Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Merhaba Kendimi bildim bileli hep zayıftım hiç dikkat etmememe rağmen 62 kiloyu görmedim taaki evlenene kadar evlendikten sonra eşimin sürekli beni kilo almama konusunda uyarmalarıyla kendimi baskı altında hissetmemle başladı kilo alma hikayem ve hamile kalmamla zirveyi gördüm diyebilirim 84 kiloyla girdiğim doğuma (nasıl olduğunu anlayamıyorum hala ) 82 kiloyla çıktım erken doğum olmuştu ve bebeğim küvezdeydi hiç sütümde gelmiyordu ve sonrasındada gelmedi üzüntüden kesilmişti ondan sonra spor diyet derken zar zor 73ü gördüm kiloları öyle takıntı haline getirdimki dışarı çıkmak alışveriş yapmak gelmiyor içimden bi kaç defa kıyafet almak istedim kabinde kendimi görünce iğrenerek çıkardım spora yazıldım akşamları çok düzenli olmasada spora gidiyorum ama yetmiyo motive edici bi ortam gerekli boyum 1 65 ve hedefim 55 kilo banada yeriniz varsa memnun olurum

Canım öncelikle geçmiş olsun ve hoşgeldin. Düzenli bildirim yaparsan burda motive olursun diye düşünüyorum. Bi süre sonra yanlış bişey yediğinde sorumluluk hisseder hale geliyorsun.

O magaza deneme kabinlerinden dehsetle ben de cok ciktim cok guzel bir kiyafet ama denemeye karar verdigimde vucudum igrenc gorunuyordu gozume. Ben de yeni elbise almayi biraktim uzun zaman once. Kilo verince alacagim. Umarim hedefimize ulastigimiz mesajlarini da paylasiriz burdan. Kolay gelsin ve basarilar diyorum

Canım öncelikle geçmiş olsun ve hoşgeldin. Düzenli bildirim yaparsan burda motive olursun diye düşünüyorum. Bi süre sonra yanlış bişey yediğinde sorumluluk hisseder hale geliyorsun.
Çok teşekkür ederim canım mesaj atmadan önce sıkıntıdan kendimi yemeğe vurdum sonra aklıma burası geldi önce başarı hikayelerini okudum sonra bi arkadaşın verdiği linkten burayı buldum umarım burası bana iyi gelir çünkü gerçekten çok bunaldım artık

Aslında ben sırf o hedefe ulaşabilmek için s beden bi sürü elbise aldım ama oda işe yaramadı hala L beden geziyorum

Hoşgeldin canım hepimizin problemi doğum sonrası kilolar burada vereceğine inanıyorum yeterki istikrar olsun

Canım öncelikle hoşgeldin.
Bebek ıcın iyi bi doktora git hayırlısı olur inşallah.

Ara: (arkadasimdaydim o da diyette yoğurt üzeri elma rendelemisti tarçınlı üzerinde de ceviz) benimde diyette olduğumu bildiği için bana da yapmış sade kahveyle süper gitti

Canım belki bu kadar dikkat etmeseydin kendiliginden gebe kalamazdim.
Bide hiç denk geldinmi bilmiyorum
Karatay yeni kitabinda polikistik over, hasimato, insülin direnci tedavi edilebilir hayat boyu sürmez diyor.

Daha kitabi almaya vaktim olmadi.
Dahası evi ilaclattiktan sonra esimde yine oldu çok moralim bozuk.
Evi taşımayı bile düşünüyorum.
Eşimin bugün işte yarın kan vercez
Tek başına kan veremez bende gidemedim yaninda.
nazar değmesin menulerin cok güzel gidiyor.

Oncelikle hoş geldiniz.
Sizde benim gibi moral olarak kötü olunca yiyenlerdensiniz.
Özel degilse sorununuz anlatin.

Hoşgeldiniz.
Merak Etme herkes aynı bi yerden baslamak gerek.

Öğle yemeğim bir kepçe mercimek çorbası yoğurt iki kaşık buldur pilavı, 3 dilimde dayanamadım patates kızartması yedim. O kadar olur sanırım. Öğleden sonra 1 elma yiyerek ara öğün yaptım. Akşama da haşlama tavuk ve yeşil salata yemeyi düşünüyorum. Yemeklerde çok kaçırmıyorum ama çok sayıda Türk kahvesi içiyorum, kilo vermeye engel olur mu bilemiyorum. Nescafe de içiyordum krema olduğu için onu tamamen bıraktım onun yerine 2-3 fincan yeşil çay içiyorum ve günde 1-2 fincan tarçınlı süt içiyorum.

Acaba kilo vermeye yardımcı bir şeyler yapan var mı ben tarçınlı süt içiyorum ancak öyle hatırı sayılır bir zamandır değil, bu sebeple işe yarayıp yaramadığı hakkında bir bilgim yok tatlı isteğini bastırıyor birde tadını seviyorum, ama faydasını görürsem mutlaka yazarım. Bunun gibi kilo vermeye, yağ yakımına yardımcı formülleri olanlar var mı acaba?

hoşgeldin canım tabiki katılabilirsin 2 hafta deneme süren var hergün menü yazman gerek her cuma da 12 ye kadar bildirim yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…