Ben de kilo verdikten sonra eski halimle karsilastirayim diye "before" fotolari cekiyordum bir ara. Hani 15 kilo verdikten sonra "after" fotosuyla yanyana koyacagim ya :) (nasil bir optimistlikse artik) neyse, elimde bol miktarda "before" fotosu birikti, after'lari yok henuz :) S beden gomlegim var benim de ayrica :)Aslında ben sırf o hedefe ulaşabilmek için s beden bi sürü elbise aldım ama oda işe yaramadı hala L beden geziyorum
Elbiseler dolapta duruyo kimse görmüyo rahatım açıkçası ama takdir ettim senin kadar cesur olup foto çekemedim telefonumu biri alırda görür diye o derece kötüyüm özgüven yerlerde yaniBen de kilo verdikten sonra eski halimle karsilastirayim diye "before" fotolari cekiyordum bir ara. Hani 15 kilo verdikten sonra "after" fotosuyla yanyana koyacagim ya :) (nasil bir optimistlikse artik) neyse, elimde bol miktarda "before" fotosu birikti, after'lari yok henuz :) S beden gomlegim var benim de ayrica :)
Sorunuza cevap bulursaniz lutfen lutfen bizimle paylasiniz. Ben de bu tarz icecekleri merak ediyorum. Tarcinli suyun kan sekerini stabil tuttugu icin acikmayi geciktirdigini ve kilo vermeye yardimci oldugunu duymustumAcaba kilo vermeye yardımcı bir şeyler yapan var mı ben tarçınlı süt içiyorum ancak öyle hatırı sayılır bir zamandır değil, bu sebeple işe yarayıp yaramadığı hakkında bir bilgim yok tatlı isteğini bastırıyor birde tadını seviyorum, ama faydasını görürsem mutlaka yazarım. Bunun gibi kilo vermeye, yağ yakımına yardımcı formülleri olanlar var mı acaba?
Kesinlikle....Hoşgeldiniz.
Merak Etme herkes aynı bi yerden baslamak gerek.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.533786/ Bu linke bi bakın isterseniz ben burdan bulmuştum çayıSorunuza cevap bulursaniz lutfen lutfen bizimle paylasiniz. Ben de bu tarz icecekleri merak ediyorum. Tarcinli suyun kan sekerini stabil tuttugu icin acikmayi geciktirdigini ve kilo vermeye yardimci oldugunu duymustum
Pkonun etkileri baskılanır ama kistler gider mi bilemedim.Canım belki bu kadar dikkat etmeseydin kendiliginden gebe kalamazdim.
Bide hiç denk geldinmi bilmiyorum
Karatay yeni kitabinda polikistik over, hasimato, insülin direnci tedavi edilebilir hayat boyu sürmez diyor.
Daha kitabi almaya vaktim olmadi.
Dahası evi ilaclattiktan sonra esimde yine oldu çok moralim bozuk.
Evi taşımayı bile düşünüyorum.
Eşimin bugün işte yarın kan vercez
Tek başına kan veremez bende gidemedim yaninda.
nazar değmesin menulerin cok güzel gidiyor.
Tatlım ben 82 ile girdiğim doğumdan 84 ile çıktım. Eve geldim 1-2 gün sonra sadece 80 idim. Kızım 9 aylık olmuştu 1 gram vermedim birde aldım. Sonrasında diyetisyenle verdim.Merhaba Kendimi bildim bileli hep zayıftım hiç dikkat etmememe rağmen 62 kiloyu görmedim taaki evlenene kadar evlendikten sonra eşimin sürekli beni kilo almama konusunda uyarmalarıyla kendimi baskı altında hissetmemle başladı kilo alma hikayem ve hamile kalmamla zirveyi gördüm diyebilirim 84 kiloyla girdiğim doğuma (nasıl olduğunu anlayamıyorum hala ) 82 kiloyla çıktım erken doğum olmuştu ve bebeğim küvezdeydi hiç sütümde gelmiyordu ve sonrasındada gelmedi üzüntüden kesilmişti ondan sonra spor diyet derken zar zor 73ü gördüm kiloları öyle takıntı haline getirdimki dışarı çıkmak alışveriş yapmak gelmiyor içimden bi kaç defa kıyafet almak istedim kabinde kendimi görünce iğrenerek çıkardım spora yazıldım akşamları çok düzenli olmasada spora gidiyorum ama yetmiyo motive edici bi ortam gerekli boyum 1 65 ve hedefim 55 kilo banada yeriniz varsa memnun olurum
Öğle yemeği yetersiz duramazsın. Çorba pilav patates hepsi karbonhidrat. Geçici tokluk sağlarlar. Esas protein ve iyi yağlar bizi tok tutar.Öğle yemeğim bir kepçe mercimek çorbası yoğurt iki kaşık buldur pilavı, 3 dilimde dayanamadım patates kızartması yedim. O kadar olur sanırım. Öğleden sonra 1 elma yiyerek ara öğün yaptım. Akşama da haşlama tavuk ve yeşil salata yemeyi düşünüyorum. Yemeklerde çok kaçırmıyorum ama çok sayıda Türk kahvesi içiyorum, kilo vermeye engel olur mu bilemiyorum. Nescafe de içiyordum krema olduğu için onu tamamen bıraktım onun yerine 2-3 fincan yeşil çay içiyorum ve günde 1-2 fincan tarçınlı süt içiyorum.
Yaptırdım canım yükseldi değerim dün 7000lerdeydi keseyi de gördük şükürler olsun. İnşallah haftaya da kalp atışını duyucaz Allah'ın izniyle.Soracam bi türlü nasip olmadi
Zehra_mda canım bi daha yaptirdinmi test??
Yazdinda benmi fark etmedim.
Umarım yolundadir herşey.
Tesekkur ederim. Mutlaka bakacagimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi.533786/ Bu linke bi bakın isterseniz ben burdan bulmuştum çayı
Haklisiniz. Protein grubu hakikaten daha uzun sure tok tutuyor. Oyle ki bendeniz protein yedigimde karbonhidrat hic aramiyorum.Öğle yemeği yetersiz duramazsın. Çorba pilav patates hepsi karbonhidrat. Geçici tokluk sağlarlar. Esas protein ve iyi yağlar bizi tok tutar.
Yaptırdım canım yükseldi değerim dün 7000lerdeydi keseyi de gördük şükürler olsun. İnşallah haftaya da kalp atışını duyucaz Allah'ın izniyle.
Grup nealemde sen nasılsın evdeki böcek mevzusu halloldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?