Doğum yaptınız mı?
Kleinfelter sendromu nadir görülür. Kromozom sayıları 44+XXY olur. Amniosentezden çekinebilirsiniz. Ama anne kanından fetal DNA analizi yapılıyor artık. %99 sonuç elde edebiliyoruz. Hiç düşük riski de yok.
İnancınıza saygım sonsuz fakat tıptaki gelişmeleri gözardı etmeyelim derim. Umarım yanlış anlamassınız beni.
Zümrem varmış burada:)Hastalığın ne olduğunu zaten biliyorum biyoloji öğretmeniyim
Ayrıca neden yanlış anlayayım kesinlikle postunuz yardım amaçlı olduğu belli
Yo tamamen haklısınZümrem varmış burada:)
Çünkü bazı kişiler bu testlere tümüyle karşı ne olursa olsun doğum kararı alıyorlar başka duygular çok ağır basıyor ben de siz test yaptınız mı yapmadınız mı konuda fikriniz nedir bilmediğim ve hassas mevzular olduğu için o şekilde yazdım.
Kısır var yer misin kaptancımGruptaki sessizlik beni ürkütmuyor değil pazar gününüz umarım uslu geçiyordur
Bugün su saate kadar herşey normaldi amaKısır var yer misin kaptancım
Afiyet olsunBugün su saate kadar herşey normaldi ama
Çikolata aklımdan cikmiyo bende diyetime uygun browni yaptım artık cok geç yemem lazim
Kısır mi dedi biri yoksa yanlış mı anladimKısır var yer misin kaptancım
Hayır hayır bir anlik isteklere boyun eğme berceste bir kere yersin tüm gün pişman olursun yapmaBugün su saate kadar herşey normaldi ama
Çikolata aklımdan cikmiyo bende diyetime uygun browni yaptım artık cok geç yemem lazim
Evet kısırKısır mi dedi biri yoksa yanlış mı anladimumarım öyle olmuştur
Neyse en azından daha sağlıklı benceEvet kısır
Baklavaya hayır derim kısıra diyemem
Neyse en azından daha sağlıklı bencesana güveniyorum abartmamissindir bence
Oo süpermiş o zaman tamamdir
Abartmadım kaptanım kek kurabiye hiç yemedim kısır ve biraz peynir
geçmiş olsun canımMerhaba hanımlar bugün hiç giremedim hastayım sabahtan beri başım çatlıyor resmen o yüzden diyete uygun beslenemedim midem bulandı hep
Kahvaltı omlet klasik karatay
Akşam az çorba et arada baş ağrısından dolayı diyete uygun şeyler yemedim hap içtim o yüzden bir halsizlik var inşallah yarın düzelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?