Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ama sabır canım benim :)

Bekle bir adet günü gelsin ilk aydan olabilir de olmayabilirde bence kan testi seni daha çok strese sokar kaldıki hala gebe kalma şansın var benim doktorum düzenli ilişki önemli güne bakma derdi:)

Relax

Kaç gündür buraya mesaj yazamıyorum çok çoştum ben ya. Bir türlü diyet motivasyonuna giremedim arkadaşlar ben. Bi kaç gün tamam sonra gene bozuyorum. Tekrar o eski disiplinime girmek zor geliyor.

Relax!!! ah ahhhhh hayatımda en çok ihtiyacım olan ama asla olmayı beceremediğim şey tezcanlı bi insanım canım ben yapım böyle napıyım meraktan ölüyorum bi görsen beni ama panik yaptığım için değil sadece istediğim için merak ediyorum doktora gittim herşey normal ama hemen olmayabilirsin panik yapma dedi. Ben mümkün değil adeti bekleyemem nerdeyse bu hafta yaptırıcam kan tahlilini

Kaç gündür buraya mesaj yazamıyorum çok çoştum ben ya. Bir türlü diyet motivasyonuna giremedim arkadaşlar ben. Bi kaç gün tamam sonra gene bozuyorum. Tekrar o eski disiplinime girmek zor geliyor.
Evet zor ama imkansız değil yapabilirsin sadece ilk günler fazla sosyal olmamak gerekiyor ya bence dışarı çıkınca insan birdir setin ortasında kalıyor aman diyor o yüzden katı olarak başla önce sonra yavaş yavaş istediğin tempoyu yakalarsın

deadline bugunki menum

Kalkar kalkmaz 500 ml peynir alti suyu

Kahvalti:
1 yumurtayla omlet
3-4 catal peynir
3zeytin
1,5 dilim ekmek
1 fincan sutlu sekerli kahve

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
350 ml su

Ogle:
2 biber dolmasi
Yogurtlu mantar salatasi

Ara:
Sekersiz sutsuz kahve
2-3 biskuvi
350 ml su

Aksam:
1 biber dolma
2-3 kaslk corba
3 kuru kayisi

Spor cantama esofman altini koymayi unutmusum, spordan bos döndüm
Suyu bugun az ictim
Hayir, Roma'yi ben yakmadim, o kadar da degil :)

Evde idrar testi yap önce daha heyecanlı :)
Bize de haber ver madem

Evde idrar testi yap önce daha heyecanlı :)
Bize de haber ver madem
bende aynı konuda ısrar ettim bu kadar erken yapinca test silik çıkıyor ama napalim bizim kız sabirsiZ ay bide hamile cikarsa bu seferde acaba cinsiyeti ne diye gene duramaz bu yandık

bende aynı konuda ısrar ettim bu kadar erken yapinca test silik çıkıyor ama napalim bizim kız sabirsiZ ay bide hamile cikarsa bu seferde acaba cinsiyeti ne diye gene duramaz bu yandık

Oooooo onu şimdiden merak ediyorum canım gerçekten yandınız yani bence beni gruptan atın siz benden söylemesi hatta daha geçen gün konusu oldu iki arkadaşım var hamile daha cinsiyeti öğrenmediler birinin günü geçti bile ama randevusunu bekliyor ya nasıl gitmiyosun nasıl randevunu bekliyosun ben daha ortada olmayan bebeğin cinsiyetini merak ediyorum bu nasıl bi sabır demiştim şaka bir yana ama kendinde neyi değiştirmek istersin diye sorarsanız tam da bu huyumu derim çünkü insanı inanılmaz yoran bişey bu. Düşünsenize kapıda eşini bekleyen hep ben oluyorum kocasından önce hazırlanıp onu kapıda hadi hadi diye bekleyen kadın mı olur ya kadınlığın ruhuna aykırı bi kere yolda bile hızlı yürüyorum eşim nişanlıyken anneme beni şikayet etmişti beni çekiştirerek yürüyo çocuğunu çekiştiren anne gibi diye iş yerinde işimi hızlı yaparım hızlı yaptığım için yeni gelen işi de bana kakalarlar daha neler neleeeeer asansör kaçsa sanki hayatımdan yıl çalınmış gibi gıcık oluyorum nereye yetişicem bende bilmiyorum bu sabırsızlık, tezcanlılık beni yaşımdan evvel yaşlandıracak ama onu iyi biliyorum.

Miracım 40 hafta geçmez böyle
Olsun güzel heyecanlar insan paylaşacak birilerini arıyor tanımasa da :)

Ben gebe olabilir miyim ihtimalini adetime 3-4 gün kala anlamıştım kızımda çünkü benim baş ağrısı ataklarım olur onlar olmayınca alla alla demiştim :) Y YesilinBuyusu sanırım 2.gebeliği beklemek daha heyecanlı

Ben her an açığım 3. bebişe canım gelirse hoşgelir sefa gelir:))

Bence çok güzel menün canım afiyet olsun:)

Asyada bebek olmama ihtimali vardı doktor normal yolla olmaz demişti o yüzden baya endişeliydik ama şükür 2. Ayda olmuştu bu biraz daha farklı tabiki her zaman olmama ihtimali var ama olma ihtimali daha yüksek olduğu için beklenti daha yüksek oluyor. ilk zamanlar ve son zamanlar gerçekten geçmek bilmiyor ya bakalım Allah hayırlısını versin baya başınızı ağrıtıcam ama o kesin

Hepinize günaydın kızlar tartıya son 2 gün heyecan var mı:) İnşallah biraz daha eksilmişizdir 64 lerim görürsem haftaya hedefim 63 ler çabuk çabuk düşsün istiyorum rakamlar:))

Olmaz mı canım tabiki var ama benim gibi hergün tartılan biri için her gün farklı sonuç görmek de ilginç oluyor yani

kız aceleden cocuguda altı yedi ayda doğurma 9.ayı bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…