Bende tam bunu söyleyecektim canım ondan rumuzun yesilin büyüsü dimi maşallah güzel gözlerin var bu arada fiziğin super 55 falan gösteriyorsun boyun uzunmuAyyyyy sağol canım çok teşekkür ederim sendde pek şekersin
aayyy benide ekle tatlm senide merak ettim şimdiBende tam bunu söyleyecektim canım ondan rumuzun yesilin büyüsü dimi maşallah güzel gözlerin var bu arada fiziğin super 55 falan gösteriyorsun boyun uzunmu
Kim kimi nerde ekliyor çok merak ettimaayyy benide ekle tatlm senide merak ettim şimdihiç aklıma gelmemişti benim
facebook cnm Yeşilin büyüsü bulmuş bizideKim kimi nerde ekliyor çok merak ettim
aayyy benide ekle tatlm senide merak ettim şimdihiç aklıma gelmemişti benim
facebook cnm Yeşilin büyüsü bulmuş bizide
Ay çok merak ettim kız nasıl buldun.Hemde ne entrikalarla buldum
@carolin84 canım çok özür dilerim. .
Arkadaşlar bazılarınız üzerine dusenden fazlasını yapıyor sanırım keşke bende sizin gibi olabilsem bik bik tlfonda olur olmadık üstüme vazife olmayan şeylere karışsam.
Ewt sadece kilo bildirimi için girebiliyorum bugün onu da yapamadım..
Ben bu grup sayesinde verebildim 7 kiloyu ve hiç önemsemesem kilo bildirimi yapmak için bile uğraşmam... Ama bu vakitten sonra Hepsini yazmaya çalışacam carolıne çok mahçup oldum o yüzden. Ve grubun kurallarına uymak adına. ..
bildirim yapamiyorsun ama bik bik konusuyorsunuz diye cvp yazabiliyorsun ne ilginç keske sende msj atma zamanini laf sokmak yerine kilo bildirimi yapmaya kullansaymissin bu durum olmasaymis@carolin84 canım çok özür dilerim. .
Arkadaşlar bazılarınız üzerine dusenden fazlasını yapıyor sanırım keşke bende sizin gibi olabilsem bik bik tlfonda olur olmadık üstüme vazife olmayan şeylere karışsam.
Ewt sadece kilo bildirimi için girebiliyorum bugün onu da yapamadım..
Ben bu grup sayesinde verebildim 7 kiloyu ve hiç önemsemesem kilo bildirimi yapmak için bile uğraşmam... Ama bu vakitten sonra Hepsini yazmaya çalışacam carolıne çok mahçup oldum o yüzden. Ve grubun kurallarına uymak adına..
bildirim yapamiyorsun ama bik bik konusuyorsunuz diye cvp yazabiliyorsun ne ilginç keske sende msj atma zamanini laf sokmak yerine kilo bildirimi yapmaya kullansaymissin bu durum olmasaymis
Canım spuat girl tüm vüçut antremanını 2 kere yap. Üzerine 100 ip
Canım benim de durduğum yerde artı çıktığım olurdu. Regl gecikmesi çok etkiliyor.Geçen hafta 84. 2
Guncel 85. 3
Valla diyetimi tam yapıyorum hiç kaçamak yok
Dr um kasların güçlenmiş demişti
Ama takim düşmeye endeksli
Adet te olmadım daha
sen hala big big cvp mı yazıyorsun bana bakiimHarikasın canım tam isabet
İnşallah canim ipleri bırakma gibi bir sandım yokCanım benim de durduğum yerde artı çıktığım olurdu. Regl gecikmesi çok etkiliyor.
Sen ipleri bırakma elbet normale döner
big big değil bik bik cevap yazıyonuz halasen hala big big cvp mı yazıyorsun bana bakiimayyy koptum
Tamam canım eklerim ben pek kullanmıyorum aktif değilim genelde ınstagramaayyy benide ekle tatlm senide merak ettim şimdihiç aklıma gelmemişti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?