Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sade türk kahvesi ve 2 kuru kayısı içtim şimdi de 1 er salatalık havuç dilimledim limonlu yedik eşimle günü kapattım en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ve bu benim için büyük başarı su alışkanlığı kazanmak hep unuturum daha 1 yıla kadar doğru düzgün su icmiyordum günde 1-2 bardak çok şükür artık daha sağlıklı yaşıyorum şu polikistik de bi tamamen yakamı bıraksa ve bi bebeğim olsa sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bu yazımı okuyan arkadaşlar lütfen dua edin bana

İyi geceler kızlar
Kahvaltı pişmiş yulaf yumurta beyazı
Ara 10 badem
Öğle etli nohut turşu
Ara 2 hurma 2 ceviz
Ara tarçın zencefil zerdeçallı yoğurt elma( bu meyve fazla oldu)
Akşam kabak yemeği salata
Ara 2 mandalina yeşil çay

2.5 lt su :)

Burada pkolu çok var yalnız değilsin

Onlardan biri de benim yalnız yakanı bırakmaz ömür boyu onunla yaşamayı öğreneceksin

Burada pkolu çok var yalnız değilsin

Onlardan biri de benim yalnız yakanı bırakmaz ömür boyu onunla yaşamayı öğreneceksin
Yakamizi birakmayacak biliyorum sağlıklı mutlu huzurlu yaşayarak hafifletecegiz inşallah Allah yardımcımız olsun sen nelere dikkat ediyorsun

Kendiliğinden mi oldu canım
Benim de az kaldı hiç meme ağrım olmazdı artık var
Evet ccanim çok şükür
De gidiyordum adet olamadım diye otobusbileti filan aldık gidecem samsuna
Gece 12 de adet oldum çok sukuryoldada olabilirdim boşu boşuna gidecektim dr a artık 10 gün sonraya kaldı kontrol

Yakamizi birakmayacak biliyorum sağlıklı mutlu huzurlu yaşayarak hafifletecegiz inşallah Allah yardımcımız olsun sen nelere dikkat ediyorsun
Pko etkilerini baskılamak için doktor önerisiyle 5 yıldan fazla doğum kontrol hapı kullandım. Belki de şanslıydım bu hapın iyi geldiği gruptaydım. Kilo verdim spor yaptım. Doktorum bu hastalık insülin direncini peşinde getirir. Çok dikkat edeceksin dedi. Zaten hipoglisemim de vardı. Hep dikkat ettim hala daha ediyorum.
Tedavisiz gebe kaldım.

Sabah 1 muz iki dilim ekmek arası domates peynir
Öğlen bir dilim pasta
Akşam ekmek arası domates zeytin peynir bi kase çorba..
Zor zamanlardan geçiyorum sanırım.. ben biraz daha bekleyeyim değil mi gruba dahil olmak için

Ooncelikle hosgeldin canimchepimiz zor zamanlar geçiriyoruz bu guruba geldiğimden beri kilo alıyorum hiç kaçamak yapmama rağmen ve hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz zaten önemli olan pes etmemek

Bende o hapı 3-4 kere bekarken kullandım ben çok antibiyotik alabilen biri değilim cilt hastalığım olduğu için bende 1-2 senedir dikkat ediyorum yediklerime spor yapmaya ve en son özel muayenesine gittiğim doktor sen pko değilsin sakın böyle düşünme insanlara da söyleme dedi sadece eğilim in var dedi bu da dikkat ettiğim için olduğunu düşünüyorum inş bende tedavisiz kalırım Tabi en başta Hayırlı sağlıklı bir evlat

Sabah kahvaltı dan önce 2 bardak su ve kahvaltım: tam bugdayli sandviç ten kaşarlı tost, 2 çeri domates, yarım salatalık,7 zeytin, 2 bıldırcın yumurtası
Ara: 1 muz üzeri kakao ve tarçın la yanında şekersiz çay(1 saat sonra yapacağım okuldayım yanımda getirdim tatlı isteğim için başka öğretmen ler çikolata yerken ben bunu yiyeceğim)m

Benim doktorum kabizsann psuyu az iciyosun der suyu 2 litreiciyosan 4 litreye çıkar canim
Yavaş yavaş çıkarıyorum 2-3-4 litre bu civarlarda içiyorum tam olcmedigim için ama biraz böyle devam edip tam 4 e çıkarırım inş

Canım hoşgeldin inan hepimiz aynıyiz ben mesela hafta sonu o kadar bozdumki anlatamam kızımın dogumgunuydu sonrasında toparlayamadım bugün toparlaniyorum düşün o yüzden böyle zamanlarda pes etmek yok burası iyi motive ediyor merak etme o yüzden takımda kal kaçamak yapsan bile

Dünkü aksam menü mü yazamadım az miktarda haşlanmış et ve cacık yedim. Sabahları işe geldiğim için kendim kahvaltı hazırlayıp getiriyordum ama malesef bugün hazırlayamadım o yüzden bir armutla sabah kahvaltısını geçiştirmem gerekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…