- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
yok tatlm bakiyim hemen
aayyy cnm.nerdesinY YesilinBuyusu mesajlarlara bir bak canm
Takıma ihanet ediyormusum gibi geliyor fazla çıkınca
Belli oldu canım eve geldik şimdi.
Muayenede 2 taneydi ama toplanan 1 tane. 21 den 1 e düştük biraz şaka gibi ama yapabileceğim hiç birşey yok.
Pazartesiye belli olacak döllenip döllenmediği.
Bunda da vardır bi hayır.. 21 taneyle olmayan bakarsın 1 taneyle oluverir.
Teşekkürler canım:)Listedesin canim
Canım bende zaten geçen sefer 21 tane olmuştu tedaviye başlarken niyetim çok olan yumurtaları dondurup birdaha denersem ilaç kullanmadan direk sadece transfer yaptırırım diyordum. Hadi 21 olmazda 8-10 tane olur en azından diye beklentim vardı. Devletle özel arasında bukadar farkı normal karşılardım ama 21 nerde 1 nerde şaka gibi resmen. Neye niyet neye kısmet işte kaldım mal gibiBöyle olunca büyük travma oldu bende biraz kafa gitti yani
aayyy cnm.nerdesinmsj yazdm ama tamam ben tanimiyorum diye cvp lamamisdm aaayyyy sana bravo yaa nerden buldun nasl tanıdın beni
Kızlar bugün kaçamak yaptım yaatın beni denizlere dışarıdaydım tüm gün eve çok geç geldim hiçbirşey yemedim aslında trafik o kadar çoktu ki anlatamam başım döndü eve gelince resmen saldırdım hiç sormayın ne yedim çok açtım bu kadar geç geleceğim hesapta yoktu zaten uykusuzluk var kaç gündür o da eklendi akşam yemeği falan yemedim zaten yiyecegimi yedim çok başım agriyo bana ceza kesin ama yarın bugün fenayım
Faydası olur umarım birde hafta içi detoks yapicamCanım spuat girl tüm vüçut antremanını 2 kere yap. Üzerine 100 ip
Faydası olur umarım birde hafta içi detoks yapicam
Teşekkürler canım inşallah toparlarımİpi önce atlarsan daha iyi fayda eder aslında canım. Detoks da yaparsan toparlarsın
Olur yahu alt üstü 1 kaçamak yarın da yemezsin olur biterKızlar bugün kaçamak yaptım yaatın beni denizlere dışarıdaydım tüm gün eve çok geç geldim hiçbirşey yemedim aslında trafik o kadar çoktu ki anlatamam başım döndü eve gelince resmen saldırdım hiç sormayın ne yedim çok açtım bu kadar geç geleceğim hesapta yoktu zaten uykusuzluk var kaç gündür o da eklendi akşam yemeği falan yemedim zaten yiyecegimi yedim çok başım agriyo bana ceza kesin ama yarın bugün fenayım
Uzun zamandır saklıyordum açıklayayım bari gizli ajanım ben
evet canm yarn bencede bunları yapıp bir de hafif şeyler yersin bugünü dengelersinTeşekkürler canım inşallah toparlarım
yanlız çok tatlısın yaaaa ayyy gözler sahane maşallah
Haklısın canım bende buna katılıyorum insan kötü hissetmemeli sonuçta hepimizin nefsi var arada oluyo böyle şeyler istemesekte önemli olan devam ettirmemek dışarı çıkıp eve geldiğinde hep bu hataya düşüyorum normalde evde hiç bozmuyorum artık yapacak bişey yok yarın hafif beslenerek toparlarım desteğiniz için teşekkürler bu arada kızlarOlur yahu alt üstü 1 kaçamak yarın da yemezsin olur biter
Önemli olan diyet yaparken mutlu olmak
Seni kötü hissetirmemeli diyet yarın toparlarsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?