Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ayyyyy sağol canım çok teşekkür ederim sendde pek şekersin
Bende tam bunu söyleyecektim canım ondan rumuzun yesilin büyüsü dimi maşallah güzel gözlerin var bu arada fiziğin super 55 falan gösteriyorsun boyun uzunmu

@carolin84 canım çok özür dilerim. .

Arkadaşlar bazılarınız üzerine dusenden fazlasını yapıyor sanırım keşke bende sizin gibi olabilsem bik bik tlfonda olur olmadık üstüme vazife olmayan şeylere karışsam.
Ewt sadece kilo bildirimi için girebiliyorum bugün onu da yapamadım..
Ben bu grup sayesinde verebildim 7 kiloyu ve hiç önemsemesem kilo bildirimi yapmak için bile uğraşmam... Ama bu vakitten sonra Hepsini yazmaya çalışacam carolıne çok mahçup oldum o yüzden. Ve grubun kurallarına uymak adına..

@carolin84 canım çok özür dilerim. .

Arkadaşlar bazılarınız üzerine dusenden fazlasını yapıyor sanırım keşke bende sizin gibi olabilsem bik bik tlfonda olur olmadık üstüme vazife olmayan şeylere karışsam.
Ewt sadece kilo bildirimi için girebiliyorum bugün onu da yapamadım..
Ben bu grup sayesinde verebildim 7 kiloyu ve hiç önemsemesem kilo bildirimi yapmak için bile uğraşmam... Ama bu vakitten sonra Hepsini yazmaya çalışacam carolıne çok mahçup oldum o yüzden. Ve grubun kurallarına uymak adına. ..

Bende tam bunu söyleyecektim canım ondan rumuzun yesilin büyüsü dimi maşallah güzel gözlerin var bu arada fiziğin super 55 falan gösteriyorsun boyun uzunmu
aayyy benide ekle tatlm senide merak ettim şimdi hiç aklıma gelmemişti benim

Kimse üzerine düşenden fazlasını değil sadece üzerine düşeni yapıyor en azından sürekli geç bildirim yapıp grubu cezaya bıraktırmıyor bu grubun bi amacı var amacına uygun bişeyi söylemek üzerine vazife olmayan bişeye karışmak oluyorsa senin tam olarak amacın nedir çözemedik. Menü paylaşımı yok kilo bildirimi her hafta geç yapılıyor. Adı üzerinde burası bir grup ve tüm grup üyelerinin burda söz hakkı var. Buna tahammül edemiyorsan bu gurubun bir parçası da olamıyorsun malesef. Herkes kafasına göre takılacak olsa buranın ne anlamı kalıyor.

bildirim yapamiyorsun ama bik bik konusuyorsunuz diye cvp yazabiliyorsun ne ilginç keske sende msj atma zamanini laf sokmak yerine kilo bildirimi yapmaya kullansaymissin bu durum olmasaymis

Geçen hafta 84. 2
Guncel 85. 3

Valla diyetimi tam yapıyorum hiç kaçamak yok
Dr um kasların güçlenmiş demişti
Ama takim düşmeye endeksli
Adet te olmadım daha
Canım benim de durduğum yerde artı çıktığım olurdu. Regl gecikmesi çok etkiliyor.
Sen ipleri bırakma elbet normale döner

Canım benim de durduğum yerde artı çıktığım olurdu. Regl gecikmesi çok etkiliyor.
Sen ipleri bırakma elbet normale döner
İnşallah canim ipleri bırakma gibi bir sandım yok
Benim amacim zayıflamak değil sağlıklı yaşamak
Geçen sene ki yaşadıklarından sonra başa donemem Ama hızlı kilo veriyordum ama düzenin kaçtı
Gerçi yemekten sonra ağrım başladı adet olurum inşallah artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…