Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yine de iyi güzel şeyler yemissin.
Benim annem açlık orucu tuttugumu duysa beni boğar.
Diyette oldugumu bilmiyor yürüdügumude söylemedim.
4 ay annem de kaldim 83 ile gidip 90 ile dön düm.
Aynen canım benim annemde öyle hepsinden azda olsa ye ne diyeti çocukla hem diyetmi yapiyosun birde spor telefonla konuşuyorum hala diyettemisin yinemi ekmek yemiyosun kızım ekmeksiz olmaz vs vs geçen ay geldi birden 3 kilo aldım verene kadar canım çıktı düşün zaten ha bire pasta börek yapıyorum geldiğinde

Anne yüreği işte iyice kilo aldım diyorum.
Diyoki senin neyin var.
Kabanlarim bile dar oluyor.
40 42 beden giyiniyordum 46 48 giyiniyorum.

Internetten aidin salih 36 saatlik açlık orucu diye aratıp oku canım. Ben yapiyorum faydasini da gördüm. Kilo bakimindan ziyade saglik olarak faydasi var. Pko var bende ve her yaptigimin ertesi gunu akıntım artıyor.

Canım pcosun varsa sogan kürünü tavsiye ederim. Ben önce tabiki Allah sonra bu kür sayesinde hamile kaldım vi pcosum düzeldi.

Internetten aidin salih 36 saatlik açlık orucu diye aratıp oku canım. Ben yapiyorum faydasini da gördüm. Kilo bakimindan ziyade saglik olarak faydasi var. Pko var bende ve her yaptigimin ertesi gunu akıntım artıyor.

Oooooooo okudumda çok ürkütücü geldi bana yaaa. Yapamam ben bunu. 10 gün aç kalsam ölürüm ben. Kızıma kim bakcak. En iyisi ben daha önceden yaptığım detokslara devam edeyim.

Oooooooo okudumda çok ürkütücü geldi bana yaaa. Yapamam ben bunu. 10 gün aç kalsam ölürüm ben. Kızıma kim bakcak. En iyisi ben daha önceden yaptığım detokslara devam edeyim.
10 gün kendi başına yapamazsın zaten. 1 günlük ve 3 günlük olanları var yaparsan ondan yap. 10 gün ben hiç yapmadım.

10 gün kendi başına yapamazsın zaten. 1 günlük ve 3 günlük olanları var yaparsan ondan yap. 10 gün ben hiç yapmadım.

Ya aklıma ramazan geldi. İftarda nasıl yemeğe saldırdığımı düşündüm. Yani 36 saat açlıktan sonra fena yerim bence. Ama yapabiliyorsan çok güzel.

Ya aklıma ramazan geldi. İftarda nasıl yemeğe saldırdığımı düşündüm. Yani 36 saat açlıktan sonra fena yerim bence. Ama yapabiliyorsan çok güzel.
Ben 3 haftadır yapıyorum hic yemeğe saldırma durumum olmadı. Dün biraz abarttım sadece o da açlıktan değil gözümün açlığından oldu.

Ben 3 haftadır yapıyorum hic yemeğe saldırma durumum olmadı. Dün biraz abarttım sadece o da açlıktan değil gözümün açlığından oldu.

Ben kendimi biliyorum ya o kadar açlığa dayanamam gözüm döner herşeye saldırırım birde sinirlenirim bebişim var olmadı o bana. Ama ilerde deneyebilirim.

Sorun yok takma kafana canım bu basit kaçamak yarın toparlarsın ben çoook arada akşamları bozdum çocuk uyumuyordu bende haliyle acıkıp biseyler atıyodum ağzıma yeterki devamı gelmesin
canım çok moral oldu teşekkür ederim hala kahvaltı yapmadm bukadar beklemem yeterli olmuştur telafi için insh iyi hissedersem belki spor yapmaya çalışırım şimdi bekliyrm 2de kahvaltı yapicam

Bunu ben yapamam heralde el ayak titremeleri olur bende .sonrasında da saldırırım yemeğe.yapabildiyseniz helal olsun süper bi irade

Yine de iyi güzel şeyler yemissin.
Benim annem açlık orucu tuttugumu duysa beni boğar.
Diyette oldugumu bilmiyor yürüdügumude söylemedim.
4 ay annem de kaldim 83 ile gidip 90 ile dön düm.
benimde annem dün telefonda hastayım diye diyet yaptn vitaminsiz kaldn diye beni fircaladidiyetim zatn sağlıklı diyorum anlatamiyorum ki demekki annelerin hepsi aynı yedirir yedirir sonrada sen bu ara kilomu aldın derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…