Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Anliyorum seni daha öncede sordum merkezin neresi doktorun kim diye
Söylediyse hatirlamiyorum
Zeynep kamilde yaptırıyorum canım busefer. Daha once 3 klomen 2 aşılama denemem oldu orda. Raporlu hastayım hepsi fiyaskoydu ama yinede gittim orda denedim. Kalan embriyoları dondururum özelde çok maliyetli oluyor dedim sonuç bu.

Olumlu ya da olumsuz olmasına kendimi hazırlamıştım zaten ama bu şekilde olması canımı sıkıyor. Yoksa bende biliyorum nasipse 1 taneyle de olur değilse 10 tane de olsa olmaz. Ama kafalarına göre benim ilacımı değiştirdiler ve düşük doz başladılar ki orda kocaman sayfalarca dosyam var eski tedavilerimde belli benim o dozlarla yumurtam gelişmediği. Ben hastayken bunu öngörebiliyorum da onlar doktorken niye bile bile bu şekilde uygulama yapıyorlar. Insanların umutlarını emeklerini heba ediyorlar kızdığım nokta bu.

Hatirlamiyorum canım sana zahmet bide tasirmisin??
% hesabimda hata varmi??
Kolay gelsin

***1. TAKIM 556.ETAP***

Gunayfur (61///%) bildirim yapmadı
Caroline84 (83,2/83,4/+0,2/%-0,24)
zms rainbow(67.9///% ) kilosu sbt
ELF_LR35(92,9/92,4/0,5/%0,54)
senasu1 (78/77,8/0,2/%0,26 )
KarincaKadin (77///%) kilosu sbt
berceste_ (84.2/85,3/+1,1/%-1,31)
Mutlumusmutlu (103.2///%) bildirim yapmadı
magickk(63.5/63,4/0,1/% 0,16)
Mirafatos (73.3/72,8/0,5/% 0,79)
YeşilinBuyusu (66,5/66/0,5/%0,75)
Xeroderma_pig (65.5/64.8/0.7%0,27) 553.etap'ta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü)

1. Takım ortalamasi: 0,102

Ben bu dr lardan çok çektim canım canları nasıl isterse senin umutlarının psikolojinin kimin umrunda artık olan oldu
Neyse Allah herşeyi en iyi şekilde planlamıştır artık gormezsin inşallah bir daha bu sıkıntılarını
Ben devlette hiç yaptırmadım özelde bile neler yaşadım seni çok iyi anlıyorum
Ama artık yeter sakin kal embriyonun seni bekliyor annesi

Bildirimsiz ayrılmadım ben

Listede miyim değil miyim anlamadım

555. Etap olarak düşünmüşüm aslında 556. Etaptayiz ona göre bolmustum ama kafam karışmış listeye giriyormuş zaten almissin canım eline sağlık bu arada bildirim yapmayanları izne ayırabilirsin iyi niyetle ya da direk diskalifiye edebilirsin eğer sıkıntı çıkarıyorlarsa 3 hafta üst üste senin insiyatifine kalmış yani canım

Kaptanim geçen hafta geç kaldik diye herkese ayri ayri msj yazdım.
Dun gece yine yazdim.
Takım olmadaki amacimiz neki???

Herkesin sorumlugu var.
Kimseyi diskalifiye etmek istemem ama bu kadarda olmazki.
Menu paylaşımı da yok

caroline84 canım hiç canını sıkma o kadar söyledin burda çocuk avutmuyoruz bu denli takip edip rica etmek zorunda değilsin herkes sorumluluğunu bilecek. Bilmeyen gitsin grubun düzenini ve motivasyonunu bozmasın zaten menü bile paylaşmıyorlar. Herkes kafasına göre takılacaksa grubun amacı nerde kalıyor? Kendi kendilerine yapabiliyorlarsa devam etsinler en azından listeyi işgal etmesinler!

Zehra_mda canım bu iş gerçekten nasip işi 20 taneden olmaz 1 taneden olur Allah büyüktür. Gerçekten bugün dışarda gezerken bile aklıma geldin. İkizi olan birini gördüm dedim Rabbim ona da versin. Hepemiz dua ediyoruz sana ama olmazsa yıkılma. Biliyorum söylemesi kolay diyeceksin. Öyledir de yaşamayan bilemez. Ben tedavi görmedim ama çocuğum olmayacak korkusunu yaşadım. O yüzden az çok hislerini tahmin edebiliyorum. Sabret mücadeleyi bırakma Allaha sığın bizlerde sana dua edelim.

bencede onlar zaten yokki menü filan paylaşmıyorlar bir tek kilo bildirmek için var olmaları çok saçma hatta onuda bildirmiyorlar listede boşuna fazlalıklar

bencede onlar zaten yokki menü filan paylaşmıyorlar bir tek kilo bildirmek için var olmaları çok saçma hatta onuda bildirmiyorlar listede boşuna fazlalıklar

Aynen bide kız çocuk bakıcısı gibi takip edip duruyor. Mesele sadece ne kadar zayıfladığını yazmak değil ki. Kendi kendine yürütebiliyosan zaten burda işin ne? Git evinde kendi kendine yap diyetini.

Ara öğün: 1 portakal
Akşam: yoğurtlu ıspanak

kızlar yeşil çay yaptım birazdan da onu içicem bide belki ilerleyen saatte canm bir seyler ister gibi olursa bir kahve içerim okadar detoks ertesini de uygulayp 4 günlük programı böylece kapatıyorum yarın direk 1.liste programına başlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…