Evet o kadar şey içtim ki midem sürekli sıvı doluydu ondan açlık hissetmemiş olabilirimacıkmadıysan süper
ben de yine bir bitki çayı yaptım içip yatacağım, bol sıvı tüketince acıkmıyor insan pek
Ama sabır canım benim :)Evet canım ikinciyi istiyoruzyok daha adet günüme 10 gün var daaa ya nasıl diyeceğimi bilmiyorum yumurtlama günlerinde deneme yapılıyor ya hani onlardan beri kasıklarımda ağrı var ama dün çok şiddetli oldu hatta birden sancı şeklinde girdi. Önümüzdeki pazartesi kan testi yaptırayım diyorum çıkar o zaman değil mi? Daha erken çıkar mı kanda? Ya da eczane testlerinde? Bende aksattım canım ya ev taşıma işi çıktı birde kilo veremedim takıldım bunaldım antidepresan kullanıyordum bebek düşününce onu bıraktım felan üst üste gelince cozuttum ama toparlamaya çalışıyorum neyse ki senin işin bitti platesi de yaparsın nasılsa canım
Ama sabır canım benim :)
Bekle bir adet günü gelsin ilk aydan olabilir de olmayabilirde bence kan testi seni daha çok strese sokar kaldıki hala gebe kalma şansın var benim doktorum düzenli ilişki önemli güne bakma derdi:)
Relax
Evet zor ama imkansız değil yapabilirsin sadece ilk günler fazla sosyal olmamak gerekiyor ya bence dışarı çıkınca insan birdir setin ortasında kalıyor aman diyor o yüzden katı olarak başla önce sonra yavaş yavaş istediğin tempoyu yakalarsınKaç gündür buraya mesaj yazamıyorum çok çoştum ben ya. Bir türlü diyet motivasyonuna giremedim arkadaşlar ben. Bi kaç gün tamam sonra gene bozuyorum. Tekrar o eski disiplinime girmek zor geliyor.
Relax!!! ah ahhhhh hayatımda en çok ihtiyacım olan ama asla olmayı beceremediğim şeytezcanlı bi insanım canım ben yapım böyle napıyım meraktan ölüyorum bi görsen beni ama panik yaptığım için değil sadece istediğim için merak ediyorum doktora gittim herşey normal ama hemen olmayabilirsin panik yapma dedi. Ben mümkün değil adeti bekleyemem nerdeyse bu hafta yaptırıcam kan tahlilini
bende aynı konuda ısrar ettim
Evde idrar testi yap önce daha heyecanlı :)
Bize de haber ver madem
bende aynı konuda ısrar ettimbu kadar erken yapinca test silik çıkıyor ama napalim bizim kız sabirsiZ ay bide hamile cikarsa bu seferde acaba cinsiyeti ne diye gene duramaz bu yandık
Dünki menüm
sabah
2-3 yk melemen
3-4 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
ara
yarim avuc yer fistigi
1-2 hurma
aksam
3 yk haslnms et
2 yk bulgur
salata
Miracım 40 hafta geçmez böylebende aynı konuda ısrar ettimbu kadar erken yapinca test silik çıkıyor ama napalim bizim kız sabirsiZ ay bide hamile cikarsa bu seferde acaba cinsiyeti ne diye gene duramaz bu yandık
Ayy tabiki haber veririm zaten gruptan gitmeye hiç niyetim yok listeden çıksam bile burayı bırakmam çünkü kontrollü hamilelik istiyorum Allah sağlık sıhhat verirse. Sen ne zaman düşünüyosun canım valla 2 ye cesaretim var ama 3 biraz zor yine de büyük konuşmayayım
bugünkü menüm (aranızdaki en obur benim hazır olun)
sabah
domates,salatalık,kapya
1 çk çörek otu
5 siyah zeytin
1.5 yk badem peyniri
2 dilim tb ekmek
ara
6 çiğ fıstık
10 çiğ badem
1 muz
1 kupa karışık bitki çayı
öğle
ıspanak salatası
4 yk yeşil mercimek
1 kase çorba
1 kupa soda-limon
ara
2 kupa karışık bitki çayı
2 gün kurusu
2 hurma
1 kupa kakaolu badem sütü
akşam
1 kase çorba
1 tabak taze fasulye
3 yk siyah kinoa
kırmızı lahana-havuç salatası
ara
6 çilek
Miracım 40 hafta geçmez böyle
Olsun güzel heyecanlar insan paylaşacak birilerini arıyor tanımasa da :)
Ben gebe olabilir miyim ihtimalini adetime 3-4 gün kala anlamıştım kızımda çünkü benim baş ağrısı ataklarım olur onlar olmayınca alla alla demiştim :) Y YesilinBuyusu sanırım 2.gebeliği beklemek daha heyecanlı
Hepinize günaydın kızlar tartıya son 2 gün heyecan var mı:) İnşallah biraz daha eksilmişizdir 64 lerim görürsem haftaya hedefim 63 ler çabuk çabuk düşsün istiyorum rakamlar:))
Oooooo onu şimdiden merak ediyorum canım gerçekten yandınız yani bence beni gruptan atın siz benden söylemesihatta daha geçen gün konusu oldu iki arkadaşım var hamile daha cinsiyeti öğrenmediler birinin günü geçti bile ama randevusunu bekliyor ya nasıl gitmiyosun nasıl randevunu bekliyosun ben daha ortada olmayan bebeğin cinsiyetini merak ediyorum bu nasıl bi sabır demiştim şaka bir yana ama kendinde neyi değiştirmek istersin diye sorarsanız tam da bu huyumu derim çünkü insanı inanılmaz yoran bişey bu. Düşünsenize kapıda eşini bekleyen hep ben oluyorum kocasından önce hazırlanıp onu kapıda hadi hadi diye bekleyen kadın mı olur ya kadınlığın ruhuna aykırı bi kere yolda bile hızlı yürüyorum eşim nişanlıyken anneme beni şikayet etmişti beni çekiştirerek yürüyo çocuğunu çekiştiren anne gibi diye iş yerinde işimi hızlı yaparım hızlı yaptığım için yeni gelen işi de bana kakalarlar daha neler neleeeeer asansör kaçsa sanki hayatımdan yıl çalınmış gibi gıcık oluyorum nereye yetişicem bende bilmiyorum bu sabırsızlık, tezcanlılık beni yaşımdan evvel yaşlandıracak ama onu iyi biliyorum.
inslah canm bende öyle istiyorumHepinize günaydın kızlar tartıya son 2 gün heyecan var mı:) İnşallah biraz daha eksilmişizdir 64 lerim görürsem haftaya hedefim 63 ler çabuk çabuk düşsün istiyorum rakamlar:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?