Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hastalığın ne olduğunu zaten biliyorum biyoloji öğretmeniyim
Ayrıca neden yanlış anlayayım kesinlikle postunuz yardım amaçlı olduğu belli

Hastalığın ne olduğunu zaten biliyorum biyoloji öğretmeniyim
Ayrıca neden yanlış anlayayım kesinlikle postunuz yardım amaçlı olduğu belli
Zümrem varmış burada:)
Çünkü bazı kişiler bu testlere tümüyle karşı ne olursa olsun doğum kararı alıyorlar başka duygular çok ağır basıyor ben de siz test yaptınız mı yapmadınız mı konuda fikriniz nedir bilmediğim ve hassas mevzular olduğu için o şekilde yazdım.

İyi akşamlar kızlar akşam yemeği 1 pidenin çeyreği kaldı onu yedim ama ev yapımı pide hamuru inceydi ve kefir günlerdir ilk defa bu kadar yiyebildim. Ters etki yapıp kendimi yemeğe vermek istemiyorum. deadline kaptanım paylaşıma sorabildiniz mi? Zaten cuma izin istemiştim cumartesi geri döndüm bildirim yapmadığım bir hafta olmadı.

İyi akşamlar kızlar
Menüm:
Sabah
yarım porsiyon sahanda yumurta , bir dilim peynir, 3-4 zeytin, bir dilim kepek ekmeği
Ara
3"erik kurusu
Öğle
Bir kase mercimek çorbası, bir dilim eknek
Ara: 1 portakal
Akşam
Bir kase mercimek çorbası, salata
Oğlum çok hareketli olduğu için spor yapamıyorum bayılıyorum yorgunluktan

Yo tamamen haklısın

Bugün su saate kadar herşey normaldi ama
Çikolata aklımdan cikmiyo bende diyetime uygun browni yaptım artık cok geç yemem lazim
Hayır hayır bir anlik isteklere boyun eğme berceste bir kere yersin tüm gün pişman olursun yapma ama mesela yarın bir ara öğünde yiyebilirsin bence saat geç olamdan

Merhaba hanımlar bugün hiç giremedim hastayım sabahtan beri başım çatlıyor resmen o yüzden diyete uygun beslenemedim midem bulandı hep
Kahvaltı omlet klasik karatay
Akşam az çorba et arada baş ağrısından dolayı diyete uygun şeyler yemedim hap içtim o yüzden bir halsizlik var inşallah yarın düzelirim

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…