Çok teşekkürler umarım kabul edilirimHoşgeldin canım
Bu doktorlar lütfen biraz daha sakin ol biliyorum zor bir süreç çocukta bireylerin yanlış gittiğini hissediyorddur Allahın izniyle hiçbirşey çıkamayacak bu zamana kadar ne kadar testten geçmiştir bakilmamismidir ki zannetmiyorumBugüne kadar kaç tane doktor gördü kimse öyle bişey demedi bugün muayene eden kişi yardımcı doçentti bir sürü tanı koymuş sonro çocuk nörolojiye gönderdi o da prof du o muayene edince olduğunu sanmıyorum 1 ay sonra kontol edelim dedi sonra diğer dktor bu sefer genetikçiye gönderdi elime de yazdıklarını verdi bence %99 değil ama temkinli olmalıyız dedi genetikçiye gittik o da doçentti gönderen doktorun yazdıklarını verdim okudu muayeneden sonra korkma annesi değil ben olduğunu sanmıyorum dedi evet burun kökü basık ama ben olduğunu düşünmüyorum rahat ol dedi yine de bi kromozom sayısına bakalım dedi o test de 1 ay ile 3 ay arasında çıkıyormuş öğlen olmadan yetişeim diye o haztaneye nasıl gittik asya kucağımda nasıl koşturdum anlatamam içeri girdiğim her doktor önce bana oturun sizin için endişelendim dedi o haldeydim kalbim çıkacaktı hamileyken organ taramasında kalbinde bir parlama görmüşlerdi olabilir amniyosentez lazım dediler ben istemedim olsa da aldırmıycam diye bu saate kadar 50 tane doktor gördü kimsenin hiç böyle bişey söylememesi bi anda tekrar gündeme gelmesi şok yarattı 7 ay sonra ya ama gittiğimiz 3 doktor da muayenesel olarak olduğunu sanmıyorum rahat olun dedi yani 2 si doçent biri prof test sonucu çıkana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Aklınıza gelirsek bize dua edin lütfen. İyi akşamlar
Hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin 2 hafta deneme süremiz var ilk sayfada da kurallar var okuyabilirsinMerhabalar aranıza katılabilir miyim??
Boyum 1.65 kilom 81.1 sabah kıyafetlerim ile tartılmıştım.. 4-5 ay önce 73e inip bir iddiayı kazanma sonucu cozutup kiloları aldım..
en büyük sorunum gece yemelerim ve karbonhidrat aşığı olmam kabul ederseniz sevinirim
doğum günü kutlu olsun canm bizde yeni atlattık bizinkiniSelam hanımlar kahvaltım peynirli omlet klasik karatay
Bugün kızıma doğum günü yapıyoruz akşam giremem pastadan biraz yiyecegim bu arada görüşürüz kızlar
Hoşgeldin canım ilk sayfada kurallar var hergün menü yazman gerek ve her cuma 12.00 den önce bildirim yapman gerek 2 hafta da deneme süreniz varMerhaba, bende diyet grubunuza katılmak istiyorum. Evlenmeden önce 54 kiloydum sonrasında kilo aldım 63 ile hamile kaldım doğumdan sonra hamilelikte aldığım kiloyu diyet yapmadan verdim ancak benim hayalim 50 kilo olmak 6 gündür diyetteyim 65.7 ile başladım şu an kilom 63.9 boyum 1.61 hedef 50 kilo.
tabiki yapabilirsin canım çok güzel şeyler yazmışsın çok haklısın yazdıklarında seni izinli olarak yazdım ama paylaşıma sormam lazım hemen dönebilirmisin diye olmazsa diğer haftaya tekrar listede olursun sen aynen devam et bide yanındayız dualarımızlaKızlar birazcık sizin başınızı ağrıtmak içimi dökmek ve devam etmek istediğimi söylemek istedim. Benim için her acının veya üzüntünün bir yas süresi vardır. Üzülür ağlar yıkılır sonra yeniden toparlanırım. Dün yaşadığım şoku hamile iken de yaşamıştım ve bugün şunu düşündüm ben neden 2 li 3 lü tarama yaptırmadım neden amniyosentez yaptırmadım çünkü bu ihtimali kabul etmiştim. Her zaman söylediğim bişey vardı yüzde yüz sağlıklı bir bebeğin havale geçirip her işlevini kaybetmeyeceğinin garantisi var mı yarın bana araba çarpıp engelli olmayacağımın garantisi var mı? Yok! Her insanın içinde sakladığı bazı korkular vardır ben küçüklükten beri bir engelli annesi olmaktan ve aldatılmaktan çok korkardım. Sonra islamiyeti iyice öğrendikçe bu korkunun yersiz olduğunu ve sırf bu yüzden bir bebeği istememenin ne kadar büyük günah olduğunu öğrendim. Sonra Allahın gazabına uğramaktan daha kötüsüne maruz kalmaktan veya evlat hasretiyle yanmaktan korktum ve Allaha sığındım. Evet üzüldüm şok yaşadım. Olmadı diye düşünürken 7 ay sonra böyle bir ihtimalin olduğunu öğrenmek sarstı korkuttu. Ama bu gece oturdum düşündüm asyayı izledim. Biz bir bebek istedik eğer Allah bize bir melek gönderdiyse başımızın tacı olacaktır elbette. Kendimi cahil ve yetersiz hissettim sonra erken teşhis olabileceği ve kendimizi eğitecek öğrenecek imkanımız olması nedeniyle şükrettim. Her zaman söylediğim birşey vardır bir annenin bebeğine verebileceği en güzel hediye sağlıklı olmasıdır. Ruhen ve bedenen sağlıklı bir anne bir bebeğin en büyük şansıdır. Ben hayatı yaşamaktan vazgeçersem kendimi hayattan koparır depresyona sokarsam o zaman o emanete ihanet etmiş olurum. Şu saatten itibaren kafamdan herşeyi siliyorum. Bu sonuç çıkana kadar hiçbişey yokmuş gibi yaşamaya devam ediyorum. Elbette aklıma gelecek endişelenicem korkucam ama bunun üstesinden gelmeyi öğrenicem. Belki ara ara sizlerin başını ağrıtıcam bunaltıcam belki oturup ağlıycam ama önemli olan yaşamaya devam edicem. Bu süreçte sordunuz ilgilendiniz ayrı ayrı cevap yazamadım ama okudum hepinize çok çook teşekkür ederim.deadline caroline84 kaptanlarım asya halen iyileşmedi bizde iyileşemedik menü paylaşımını düzenli yapamasam da kilo bildirimini düzenli yapmaya çalışıcam aranıza geri dönebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?