Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de stepperda 600 adım attım...
1 aydır yapmayınca hamlamışım çok yoruldum...
bu saate kadar yediklerim
sabah 1 dilim ev yapımı ekmeğime 1 tatlı kaşığı kadar yoğurt sürüp yedim
arada 6 erik 2 susamlı çubuk
şimdiye kadar 3 bardak su içtim...
öğle yemeğini eşimle kahvaltı şeklinde geçiricem kendisi henüz kahvaltı yapmadı da...
Kızzzzlaarrrr nbr...
kahvaltımı 1 kase nesfit+3 çilek+1/2 bardak yağsız süt ile yaptım...
1 bardak yeşil çay içtim şimdi elma yiycem öğlen için mağdure bacımın fırında sebze tarifini deniycem yoğurtla yanınada salata..
gideyim ben başlıyım yapmaya hazır oğlan uyumuşken..
şu anda öğle yemeğimi yedim...
fırında sebze yaptım tam bir saat fırında pişirdim ancak pişti...
Bu tarifte patatesler süper oluyor kabaklar da fena değil ama patlıcanlar hiç benim damak tadıma uymadı ne biillimm ama yinede yoğurtla gitti işte kötü değildi..
1 tabak fırın sebze
3 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepekli köy ekmeği..
ben de stepperda 600 adım attım...
1 aydır yapmayınca hamlamışım çok yoruldum...
slm maicimm nasılsın kaptanım
bişey sorabilirmiyim canım bu step... dan bendede var hiç düzenli yapmadım benim basen bacak sorunum yok üst tarafım kalın alta göreçok kötü yani
bu alette bacak basen eritir gibime geldi o yüzden hiç yapamadım alırkende hiç düşünmemişim
sen düzenli yaptıysan nerden verdiriyo kiloyu canım:26::26:yani sadece alta yönelikmi yoksa üsttende inceltiyomu
slm kızlarrr nasılsınız.dün giremedim.malum cenazemiz var.bu gün kayınvalidedeydim .o ankarada cenaze ordan kalktı.ben de eltimle evini temziledim yarın gelicek gelen giden olur.çok yoruldum.geçmişe bakamadım inş herşey yolundadır.vakit buldukça geçmişi okuyum.bi kaç gün giremem kayınvalideme gideriz okul çıkışı.vakit buldukça yazmaya çaılışıcam kızlar.zaten diyete de dikkat edemiyorum bu hafta mazur görün beni.öpüyorummm![]()
başınız sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun......
SAĞOLUN KIZLAR...geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer herseyyyy
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun insallahhh
hoşgelmişleeeerrrr şenlendirmişler oku oku bştmedi sayfalar.07papatya/sibelce0/zehra_s/jessicarabit/mavideniz/serce1989 bu 6 kişi suan deneme sürecindelerrr bu hafta en cok paylasımı yapan 4 üye aramıza katılacakdır bilginize arkadaslarrrr
canımmm hoşgeldin tabi hasret giderdin kocişinle.ne güzel .eee bu arada geldikilolar demiii.normal canım verirsin sen onlarıı.selam kılzar ben geldim...
freedy geri döndüüü ha ha ha![]()
geçmiş olsun dileklerimizi ilet olurmu???siz nerden tanışıyorsunuz?merak ettim.üffff yoruldum yaaa angelic 2 ameliyat oldu kızlar gayet iyi şu anda hastanede yatıyor bi gece daha kalıcak sonra eve gelicek hayırlısıyla şimdide canım arladaşıma kompostu yapıyorum tekrar hastaneye gidicem![]()
canım tikerını değiştirsene 63.1 gösteriyo zaten.Kızlar herkese günaydın şuçlu kedi gibi geldim bu sabah dün akşam yediğim haltlardan sonra bu sabah tartı bana resti çekti kızlar..Dün akşam ve hafta sonu yediklerim için çooook piişmanım..
toplamda yarım kilo almışım nerdeyse 63 gösteriyor insafsız tartı
bugünden itibaren tekrar kalori saymaya başlıycam. En azından cuma günü artıda gelmemem lazım offf çok üzgünümmm..![]()
başınız sağolsun canımm
şimdi gelen giden çok olur allah yardımcınız olsun sende bu koşuşturmada yakarsın yediklerini![]()
MAVİ DENİZ
sen 85. etapta 69 ile başlayıp 93. etapta 71 kilo ayrılmışsın...
doğrumudur... çünkü eğer bu sensen eski üye geri döndü dememiz lazım... değilsen yeni üye diyeceğiz...![]()