canm ben kendi açımdan seninle mutluyum hatta bizim takıma dün senide aldk birlikte enerjimiz iyi oluyordu ben kalmanı çok isterimarkadaşım bak yakında magick de gelir gene hep beraber oluruz gitme bırakmıyorum
Tebrik ederim canım çok iyi gidiyrosun
Ya bir önceki günü yazmıştı onu yanlış eklemisim demekki
Aa ne oldu ki canım ya bazen alıntı yapıyorum mesela mesajlar bırikince sonra kaybediyorum öyle şeyler oluyor mesajlar karışıyor yoksa neden cevap verilmesin birde ben senin grubu değiştirdim zaten mirafatosla berabersiniz birde Nil u mihr le 3 kedim yani sen motivasyonum düşüyor diyince zaten kendi kafama göre yapmak istemiyorum isteğe göre motive olmanıza gire ekliyorum seni bunlar yıldırmaz gitme lütfen
Olur canım ama dünün menüsü diye yaz yazarken ki bilelim
Gitme yeşilinbüyüsü gruptan birileri gidince öksüz yetim kalmış gibi hissediyorum birde sana cevap verilmeme falan çok görmedim öyle bişey ilk başta gelen arkadaşlar anlamadığı için gözden kaçırdı bence ama.bunlar seni yıldırmaz ki kendini bırakma lütfen bizi de birakma
Canım yeni üyelerden kaynaklı böyle düşündüğünü zannediyorum, bizler de adapte olmaya çalışıyoruz. açıkçası kime ne yazdım hatırlamıyorum bizler de alışırız yakında daha bir hafta olmadı benim mesela. böyle bir şeyle karşılaşmak üzücü
kaçamaklar fenaa, çikolata yerine bir kayısı ceviz falan atabilirsin bence. Benim diyetisyenim de kaçamak olarak 1 salatalık yiyebileceğimi söylemişti de çok gülmüştümsalatalıktan kaçamak mı olur
ya süper.
ben geçen hafta cuma 52ydim, hala aynıyım. İnsan yarım kilo da mı vermez
Ben de akşam 52.6ydım, sabah 52 olarak tartıldım. Bir gün 52.9u gördüm nasıl oluyor, neden oluyor anlamadım. Hİç kaçamak bile yapmadım
pardon arkadasim yakunmakta haklisin tabi .elimden geldigince ben de dikkat edicem
tunaydinn
ben de dikkat edeyim hem sporu hem yemegi birlikte ayni gun yazayim ins
Canım takım kalabaliklasmis sanırım ondan bende yeni bakıyorum yeni arkadaşlar gelmiş önceden azdık birbirimize yetisiyorduk bende devam etmek istemiyorum su aralar çok yoğunum zaten kimseyi takip edemem şu an kilo almışımdır kesin malum tatilde yemekler değişik hava su derken hop alınıyor kiloma döneyim korumaya geçeceğim mezun olmayı düşünüyorum
Canım geldim ama benimde kafam karıştı yayeni kişiler gelmiş birde liste falan yapmışsınız sanırım ben de mezun olmak istiyorum artık kilom şimdi fazla tabi ineyim korumaya geçeceğim artık istediğim kiloya indim sıkılasmam lazım
yumurta falan yemiyomusun meyve ye dikkat etmen gerek nede olsa seker var icindeKahvaltı çilek muz fıstık domates salatalık tane nane dereotu maydanoz 3 çeşit peynir zeytin 1 tane kapya biber
Eki Görüntüle 2132334
Bu da benim diyet listemdi ancak verim alamadım nedense. Hep aç ve mutsuzdum, akşam yemeği de çok geliyordu. Kendimce öğlen ve sabah daha iyi yiyip akşamı azalttım.
Anlıyorum ama keşke söyleseydin dikkat ederdik. Böyle üzücü oldu kendi adıma çünkü bilerek yaptığım bir şey yokCanım kaptana da yazdım yukarda evet yenisiniz bizde elimizden geldiğince sorlarınızı cevaplıyoruz ancak sizler de hem birbirinizle hem bizlerle iletişim kurmalısınız. Motive etmek de takip etmek de karşılıklı olmalı.
evt canm liste yapıldı ama bilmiyorum nasl devam edicek böyle çok sıkı oldu sankiotivasyonlar düşmeye başladı busekilde bilmiyorum eski sistem daha eğlenceli idi gerçektenCanım geldim ama benimde kafam karıştı yayeni kişiler gelmiş birde liste falan yapmışsınız sanırım ben de mezun olmak istiyorum artık kilom şimdi fazla tabi ineyim korumaya geçeceğim artık istediğim kiloya indim sıkılasmam lazım
yumurta falan yemiyomusun meyve ye dikkat etmen gerek nede olsa seker var icinde
Süper doyurucu olmuşKahvaltı çilek muz fıstık domates salatalık tane nane dereotu maydanoz 3 çeşit peynir zeytin 1 tane kapya biber
Canım Karatay pek bana uymadı, sabah erken çıkıyorum evden. Ayılıp öyle doyacak kadar kahvaltı yapamıyorum, okula da götüremiyorum pek yiyecek vakit de olmuyor. O yüzden sabah daha pratik şeyler veya okulda kepekli ekmekli sandviç yiyorum.Karatay yapmayı hiç denedin mi? Bende kartaydan önce kalori sayıyordum hep aç ve halsizdim. Aklım da sürekli yemekteydi. Ama şimdi doyana kadar yiyebildiğim için açlık ve halsizlik çekmiyorum. Üstelik çok güzel de kilo verdim.
Karatay'da mercimek vardı sanırım, bad yapabilirsin bulgursuz soğuk yeniyor zaten, çok severim benYa işte yumurtayla aram çok kötü. Küçüklükten beri böyleyim. Hele haşlanmış yumurtanın olduıu odaya bile giremem. Zar zor omlet yiyordum karatayda ekmek olmayınca bi ara yine koptum. Şimdi tekrar yavaş yavaş yiyorum ama nadir. Geçen yazdım da kimse görmedi ben sıcağa hiç dayanamıyorum kışın bile kısa kollu ince bluzlarla gezerim havalar ısınınca meyve ve dondurmadan başka bişey yiyemez oluyorum.nasıl kırıcam bunu bilmiyorum. Aslında sadece çilek yiyecektim ama spor yapacağım için muz da yedim. İnanılmaz hamlamışım heryerim ağrıyor mz iyi gelir kas ağrılarına spor öncesi yenilebilecek en iyi gıda.
Süper doyurucu olmuş
Canım Karatay pek bana uymadı, sabah erken çıkıyorum evden. Ayılıp öyle doyacak kadar kahvaltı yapamıyorum, okula da götüremiyorum pek yiyecek vakit de olmuyor. O yüzden sabah daha pratik şeyler veya okulda kepekli ekmekli sandviç yiyorum.
benim sabah menum 14findik.1bardak sut.biraz kaymak.
simdide et sakatatmi diyosunuz karacigere falan.baya ondan yedim hem tok tutsun hem kansizligm var.vayada yogurt.3kuru meyve yarim parca cukulata.
a
afiyet olsun canm benim diğer yazdklarin için de sağol çok doğruKahvaltı çilek muz fıstık domates salatalık tane nane dereotu maydanoz 3 çeşit peynir zeytin 1 tane kapya biber
sutun icine tarcin at cok guzel suyada koya bilirsin pet siseye.bbirde karatay mutfagi kitabini al derim ben alamadim buralarda yok ama internetden indirip okudum.cok guzel kitapYa işte yumurtayla aram çok kötü. Küçüklükten beri böyleyim. Hele haşlanmış yumurtanın olduıu odaya bile giremem. Zar zor omlet yiyordum karatayda ekmek olmayınca bi ara yine koptum. Şimdi tekrar yavaş yavaş yiyorum ama nadir. Geçen yazdım da kimse görmedi ben sıcağa hiç dayanamıyorum kışın bile kısa kollu ince bluzlarla gezerim havalar ısınınca meyve ve dondurmadan başka bişey yiyemez oluyorum.nasıl kırıcam bunu bilmiyorum. Aslında sadece çilek yiyecektim ama spor yapacağım için muz da yedim. İnanılmaz hamlamışım heryerim ağrıyor mz iyi gelir kas ağrılarına spor öncesi yenilebilecek en iyi gıda.
İlk defa duydum internetten bakıp deniycem severim öyye karışık şeyleri teşekkür ederimKaratay'da mercimek vardı sanırım, bad yapabilirsin bulgursuz soğuk yeniyor zaten, çok severim ben
Yİyorum evet yumurta ama 07.10'da uyanıp 07.25'te çıkıyorum öyle söyleyeyimEğer haşlanmış ymurta yiyebiliyorban yeşillik yumurta ve peynir ile güzel bi kahvaltı yahabilirsin. Ben kahvaltı yapmıyorum. Yani şöyle geç yapıyorum sabah sadece sade türk kahvesi içiyorum. Öğlen de karataya göre kahvaltı veya öğle yemeği yiyorum. Belki bu şekilde yapabilirsin. Ev yemeği yiyebileceğin imkanın yok mu öğlen için?
Limon, sumak falan seviyorsan seversin bence. Asma yaprağı ile yeniyor. Günlerde çok yapılır bizim memleketteİlk defa duydum internetten bakıp deniycem severim öyye karışık şeyleri teşekkür ederim
tesekurrrr ederim biliyorum fakat cokkk seviyorum bazen dayanamiyorum yiyorum bu arada yogurdu kendim mayaladim.Kansızlık için et tüketiyorsan yanında süt süt ürünleri veya çay tüketmemeni tavsiye ederim canım. Kalsiym ve demir birbirlarinin emilimini engelliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?