Aynen canım benim annemde öyle hepsinden azda olsa ye ne diyeti çocukla hem diyetmi yapiyosun birde spor telefonla konuşuyorum hala diyettemisin yinemi ekmek yemiyosun kızım ekmeksiz olmaz vs vs geçen ay geldi birden 3 kilo aldım verene kadar canım çıktı düşünYine de iyi güzel şeyler yemissin.
Benim annem açlık orucu tuttugumu duysa beni boğar.
Diyette oldugumu bilmiyor yürüdügumude söylemedim.
4 ay annem de kaldim 83 ile gidip 90 ile dön düm.
Aynen canım benim annemde öyle hepsinden azda olsa ye ne diyeti çocukla hem diyetmi yapiyosun birde spor telefonla konuşuyorum hala diyettemisin yinemi ekmek yemiyosun kızım ekmeksiz olmaz vs vs geçen ay geldi birden 3 kilo aldım verene kadar canım çıktı düşünzaten ha bire pasta börek yapıyorum geldiğinde
Internetten aidin salih 36 saatlik açlık orucu diye aratıp oku canım. Ben yapiyorum faydasini da gördüm. Kilo bakimindan ziyade saglik olarak faydasi var. Pko var bende ve her yaptigimin ertesi gunu akıntım artıyor.
Internetten aidin salih 36 saatlik açlık orucu diye aratıp oku canım. Ben yapiyorum faydasini da gördüm. Kilo bakimindan ziyade saglik olarak faydasi var. Pko var bende ve her yaptigimin ertesi gunu akıntım artıyor.
10 gün kendi başına yapamazsın zaten. 1 günlük ve 3 günlük olanları var yaparsan ondan yap. 10 gün ben hiç yapmadım.Oooooooo okudumda çok ürkütücü geldi bana yaaa. Yapamam ben bunu. 10 gün aç kalsam ölürüm ben. Kızıma kim bakcak. En iyisi ben daha önceden yaptığım detokslara devam edeyim.
10 gün kendi başına yapamazsın zaten. 1 günlük ve 3 günlük olanları var yaparsan ondan yap. 10 gün ben hiç yapmadım.
Ben 3 haftadır yapıyorum hic yemeğe saldırma durumum olmadı. Dün biraz abarttım sadece o da açlıktan değil gözümün açlığından oldu.Ya aklıma ramazan geldi. İftarda nasıl yemeğe saldırdığımı düşündüm. Yani 36 saat açlıktan sonra fena yerim bence. Ama yapabiliyorsan çok güzel.
Kızlar evde üniversitedeyken (12 sene önce) giydiğim pantolonlarımı buldum üstüme cuk oturdu çok sevindim motive oldum.
Ben 3 haftadır yapıyorum hic yemeğe saldırma durumum olmadı. Dün biraz abarttım sadece o da açlıktan değil gözümün açlığından oldu.
canım çok moral olduSorun yok takma kafana canım bu basit kaçamak yarın toparlarsın ben çoook arada akşamları bozdum çocuk uyumuyordu bende haliyle acıkıp biseyler atıyodum ağzıma yeterki devamı gelmesin
yok canım niyeki
Ay ne güzel darısı başımaKızlar evde üniversitedeyken (12 sene önce) giydiğim pantolonlarımı buldum üstüme cuk oturdu çok sevindim motive oldum.
Bunu ben yapamam heralde el ayak titremeleri olur bende .sonrasında da saldırırım yemeğe.yapabildiyseniz helal olsun süper bi iradeInternetten aidin salih 36 saatlik açlık orucu diye aratıp oku canım. Ben yapiyorum faydasini da gördüm. Kilo bakimindan ziyade saglik olarak faydasi var. Pko var bende ve her yaptigimin ertesi gunu akıntım artıyor.
benimde annem dün telefonda hastayım diyeYine de iyi güzel şeyler yemissin.
Benim annem açlık orucu tuttugumu duysa beni boğar.
Diyette oldugumu bilmiyor yürüdügumude söylemedim.
4 ay annem de kaldim 83 ile gidip 90 ile dön düm.
yok canım niyekiyay burcuyum
Kızlar kendime sauna eşofman ı aldım.sabah ilk kez kullandım.superdi gerçekten 30 dk leslie baciyla yürüdüm.10 dk zumba.40 dk spor yaptim
sağol canım inslhOlsun canım nefis var kokmuştur.
Hem sen yarın onu eritirsin gider maşallah iyi spor yapiyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?