Cnm günayfurla
Musmustlu bildirim yapmadı mı
caroline84 cnm bu saate bildirim kalırmı
Uymuyorlarsa kurallara diskalifiye etme hakkın var
Çıkar listeden neden kendini üzüyorsun
Zeynep kamilde yaptırıyorum canım busefer. Daha once 3 klomen 2 aşılama denemem oldu orda. Raporlu hastayım hepsi fiyaskoydu ama yinede gittim orda denedim. Kalan embriyoları dondururum özelde çok maliyetli oluyor dedim sonuç bu.Anliyorum seni daha öncede sordum merkezin neresi doktorun kim diye
Söylediyse hatirlamiyorum
caroline84 cnm bu saate bildirim kalırmı
Uymuyorlarsa kurallara diskalifiye etme hakkın var
Çıkar listeden neden kendini üzüyorsun
Hiç kendini sıkıntıya sokmaGeçen hafta geç kaldik diye geçen cuma not defterime isim ve kilolari yazdim.
***1. TAKIM 556.ETAP***
Gunayfur (61///%) bildirim yapmadı
Caroline84 (83,2/83,4/+0,2/%-0,24)
zms rainbow(67.9///% ) kilosu sbt
ELF_LR35(92,9/92,4/0,5/%0,54)
senasu1 (78/77,8/0,2/%0,26 )
KarincaKadin (77///%) kilosu sbt
berceste_ (84.2/85,3/+1,1/%-1,31)
Mutlumusmutlu (103.2///%) bildirim yapmadı
magickk(63.5/63,4/0,1/% 0,16)
Mirafatos (73.3/72,8/0,5/% 0,79)
YeşilinBuyusu (66,5/66/0,5/%0,75)
Xeroderma_pig (65.5/64.8/0.7%0,27) 553.etap'ta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü)
1. Takım ortalamasi:
caroline84
Cnm bildirimsiz ayrılmısXeroderma_pig
Oyüzden düzelttim
Ben bu dr lardan çok çektim canım canları nasıl isterse senin umutlarının psikolojinin kimin umrunda artık olan olduZeynep kamilde yaptırıyorum canım busefer. Daha once 3 klomen 2 aşılama denemem oldu orda. Raporlu hastayım hepsi fiyaskoydu ama yinede gittim orda denedim. Kalan embriyoları dondururum özelde çok maliyetli oluyor dedim sonuç bu.
Olumlu ya da olumsuz olmasına kendimi hazırlamıştım zaten ama bu şekilde olması canımı sıkıyor. Yoksa bende biliyorum nasipse 1 taneyle de olur değilse 10 tane de olsa olmaz. Ama kafalarına göre benim ilacımı değiştirdiler ve düşük doz başladılar ki orda kocaman sayfalarca dosyam var eski tedavilerimde belli benim o dozlarla yumurtam gelişmediği. Ben hastayken bunu öngörebiliyorum da onlar doktorken niye bile bile bu şekilde uygulama yapıyorlar. Insanların umutlarını emeklerini heba ediyorlar kızdığım nokta bu.
Bildirimsiz ayrılmadım ben***1. TAKIM 556.ETAP***
Gunayfur (61///%) bildirim yapmadı
Caroline84 (83,2/83,4/+0,2/%-0,24)
zms rainbow(67.9///% ) kilosu sbt
ELF_LR35(92,9/92,4/0,5/%0,54)
senasu1 (78/77,8/0,2/%0,26 )
KarincaKadin (77///%) kilosu sbt
berceste_ (84.2/85,3/+1,1/%-1,31)
Mutlumusmutlu (103.2///%) bildirim yapmadı
magickk(63.5/63,4/0,1/% 0,16)
Mirafatos (73.3/72,8/0,5/% 0,79)
YeşilinBuyusu (66,5/66/0,5/%0,75)
Xeroderma_pig (65.5/64.8/0.7%0,27) 553.etap'ta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 4'e bölündü)
1. Takım ortalamasi:
caroline84
Cnm bildirimsiz ayrılmısXeroderma_pig
Oyüzden düzelttim
Listedesin canimBildirimsiz ayrılmadım ben
Listede miyim değil miyim anlamadım
555. Etap olarak düşünmüşüm aslında 556. Etaptayiz ona göre bolmustum ama kafam karışmış listeye giriyormuş zaten almissin canım eline sağlıkbu arada bildirim yapmayanları izne ayırabilirsin iyi niyetle ya da direk diskalifiye edebilirsin eğer sıkıntı çıkarıyorlarsa 3 hafta üst üste senin insiyatifine kalmış yani canım
bencede onlar zaten yokki menü filan paylaşmıyorlar bir tek kilo bildirmek için var olmaları çok saçma hatta onuda bildirmiyorlar listede boşuna fazlalıklarcaroline84 canım hiç canını sıkma o kadar söyledin burda çocuk avutmuyoruz bu denli takip edip rica etmek zorunda değilsin herkes sorumluluğunu bilecek. Bilmeyen gitsin grubun düzenini ve motivasyonunu bozmasın zaten menü bile paylaşmıyorlar. Herkes kafasına göre takılacaksa grubun amacı nerde kalıyor? Kendi kendilerine yapabiliyorlarsa devam etsinler en azından listeyi işgal etmesinler!
bencede onlar zaten yokki menü filan paylaşmıyorlar bir tek kilo bildirmek için var olmaları çok saçma hatta onuda bildirmiyorlar listede boşuna fazlalıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?