Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tarifi alalım tatlım:)
Harç 4 küçük elma 1 tatlickasigi tarçın 1 kase ceviz
İyice pisirdikten sonra Soguyunca 3 yk bal

Hamuru 1 yumurta 2 yk bal 1 yk hindistan cevizi yağı 1 yk tereyağ 1 çay bardağı badem unu +1 yk badem unu yarım çay bardağı hindistan cevizi unu
4 yk nohut unu 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 pkt vanilya

Yapilisi yumurtayi catalla ez erimiş hindistan cevizi yağını ekle tereyağını ekle eritip. Sonra geriye kalanları ekle hamuru küçük kare borcama yay elma harcini da üstüne koy en son üstüne ayırdığım hamuru kafes yap. 35 dakika pisir
Fırının ayarı önemli gerçi ben 18o derece 35 dk pisirdim afiyet olsun

kızlar ilk kalacağımı yaptm pişmanım ama 1 dilim köy ekmeği yedim 10 gündür ağzıma ekmek değmemiş di ya eşim nerden getirdi şu miss kokulu köy ekmeğini nwfime uydum bir dilimini yedim
Sorun yok takma kafana canım bu basit kaçamak yarın toparlarsın ben çoook arada akşamları bozdum çocuk uyumuyordu bende haliyle acıkıp biseyler atıyodum ağzıma yeterki devamı gelmesin

Hamuru baya değilşikmiş. 3 çeşit un şart mı

Kaptanım hoşgeldin.Bu hafta ikinci kez hazırladım. Bide tam emin olamadigim için @MiuLego ve sahgull Kaptanımdan rica ettim.
Bi kural koysakta herkes elinden geldigince erken bildirse gerçi insanlik hali bazen iş güç derken oluyor ama kaptanı işlerin yogunmu halen ara ara bi uğra gel.

Yine de iyi güzel şeyler yemissin.
Benim annem açlık orucu tuttugumu duysa beni boğar.
Diyette oldugumu bilmiyor yürüdügumude söylemedim.
4 ay annem de kaldim 83 ile gidip 90 ile dön düm.

Bu ay benimde bas agrisiyla gecti regl ve bu ara bi bas agrısı salgını var sanırim herkesten duyuyorum sanada Allah sifalar versin cok zor gercekten

Yine de iyi güzel şeyler yemissin.
Benim annem açlık orucu tuttugumu duysa beni boğar.
Diyette oldugumu bilmiyor yürüdügumude söylemedim.
4 ay annem de kaldim 83 ile gidip 90 ile dön düm.
Canım bence de söyleme sen annen olaya el atarsa yine fena olur senin için.
Benimki de ac durulurmu kendini hasta edeceksin ekmeksiz doyulurmu deyip duruyor. Ben de dexim anne ye diye surekli bisey getirip durma 1 aydir ac duruyorum az kaldi bütün emeklerimi heba etmeyim dedim tamam dedi bakalım.

Bak nasılda dedikodum yapılmıs ben yokken hic bu kadar uzun bir menu yazmamistım ben sen beni gecmissin canım hadi bayragı kaptın benden

Ekmeği unutmuşum canım hiç öyle olurmu aaaa bari 1 dilim ye.

Internetten aidin salih 36 saatlik açlık orucu diye aratıp oku canım. Ben yapiyorum faydasini da gördüm. Kilo bakimindan ziyade saglik olarak faydasi var. Pko var bende ve her yaptigimin ertesi gunu akıntım artıyor.

Sabah bir kare tost 7 zeytin az peynir. Ara bitki cayi bir kayisı hurma. Aksam corba etli patates salata 2 kasik pilav bir dilim börek bir kücuk dilim ev yapımı helva bunlarin hepsi misafirlikte oldu bu kadarla kurtardim kendimi su 1 litre ancaktr galiba yogunluktan elim degmedi hareket ekstra yok gunluk rutin

Bak nasılda dedikodum yapılmıs ben yokken hic bu kadar uzun bir menu yazmamistım ben sen beni gecmissin canım hadi bayragı kaptın benden
Canım ben bayrağı kaptım mı oyle 2 satir menüyle kapamam anca böyle destan yazmam lazım
Birde acıkıp yesem icim yanmayacak sırf açgözlülükten böyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…