Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

nermincim ben biizm takıın listesini gönderdim çünki herkes sıfır yani kontol edecek bi durum yoktu bu yüzden boşuna yorulma dedim.siizn listenizi bekliyorum tamalansın die. bitince kontrol ederim.. a.s.

silvişim kelebeğim
bizim listemiz de bu hafta 0 ı gördü:umursamaz:

yapıştırıyorum canım paylaşıma
1.TAKIM **129. ETAP**

nrymn( 58,2 / 58,2 / 0 / 0 %)
hayat70(57,9/ 57,9 / 0 / 0%)
lolo ( 86/ 86 / 0 /0 % )
çelik198408 ( 71.1 / 71,1 / 0 / 0%)
twilight11 (65/65/0/0%)

1. TAKIM TOPLAM KıLO ( 338,2 / 338,2 / 0 / 0%)

ben burdayım ama malum sebeplerden zamanında nete giremiyorum inan daha düzenimi sağlayamadım biliyorum sende haklısın inan vakit bulamıyorum anca bu saatler o da bazen
bende sizinle zayıflamak istiyorum inanın çok istiyorum ama o kadar sorunum varki zamanım o kadar az ki bazen kendimi bile unuttuğum oluyo
taktir sizin ben ne kadar çok sizinle birlikte zayıflamak istediğimi anlattım malesef daha düzenimi oturtamadığım için hep bi koşuşturmanın içinde olduğum için size vakit ayıramıyorum
isterseniz beni bir süreliğine dinlenmeye alın ben kendimi toparladığım zaman geleyim yada tamamen çıkarta bilirsiniz dediğim gibi taktir sizin

ayrıca şunuda ifade etmek istiyorum
ben çok azimliyim bu kilo verme işinde belki bir süre böyle düzensiz olucam ama kesin kafama koydum bu iş olucak sadece bu aralar kendimi hiç zaman ayıramıyorum
inanın rahatsızım doktora bile gidemiyorum hep gidicem diyorum ama vaktim olmuyo .
kararınız ne olursa olsun yinede her şey için teşekkür ederim hepinize.

Bu gün yeşil çay içmeye başladım. Metabolizmama yardımcı olur belki ayrıca faydalı. Liptonun limonlu yeşil çayı biraz acı geldi bana yada çok demli, ama içicem yinede.
Başka metabolizmayı hızlandıracak çok övülen bişeyler duydunuz mu?
Bi yakınımız elma sirkesi içiyormuş rejim yaparken, normalde verilmesi gereken kilodan bi hayli fazla vermişti, ama mideyi rahatsız edermi düşüncesi ile pek güvenemiyorum.

kızlarrrr yardımmm regl oldum ve kendımı frenleyemıyorummm ufff :gitme:1 2 uygulayıp azcık tartıda hareketlenme gorebılecegım bır dıyet var mı elma demeyın ama kaydirigubbakcemile3

Bu gün yeşil çay içmeye başladım. Metabolizmama yardımcı olur belki ayrıca faydalı. Liptonun limonlu yeşil çayı biraz acı geldi bana yada çok demli, ama içicem yinede.
Bi yakınımız elma sirkesi içiyormuş rejim yaparken, normalde verilmesi gereken kilodan bi hayli fazla vermişti, ama mideyi rahatsız edermi düşüncesi ile pek güvenemiyorum.

ben elma sırkesını sevmıyorum canım..salatada kullanabılırsın ama normalde gıcıkk:sinifsinif:1 lıtre suya 1 elma 1 lımon 1 kabul tarcın 1 tatlı kasıgı karanfıl 1 tatlı kasıgı tane karabiber katıp kaynaytıp sonra suzup ıcmek her yemekten sonra 1 bardak metabolızmayı hızlandırıyor dıye duymustum ben dıyet yapmaya karar verdıgım zamanlar yapıyordum

kızlarrrr yardımmm regl oldum ve kendımı frenleyemıyorummm ufff :gitme:1 2 uygulayıp azcık tartıda hareketlenme gorebılecegım bır dıyet var mı elma demeyın ama kaydirigubbakcemile3

1. Gün

Sabah: Sade kahve/çay, yarım greyfurt, 1 dilim tost ekmeği, 2 çorba kaşığı fıstık ezmesi

Öğle: Yarım tabak ton balığı, 1 dilim tost ekmeği, kahve, çay ya da soda

Akşam: 2 dilim et, 1 tabak yeşil fasülye, 1 elma, 1 kase vanilyalı dondurma

2. Gün

Sabah: 1 yumurta, yarım muz, 1 dilim tost ekmeği, sade kahve/çay

Öğle: 1 tabak lor peyniri, 3 tuzlu kraker

Akşam: 2 sosis, 1 tabak brokoli veya karnıbahar, yarım tabak havuç, yarım muz, yarım tabak vanilyalı dondurma

3. Gün

Sabah: 5 tuzlu kraker, 1 dilim çedar peyniri, 1 elma, sade kahve/çay

Öğle: 1 katı yumurta, 1 tost ekmeği

Akşam: 1 tabak ton balığı, 1 tabak karnıbahar, yarım kavun, yarım vanilyalı dondurma

canım yıllar önce bu diyete sarmıştım ben. şaşılacak şey şu; 3 günde 3 kilo mu iki kilomu ne verdiriyordu.Ve 3 günden fazla bu diyeti yapmak sakıncalı. 3 kilo verip bir hafta bekliyorsun sonra tekrar. Tabi ben 3 günden sonra boğazıma sahip olamıyordum verdiğimi 1 haftada alıyordum. amerikadaki kalp vakfının yayınladığı bir diyetti sanırım.. Acil durumlar için iyi olur. ama düzenli uygulanılmaması lazım sanırım.

Bizim sitede egzersiz bölümünde yeni başlayanlar için aerobic videosu vardı, gaza gelip kalkıp yapayım dedim yarısına kadar yaptım neyse yorumdum(ki zor hareketler değildi). dün bu bacaklarımın üstünde hamlama ağzı oluştu dün egzersiz yapmadım ama en azından haftanın 3 yada 4 günü yapmayı düşünüyorum. Sitedeki görüntülü spor bölümünden faydalanıcam. Bebeğim olanak verdikçe.
şimdilik tartımda bir oynama var merak ediyorum cumaya kadar sonuç ne olacak.

günaydın günaydın takımcımm nasılsınız bakalım bu haftaa hııı
hafta sonu kaçamaksız geçirenlerr elime mum diksinna.s

....
inanın rahatsızım doktora bile gidemiyorum hep gidicem diyorum ama vaktim olmuyo .
kararınız ne olursa olsun yinede her şey için teşekkür ederim hepinize.

lolcum birlikte bir karara varalım böyle olmaz,
diyorum ki perşembeden bildirimini yap ya da , telefon numaramı vereyim mesajla geç kaç kilo olduğunu?

aysuncum bence sıcak suya, şekersiz çaya, yeşilçayına, içiyorsan şekersiz nescafene, şekersiz sütüne tarçın ekleyebilrisin süper birşey bu
dene mutlaka!!
ve bebişine de iyi gelecek gör baka.s

tiwilaytcım, şekersşz biraz ılık sütün içerisine serpiştireceğin tarçını kaşıkla yersen, müthiş bir şekilde sütlaç yiyormuşsun gibi oluyorkaydirigubbakcemile5

takımcım bu hafta 6. olmuşuzz yahuu
önümüzdeki cuma ilk üçte olalım mı ha ne dersinzizzzkaydirigubbakcemile2

dip not aysun anne için a.s
geçtiğimiz haftanın 1. si arkadaşımızdan bir mesaj var
http://www.kadinlarkulubu.com/10088071-mesaj736.html

Evet biz emzirenlerde böyle tam kesemiyorsun ama bayaa iyi gidiyorum. :nazar:
Açta kalmıyorum. yemek zorundayım çünkü, ama akşam yemelerini kestim, suyu artırdım,ekmeğe dikkat ediyorum Şu tarçınıda bi deniyeyim. . cumayı sabırsızlıkla bekliyorum ferdi bilemem ama grup olarak birinci olmaya varım ben.
Çalışmayana ekmek yok:1shok: Şeeey ekmek demedim ben demedimmkafamçokkarıştı

tamam biraz hareketli günler yaşıyorum birazda bunaldım galiba ama kendime dikkat etmessem 90 ı da bulucam 100 ü de bulucam bu gidişle
yaa biraz destek olun nolur tamam azimliyim ama bazen sanki herşeyi boşluyomuşum gibi geliyo ruh hali işte
bu sefer biraz daha zorlucam kendimi olmazsa perşembeden tartılırım nasılsa gün içinde bi fırsatını bulur yazarım
telefona gerek yok mesaj daha zor gelir bana evet dediğim gibi perşembeden tartılıp gün içinde kilomu yazıcam
biliyorum çok telörans tanıdınız bana ama biraz daha desteğe ihtiyacım var

sirkeyide bırakmıştım ben fakat sirke içerken daha iyi kilo veriyodum sanki tekrar başlıcam içmeye

bide acaba sıcak içsem dahamı iyi olur

Evet biz emzirenlerde böyle tam kesemiyorsun ama bayaa iyi gidiyorum. :nazar:
Açta kalmıyorum. yemek zorundayım çünkü, ama akşam yemelerini kestim, suyu artırdım,ekmeğe dikkat ediyorum Şu tarçınıda bi deniyeyim. . cumayı sabırsızlıkla bekliyorum ferdi bilemem ama grup olarak birinci olmaya varım ben.
Çalışmayana ekmek yok:1shok: Şeeey ekmek demedim ben demedimmkafamçokkarıştı

aç kalmak yok zateenn sağlıklı beslenmek bu
herşeyden azar azaaarrrkaydirigubbakcemile5

ekmek yok bu aradakaydirigubbakcemile hihihihi

sirkeyide bırakmıştım ben fakat sirke içerken daha iyi kilo veriyodum sanki tekrar başlıcam içmeye

bide acaba sıcak içsem dahamı iyi olur

evet olabilir ben de bir ara ılık su ile içiyordum, ben de mi başlasam hı ne dersiniz kızlarr
ben gece yatmadan içiyorduma.s

kaptancım sen bana özelden telefon numaranı yaz bende bulunsun nolur nolmaz.
bellimi oılur evde olamam bişey olur haber veririm olurmu

canlarım kusra bakmayın giremedim ama azimliyim vaz geçmek yok sabah erkencecik kalktım twist ve mekik yaptım aferin bana

Back
X