Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

afiyet olsun canm benim diğer yazdklarin için de sağol çok doğru bu arada ben yine tartida fazla çıkıyorum ya acaba bana stres mi kilo aldırıyor bu ne böyle ya

Bende bugün artı çıktım bak yine aynı gidiyoruz görüyomusun bende spor şişliği var ama benim de çok ilginç spora başlayınca bi 10 15 gün şişiyorum sonra iniyorum bu hafta yine listeye giremem sanıom +200 oldum karnım çok şişti ayy güzel arkadaşım benim yaa kader ortağım stresimiz bile bir gidiyo bi rahata eremedik aman neyse veririz veririz moral bozmk yok havalar da dengesiz ben onun bile etkilediğini düşünüyorm su ne kadar içiyosun belki o da etkiliyodur.

bende ozel guna yaklaştığım zaman şişiyorumm

Limon, sumak falan seviyorsan seversin bence. Asma yaprağı ile yeniyor. Günlerde çok yapılır bizim memlekette

Offff ne diyosun yaaaa tam benlik asma yaprağı sumak limon valla dilim kabardı üçünede bayılırım. Ben kısırı bile asma yaprağıyla yerim. İlk fırsatta yapıcam

sutun icine tarcin at cok guzel suyada koya bilirsin pet siseye.bbirde karatay mutfagi kitabini al derim ben alamadim buralarda yok ama internetden indirip okudum.cok guzel kitap

Kitabı okumadım da videolarını çok izliyorum. Zenefil maydanoz limonlu su çok iyi geldi bana. Kabızlık sorunumu da çözdü. Meyveyi de bi şekilde dengeliycem artık napayım.

tesekurrrr ederim biliyorum fakat cokkk seviyorum bazen dayanamiyorum yiyorum bu arada yogurdu kendim mayaladim.

Afiyet olsun canım.

Offff ne diyosun yaaaa tam benlik asma yaprağı sumak limon valla dilim kabardı üçünede bayılırım. Ben kısırı bile asma yaprağıyla yerim. İlk fırsatta yapıcam
Çok farklı yapanlar var, etlisi bile varmış
Sen damak tadına göre şekillendirirsin. Bak böyle bir şey.

Kitabı okumadım da videolarını çok izliyorum. Zenefil maydanoz limonlu su çok iyi geldi bana. Kabızlık sorunumu da çözdü. Meyveyi de bi şekilde dengeliycem artık napayım.

Afiyet olsun canım.
birde yutubda ece icen diye bi kiz var karatay diyetile 25 kilo falan vermis cok guzel anlatiyor.ben izliyorum.birde karatsy mutfagnda cok fazla yemek tsrifi bula bilirsin oku derim.

şimdi akşama bırde kadın dizisi var ben hepten koparım bu dıyetten ama cezlar başımız ustune

kesmıyor aslında bır gun ırademe sahip çıkıp yemesem atlatacagim bılıyorum .garezıme yediğimide duşunuyorum inşallah bundan sonra yok bıttı =)salatalık mı kaçamak mı

kesmıyor aslında bır gun ırademe sahip çıkıp yemesem atlatacagim bılıyorum .garezıme yediğimide duşunuyorum inşallah bundan sonra yok bıttı =)salatalık mı kaçamak mı
yani çok acıkınca insan böyle zararlı şeylere yöneliyor.
Ben de bugün biraz geç yiyeyim dedim ama canım az önce çok kötü pizza istiyordu. Oturdum yedim yemeğimi kendime geldim, o kadar beklememek lazım.
kaçamak yapma, yaparsan da salatalık falan ye dedi

evet açlık şekerı mı ne işte ondan sey oluyor.ben hele aç olduğum zaman pacman gibiyim ne var ne yok supuruyorum abur cubur ozellıkle çikolata salata kaçamak olsada kesmıyor

bende ozel guna yaklaştığım zaman şişiyorumm

Aslında 7 gün felan var benim.

Öğlen menüm
3 köfte (mikrodalgada pişirdim)
1 büyük tabak salata
250ml kefir
Kefiri bitirince kaç kaloriymiş diye baktım ki 120'yi görünce gözlerim açıldı. 3 tabak salata yerdim onun yerine

Ama kefir hem çok tok tutar hem faydalı afiyet olsun.

kizlar hic bilincalti temizleme ile kilo vermeyi denedinizmi.dusunce gucunun.ben denedim diyet yapmayi kolaylastiriyor

Hiç yapmadım ben beceremem öyle şeyleri gülesim gelir.

Çok farklı yapanlar var, etlisi bile varmış
Sen damak tadına göre şekillendirirsin. Bak böyle bir şey.Eki Görüntüle 2132353

Güzel görünüyormuş.

birde yutubda ece icen diye bi kiz var karatay diyetile 25 kilo falan vermis cok guzel anlatiyor.ben izliyorum.birde karatsy mutfagnda cok fazla yemek tsrifi bula bilirsin oku derim.

Bende o kızdan sonra karataya başlarım zaten

ay bende yaaaaa.aslinda onceleri ara sira yapmsdm fakat o kizdan sonra kesin karar verdim veeee sonuc muhtasem

Çok oluyor söylediğime bir ara gidip geldimya o zamandı. Sorun değil canım:)
İdare ediyoruz diyelim. Sen nasılsın?

Canım ne olsun önce ev ve ilaçlama sonra
Eşimin alerjisi
Sonra büyük kızım hastalandi
Sonra oglum sonra öbürü hastaneye git gel.
Bide antibiyotik kullanmadan iyilesemiyoruz bi türlü.
Reglim çok düzensiz onun için doktora gitmeye vakit buladim.
Biraz toparlandik.
Maşallah mezun oluyosun herhalde nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…