Harç 4 küçük elma 1 tatlickasigi tarçın 1 kase cevizTarifi alalım tatlım:)
Sorun yok takma kafana canım bu basit kaçamak yarın toparlarsın ben çoook arada akşamları bozdum çocuk uyumuyordu bende haliyle acıkıp biseyler atıyodum ağzıma yeterki devamı gelmesinkızlar ilk kalacağımı yaptmpişmanım ama 1 dilim köy ekmeği yedim 10 gündür ağzıma ekmek değmemiş di ya eşim nerden getirdi şu miss kokulu köy ekmeğini nwfime uydum bir dilimini yedim
Hamuru baya değilşikmiş. 3 çeşit un şart mıHarç 4 küçük elma 1 tatlickasigi tarçın 1 kase ceviz
İyice pisirdikten sonra Soguyunca 3 yk bal
Hamuru 1 yumurta 2 yk bal 1 yk hindistan cevizi yağı 1 yk tereyağ 1 çay bardağı badem unu +1 yk badem unu yarım çay bardağı hindistan cevizi unu
4 yk nohut unu 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 pkt vanilya
Yapilisi yumurtayi catalla ez erimiş hindistan cevizi yağını ekle tereyağını ekle eritip. Sonra geriye kalanları ekle hamuru küçük kare borcama yay elma harcini da üstüne koy en son üstüne ayırdığım hamuru kafes yap. 35 dakika pisir
Fırının ayarı önemli gerçi ben 18o derece 35 dk pisirdim afiyet olsun
caroline84 canım kusura bakma bugün cuma olduğunu unutmuşum ben ya izinliyim de bu hafta tamamen aklımdan çıkmış günler şuan cuma olduğunu hatırlayıp depresyona girdim ama listeyi yapmışsın yine eline sağlık canım iyiki varsin sonuç listelerini sabah yapacağım ben merak etme
Ben unsuz besleniyorum ya badem ununu evde yapıyorum canim hindistan cevizi zaten ev de vardır sadece nohut ununu dışardan aldımHamuru baya değilşikmiş. 3 çeşit un şart mı
Canımsenasu1 nun eski menulerinden hallice oldu bugün benim durum
Sabah (bunlarin hepsini saat 9 dan 13.30 a kadar ara ara yedim)
1.5 portakal suyu
Yarım portakal
3 muz 1 mandalina 2 minik elma
Öğle (bunları da saat 14.00 dan 15.30 a kadar ara ara yedim)
3 günkurusu kayısı
Yarım krep minik bir çikolata parçası
Elimle 1 çimdik bazlama koparıp yedim
8-10 tane fıstık
1 orta boy elma
1 kupa sütlü türk kahvesi
Akşam
1 havuç 4 dal marul ve kibrit kutusu büyüklüğü kaşar peyniriyle yağsız tuzsuz sadece limon sıkılmış salata (hepsini ben yemedim)
1 kase yoğurt
Yarım lahana sarması
3 avuç leblebi üzüm fıstık karışımı
4 bardak siyah çay.
Su da çok az içtim 1 litre anca
Spor 8000 adım (30 dk elimde valiz ve yüklerle arada duraklayarak yokuş yukarı yürüdüm)
Normalde öğlene kadar yediklerimi yemiş olmam gerekiyordu
Annem ısrar kıyamet yemezsen küserim falan ben de açlıktan değil de iste nefsime yenildim yemek icin yedim yani
Olsun canım nefis var kokmuştur.ooff çok azimliydim asla aklıma gelmiycek saçma bir şey için gitti leptin bu gece yaa...yarn hemen çeki düzen verelim gerçekten böyle olmaz salarsak ucu kaçar ipin
Tesekkur ederim canim iki haftalık sabitten sonra banada iyi geldi full motivasyon
Bu ay benimde bas agrisiyla gecti regl ve bu ara bi bas agrısı salgını var sanırim herkesten duyuyorum sanada Allah sifalar versin cok zor gercektennormal doğumun saymakla bitmez faydası var canm her konuda kizimda bende faydasını gördük ama ben de tek bu konuda görmedim yani normal doğum sonrası reglemde ne günü ne miktarı ne ağrısı hiç bir değişiklik yok 40 ım çıkar çıkmaz reglem gene düzenli 28gunde bir periyodik devam etti herzamanki gibi 4-5 gündede biter çok duzenlidir ama hep agrilidir fakat beni mahfeden zatn baş ağrısı karn ağrım hafif zaten dayanlmaz olmuyor dinlenerek gecirmem yetiyor ama başım dayanılmaz tutuyor oda migren etkisi sanırım
Tesekkurler canım. Ben veriyorsam siz hayli hayli verirsiniz benim kacamaklar herkesce malum
Canım bence de söyleme sen annen olaya el atarsa yine fena olur senin için.Yine de iyi güzel şeyler yemissin.
Benim annem açlık orucu tuttugumu duysa beni boğar.
Diyette oldugumu bilmiyor yürüdügumude söylemedim.
4 ay annem de kaldim 83 ile gidip 90 ile dön düm.
Bak nasılda dedikodum yapılmıs ben yokkenCanımsenasu1 nun eski menulerinden hallice oldu bugün benim durum
Sabah (bunlarin hepsini saat 9 dan 13.30 a kadar ara ara yedim)
1.5 portakal suyu
Yarım portakal
3 muz 1 mandalina 2 minik elma
Öğle (bunları da saat 14.00 dan 15.30 a kadar ara ara yedim)
3 günkurusu kayısı
Yarım krep minik bir çikolata parçası
Elimle 1 çimdik bazlama koparıp yedim
8-10 tane fıstık
1 orta boy elma
1 kupa sütlü türk kahvesi
Akşam
1 havuç 4 dal marul ve kibrit kutusu büyüklüğü kaşar peyniriyle yağsız tuzsuz sadece limon sıkılmış salata (hepsini ben yemedim)
1 kase yoğurt
Yarım lahana sarması
3 avuç leblebi üzüm fıstık karışımı
4 bardak siyah çay.
Su da çok az içtim 1 litre anca
Spor 8000 adım (30 dk elimde valiz ve yüklerle arada duraklayarak yokuş yukarı yürüdüm)
Normalde öğlene kadar yediklerimi yemiş olmam gerekiyordu
Annem ısrar kıyamet yemezsen küserim falan ben de açlıktan değil de iste nefsime yenildim yemek icin yedim yani
Canım bence de söyleme sen annen olaya el atarsa yine fena olur senin için.
Benimki de ac durulurmu kendini hasta edeceksin ekmeksiz doyulurmu deyip duruyor. Ben de dexim anne ye diye surekli bisey getirip durma 1 aydir ac duruyorum az kaldi bütün emeklerimi heba etmeyim dedim tamam dedi bakalım.
Internetten aidin salih 36 saatlik açlık orucu diye aratıp oku canım. Ben yapiyorum faydasini da gördüm. Kilo bakimindan ziyade saglik olarak faydasi var. Pko var bende ve her yaptigimin ertesi gunu akıntım artıyor.Ya kızlar bu açlık orucu nedir tam olarak? Ben yılbaşında kaçamak yapacağım için üç gün ayran detoksu yapmayı planlıyorum. Ancak toparlarımYapabilirsem şu açlık orucunu da deniycem ama nedir anlamam lazım.
Canım ben bayrağı kaptım mı oyle 2 satir menüyle kapamam anca böyle destan yazmam lazımBak nasılda dedikodum yapılmıs ben yokkenhic bu kadar uzun bir menu yazmamistım ben sen beni gecmissin canım hadi bayragı kaptın benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?