtim 1 litre anca
Spor 8000 adım (30 dk elimde valiz ve yüklerle arada duraklayarak yokuş yukarı yürüdüm)
Normalde öğlene kadar yediklerimi yemiş olmam gerekiyordu
Annem ısrar kıyamet yemezsen küserim falan ben de açlıktan değil de iste nefsime yenildim yemek icin yedim yani
ooff çok azimliydim asla aklıma gelmiycek saçma bir şey için gitti leptin bu gece yaa...yarn hemen çeki düzen verelim gerçekten böyle olmaz salarsak ucu kaçar ipinTeker teker fire veriyoruz toparlanmamiz lazım
çok kötü bir şey yok canım ya bende sandm tatlılar börekler yedinseninki masum kaçamaklar olmuş bir şey olmaz
tamam teşekkür ederimblonde ambition ilk geldiğin kiloyu kaydediyoruz ama listeye bu haftadan giriyorsun başlangıç kilonda asıl listede oluyor merak etme haftaya listeden 3. Cuma oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?