Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canımmm bende siziii çok özledim. Dönüyormuyum bilmiyorum amaaa çok özlediğim kesin. Buraların tadı çok ama vakit nasıl bulacağım o tartışılır. Bebek var çalışıyorum. Sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor

Evet canm o zaman insan daha bı gaza geliyor :) o ara seninle çok güzel kilo vermiştik yine veririz ama hem bu sefer hedefe ulaşıncaya kadar da birakmak yok

Dönmesen bile arada ses ver mutlaka çok özlüyoruz bebiş nasil?? Tekrar ise mi başladın?? Ben aynı abla memlekette devam buraya da geri döndüm insallah bu sefer tamamlayıp bitireceğim

canım fındık lahmacun falan nasıl oluyor? küçük oluyor değil mi, tam bilmiyorum. eğer azsa yani menün güzel gayet, özellikle kahvaltıların çok iyi oluyor senin
Kızlar menüm
Sahur iki haşlanmış yumurta avuç içi kadar peynir 6 zeytin 3 ceviz domates salatalık 5 bardak su
Iftar 1 kase çorba kabak yemeği 1 kase yoğurt karabuğday salatası yatana kadar 1.5 lt suyu içerim
çok sağlıklı olmuş bayıldım

sağol canm benim sonunda listede birinciliğide gördük hepsi bir arada oldu bugün
hadi bakalım haftaya da görelim
Canım ben normal yeşillikle zeytinyağlı limonlu yapıyorum çok doyurucu oluyor bazısı yoğurtlu yapıyomuş ben pek beğenmedim
yaa bunu ben de diyeyim, diyetisyenim listeme yazmıştı ama daha önce hiç yapmadığım için bilememiştim. protein oranı en yüksek tahıl demişti bana. yarın ben de kesin yapıcam
Burda da alabalıkcilar var oralarda ramazan sonrası bulursam yerim canm ah keşke gönderebilsem ama bu taraflardan canının çektigi bişey olursa gönderebilirim Tokat'taym ben
tokat deyinca aklıma tokat batı geldi, ay bayılırım
çok güzel trileçeyi yakmışsındır

kaptanıııım
yokluğumda bebişler olmuş hiç haberim yok ben vegan olan black. özledik seni, uğrarsın umarım

Tokat batı baklalı dolma yer pancarları hep vegan yemekler canm
Yaktm diye düşünüyorum yine yeşil çay içtim o zaman da bisikletten hemen kalkamadım 50 dk oldu orası
haklısın resmen yemek yapmaya üşendim. ama yarından itibaren sıkıya aldım işi

mezun olmadan bırakmam bu sefer
Aynen sıkı tutalım hep birlikte mezun olalım en kısa zamanda

Çok güzel oluyo canım tavsiye ederim ilk ben bunu hayatta yemem demiştim malum kokusundan ama bu şekilde çok güzel hem doyurucu

Menün güzelmiş canım çorbayı diyetisyenin mi verdi bu kadar çok kendin mi bu şekilde olusturdun merak ettim

Harika trileceyi yakmışsındır bence

Aslinda bende herhangi bir diyete bagli kalmayi sevmiyorum o anki duruma gore en sagliklisi neyse onu seciyorym. Bu arada bisikletiniz olmasi cok iyi . Arada odul olur artik ne olcak. Ben bu hafta odullerle gecirdim neretedeyse

Menunuz ve sporunuz harika bence. Ama ah su tatli olmasa :) ama coktan yakmiasinnizdir bence o kadar spora.
Benim menum ise
Kahvalti
Sekersiz cay
Bir dilim beyaz peynir
Bir adet domates
Bir adet salatalik
Bir adet haslanmis yumurta
İki dilim kepek ekmek
Ara yapmadim
Oglen misir gevregi bir kase
Sut
Ara yapmadim
Aksam
Mercimek corba
Bezelyw yemegi
Bulgur pilavi
Salata
Azicik pide :)
Ara yapmadim
1.5 litre su
Egzersiz yine yok kendimde o eneejiyi bulamiyorum bir turlu motivasyonum eksik
deadline

Dönmesen bile arada ses ver mutlaka çok özlüyoruz bebiş nasil?? Tekrar ise mi başladın?? Ben aynı abla memlekette devam buraya da geri döndüm insallah bu sefer tamamlayıp bitireceğim

Aaaa tabiki bebiş iyi 10 aylık oldu Evet canım tekrar başladım 2 ay oldu. Bende döneceğim yakında iyi yapmışsın kuzummm. Tanıdık yüzler görmek ayrı bir harika

kaptanıııım
yokluğumda bebişler olmuş hiç haberim yok ben vegan olan black. özledik seni, uğrarsın umarım

Evet evet oldu çok şükür seni kaçak sen nerelereydin? Çok özlettin kendini iyiki gelmişsin.

Canımm bende siziiii çok özledim yakında dönebilme ihtimalim var. Elimden geldiğince burdayım. Kilo aldım dead en kısa zamanda vermeliyim. Bikaç eski arkadaş var gelmek istiyorlar takımda yer varsa alalım mı canım?

ApriL_2007 nasılsın ufaklık nasıl baya büyüdü ya gel artık bence zaten nasıl gidiyor hiç uğramadın ne zamandır

İyiyim çok şükür sen nasılsın canım? Büyüyor teyzesi günden güne. Sen naptın düğün ne zamn nasıl gidiyor herşey?

Minik canım evet onun da yarısını yedim yarısını eşime verdim. Hayaller balık hayatlar et oldu bugün senin menü güzil sporun gözümden kaçmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…