Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok güzel düşünmüssün canım her şer de mutlaka bir hayır vardır hakkımızda her zaman hayırlısı olsun inşallah

Açıkçası benim oğlumda da bhcg değerim normalin çok altında olduğu için sendromlu(erkek olduğu için klinifelter büyük ihtimalle) olabilir dendi.. amniyosentez bende yaptırmadım ve şuan genetik olarak klinifelter olup olmadığını bilmiyorum zaten ergenlik sonrası belirtileri ortaya çıkıyor vs..
Allah büyük emin ol eğer böyle ise Allah kuluna kaldıramayacağı yük vermez.. ama nedense içimden bir his böyle bir durumun olmadığını söylüyor çok mutlu bir şekilde kızlaaaaarrrr çok güzel haberlerim var diyerek yazacaksın inşallah

Doğum yaptınız mı?
Kleinfelter sendromu nadir görülür. Kromozom sayıları 44+XXY olur. Amniosentezden çekinebilirsiniz. Ama anne kanından fetal DNA analizi yapılıyor artık. %99 sonuç elde edebiliyoruz. Hiç düşük riski de yok.
İnancınıza saygım sonsuz fakat tıptaki gelişmeleri gözardı etmeyelim derim. Umarım yanlış anlamassınız beni.

Merhaba aranıza katılabilir miyim?
Tabiki canım hoşgeldin kaç kilosun kaç yaşındasın hedefin kaç anlat bakalım önce 2hafta deneme süresi var canım her cuma 12 den önce kilo bildirimi yapıyoruz hergün de menü yaziyoruz işte sonra sohbet muhabbet dertleşme ne ararsan var

hosbuldum 29 yaşındayım boyum 172 cm kilom 73 7 ay once dogum yaptim. Bebeğimi emziriyorum. Emzirirken çok yedim çok istahliyim. Artik dur demenin vakti geldi dedim ve araniza katilmaya karar verdim. Hedef :63

hosbuldum 29 yaşındayım boyum 172 cm kilom 73 7 ay once dogum yaptim. Bebeğimi emziriyorum. Emzirirken çok yedim çok istahliyim. Artik dur demenin vakti geldi dedim ve araniza katilmaya karar verdim. Hedef :63
Ya baya iyiymiş emziriyorsan dikkat edersen çok iyi verirsin zaten emzirmede yağ yakıcı hormon salgiliyor vücut yani şekerli tatlı zararlı şeyler yemezsen ve sağlıklı beslenirsen hedefine hemen ulasirsin

Ya baya iyiymiş emziriyorsan dikkat edersen çok iyi verirsin zaten emzirmede yağ yakıcı hormon salgiliyor vücut yani şekerli tatlı zararlı şeyler yemezsen ve sağlıklı beslenirsen hedefine hemen ulasirsin
insallah artik eski halime donmeliyim huc bir kiyafetim olmuyor yoksa

Maşallah nazar değmesin
Aynı devam ediyorum çocuklarla uğraşıyorum onları büyütuyorum.
Izindeyim halen.
Bi taraftanda kilolarim var.
Kaptanim nasıl emziriyormusun kilo aldinmi?

Saol canım. Kilolar gider canım birgün mühim olan sağlık. Emzirmiyorum. Ooo hemde ne çok aldım ne sen sor ne ben söyleyeyim:)))))))))

İyi geceler kızlar
Kahvaltı pişmiş yulaf yumurta
Öğle 7-8 pazı dolması yoğurtlu semizotu
Ara minik muz bir kupa süt
Akşam pırasa yemeği dil peyniri
Ara 1 elma bitki çayı yanında da 2 kuru kayısı

2.5 lt su
2 saat gezinti şeklinde yürüyüş

Yeni gelenler de hoşgeldiler:)

Doğum kiloları verilir merak etmeyin yeterki yemeyin:)

Ben 20 kilo aldım 18 kilosunu geri verdim. İstikrar şart

Kızlar dün 16 da leslie yaptım 30 dk akşam yemeğini çok hafif tuttum çünkü saat 19:30 gibi 5-6 tane çiğköfte yedim eşimden öyle bi istedim ki getirdi ve bir ikiyle kalmadım ama ne kadar yemem gerekiyordu bilmiyorum akşam hafif tuttuğum için yanında lavaş da kullanmadığım için inşallah kilo olarak dönmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…