Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam takımcımm
bu hafta durumlar nasıl bakalım a.s

aysuncum, 1.2 kilo oıldukça iyi maşallahh :)
hele bir de 5'li formülü dene ne mucizeler göreceksina.s
bu arada bebğini emziriyorsan yeşil çaya dikkata.s

çeliiiik anneee
nee neredeyse 3 kilo almışsınn eyvaahhhh

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI SONUÇLARI

( 4-11 ARALIK )

1.TAKIM **134. ETAP** [/B]

nrymn( 58,9 / 58,9 / 0 / 0 %)
hayat70(57,9/ 57,9 / 0 / 0%) nerdesin hayatcıımmm??
lolo ( 86 / 86 / 0 / 0 %) nerdesin lolocummm??
çelik198408 ( 71,1 / 74 / -2,9 / -4,08 %)
twilight11 (diskalifiye oldu)
aysun444 (83 / 81,8 / 1,2 / 1,45 % )

1.Takım Toplam Kilo (356,9 / 358,6 / -1,7 / -0,48 %)

86.2 200 gram almışım malesef

şöyle şok bi diyet biliyomusunuz ama yenilecek şeyler evde bulunan basit şeyler olsun

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI SONUÇLARI

( 4-11 ARALIK )

1.TAKIM **134. ETAP** [/B]

nrymn( 58,9 / 58,9 / 0 / 0 %)
hayat70(57,9/ 57,9 / 0 / 0%) (diskalifiye oldu)
lolo ( 86 / 86,2 / -0,2 / -0,23 %)
çelik198408 ( 71,1 / 74 / -2,9 / -4,08 %)
twilight11 (diskalifiye oldu)
aysun444 (83 / 81,8 / 1,2 / 1,45 % )

1.Takım Toplam Kilo (356,9 / 358,8 / -1,9 / -0,53 %)

hayatcım 9 aralıkta uğramışın gözüküyor kk ya ancak takımda yoksun :(
neyse zaten takımla ilgili de yapılacak pek bişi yoktu, s en bebişe odaklan beybi
Allah yardımcınız olsun,
lütfen arada uramayı unutmaa.s

tivilaytcım, maalesfi hiş uğramiysiin ve takım kurallarımız gereği diskalifiye edildin

86.2 200 gram almışım malesef

şöyle şok bi diyet biliyomusunuz ama yenilecek şeyler evde bulunan basit şeyler olsun

lolocum noldu senin kocisinle yarışman, bayramda saldınız demi
Bu arada şok mok takma bunlara, adamı şoka uğratıyorlar hakaten:1shok:,
boşa emek boşa çaba, aç kalıyosun,biterbitmez 3 güne kadar geri alıyosunkafamçokkarıştı
anacım biz az yiycez işte, aç kalmadan az yiycez. bide gece yemiycez, yavaş gider ama gider işte, süründürmeden gider.:icecream:

Son düzenleme:

aysuncum, 1.2 kilo oıldukça iyi maşallahh :)
hele bir de 5'li formülü dene ne mucizeler göreceksina.s
bu arada bebğini emziriyorsan yeşil çaya dikkata.s

yeşilçay zararlımıymışki emzirenlere fazla önerilmiyormu neye dikkat.:ecrin_bebek:
Canım ya sen şu 5 li formülünü bu sayfaya bidaha yapıştırsana ya da sayfasını söyle aramayayım.:emir_bebek:

al bakalım aysuncuummm
işte benim 5'li formülüm

1- günde 1 defa yeşil çay içilecek
2- günde 2 lt su içilecek
3- günde 3 öğün yoğurt-ayran ve peynir grubundan tüketilecek (özellikle yoğurtu tavsiye ediyorum ben, 3 kaşık hüpletiverin oldu bitti tamam işteee)
4- günde 2 defa 20 dakikadan az olmamak koşulu ile hareket yapmak. (1) 40*2 defa olduğumuz yerde adım atmak, (2) 40 defa sağa bükülme- 40 defa sola bükülme, (3) 20*2 etap sağ bacak kaldırma, 20*2 etap sol bacak kaldırma, (4) 40 defa mekik çekme (parantez içi iki nokta üst üste: mekik çekemiyorsak, ayakta durup, eller başımızda birleştirip, sağ bacağı karna soğru çekerken sol dirseği karna yakalştırıyorz, ve tam tersi ,sol bacağı bükerek karına çekerken bu sefer de sağ dirseği karna ve dize yaklaştırıyoruz)...böylece 4. maddeyi de tamamlamış oluyoruuzz kaydirigubbakcemile2
5-gün de 5 defa şükredilecek ve yaşasıınn zayıflıyorum denilecekyerimseniben

hımm bir de tatlı ile ilgili ufacık naçizane bir öneria.s
tarçın metobolizmayı hızlandırıyor ya ve tatlı bir tadı olduğu için tatlı ihtiyacını da kesiyor
yani demem o ki canımız çoook tatlı çektiğinde, 1 çorba kasesini süt ile dolduruyoruz soğuk süt olursa süper oluyor, üzerine tarçın serpiştiriyoruz vee kaşık ile höpürdetiyoruz, al sana sütlaç hihihihih

esenlikler dilerim,
sevgilerimi iletirim ve
tek tek basaraktan bade süzerekten inci dizerekteen huzurlarınızdan ayrılırıma.s.

ve bu haftaa sonuncuu olmuşuuuzzzzz

al bakalım aysuncuummm
işte benim 5'li formülüm

1- günde 1 defa yeşil çay içilecek
2- günde 2 lt su içilecek
3- günde 3 öğün yoğurt-ayran ve peynir grubundan tüketilecek (özellikle yoğurtu tavsiye ediyorum ben, 3 kaşık hüpletiverin oldu bitti tamam işteee)
4- günde 2 defa 20 dakikadan az olmamak koşulu ile hareket yapmak. (1) 40*2 defa olduğumuz yerde adım atmak, (2) 40 defa sağa bükülme- 40 defa sola bükülme, (3) 20*2 etap sağ bacak kaldırma, 20*2 etap sol bacak kaldırma, (4) 40 defa mekik çekme (parantez içi iki nokta üst üste: mekik çekemiyorsak, ayakta durup, eller başımızda birleştirip, sağ bacağı karna soğru çekerken sol dirseği karna yakalştırıyorz, ve tam tersi ,sol bacağı bükerek karına çekerken bu sefer de sağ dirseği karna ve dize yaklaştırıyoruz)...böylece 4. maddeyi de tamamlamış oluyoruuzz kaydirigubbakcemile2
5-gün de 5 defa şükredilecek ve yaşasıınn zayıflıyorum denilecekyerimseniben

hımm bir de tatlı ile ilgili ufacık naçizane bir öneria.s
tarçın metobolizmayı hızlandırıyor ya ve tatlı bir tadı olduğu için tatlı ihtiyacını da kesiyor
yani demem o ki canımız çoook tatlı çektiğinde, 1 çorba kasesini süt ile dolduruyoruz soğuk süt olursa süper oluyor, üzerine tarçın serpiştiriyoruz vee kaşık ile höpürdetiyoruz, al sana sütlaç hihihihih

esenlikler dilerim,
sevgilerimi iletirim ve
tek tek basaraktan bade süzerekten inci dizerekteen huzurlarınızdan ayrılırıma.s.

ve bu haftaa sonuncuu olmuşuuuzzzzz

Ben sadece 5. maddeyi yapsam olmaz demilaelaelaelaelae

Şu hareket olayı canımı sıkıyor aslında onuda yaptımmı tamamdır. Dur bakayım. yeşil çayımı içerim. 4 de fa 500luk pet şişelerden suyumuda içerim, e hadi sen mi kırıcam senin hatrına 3 defa yoğurtta yerim(birini süte çevireyim bari),şu hareket olayınıda 40 dakika olacak şekilde haaledersem tamamdırkaydirigubbakcemile2. ama başka hareketlerle belki yürüyüş yaparım bunun yerine.
poffffffffffff

Merabalar kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor kilo vermeler? Ben bir diyet listesi uygulamıştı cocostar hatırlarsanız, onu uyguluyorum elimden geldiğince..Nerdeyse 2 hafta oldu vermek şöyle dursun alıyorum bile. Bugün adetim başladı, gene şiştim, tek tesellim adetim bitince bir anda iniverecek şişkinlikler ve bir bakmışım klo veriyorum inşallah. Kendimi böyle avutuyorum işte. Diyetime devam. 2 aydır tülü türlü hormonlu haplar aldım, iştahım acayip açıldı ama sabrettim, listede ne varsa o kadar yedim. Bu ayda olmadığına gör eönümüzdeki ay ilaçları bırakmaya karar verdim. Hayırlısı. Ne olur dua edin.Bu bebek meselesi çok moralimi bozuyor. 3 yıl oldu hala tık yok. Neyse bende durumlar böyle. 30 Aralık'ta sınavım var gene. Ona bile çalışamıyorum. Hepinizi çok özledim, hele de kaptanımı..Her birinizin yanaklarından öpüyorum 1. Takımın çıtırları...

iyi akşamlar kızlar
evet eşimle birlikte diyete girmiştik ama
ertesi gün adet oldum sonrada bayram girdi araya malesef bizim yarış başlamadan bitti
kendime bakıyorumda ne zaman diyet yapıcam desem daha çok yemek yiyorum
artık böyle demicem sabah sirkemi içicem zaten sirke içince çok fazla yemek yemek istemiyo canım
yemek yiyince hemen doy duğumu hissedince masayı toplucamki atıştırmim diye bakalım ne olcak
bide sağlığım için 5 ay içinde baya bi kilo vermem lazım
ayağımdan ameliyat olcam çok kilolu olursam benim için zor olur doktorum bile kilo vermelisin demişti
evet bayramda bitti ameliyat günümde her geçen gün yaklaşıyo artık dikkat etmenin zamanı geldi

Canım haftada bir kiloyu hedeflesen(ki bu bir kilo zor değil) 5 ayda 20 kilo vermiş olursun. aslında bu mantık çok güzel. bizler zaten hemen kilo vermek istediğimiz için bu gerçeği kabullenemiyoruz. aksi durumda sonuç hep aynı kilo vermek isteyen ama 3 kilo bile veremeyen insanlar olarak zaten aylarca beklemiyormuyuz. haftada 1 kilo ya niyet et, fazla verirsen zaten öpüp başına koyarsın.

aslında doğru haftada 1 kilo verirsem 20 kilo ayy çok iyi olur
5 ay sonra da 86 dan 20 çıkar =66 kilo hiç fena değil
ama kilo vermeye başlayınca bazen tıkanmalar oluyo yani diyelim haftada 1 kilo veriyorum bir kaç ay sonra verememeye başlıyorum öyle durumdada sirke çare olurmu acaba
sirkenin yağları yakma parçalama özelliği varmış ya işe yarar belki evet ben bu akşam balık buğulama yapıcam az bişey yerim ekmeksiz o kadar

Canım ben başladım başlayalı haftada bir kiloyu vermişim takvime bakınca görüyorum bunu. üstelik bu mantıkla gidince insan hayatı kendine cehennem etmiyor, 2 gün bozsa diğer gün daha haftanın bitmesine var bayaa diyor ve devam ediyor. aslına bakarsan toplamda ayda 4 kilo yapıyor, bu öyle çok bi kilo değil yani tıkanma yaşayacak kadar çok değil. ben dirayetli gitseydim bazı haftalar 2 kilo verirdim ama işte, çokta sıkmak istemiyorum kendimi. bikaç gün salıyorum bikaç gün tutuyorum diye diye vermişim hakikaten haftada bir kiloyu. ha kimi hafta hiç vermezsin, ondan sınrakş hafta biraz sıkar 2 kilo verirsin, çok kasmaya gerek yok yani.
Dediğim gibi zaten ha rejime girdim, ha giricem derken aylar geçiyor aynı kiloda oluyoruz hala, nekadar versek kardır.

aysun sakın pes etme istediğin kiloya gelinceye kadar devam bende bi vermeye başlasam süper olacak ama çok düzensiz besleniyorum

aysun sakın pes etme istediğin kiloya gelinceye kadar devam bende bi vermeye başlasam süper olacak ama çok düzensiz besleniyorum

Canım hangimiz düzenli besleniyouz ki, akşam az yemek , bol su içmek lazım. benim hatam nerde biliyomusunuz. krallar gibi kahvaltı yapıyorum. kahvaltıda çook yiyorum. patates kızartmasından, yağda yumurtaya kadar. diğer türlü hep a hissediyorum kendimi. şu olayı biraz kıssam daha hızlı vericem ama kısamıyorum işte. ekmeği azalttım kahvaltıda biraz. onun dışında Maşallahım var. Gerçi emzirenler bilir. emzirince insanın iştahı çok açık oluyor, vucut bişekilde bunu istiyor. ee gece en az 4 kez emziriyorum sabaha da kahvaltıda tutamıyorum kendimi.

aysuncum sen zaten kendini şu sıra sıkma bebeğini emzir ondan sonra düzenli diyet yaparsın sadece şu aralar aburcuburu kıs fazla yalı tüketme yeter ben oğlumu doğurduktan 1 ay sonra tamamen eski kilomdaydım zaten ne olduysa son 3 yılda olduya neyse
sen bebeğin için ye canım yediklerin sana kan bebeğinede süt olsun

aysuncum sen zaten kendini şu sıra sıkma bebeğini emzir ondan sonra düzenli diyet yaparsın sadece şu aralar aburcuburu kıs fazla yalı tüketme yeter ben oğlumu doğurduktan 1 ay sonra tamamen eski kilomdaydım zaten ne olduysa son 3 yılda olduya neyse
sen bebeğin için ye canım yediklerin sana kan bebeğinede süt olsun

ah be canım herkes bir ay sonra eski kilosuna iniyor ben eski kilomdan uzaklaştıkça uzaklaştım. Yeter yediğim azar azar azaltıyorum işte. sonu yok bunun bebeğim şükür 7 aylık oldu teyzesi. bu nedenle içim biraz daha rahat. zaten emzirmesem daha sıkı bi diyete girerdim.

Ben sadece 5. maddeyi yapsam olmaz demilaelaelaelaelae

Şu hareket olayı canımı sıkıyor aslında onuda yaptımmı tamamdır. Dur bakayım. yeşil çayımı içerim. 4 de fa 500luk pet şişelerden suyumuda içerim, e hadi sen mi kırıcam senin hatrına 3 defa yoğurtta yerim(birini süte çevireyim bari),şu hareket olayınıda 40 dakika olacak şekilde haaledersem tamamdırkaydirigubbakcemile2. ama başka hareketlerle belki yürüyüş yaparım bunun yerine.
poffffffffffff

selam aysuncummm
nasılsın bakalım bebşi napıyorr
yoğurt olayını unutma mutlaka a.s

Merabalar kızlar nasılsınız? Nasıl gidiyor kilo vermeler? Ben bir diyet listesi uygulamıştı cocostar hatırlarsanız, onu uyguluyorum elimden geldiğince..Nerdeyse 2 hafta oldu vermek şöyle dursun alıyorum bile. Bugün adetim başladı, gene şiştim, tek tesellim adetim bitince bir anda iniverecek şişkinlikler ve bir bakmışım klo veriyorum inşallah. Kendimi böyle avutuyorum işte. Diyetime devam. 2 aydır tülü türlü hormonlu haplar aldım, iştahım acayip açıldı ama sabrettim, listede ne varsa o kadar yedim. Bu ayda olmadığına gör eönümüzdeki ay ilaçları bırakmaya karar verdim. Hayırlısı. Ne olur dua edin.Bu bebek meselesi çok moralimi bozuyor. 3 yıl oldu hala tık yok. Neyse bende durumlar böyle. 30 Aralık'ta sınavım var gene. Ona bile çalışamıyorum. Hepinizi çok özledim, hele de kaptanımı..Her birinizin yanaklarından öpüyorum 1. Takımın çıtırları...

neşemeşecim selamlar canımcım ne var ne yok
nasıl gidiyor bakalım işler
lütfen kilo meselesini kafana takma, sen şimdi doktora yeterliliğine odaklana.s
herşey çok ama çok güzel olacak:1hug:
Allah sabredenler ile beraberdir, unutma canımcıma.s

...
bide sağlığım için 5 ay içinde baya bi kilo vermem lazım
ayağımdan ameliyat olcam çok kilolu olursam benim için zor olur doktorum bile kilo vermelisin demişti
evet bayramda bitti ameliyat günümde her geçen gün yaklaşıyo artık dikkat etmenin zamanı geldi

selam lolocum ne haber bakalım hı?
ne ameliyatıymış bakalım
geçmiş olsun şimdiden, Allah ş,fa vers,n arkadaşım..
eşin nawsıl oldu?

Back
X