- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ayyyy kaptaniiiiiiimmmmmm ablaaaaammmmm gözlerime inanamıyorum donuyor musun???
Nasıl özledim bı bilsengünlerdir etiket yapayım diyordum ama takıma bile doğru düzgün ugrayamadim yazdığını görünce çok mutlu oldum hoş geldin
Evet canm o zaman insan daha bı gaza geliyor :) o ara seninle çok güzel kilo vermiştik yine veririz ama hem bu sefer hedefe ulaşıncaya kadar da birakmak yok
bak birleşirsek bomba oluruz demiştim, ben spor konusunda sana yaklaşayım sen de beslenme o zaman. 2 senedir veganım bir gün bile kabızlık yaşamadım. sürekli lif yemektenama baklagil de ye olur mu o da çok önemli
spor da seni geçeceğim görürsün
benim olduğum sene bizbluegreeneyes ile falan da yapıyorduk böyle di mi, 4 ayda 20 kiloyu boşa vermedim keşke sen de olsaydın yeşil ama olsun bak sağlıklı hamiş olacaksın ona teşvik ediyoruz
Dönmesen bile arada ses ver mutlaka çok özlüyoruzCanımmmbende siziii çok özledim. Dönüyormuyum bilmiyorum amaaa çok özlediğim kesin. Buraların tadı çok ama vakit nasıl bulacağım o tartışılır. Bebek var çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
canım fındık lahmacun falan nasıl oluyor? küçük oluyor değil mi, tam bilmiyorum. eğer azsa yani menün güzel gayet, özellikle kahvaltıların çok iyi oluyor seninMenümü yazayım
Uyanınca su kahve
Kahvaltı
Domates salatalık 1 kapya biber 1 armut 10 zeytin 4 ceviz beyaz peynir 1 bardak süt
Ara
Mercimek çorbası 3 hurma
Ara
Kahve
Akşam
Karışık ızgara içinde yarım fındık lahmacun yarım fındık kaşarlı pide salata 3 sıkım çiğköfte şalgam suyu 3 tane hurma
Ya kızlar ben bu aralar ne yemek istesem bulamıyorum balık yiyelim dedik av yasağı var burda van balığı yüzünden balıkçılar kapanmış yeşillikleri bile yıkamıştım lokantada yiyelim dedik ay ramazan diye yok dediler valla neye elime atsam kurutuyorumkarışık ızgaraya talim ettik
çok sağlıklı olmuş bayıldımKızlar menüm
Sahur iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 6 zeytin 3 ceviz domates salatalık 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba kabak yemeği 1 kase yoğurt karabuğday salatası yatana kadar 1.5 lt suyu içerim
hadi bakalım haftaya da görelimsağol canm benim sonunda listede birinciliğide gördük hepsi bir arada oldu bugün
yaa bunu ben de diyeyim, diyetisyenim listeme yazmıştı ama daha önce hiç yapmadığım için bilememiştim. protein oranı en yüksek tahıl demişti bana. yarın ben de kesin yapıcamCanım ben normal yeşillikle zeytinyağlı limonlu yapıyorum çok doyurucu oluyor bazısı yoğurtlu yapıyomuş ben pek beğenmedim
tokat deyinca aklıma tokat batı geldi, ay bayılırımBurda da alabalıkcilar var oralarda ramazan sonrası bulursam yerim canmah keşke gönderebilsem ama bu taraflardan canının çektigi bişey olursa gönderebilirim Tokat'taym ben
çok güzelBu günkü menü
07:30 1.5 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek,1 fincan yeşil çay
13:00 1 şekersiz Nescafe
19:55 6 kaşık taze bezelye yemeği, bolca salata, yarım dilim trilecce
2.5 litre su
45 dakika tempolu kondisyon bisikleti şuan sırtımdan yerler akıyor :)
ShellShock sizin menuyu bekliyorum
haklısın resmen yemek yapmaya üşendim. ama yarından itibaren sıkıya aldım işiCanm sebze de olaydı keşke ama güzel menü spor da süper
kaptanıııımCanımmmbende siziii çok özledim. Dönüyormuyum bilmiyorum amaaa çok özlediğim kesin. Buraların tadı çok ama vakit nasıl bulacağım o tartışılır. Bebek var çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor
mezun olmadan bırakmam bu seferEvet canm o zaman insan daha bı gaza geliyor :) o ara seninle çok güzel kilo vermiştik yine veririz ama hem bu sefer hedefe ulaşıncaya kadar da birakmak yok
Tokat batı baklalı dolma yer pancarları hep vegan yemekler canmhadi bakalım haftaya da görelim
yaa bunu ben de diyeyim, diyetisyenim listeme yazmıştı ama daha önce hiç yapmadığım için bilememiştim. protein oranı en yüksek tahıl demişti bana. yarın ben de kesin yapıcam
tokat deyinca aklıma tokat batı geldi, ay bayılırım
çok güzeltrileçeyi yakmışsındır
haklısın resmen yemek yapmaya üşendim. ama yarından itibaren sıkıya aldım işi
Aynen sıkı tutalım hep birlikte mezun olalım en kısa zamandamezun olmadan bırakmam bu sefer
Çok güzel oluyo canım tavsiye ederim ilk ben bunu hayatta yemem demiştim malum kokusundan ama bu şekilde çok güzel hem doyurucuhadi bakalım haftaya da görelim
yaa bunu ben de diyeyim, diyetisyenim listeme yazmıştı ama daha önce hiç yapmadığım için bilememiştim. protein oranı en yüksek tahıl demişti bana. yarın ben de kesin yapıcam
tokat deyinca aklıma tokat batı geldi, ay bayılırım
çok güzeltrileçeyi yakmışsındır
Teşekkürlercanım fındık lahmacun falan nasıl oluyor? küçük oluyor değil mi, tam bilmiyorum. eğer azsa yani menün güzel gayet, özellikle kahvaltıların çok iyi oluyor senin
çok sağlıklı olmuş bayıldım
Menün güzelmiş canım çorbayı diyetisyenin mi verdi bu kadar çok kendin mi bu şekilde olusturdun merak ettimbugünkü menüm
sabah
ara
- 3 kepçe mercimek çorba
- 10 çiğ fıstık
- 2 çiğ kaju
öğle
- 2 fincan türk kahvesi
ara
- 3 kepçe mercimek çorba
- 8 yk tam buğday makarna-sade
- 1/2 avokado
akşam
- 1 kupa yeşil çay
- 1 yeşil elma
2.5 litre su
- 5 yk yulaf
- 1 bardak badem sütü
- 2 yk pekmez
spor
@Mirafatos
- 2.5 saat yürüyüş
- pilates çemberi ve dumbell ile kol hareketleri, 10 dk.
Y YesilinBuyusu
Harika trileceyi yakmışsındır benceBu günkü menü
07:30 1.5 dilim peynir, 5 zeytin, domates salatalık, 2 kuru kayısı, 1 dilim ekmek,1 fincan yeşil çay
2.5 litre su
Aslinda bende herhangi bir diyete bagli kalmayi sevmiyorum o anki duruma gore en sagliklisi neyse onu seciyorym. Bu arada bisikletiniz olmasi cok iyi . Arada odul olur artik ne olcak. Ben bu hafta odullerle gecirdim neretedeyseBence olur
Waooowwww rakipler fena geliyor
Supesin canm aynı tempo devamşunun surasinda ne kaldi dugune
Canm bizim başlangı sessiz oldu ama sonuç güzel olcak inşallahben sağlıklı beslenmeye calisiyorum canm öyle herhangi bir diyete bağlı değilim diyetisyen listem var ama tam uygulayamiyorum spor olarak da bisikletçiyim evde bisiklet var onunla calisiyorum bu ara biraz boşladım ama birazdan süreceğim yediğim tatlıyı eritmek lazım
Menunuz ve sporunuz harika bence. Ama ah su tatli olmasa :) ama coktan yakmiasinnizdir bence o kadar spora.Bu günkü menü
2.5 litre su
Dönmesen bile arada ses ver mutlaka çok özlüyoruzbebiş nasil?? Tekrar ise mi başladın?? Ben aynı abla memlekette devam buraya da geri döndüm insallah bu sefer tamamlayıp bitireceğim
kaptanıııım
yokluğumda bebişler olmuş hiç haberim yokben vegan olan black. özledik seni, uğrarsın umarım
Aktifiz tabiki canim ilk sayfayı oku orda form var kopyala yapıştır buraya adın mesleğin falan olan birde güncel kolonu ve hedefini yaz
April hoşgeldin seni özledim ya dönüyormusun yoksasana kapılarımız hep açık burası senin takımın zira
ApriL_2007 nasılsın ufaklık nasıl baya büyüdü ya gel artık bence zaten nasıl gidiyor hiç uğramadın ne zamandır
canım fındık lahmacun falan nasıl oluyor? küçük oluyor değil mi, tam bilmiyorum. eğer azsa yani menün güzel gayet, özellikle kahvaltıların çok iyi oluyor senin
çok sağlıklı olmuş bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?