Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aslında ben sırf o hedefe ulaşabilmek için s beden bi sürü elbise aldım ama oda işe yaramadı hala L beden geziyorum
Ben de kilo verdikten sonra eski halimle karsilastirayim diye "before" fotolari cekiyordum bir ara. Hani 15 kilo verdikten sonra "after" fotosuyla yanyana koyacagim ya :) (nasil bir optimistlikse artik) neyse, elimde bol miktarda "before" fotosu birikti, after'lari yok henuz :) S beden gomlegim var benim de ayrica :)

Bugün mesaj atana kadarki menümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim ama az önce spordan döndüm akşam 6 dan sonra bişey yememe kararı aldım. Yine burda bi çay görmüştüm ödem sökücü yağ yakıcı aktara gittim yaptırmak için daha etkili 12 li bi çay yaptığını söyledi bende ondan yaptırdım şimdi onu demledim içecm bakalım inşallah faydasını görürüm

Elbiseler dolapta duruyo kimse görmüyo rahatım açıkçası ama takdir ettim senin kadar cesur olup foto çekemedim telefonumu biri alırda görür diye o derece kötüyüm özgüven yerlerde yani

Sabah: uyanir uyanmaz 300 ml su. 1 saat sonra
1 pogaca (kendim yaptigim icin tereyagli bir de)
3 yemek kadigi lor peyniri (burdan kestim yagi)
1 fincan sutlu sekerli filtre kahve
3 siyah zeytin

Ogle:
5 yemek.kasigi pilav
5 yemek kasigi patlican yemegi
1 kase cacik

Ara (aksam yemegi gec olacakti bugunluk)
1 kase yagsiz tuzsuz fasulye pilaki
3 kaslk yogurt

Aksam:
5 yemek kasigi pilav
3 yemek kasigi patlican yemegi
3 yemek kasigi yogurt

Gun icinde 1,5 lt su
Sekersiz sutsuz filtre kahve (kahvaltida illa sekerli sutlu kahve ariyorum ama ogun disinda zorlasalar da sekerli sutlu icemiyorum. Illa sekersiz sutsuz olacak. Bu da benim garipligim :)

Sorunuza cevap bulursaniz lutfen lutfen bizimle paylasiniz. Ben de bu tarz icecekleri merak ediyorum. Tarcinli suyun kan sekerini stabil tuttugu icin acikmayi geciktirdigini ve kilo vermeye yardimci oldugunu duymustum

Pkonun etkileri baskılanır ama kistler gider mi bilemedim.
Ben Doğan Cüceloğlu’nun geliştiren anne babadan sonra içimizdeki çocuk kitabını da bitirdim.
Bugün sinemaya gittim tek başıma Kıvanç Tatlıtuğ “ Hadi be oğlum”

Tatlım ben 82 ile girdiğim doğumdan 84 ile çıktım. Eve geldim 1-2 gün sonra sadece 80 idim. Kızım 9 aylık olmuştu 1 gram vermedim birde aldım. Sonrasında diyetisyenle verdim.

Öğle yemeği yetersiz duramazsın. Çorba pilav patates hepsi karbonhidrat. Geçici tokluk sağlarlar. Esas protein ve iyi yağlar bizi tok tutar.

Soracam bi türlü nasip olmadi
Zehra_mda canım bi daha yaptirdinmi test??
Yazdinda benmi fark etmedim.
Umarım yolundadir herşey.
Yaptırdım canım yükseldi değerim dün 7000lerdeydi keseyi de gördük şükürler olsun. İnşallah haftaya da kalp atışını duyucaz Allah'ın izniyle.

Grup nealemde sen nasılsın evdeki böcek mevzusu halloldu mu.

Nasil sistem oldugunu tam anlayamazsam da katilmak istedim.yeni diyete basladim.baya kararliyim ins bu sefer olacak.ortaokuldan sonra kiloluydum.duzensiz yemek yeme, abur cubur vakitsiz yemek yeme...diyet yapmak istesem de yapamadim.ama artik dur demenin zamani geldi.
Kilom 96 boy 1.63

Maşallah canım tadını çıkarmaya başla artık. Bize de yaz muhakkak güzel haberlere ihtiyacımız var.

Merhaba hanimlar daha once cuma yarışindaydim ama bebek bekledihim icin ayrildim simdi iki yasinda spora da gidiyorum tekrsrdan doneyim dedim .
Ismim iradesiz
Kilom:72
Boy:163
3 yillik evliyim en cok ciktihim kilo doğumda 76
Doğumdan 2 3 ay sonra 65 64 dum aonraki aylarda yavas yavas yemem artti 10 kjlo aldim
B fite yazildim
Şimdi sporada baslayinca artik son olsun ideal kiloma ulaşmak icin geldim uzatmadan bitirmek istiyorum.
Hepinize başarılar güçlü iradeler zaferler diliyorum..
Birde şunu ekliyim lise sondan sonra kilo almaya basladim eskiden kilolu degildim ama en güzel yillarim kilolu geçiyor 6 7 yildir yiyorum ölümüne midem bulanana kadsr .lise sonda sporu biraktim 51 kilodan 60 lara cikinca polikistik over oldum kilo alimim devam etti sivilcelendim adetim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…