- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
hoşgeldin canmMerhaba kızlar bende 1 haftalık aradan sonra yeni geldim kaptanımdeadline mezun olmak kilomu korumak istiyorum artık yani 60 da kalayım diyorum
evet sanırım kan şekerım dusuyor =( dun akşam resmen dıdık dıdık çıkolata aradım onları yememe rağmen .
Hoş bulduk canımhoşgeldin canm
canm karatay yedikce yiyesin gelir der bu tarz gıdalar yedikce tekrar yeme isteği yapiyor oyuzden onlardan komple uzak durmak lazm tarçın kan sekerini düzenlerevet sanırım kan şekerım dusuyor =( dun akşam resmen dıdık dıdık çıkolata aradım onları yememe rağmen .
tunaydinBu arada tünaydınboşluk buldum buraya attim kendimi
canim ben gun icinde atamazsam ertesi gun dunun menusu diye atiyorumsevilay80 de bugün menü ve spor bilgisi vermedi kaptanım tekrar göz attım ama göremedim
tamam canmcanim ben gun icinde atamazsam ertesi gun dunun menusu diye atiyorum
Canım yeni üyelerden kaynaklı böyle düşündüğünü zannediyorum, bizler de adapte olmaya çalışıyoruz. açıkçası kime ne yazdım hatırlamıyorum bizler de alışırız yakında daha bir hafta olmadı benim mesela. böyle bir şeyle karşılaşmak üzücüCanım bana yazılıp da benim görmediğim hiçbir mesaj olmadı geçmişe doğru gidersen fark edersin ancak benim yazıp da kimsenin görmediği veya cevap vermediği çok oldu. Bu söylediğim senin için değil zaten bir tek kale alan sensin. Senin cevap vermediklerini kalabalıktan görmediğini düşünüyorum. Ama yazıyorum ne menüyü okuyan var ne selamımı alan var. Ne güzel biz birbirimizi takip ediyorduk en azından. Başkalarını motive edelim derken bizim motivasyonumuz gitti. Kendi kendime yaz yaz sıkıldım yani anlamı kalmadı. O yüzden gruptan çıkarırsanız gerçekten sevinicem.
kaçamaklar fenaa, çikolata yerine bir kayısı ceviz falan atabilirsin bence. Benim diyetisyenim de kaçamak olarak 1 salatalık yiyebileceğimi söylemişti de çok gülmüştümgunaydın kızlar.
dun sabah; 2 haş.yumurta,yeşilçay. ıkı bardak su.
dün öğlen; melemen,çay,peynır,bır dılım ekmek(buğday),zeytınyağı,zeytin.salata domates(bi kaç parça aldım hepsınden )
dün akşam; işten eve gider gtmez malesef aç karnına çıkolata yedım bır tane aç kalamıyorum,yoğurtlu ıspanak,etli patates,çorba küçük tabak birer tane.ekmek yok.
akşam çayında; çay,cips az birsşey,kek küçük
dün sabah 1000 ip, dün akşam; 1000 ip+35 dak da egzersiz.3 lıtre suyumda tamam.
bu sabah 2 haş yumurta,ıkı bardak su,yeşilçay,öğlene kadar beş bardak su,şimdide granül kave içiyorum
ya süper.selam.kizlar gunaydin mutlu gunler ben 56 40 oldum.200gr gitdi.cok mutluyum.daha fazla dikkat ediyor boyle oldukca insan.sizler hic tartlmyosunuzmu.
Ben de akşam 52.6ydım, sabah 52 olarak tartıldım. Bir gün 52.9u gördüm nasıl oluyor, neden oluyor anlamadım. Hİç kaçamak bile yapmadımBugun adet oldum şukur en azindan o siskinlik gidecek. Sabah 51.8 olarak tartildim ama cok degisiyor bazen 53 de tartildim. Hedef 46 haydi vira bismillah :) Bugün diyet adina olumlu olarak evde sabah baktim kahvaltilik yok disarda normalde standart poğaca alirdim 2 tane ama kalorisi tabii uçuşta. Onun yerine bu kucuk sandevic var peynirli yesillikli onun buyuk degil kucugunden aldim doydum su an yarisi kaldi htta birazdan acikirsam yerim. Spora da gidecegim insallah. Iyice havaya girmek istiyorum.
estagfurullah canim haklisintamam canmben görmemiş olabilirim sayfa baya yoğun kusura bakma canm dünkü menünü aradm ama göremedim
grup arkadasim naptin cis onlar cisssevet sanırım kan şekerım dusuyor =( dun akşam resmen dıdık dıdık çıkolata aradım onları yememe rağmen .
pardon arkadasim yakunmakta haklisin tabi .elimden geldigince ben de dikkat edicemEvet ve ben sana nasıl cevap yazacağını da tarif etmiştim ama ona da karşılık gelmedi neyse dediğim gibi sadece sen değilsin ben herkesin menüsünü takip ediyorum ve anlaşılsın diye de beğeniyorum eğer yediklerinizde sıkıntılı bişey görürsem de yazıyorum ama seninde dediğin gibi bu ancak karşılıklı olursa amacına ulaşır. Ben sap sap kendi kendi yazacaksam ne işim var burda. Günaydın güzel hanımlar diyorum karşılığında bi günaydın bile diyen olmuyor.
tunaydinnBu arada tünaydınboşluk buldum buraya attim kendimi
ben de dikkat edeyim hem sporu hem yemegi birlikte ayni gun yazayim instamam canmben görmemiş olabilirim sayfa baya yoğun kusura bakma canm dünkü menünü aradm ama göremedim
Canım takım kalabaliklasmis sanırım ondan bende yeni bakıyorum yeni arkadaşlar gelmiş önceden azdık birbirimize yetisiyorduk bende devam etmek istemiyorum su aralar çok yoğunum zaten kimseyi takip edemem şu an kilo almışımdır kesin malum tatilde yemekler değişik hava su derken hop alınıyor kiloma döneyim korumaya geçeceğim mezun olmayı düşünüyorumEvet ve ben sana nasıl cevap yazacağını da tarif etmiştim ama ona da karşılık gelmedi neyse dediğim gibi sadece sen değilsin ben herkesin menüsünü takip ediyorum ve anlaşılsın diye de beğeniyorum eğer yediklerinizde sıkıntılı bişey görürsem de yazıyorum ama seninde dediğin gibi bu ancak karşılıklı olursa amacına ulaşır. Ben sap sap kendi kendi yazacaksam ne işim var burda. Günaydın güzel hanımlar diyorum karşılığında bi günaydın bile diyen olmuyor.
ay hadi insvakit buldukça spor
amin teşekkür ederim yok bende 20 küsür aldım verdim birazını işte 10 kilo daha var oğlanın doğumgünü 2 haziran bi 5 kilosunu yollayabilirsem o zamana benden mutlusu yok
bazen tartiliyirum bazen de sadece cumalariselam.kizlar gunaydin mutlu gunler ben 56 40 oldum.200gr gitdi.cok mutluyum.daha fazla dikkat ediyor boyle oldukca insan.sizler hic tartlmyosunuzmu.
supersinnnnnnBugun adet oldum şukur en azindan o siskinlik gidecek. Sabah 51.8 olarak tartildim ama cok degisiyor bazen 53 de tartildim. Hedef 46 haydi vira bismillah :) Bugün diyet adina olumlu olarak evde sabah baktim kahvaltilik yok disarda normalde standart poğaca alirdim 2 tane ama kalorisi tabii uçuşta. Onun yerine bu kucuk sandevic var peynirli yesillikli onun buyuk degil kucugunden aldim doydum su an yarisi kaldi htta birazdan acikirsam yerim. Spora da gidecegim insallah. Iyice havaya girmek istiyorum.
burdayimmmmm arada geliyorummm ben deyaaaaaaa sesime ses veren yokmuuuuuu???????
kahve cok olmamis mi. yerine bitki caylari olmaz mi .deadline
02.04.2018 menum
Kalkar kalkmaz 500 ml peynir alti suyu
Kahvalti:
1 fincan sutlu sekerli filtre kahve
3-4 catal tuzsuz yumusak peynir
1 dilim ekmek
3 zeytin
Ara:
Sekersiz sutsuz filtre kahve
300 ml su
Ogle:
Avuc kadar izgara tavuk
1/2 kase yogurt
1 kase taze fasulye
300 ml su
Ara:
1 fincan sutsuz sekersiz kahve
300 ml su
Aksam:
Ufak tavuk incik
500 ml ayran
3 kaslk bulgur pilavi
bommmmmbaaaa gibiyimmm rGünaydın kızlar:) Nasılsınız 3 gün kaldı tartılmaya:))
evet ben de oyle duydum diyetisyenlerdencanim aslinda suyu yemekle degil de en azindan yarim saat sonrasinda icmeye baslasan daha iyi olmaz mi
anammmm grup arkadasim da benim gibi cipsss yemisss.kiz toparlayalum hemen kendimizi.aksam dizi izlerken ben de kaptirmusim kendimigunaydın kızlar.
dun sabah; 2 haş.yumurta,yeşilçay. ıkı bardak su.
dün öğlen; melemen,çay,peynır,bır dılım ekmek(buğday),zeytınyağı,zeytin.salata domates(bi kaç parça aldım hepsınden )
dün akşam; işten eve gider gtmez malesef aç karnına çıkolata yedım bır tane aç kalamıyorum,yoğurtlu ıspanak,etli patates,çorba küçük tabak birer tane.ekmek yok.
akşam çayında; çay,cips az birsşey,kek küçük
dün sabah 1000 ip, dün akşam; 1000 ip+35 dak da egzersiz.3 lıtre suyumda tamam.
bu sabah 2 haş yumurta,ıkı bardak su,yeşilçay,öğlene kadar beş bardak su,şimdide granül kave içiyorum
Canım geldim ama benimde kafam karıştı yacanm ben kendi açımdan seninle mutluyum hatta bizim takıma dün senide aldk birlikte enerjimiz iyi oluyordu ben kalmanı çok isterimarkadaşım bak yakında magick de gelir gene hep beraber oluruz gitme bırakmıyorum
1.54 boyum.boyunuz ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?