Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet sanırım kan şekerım dusuyor =( dun akşam resmen dıdık dıdık çıkolata aradım onları yememe rağmen .
canm karatay yedikce yiyesin gelir der bu tarz gıdalar yedikce tekrar yeme isteği yapiyor oyuzden onlardan komple uzak durmak lazm tarçın kan sekerini düzenler

Canım yeni üyelerden kaynaklı böyle düşündüğünü zannediyorum, bizler de adapte olmaya çalışıyoruz. açıkçası kime ne yazdım hatırlamıyorum bizler de alışırız yakında daha bir hafta olmadı benim mesela. böyle bir şeyle karşılaşmak üzücü

kaçamaklar fenaa, çikolata yerine bir kayısı ceviz falan atabilirsin bence. Benim diyetisyenim de kaçamak olarak 1 salatalık yiyebileceğimi söylemişti de çok gülmüştüm salatalıktan kaçamak mı olur

selam.kizlar gunaydin mutlu gunler ben 56 40 oldum.200gr gitdi.cok mutluyum.daha fazla dikkat ediyor boyle oldukca insan.sizler hic tartlmyosunuzmu.
ya süper.
ben geçen hafta cuma 52ydim, hala aynıyım. İnsan yarım kilo da mı vermez

Ben de akşam 52.6ydım, sabah 52 olarak tartıldım. Bir gün 52.9u gördüm nasıl oluyor, neden oluyor anlamadım. Hİç kaçamak bile yapmadım

pzt menusu
kahvalti 9.00 1 haslanmis yumurta.5 zeytin. domates 1 dilum tam bugday ekmegi. peynir.
ara yesil cy.besi biyerde cayi
3 cilek
ogle 13.00 1 yumurtali menemen.
4 ksk yogurt.1 dilum tam bugday ekmegi
ara 1 cy brd tarcinli yarim yaglu sut.
2 ceviz.1 ymk ks kuru uzum
aksm 19.15 1 havuc rendesi.1 ymk ks keten tohumu.2 ksk yulaf 4 ksk yogurt tarcin karisimi
ara yesil cy.besi biyerde cayi
1 maden suyu 2 cilek
seyyyyyuu accuk cips sss
su 2.5 lt
spor 30 dk leslie 2 miles

deadline blonde ambition

hicmakam

pardon arkadasim yakunmakta haklisin tabi .elimden geldigince ben de dikkat edicem

Bu arada tünaydın boşluk buldum buraya attim kendimi
tunaydinn

tamam canm ben görmemiş olabilirim sayfa baya yoğun kusura bakma canm dünkü menünü aradm ama göremedim
ben de dikkat edeyim hem sporu hem yemegi birlikte ayni gun yazayim ins

Canım takım kalabaliklasmis sanırım ondan bende yeni bakıyorum yeni arkadaşlar gelmiş önceden azdık birbirimize yetisiyorduk bende devam etmek istemiyorum su aralar çok yoğunum zaten kimseyi takip edemem şu an kilo almışımdır kesin malum tatilde yemekler değişik hava su derken hop alınıyor kiloma döneyim korumaya geçeceğim mezun olmayı düşünüyorum

vakit buldukça spor

amin teşekkür ederim yok bende 20 küsür aldım verdim birazını işte 10 kilo daha var oğlanın doğumgünü 2 haziran bi 5 kilosunu yollayabilirsem o zamana benden mutlusu yok
ay hadi ins
selam.kizlar gunaydin mutlu gunler ben 56 40 oldum.200gr gitdi.cok mutluyum.daha fazla dikkat ediyor boyle oldukca insan.sizler hic tartlmyosunuzmu.
bazen tartiliyirum bazen de sadece cumalari
supersinnnnnn
yaaaaaaa sesime ses veren yokmuuuuuu???????
burdayimmmmm arada geliyorummm ben de

kahve cok olmamis mi. yerine bitki caylari olmaz mi .
su ve spor yok muu.diger leri cok guzel

Günaydın kızlar:) Nasılsınız 3 gün kaldı tartılmaya:))
bommmmmbaaaa gibiyimmm r
regl olcam patlicammmm
canim aslinda suyu yemekle degil de en azindan yarim saat sonrasinda icmeye baslasan daha iyi olmaz mi
evet ben de oyle duydum diyetisyenlerden
anammmm grup arkadasim da benim gibi cipsss yemisss.kiz toparlayalum hemen kendimizi.aksam dizi izlerken ben de kaptirmusim kendimi

canm ben kendi açımdan seninle mutluyum hatta bizim takıma dün senide aldk birlikte enerjimiz iyi oluyordu ben kalmanı çok isterim arkadaşım bak yakında magick de gelir gene hep beraber oluruz gitmebırakmıyorum
Canım geldim ama benimde kafam karıştı ya yeni kişiler gelmiş birde liste falan yapmışsınız sanırım ben de mezun olmak istiyorum artık kilom şimdi fazla tabi ineyim korumaya geçeceğim artık istediğim kiloya indim sıkılasmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…