- 7 Ağustos 2016
- 5.032
- 20.017
- 348
evt canmBende bugün artı çıktımbak yine aynı gidiyoruz görüyomusun bende spor şişliği var ama benim de çok ilginç spora başlayınca bi 10 15 gün şişiyorum sonra iniyorum bu hafta yine listeye giremem sanıom +200 oldum karnım çok şişti ayy güzel arkadaşım benim yaa kader ortağım stresimiz bile bir gidiyo bi rahata eremedik aman neyse veririz veririz moral bozmk yok havalar da dengesiz ben onun bile etkilediğini düşünüyorm su ne kadar içiyosun belki o da etkiliyodur.
Bende bugün artı çıktımbak yine aynı gidiyoruz görüyomusun bende spor şişliği var ama benim de çok ilginç spora başlayınca bi 10 15 gün şişiyorum sonra iniyorum bu hafta yine listeye giremem sanıom +200 oldum karnım çok şişti ayy güzel arkadaşım benim yaa kader ortağım stresimiz bile bir gidiyo bi rahata eremedik aman neyse veririz veririz moral bozmk yok havalar da dengesiz ben onun bile etkilediğini düşünüyorm su ne kadar içiyosun belki o da etkiliyodur.
ben de hep sisiyorumbende ozel guna yaklaştığım zaman şişiyorumm
ben de arada yapiyirum cidden cok farkediyorevet tarçınlı su içicem bundan sonra inş karatay yapıyorum guya ben
hazir meyveli kefir mi oÖğlen menüm
3 köfte (mikrodalgada pişirdim)
1 büyük tabak salata
250ml kefir
Kefiri bitirince kaç kaloriymiş diye baktım ki 120'yi görünce gözlerim açıldı. 3 tabak salata yerdim onun yerine
sakin ha hayir arkadasim benim de bugun ufak tefek cinayetler var .dizi izlerken spor yapmayi dusunuyorum.şimdi akşama bırde kadın dizisi var ben hepten koparım bu dıyetten ama cezlar başımız ustune
hayır hazır ama sade kefir. Pek bir işe yaramıyor bütün hazır ürünler gibihazir meyveli kefir mi o
tebrikler ozamankizlar alkislari alayim.ogleden sonra misafirlikte idim.koca bi kisir tabagi geldi onume.sadece salatasini yedim ve ayrani ictim.sonraaa kup ta tatli .allahim ne de cok severim.kizima yedirdim .cok sukur tadina dahi bakmadim.normalde tatli hastasiyim hayir diyemezdim
tebrikler ozamankizlar alkislari alayim.ogleden sonra misafirlikte idim.koca bi kisir tabagi geldi onume.sadece salatasini yedim ve ayrani ictim.sonraaa kup ta tatli .allahim ne de cok severim.kizima yedirdim .cok sukur tadina dahi bakmadim.normalde tatli hastasiyim hayir diyemezdim
nasil biseymis merak ettimkizlar hic bilincalti temizleme ile kilo vermeyi denedinizmi.dusunce gucunun.ben denedim diyet yapmayi kolaylastiriyor
buyrun benimmmm burdayimhuuuuujhuuuuiuuuu kizlar
peynir alti suyu ne ici@deadline bugunki menüm:
kalkar kalkmaz:
500 ml peynir altı suyu
kahvaltı:
1 yumurtayla peynirli omlet
1 fincan şekerli sütlü kahve
1 dilim ekmek
ara:
500 ml peynir altı suyu
Öğle:
1 tabak bezelye yemeği
1 kase cacık
300 ml su
ara:
1 kase yağsız tuzsuz salata
1 fincan şekersiz sütsüz kahve
300 ml su
Akşam (umarım):
ızgara tavuk (dışarda olacağım)
3 kaslk pilav
spor öncesi 500 ml su
40 dk spor
spor sonrası 500 ml su
hos geldinbayanlar nasılsınız uzun zamandır giremedim yine bayadır bilgisayarıma dokunmuyorum birde rütbe terfi sınavları vardı onlarla boğuştum filan sizden ayrıldığımdan beri bir kilo aldım umarım bu dönemi az kilo ile halledeceğim
Kızlar eve yeni geldim arada girdim siteye ama yazmaya fırsatım olmadı ilk fırsatta bütün mesajları okuyup dönüş yapacağımhafta sonu kına vardı pazar eve döndüm hemsn tekrar hazırlanıp annemlere geçtim ordan yeni geldim persembe akşamı tekrar yolculuk var pazar akşamı dönecez ordan da sonra bı yere gitmiyorum :) Y YesilinBuyusu canm sadece sporlarm eksik gerisi tamam onu da telafi edeceğim..
evt canmdün ve bugün az içtim canm normalde 2 litre iciyordum ama dün 1litre zor bitirdim bugünde 1 litre bile icmedim
internetde ara bulursun yemek kodu falan var.ben bir ara yaptim ise yariyor.nasil biseymis merak ettim
buyrun benimmmm burdayim
peynir alti suyu ne ici
hos geldin
aynen ya ben eger jillian yaparsam 1 hafta spor yapamiyirum bacak agrisindan.benim favorim leslie abla ve zumbaBen bu jillianı bu hafta tam yapamayacağım sanırım. 2. sete enerjim kalmıyor 18 dkda bırakıyorum
Bir de güya göbek egzersizi ama bacaklarım kopuyor
ooooo super bi sporKızlar 2. Spor günümü de atlattım ama bugün canıma okudular ya biraz sohbet ettik öyle spor alt yapım var diyince seni bi ele alalım o zaman dediler. 50 dk kardiyo olmak üzere 2 saat fitness ölüyorum yarın kolumu nasıl kaldrıcam bilmiyorum nasıl yürüycem@deadline
hayirrrr canimm sakin cis onlar.ben tatli asigiyim ben bugun reddettiysem sen de yaparsinCanım tatlı istiyor bugün
kizlar kisir neden yapiliyor hic yemedim omrumde...tarif isterim karatayda kisir serbest
Sağol canımaynen ya ben eger jillian yaparsam 1 hafta spor yapamiyirum bacak agrisindan.benim favorim leslie abla ve zumba
ooooo super bi spor
hayirrrr canimm sakin cis onlar.ben tatli asigiyim ben bugun reddettiysem sen de yaparsin
Canım benim kurtarıcı bi tarifim var onu vereyim sana yarım avakado 1 muz az miktar çiğ kuruyemiş ne varsa olur kakao tercihe göre pekmez tabii şeker ilavesiz ise veya hurma hepsini robottan geçir aynı puding kıvamında ve lezzetinde oluyor. Eşim ilk yiyişinde içinde ne olduğunu bile anlamamıştı bayıla bayıla yer halen.Canım tatlı istiyor bugün
tesekkur ederim canim.ellerine saglik.canim siz qrecka bakliyat novu biliyormusunuz.siyahmsiAy ne kadar şaşırdım bi an sonra azeri olduğun aklıma geldi bizler için vazgeçilmez bi lezzet olduğundan bilmeyen biri çıkınca şaşırtıcı oldu. Canım kısır konusunda yüzlerce tarif verebiliriz sana herkes farklı yapar. Ama özetle şöyle ince kısırlık bulgur kaynar suda demlenerek şişirilir. Yani bulgurun üzerine kaynar su döküp ağzını kapatıp bekliyceksin. İstersen çiğ olarak istersen kavurarak salça ekliyorsun. İsteğe göre sarımsak. İsteğe göre domates salatalık. Sonra içine istediıin yeşillikleri eklişorsun. Kıvırcık yeşil soğan taze nane maydanoz deeotu ne istiyorsan damak zevkine göre deıişir. Limon veya nar ekşisi veya ikisi birden tuz karıştır yemeye hazır.
Karabuğdayı mı diyorsn acaba canım ya bu isimle bilmiyorum yani.tesekkur ederim canim.ellerine saglik.canim siz qrecka bakliyat novu biliyormusunuz.siyahmsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?