Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

sabah::56:
1 tabak çilek
1 domates
1 salatalık
1 biber
2 dilim tb ekmek üzerine labne

ara::56:
yok

öğle::56:
2 tane ızgara tavuk
salata 1 kase

1 paket mavi yeşil bisküvi elmalı
1 tanne kuru incir

akşam::56:
1 tabak nohut
2 çatal menemen
2 lokma ekmek
1 çatal peynir
2 zeytin

spor:90 dak.
1 tane form çay
2 lt su

kızlar beni mazur görün bu aralar işim çok buraya fazla vakit ayıramıyorum ...:44:
sadece menümü yazıp çıkmak zorunda kalıyorum çok sory

Son düzenleme:
slm kızlarrr nasılsınız.dün giremedim.malum cenazemiz var.bu gün kayınvalidedeydim .o ankarada cenaze ordan kalktı.ben de eltimle evini temziledim yarın gelicek gelen giden olur.çok yoruldum.geçmişe bakamadım inş herşey yolundadır.vakit buldukça geçmişi okuyum.bi kaç gün giremem kayınvalideme gideriz okul çıkışı.vakit buldukça yazmaya çaılışıcam kızlar.zaten diyete de dikkat edemiyorum bu hafta mazur görün beni.öpüyorummm :54:

başın sağolsun xcanım....
hayırdır kayınpederin mi vefat etti yoksa...
mekanı cennet olsun inşallah....

Ay haziran oldu.Artık iyice sarılıyorum hayallerime kızlar.Kendime iyice çeki düzen vericem.İsveç diyetimlede 6 kilomu vericem.(amin)

:15:

kaçıncı günündesin canım...
inşallah geri almazsın sonra...
aslında biz takım olarak şok diyetlere karşıyız ama sen pek bi heveslisin
emeklerin boşa gitmez inşallah...
burda şok diyet yapan bi ben vardım ben de verdiklerimi hep geri aldım...
üstüne bi de midemden rahatsızlandım...:50:

sabah::56:
1 tabak çilek
1 domates
1 salatalık
1 biber
2 dilim tb ekmek üzerine labne

yok

öğle::56:
2 tane ızgara tavuk
salata 1 kase

1 paket mavi yeşil bisküvi elmalı
1 tanne kuru incir

akşam::56:
1 tabak nohut
2 çatal menemen
2 lokma ekmek
1 çatal peynir
2 zeytin

spor:90 dak.
1 tane form çay
2 lt su

kızlar beni mazur görün bu aralar işim çok buraya fazla vakit ayıramıyorum ...:44:
sadece menümü yazıp çıkmak zorunda kalıyorum çok sory

1 tabak nohutun tabağı ne kadardı...:9:
malum nohut çok kalorili bi yemek...bende akşama yapacağım inşallah...

günaydınlarr:71::54:
maicim.bu kardeş takım nasıl oluyo.istek üzerine oluyurmu.ben sizi ve 2.takımı istiyom:61:oluyorsu ona göre püsküüte diymm.

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
maicim hemen söylüyorum sana kimler katılduı aramıza angelic ve kaçakcay geldi ama ben hedef kilosunu unuttum yazmayııı:43::43:bu hafta denemede olan jessicarabbit ve mavi deniz kuzummmm
jessicanın kilos 72.5 hedefi 60 mavidenizin kilosu 77 hedef 70 senle birlikte senem gitti malum kocasıı geldiii bide burcak diye bi kız vardı 2 hafta bakdım sadece kilo bildirip gittiii bende diskalifiye ettimmm

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
maicim hemen söylüyorum sana kimler katılduı aramıza angelic ve kaçakcay geldi ama ben hedef kilosunu unuttum yazmayııı:43::43:bu hafta denemede olan jessicarabbit ve mavi deniz kuzummmm
jessicanın kilos 72.5 hedefi 60 mavidenizin kilosu 77 hedef 70 senle birlikte senem gitti malum kocasıı geldiii bide burcak diye bi kız vardı 2 hafta bakdım sadece kilo bildirip gittiii bende diskalifiye ettimmm

tmm canım burçağın diskalifiyesini gördüm katılmıyosa yapacak bişey yoktu...
diğerlerinin hedef kilolarını bildireyim de karne alacak olurlarsa sorun çıkmasın...
jessica yı bu hafta listeye alalım... mavi deniz gelecek haftaya kadar paylaşımını çoğaltırsa ozaman alırız...ne dersin...:34:
günaydınlarr:71::54:
maicim.bu kardeş takım nasıl oluyo.istek üzerine oluyurmu.ben sizi ve 2.takımı istiyom:61:oluyorsu ona göre püsküüte diymm.

canım bizim ve 2. takımın 2 kardeş takımı var... bilmiyorum 3 oluyor mu...
sen püsküte danış olursa biz seve seve kardeş oluruz... olmazsa kendi aramızda oluruz nolcak...:9:

tmm canım burçağın diskalifiyesini gördüm katılmıyosa yapacak bişey yoktu...
diğerlerinin hedef kilolarını bildireyim de karne alacak olurlarsa sorun çıkmasın...
jessica yı bu hafta listeye alalım... mavi deniz gelecek haftaya kadar paylaşımını çoğaltırsa ozaman alırız...ne dersin...:34:

canım bizim ve 2. takımın 2 kardeş takımı var... bilmiyorum 3 oluyor mu...
sen püsküte danış olursa biz seve seve kardeş oluruz... olmazsa kendi aramızda oluruz nolcak...:9:

tamam kuzum kaptan sensin yardımcın ben ay ben seni çok özxlemişimmm

eşim format atmış bilgisayara msn yok.. ben de win 7 ye uygun olanı kuramadım bi türlü...
senle msn de sohbet etmeyi ço özledim vallahi...

eşim format atmış bilgisayara msn yok.. ben de win 7 ye uygun olanı kuramadım bi türlü...
senle msn de sohbet etmeyi ço özledim vallahi...

canımm ben ilk bilgisayarı aldığımda yokdu indirdim netten son sürümmm olsun burdanda konusuyoruz ama orda dedikodunun tadı ayrııı

:4::4::4:kız sudem cadısııııııııııııı nerdesinnnnn yemek yemeğe miii daldın yoksaaaaaaaaaa sacını cekicemmm gelince seninnnn

kaçıncı günündesin canım...
inşallah geri almazsın sonra...
aslında biz takım olarak şok diyetlere karşıyız ama sen pek bi heveslisin
emeklerin boşa gitmez inşallah...
burda şok diyet yapan bi ben vardım ben de verdiklerimi hep geri aldım...
üstüne bi de midemden rahatsızlandım...:50:
Bugün kendime yeni bir başlangıç yaptım aslında:9: ama 3.günüm bugün canım.Diyetten sonra sporu arttırıp kalıcılıgı saglamayı planlıyorum canım.Ne bileyim bir deniyim...:26:

günaydın canlarım..

ben geldim ama sabah sabah yine sinirlerim çok fena bozuk...
bu tartıyı kırcam bi gün o olucak..
dün normal spor programından sonra derse kaldım karın hareketleri için belim bacaklarım koptu resmen ama tartı yine sabah sabah 300 gr fazla gösteriyoooo..

hep diyorum tartılmıycam hergün diye ama her sabah şeytan dürtüyo resmen.. Neyse cumaya kadar çıkmıycam tartıya akşamlarıda hiç bişe yemiycem tek çorba ya da tek salata o kadar...

günaydın canlarım..

ben geldim ama sabah sabah yine sinirlerim çok fena bozuk...
bu tartıyı kırcam bi gün o olucak..
dün normal spor programından sonra derse kaldım karın hareketleri için belim bacaklarım koptu resmen ama tartı yine sabah sabah 300 gr fazla gösteriyoooo..

hep diyorum tartılmıycam hergün diye ama her sabah şeytan dürtüyo resmen.. Neyse cumaya kadar çıkmıycam tartıya akşamlarıda hiç bişe yemiycem tek çorba ya da tek salata o kadar...

canım spordan sonra tartılınca illa kilo fazlası cıkıyooooo cumaya kadar cıkma işte sabrettt

Back
X