Merhaba Kendimi bildim bileli hep zayıftım hiç dikkat etmememe rağmen 62 kiloyu görmedim taaki evlenene kadar evlendikten sonra eşimin sürekli beni kilo almama konusunda uyarmalarıyla kendimi baskı altında hissetmemle başladı kilo alma hikayem ve hamile kalmamla zirveyi gördüm diyebilirim 84 kiloyla girdiğim doğuma (nasıl olduğunu anlayamıyorum hala ) 82 kiloyla çıktım erken doğum olmuştu ve bebeğim küvezdeydi hiç sütümde gelmiyordu ve sonrasındada gelmedi üzüntüden kesilmişti ondan sonra spor diyet derken zar zor 73ü gördüm kiloları öyle takıntı haline getirdimki dışarı çıkmak alışveriş yapmak gelmiyor içimden bi kaç defa kıyafet almak istedim kabinde kendimi görünce iğrenerek çıkardım spora yazıldım akşamları çok düzenli olmasada spora gidiyorum ama yetmiyo motive edici bi ortam gerekli boyum 1 65 ve hedefim 55 kilo banada yeriniz varsa memnun olurum
O magaza deneme kabinlerinden dehsetle ben de cok ciktimMerhaba Kendimi bildim bileli hep zayıftım hiç dikkat etmememe rağmen 62 kiloyu görmedim taaki evlenene kadar evlendikten sonra eşimin sürekli beni kilo almama konusunda uyarmalarıyla kendimi baskı altında hissetmemle başladı kilo alma hikayem ve hamile kalmamla zirveyi gördüm diyebilirim 84 kiloyla girdiğim doğuma (nasıl olduğunu anlayamıyorum hala ) 82 kiloyla çıktım erken doğum olmuştu ve bebeğim küvezdeydi hiç sütümde gelmiyordu ve sonrasındada gelmedi üzüntüden kesilmişti ondan sonra spor diyet derken zar zor 73ü gördüm kiloları öyle takıntı haline getirdimki dışarı çıkmak alışveriş yapmak gelmiyor içimden bi kaç defa kıyafet almak istedim kabinde kendimi görünce iğrenerek çıkardım spora yazıldım akşamları çok düzenli olmasada spora gidiyorum ama yetmiyo motive edici bi ortam gerekli boyum 1 65 ve hedefim 55 kilo banada yeriniz varsa memnun olurum
Çok teşekkür ederim canım mesaj atmadan önce sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum sonra aklıma burası geldi önce başarı hikayelerini okudum sonra bi arkadaşın verdiği linkten burayı buldum umarım burası bana iyi gelir çünkü gerçekten çok bunaldım artıkCanım öncelikle geçmiş olsun ve hoşgeldin. Düzenli bildirim yaparsan burda motive olursun diye düşünüyorum. Bi süre sonra yanlış bişey yediğinde sorumluluk hisseder hale geliyorsun.
Aslında ben sırf o hedefe ulaşabilmek için s beden bi sürü elbise aldım ama oda işe yaramadı hala L beden geziyorumO magaza deneme kabinlerinden dehsetle ben de cok ciktimcok guzel bir kiyafet ama denemeye karar verdigimde vucudum igrenc gorunuyordu gozume. Ben de yeni elbise almayi biraktim uzun zaman once. Kilo verince alacagim. Umarim hedefimize ulastigimiz mesajlarini da paylasiriz burdan. Kolay gelsin ve basarilar diyorum
Hoşgeldin canım hepimizin problemi doğum sonrası kilolar burada vereceğine inanıyorum yeterki istikrar olsunÇok teşekkür ederim canım mesaj atmadan önce sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum sonra aklıma burası geldi önce başarı hikayelerini okudum sonra bi arkadaşın verdiği linkten burayı buldum umarım burası bana iyi gelir çünkü gerçekten çok bunaldım artık
İnşallah canımHoşgeldin canım hepimizin problemi doğum sonrası kilolar burada vereceğine inanıyorum yeterki istikrar olsun
Sade türk kahvesi ve 2 kuru kayısı içtim şimdi de 1 er salatalık havuç dilimledim limonlu yedik eşimle günü kapattım en az 2 lt su içmeye çalışıyorum ve bu benim için büyük başarı su alışkanlığı kazanmak hep unuturum daha 1 yıla kadar doğru düzgün su icmiyordum günde 1-2 bardak çok şükür artık daha sağlıklı yaşıyorumşu polikistik de bi tamamen yakamı bıraksa ve bi bebeğim olsa sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bu yazımı okuyan arkadaşlar lütfen dua edin bana
Hoşbulduk canim. Gittim en son artık şehir dışında işinde çok iyi bi doktora gittim memnunum da çok bakalım hayırlısıCanım öncelikle hoşgeldin.
Bebek ıcın iyi bi doktora git hayırlısı olur inşallah.
Pko etkilerini baskılamak için doktor önerisiyle 5 yıldan fazla doğum kontrol hapı kullandım. Belki de şanslıydım bu hapın iyi geldiği gruptaydım. Kilo verdim spor yaptım. Doktorum bu hastalık insülin direncini peşinde getirir. Çok dikkat edeceksin dedi. Zaten hipoglisemim de vardı. Hep dikkat ettim hala daha ediyorum.
Tedavisiz gebe kaldım.
Sabah 1 muz iki dilim ekmek arası domates peynir
Öğlen bir dilim pasta
Akşam ekmek arası domates zeytin peynir bi kase çorba..
Zor zamanlardan geçiyorum sanırım.. ben biraz daha bekleyeyim değil mi gruba dahil olmak için
Çok teşekkür ederim canım mesaj atmadan önce sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum sonra aklıma burası geldi önce başarı hikayelerini okudum sonra bi arkadaşın verdiği linkten burayı buldum umarım burası bana iyi gelir çünkü gerçekten çok bunaldım artık
hoşgeldin canım tabiki katılabilirsinMerhaba Kendimi bildim bileli hep zayıftım hiç dikkat etmememe rağmen 62 kiloyu görmedim taaki evlenene kadar evlendikten sonra eşimin sürekli beni kilo almama konusunda uyarmalarıyla kendimi baskı altında hissetmemle başladı kilo alma hikayem ve hamile kalmamla zirveyi gördüm diyebilirim 84 kiloyla girdiğim doğuma (nasıl olduğunu anlayamıyorum hala ) 82 kiloyla çıktım erken doğum olmuştu ve bebeğim küvezdeydi hiç sütümde gelmiyordu ve sonrasındada gelmedi üzüntüden kesilmişti ondan sonra spor diyet derken zar zor 73ü gördüm kiloları öyle takıntı haline getirdimki dışarı çıkmak alışveriş yapmak gelmiyor içimden bi kaç defa kıyafet almak istedim kabinde kendimi görünce iğrenerek çıkardım spora yazıldım akşamları çok düzenli olmasada spora gidiyorum ama yetmiyo motive edici bi ortam gerekli boyum 1 65 ve hedefim 55 kilo banada yeriniz varsa memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?