Kendiliğinden mi oldu canım
Burada pkolu çok var yalnız değilsinSade türk kahvesi ve 2 kuru kayısı içtim şimdi de 1 er salatalık havuç dilimledim limonlu yedik eşimle günü kapattım en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ve bu benim için büyük başarı su alışkanlığı kazanmak hep unuturum daha 1 yıla kadar doğru düzgün su icmiyordum günde 1-2 bardak çok şükür artık daha sağlıklı yaşıyorumşu polikistik de bi tamamen yakamı bıraksa ve bi bebeğim olsa sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bu yazımı okuyan arkadaşlar lütfen dua edin bana
Yakamizi birakmayacak biliyorum sağlıklı mutlu huzurlu yaşayarak hafifletecegiz inşallah Allah yardımcımız olsun sen nelere dikkat ediyorsunBurada pkolu çok var yalnız değilsin
Onlardan biri de benim yalnız yakanı bırakmaz ömür boyu onunla yaşamayı öğreneceksin
Evet ccanim çok şükürKendiliğinden mi oldu canım
Benim de az kaldı hiç meme ağrım olmazdı artık var
Aynen varya çok mutluyum bugünGözün aydın canım ne zamandır çok zorluyordu seni.
Pko etkilerini baskılamak için doktor önerisiyle 5 yıldan fazla doğum kontrol hapı kullandım. Belki de şanslıydım bu hapın iyi geldiği gruptaydım. Kilo verdim spor yaptım. Doktorum bu hastalık insülin direncini peşinde getirir. Çok dikkat edeceksin dedi. Zaten hipoglisemim de vardı. Hep dikkat ettim hala daha ediyorum.Yakamizi birakmayacak biliyorum sağlıklı mutlu huzurlu yaşayarak hafifletecegiz inşallah Allah yardımcımız olsun sen nelere dikkat ediyorsun
Benim doktorum kabizsann psuyu az iciyosun der suyu 2 litreiciyosan 4 litreye çıkar canimKızlar ya ben çok zor kilo veriyorum ve lavaboya çıkmakta zorlanıyorum genelde tavsiyeleriniz var mı?
Ooncelikle hosgeldin canimchepimiz zor zamanlar geçiriyoruz bu guruba geldiğimden beri kilo alıyorum hiç kaçamak yapmama rağmen ve hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz zaten önemli olan pes etmemekSabah 1 muz iki dilim ekmek arası domates peynir
Öğlen bir dilim pasta
Akşam ekmek arası domates zeytin peynir bi kase çorba..
Zor zamanlardan geçiyorum sanırım.. ben biraz daha bekleyeyim değil mi gruba dahil olmak için
Bende o hapı 3-4 kere bekarken kullandım ben çok antibiyotik alabilen biri değilim cilt hastalığım olduğu için bende 1-2 senedir dikkat ediyorum yediklerime spor yapmaya ve en son özel muayenesine gittiğim doktor sen pko değilsin sakın böyle düşünme insanlara da söyleme dedi sadece eğilim in var dedi bu da dikkat ettiğim için olduğunu düşünüyorum inş bende tedavisiz kalırımPko etkilerini baskılamak için doktor önerisiyle 5 yıldan fazla doğum kontrol hapı kullandım. Belki de şanslıydım bu hapın iyi geldiği gruptaydım. Kilo verdim spor yaptım. Doktorum bu hastalık insülin direncini peşinde getirir. Çok dikkat edeceksin dedi. Zaten hipoglisemim de vardı. Hep dikkat ettim hala daha ediyorum.
Tedavisiz gebe kaldım.
Yavaş yavaş çıkarıyorum 2-3-4 litre bu civarlarda içiyorum tam olcmedigim için ama biraz böyle devam edip tam 4 e çıkarırım inşBenim doktorum kabizsann psuyu az iciyosun der suyu 2 litreiciyosan 4 litreye çıkar canim
Canım hoşgeldin inan hepimiz aynıyiz ben mesela hafta sonu o kadar bozdumki anlatamam kızımın dogumgunuydu sonrasında toparlayamadım bugün toparlaniyorum düşün o yüzden böyle zamanlarda pes etmek yok burası iyi motive ediyor merak etme o yüzden takımda kal kaçamak yapsan bileSabah 1 muz iki dilim ekmek arası domates peynir
Öğlen bir dilim pasta
Akşam ekmek arası domates zeytin peynir bi kase çorba..
Zor zamanlardan geçiyorum sanırım.. ben biraz daha bekleyeyim değil mi gruba dahil olmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?