Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar eve yeni geldim arada girdim siteye ama yazmaya fırsatım olmadı ilk fırsatta bütün mesajları okuyup dönüş yapacağım hafta sonu kına vardı pazar eve döndüm hemsn tekrar hazırlanıp annemlere geçtim ordan yeni geldim persembe akşamı tekrar yolculuk var pazar akşamı dönecez ordan da sonra bı yere gitmiyorum :) Y YesilinBuyusu canm sadece sporlarm eksik gerisi tamam onu da telafi edeceğim..

evt canm dün ve bugün az içtim canm normalde 2 litre iciyordum ama dün 1litre zor bitirdim bugünde 1 litre bile icmedim

bende ozel guna yaklaştığım zaman şişiyorumm
ben de hep sisiyorum

Sabah:
1 dilim peynir,
7 tane zeytin
3 kiraz domates
Yarım salatalık
Çeyrek dilim çavdar ekmeği

Öğlen:
3 köfte (mikrodalgada pişirdim)
1 büyük tabak salata
250ml kefir
Ara: 1 bardak laktozsuz süt ve yarım muz ile smoothie

Akşam:
2 kepçe madımak
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

Spor:1150 adım yürüyüş, 20 dk kadar jillian micheals 6w6p
Su:2 litre (şu an 1.5 ama yatana kadar en az 2 olur)

evet tarçınlı su içicem bundan sonra inş karatay yapıyorum guya ben
ben de arada yapiyirum cidden cok farkediyor

Öğlen menüm
3 köfte (mikrodalgada pişirdim)
1 büyük tabak salata
250ml kefir
Kefiri bitirince kaç kaloriymiş diye baktım ki 120'yi görünce gözlerim açıldı. 3 tabak salata yerdim onun yerine
hazir meyveli kefir mi o
şimdi akşama bırde kadın dizisi var ben hepten koparım bu dıyetten ama cezlar başımız ustune
sakin ha hayir arkadasim benim de bugun ufak tefek cinayetler var .dizi izlerken spor yapmayi dusunuyorum.

tebrikler ozaman

tebrikler ozaman

kizlar hic bilincalti temizleme ile kilo vermeyi denedinizmi.dusunce gucunun.ben denedim diyet yapmayi kolaylastiriyor
nasil biseymis merak ettim

huuuuujhuuuuiuuuu kizlar
buyrun benimmmm burdayim
peynir alti suyu ne ici
hos geldin

Hoşgeldin canım bende baya bi sordum seni nerelerdesin diye ama ben blonde ambition ların gruba geçtim canım baya sap kaldım çünkü. Birde biz fatoşla baya gazlıyoruz birbirimizi ayrılınca motivasyonumuz bozuluyor. Ama kupayı geri alabilirsin bu hafta bende gram yok hatta artıdayım

evt canm dün ve bugün az içtim canm normalde 2 litre iciyordum ama dün 1litre zor bitirdim bugünde 1 litre bile icmedim

Ondan olmuştur canım biraz su iç 1 bardak da yeşil çay veya 5 1 yerde çay iç gider inşallah. Sporu biraz hafiflet kasların biraz rahatlasın. Bende çok şişim hatta eşim karnına noldu dedi o denli şişim yani. Ya bide sanırım spordan dolayı azık fazla yemeye başladım bunun önüne geçmem lazım. Eşimi bekliyorum iyice acıkıyorum. Ne yapsam ki fatoş ya bu yemeyi azaltmazsam hiçbir faydasını göremem.

Ben bu jillianı bu hafta tam yapamayacağım sanırım. 2. sete enerjim kalmıyor 18 dkda bırakıyorum
Bir de güya göbek egzersizi ama bacaklarım kopuyor
aynen ya ben eger jillian yaparsam 1 hafta spor yapamiyirum bacak agrisindan.benim favorim leslie abla ve zumba
ooooo super bi spor
Canım tatlı istiyor bugün
hayirrrr canimm sakin cis onlar.ben tatli asigiyim ben bugun reddettiysem sen de yaparsin

kizlar kisir neden yapiliyor hic yemedim omrumde...tarif isterim karatayda kisir serbest

Ay ne kadar şaşırdım bi an sonra azeri olduğun aklıma geldi bizler için vazgeçilmez bi lezzet olduğundan bilmeyen biri çıkınca şaşırtıcı oldu. Canım kısır konusunda yüzlerce tarif verebiliriz sana herkes farklı yapar. Ama özetle şöyle ince kısırlık bulgur kaynar suda demlenerek şişirilir. Yani bulgurun üzerine kaynar su döküp ağzını kapatıp bekliyceksin. İstersen çiğ olarak istersen kavurarak salça ekliyorsun. İsteğe göre sarımsak. İsteğe göre domates salatalık. Sonra içine istediıin yeşillikleri eklişorsun. Kıvırcık yeşil soğan taze nane maydanoz deeotu ne istiyorsan damak zevkine göre deıişir. Limon veya nar ekşisi veya ikisi birden tuz karıştır yemeye hazır.

Akşam yemeği ya kızlar spordan dolayı çok acıkıyorum birde eşimi bekliyorum açlık tavan yapıyor beni en iyi tutan şey sade kahve artık spordan gelince hemen kendime kahve yapıcam malesef bugün kaçtı biraz meyve yemeyeyim diye de çok zorladım kendimi ama başka şeylere saldırım bu seferde yasaklı deıil hiçbiri ama fazla oldu fıstık çiğköfte yoğurt 1 tane gün kurusu mantar sote çiğköfte azcık fazla geldi sanırım zaten karnım spordan dolayı ağrıyordu şişmişti şimdi iyice şişti 9 aylık hamile gibi oldum blonde ambition menüm böyle güzelim malesef bu hafta kupa gidici canım arkadaşım çok üzgünüm haftaya inşallah diyelim

Canım tatlı istiyor bugün
Canım benim kurtarıcı bi tarifim var onu vereyim sana yarım avakado 1 muz az miktar çiğ kuruyemiş ne varsa olur kakao tercihe göre pekmez tabii şeker ilavesiz ise veya hurma hepsini robottan geçir aynı puding kıvamında ve lezzetinde oluyor. Eşim ilk yiyişinde içinde ne olduğunu bile anlamamıştı bayıla bayıla yer halen.

tesekkur ederim canim.ellerine saglik.canim siz qrecka bakliyat novu biliyormusunuz.siyahmsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…